עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lanzar,

לא מצאתי שם יותר מתאים לנושא, מנהלים אתם יכולים לשנות את השם לשם מתאים יותר... http://www.impotentgod.com/help.php תצביעו ותעזרו ! תודה. :-\

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

חלק מארו לי כן חלק לא.. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by the red dragon,

אני מנסה להרשם לאיזה אתר.. ויש שם אפשרות של תשלום בפייפל.. ובהרשמה כתוב לי שאני צריך לכתוב את ה PAYMENT ACCOUNT שלי.. כול מה שאני כותב כותב לי שזה INVALID.. מה אני אמור לכתוב שם?.. כתבתי את המשתמש שלי של PAYPAL..

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  4. היום קיבלתי מכתב מהצבא שבוא הם כותבים שאני מועמד למודיעין פרוייקט "גאמא". מישהו שמע על זה? זה טוב?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  5. שמעתי שnasa הולכים להוציא גירסה חדשה ואיכותית של הנחיתה של אפולו 11 ,למישהוא יש מושג איפה אני יכול ליראות את זה . (אל תירשמו לי "גוגל הוא חבר שלך" ,כי בגוגל מה שזה מראה זה המרות שאנשים עשו בבית ,יענו fan made ).

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  6. hello we had an FCM agint Dutch Elite and this is the scors: * MISSION MODE : We won 13-12 * DEATH MATCH : They won 30-29 a day later i was going to tlak whit the man that orginize the clan war and this is the confirssion: sagi says: hi Robert says: Hey sagi says: Dutch Elite * MISSION MODE : We won 13-12 * DEATH MATCH : They won 30-29 sagi says: it is a tai sagi says: as in draw Robert says: ROFL Robert says: noobs Robert says: No way Rober! says: its about rounds sagi says: hh yes Robert says: not kills Robert says: you twink sagi says: we won Robert says: I refuse to have a revange till you guys are organised for once, god da…

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by gshhar,

ואני אומר - בסדר,אבל בתנאי שזה יהיה היום!

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  8. היי חבר'ה! אני מנסה לראות את המצלמות של האח הגדול באתר של קשת אבל זה לא עושה שום דבר אני רואה את הפרסומת לפני הצילומים ואז רשום מושהה ליד ה-PLAY\PAUSE ויש מסך שחור עוד מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות? רק באתר הזה אני לא מצליחה לראות סרטונים כאלה, flash הכי מעודכן מותקן על המחשב רק שם יש בעיה... אשמח לעזרה ממישהו שזה קרה או ממישהו שמבין תודה! מורן

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by shalomelbe,

חידשתי לאחרונה קשר עם שתי חברים מהעבר הרחוק, ולא מספיק מעניין לנו ביחד. הראשון אוהב לדבר בטלפון (ואני לא). אני גם מרגיש שתחומי העיניין שלנו השתנו ואין לי ממש מה לשתף אותו שצריך עידכון טלפוני על זה. כך שהוא בעיקר מדבר. ודבר שני עם הראשון שאנחנו לא נפגשים מספיק (או כמו שהייתי רוצה שניפגש) הוא עושה שבוע שבוע בצבא ואם אנחנו נפגשים אז זה פעם בשבועיים בדרך כלל לפאב או סנוקר (שזה מעולה בשבילי, בעיקר אם זה פאב) ולאחרונה הוא נפרד מחברה שלו אז הבילוי עבר למועדון שזה לא בשבילי בחודשיים הקרובים (אין לי מה לחפש שם במשקל שלי, עוד חודשיים אני יראה נורמאלי). חשוב להגיד שהוא בן אדם כיפי וכיף להיפגש איתו. הוא תמיד במצב רוח טוב. בקיצור אני מחפש שניפגש יותר ואני מחפש הצעות. ניסיתי לגוון את ה…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  10. אני מעוניין להתקין מערכות מערכות תקשורת (אזעקה ואינטקום), מישהו מכיר חנות שמוכרת למתקינים ?

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  11. התקשרתי למדור סיירות ואמרו לי שאני מתאים ליום סיירות ואקבל זימון למועד ינואר 07'. האם העובדה שאני מתאים ליום סיירות מעידה על כך שאני מתאים למיוני גדנ"ע צלילה של השייטת או גדנ"ע חובלים, ואקבל זימון למיונים אם נרשמתי אליהם? תודה,

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  12. http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77030&bz=26 מה אתם אומרים עכשיו נראה לכם תשלמו?

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by Shasoosh,

זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בתופעה שבמקום חדשה על טכנולוגיה נכנסת לשם בשוגג כתבה על טיול בהר מירון מישהו מכיר את התופעה? אולי קרא תגובה של גוגל בנושא?

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  14. שלום, אני מתעניינת זמן רב לגבי מחיצה ניידת, אנו רוצים לסגור חלל קטן בבית לצורך פרטיות, שיהיה מבודד מרעש, ושיוכלו לפתוח מתי שרוצים, יש מחיצות אקורדיון, אך זה לא מבודד מרעש, יש מחיצות אקוסטיות מאלומיניום או עץ שעולה מאד הרבה, בסביבות 20000-30000 ש"ח, אפשר בבקשה לכוון אותי לנגר או מישהו שיכול לעשות את זה במחיר יותר זול? בסביבות 7000 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by diablo4u,

אהלן, כרגע יש לי מחשב נייד של dell וברצוני לקנות מחשב שולחני חזק. אבל לא לחוץ לי. מבחינת המצב בשוק כרגע, מוצרים חדשים שעומדים לצאת, טכנולוגיות חדשות וכו'... שווה לי לקנות עכשיו או לחכות עוד חודש ותהיה ירידת מחירים משמעותית?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by Tomerico,

פשוט כמשמעו אני (המישפחה) הולך ליקנות DVD במחיר לא גדול שיתמוך בכל הsh!t שמורידים מקאזה (SVCD, VCD וכו') ?suggestion

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  17. I lold hard אני מזדהה עם השיר, מה איתכם?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  18. Started by yonatan.mendelson,

test

19. Started by ronib,

היי אנשים פעם היה דיון פה שכל אחד בנה את המפרט האולטימטיבי מבחינתו ללא הגבלת תקציב, עכשיו לאור כל השינויים שהיו בטכנולוגיה בזמן האחרון, חשבתי שזה זמן טוב להריץ עוד דיון כזה הנה שלי : מעבד: Intel Core i7 Extreme 965 3.2Ghz 8MB Cache BOX כמות: 1 - מחיר: ₪5214 קירור למעבד: Thermaltake V1 AX כמות: 1 - מחיר: ₪220 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-Extreme כמות: 1 - מחיר: ₪1859 מארז: Thermaltake Spedo Advanced 2x230mm + 1x140mm + 3x120mm Full Tower + Window כמות: 1 - מחיר: ₪1144 ספק כוח: Thermaltake Though Power 1000W 100A/12V 4XRails Quad SLI 8Pin כמות: 1 - מחיר: ₪1340 זיכרון: A-Data 6GB (3x2GB) DDR3-1600 CL7-7-7-20 כמות: 1 - מחיר: ₪3001 קשיח למחשב שולחני: Samsung …

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  20. ב"ה בא לכם להרוויח כסף? יופי! תשקיעו 30 ש"ח ותרוויחו יותר... כי ככה זה עובד! אתם משלמים 5 ש"ח ל-6 אנשים שונים, ותמורת זה אתם מכניסים את עצמכם לרשימה. אתם מפרסמים את הרשימה ב-300 פורומים, צ'אטים וכד' ברשת, ואז אנשים משלמים לכם תמורת זה שהם יירשמו את עצמם לרשימה. וככה זה ממשיך וממשיך... אם אתם מעוניינים, אילה הפרטים המלאים: צעד ראשון: לכל אחד מהאנשים האילה צריך לשלוח דואר. בתוך המעטפה צריך לשים: - פתק שבו כתוב: בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך. על הפתק צריך לרשום את השם והכתובת שלכם!!!. - בכל מעטפה מטבע של 5 ש"ח. ולשלוח אותם לרשימה הזאת: 1. שחר צ'חנובר, ת"א - אבן גבירול 115 דירה 5, מיקוד-64047. 2. דניאל קוסייב, יפו ג' - עירית 5 דירה 12, מיקוד-68047. 3. שבי קרפיל, ת"א - …

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by Decktor,

מטורפים האמריקאים האלה... בשביל אנשים שאין להם מספיק כסף להאמר אמיתי יש ערכה שגורמת לכל חיפושית ישנה להיראות כמו האמר http://www.wombatcar.com/photos.html

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  22. חשבתי לפתוח טרד בנושא הזה אני אתחיל עם סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=aEDoL_PFg6U

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by Domovoi,

U2 נחשבת ללהקה טובה בתחום הרוק?

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  24. רמיקס מוזר, אבל אחרי השמיעה השנייה שלו לדעתי הוא מדהים. שווה לקרוא את הביקורות של הרמיקס באתר- משבחים את הסרטון יותר מכל הסרטונים האחרים שראיתי ביוטיוב. כדאי לשמוע עד הסוף ולא לכבות כבר בהתחלה. מה דעתכם על הרמיקס? נ.ב. אם זה כבר הופיע בפורום נא למחוק

• 4 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים