עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by דודי הסטלן,

שלום, שימו לב באתר הזה שנתקלתי בו, האתר הראשון העברי שמציע לינקים לביטורנט. הייתה גם כתבה ב-Ynet אני מניח שהעניין די רציני והאתר יהיה שימושי מאוד לרבים מאיתנו. www.torrent.co.il תהנו.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by yambtz,

הזיזו לי את הגיוס מה 25 ביולי ל 31. מישהו יודע אולי קצת על הגיוס הזה?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  3. Started by roylu,

אני מחפש את הספק של החברה evga לא חנויות שמוכרות את הספק הרישמי תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  4. לקראת החורף המתקרב, כדאי להכיר את "דרונברלה" - או רחפנטריה אם תרצו לכתבה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  6. הוט נותנים ב 10 ש"ח שיחות לחול ללא הגבלה ! בזק בנלאומי נותנים ב 16.90 רק 1000 דקות ! יש ניתוקים בשיחות של הוט לחול ?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by House M.D.,

שלום, שמעתי על חוק מסוים, המאפשר לי לקנות מכשיר סלולארי בחנות פרטית, לבוא איתו לחברת הסלולר והם יתנו לי את אותן הטבות\זיכויים שהיו ניתנים לי אם הייתי קונה אותו מהחברה עצמה. האם חוק זה קיים בפועל? יש כרגע מבצע בסלקום שנותן לי 500 ש"ח בקניית מכשיר חדש, אם החוק קיים אוכל לקנות בחנות פרטית וסלקום ישלמו 500 ש"ח? הסיבה שאני שואל פה ולא בחברה עצמה היא שהחברה לא תמהר להביא לי את הפרטים האלו.

8. Started by tom123,

HUH?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by mc_elad,

כולם מכירים פוקר\21\מלחמה..... אני מחפש משחקים שיהיה כיף לשחק אם חברים...(גם משחקי חשיבה זה נחמד...) בבקשה תגיבו..

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  10. סבתא שלי צריכה לשלם חוב או משהו וזה מסתכם בסכום של 2000 אירו, השאלה היא כמה יעלה לשלוח סכום כזה ליעד בגרמניה ואיך לעשות את זה בדרך הזולה ביותר?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  11. בימים האחרונים, הגעתי למצב שאי אפשר לגלוש באתר. זמני טעינה ארוכים ומייגעים. לפעמים זה מסתדר יש פעמים שלוקח המון זמן(דקה ויותר) לדף להטען. זה רק אצלי? או אצל כולם? אשמח לתשובה. אריאל

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  12. היי, מישהו מכיר איזה רדיו דיסק לרכב שתומך בMP3 כמובן עד 400 שקל? תודה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  13. מעט מאד אנשים מחוברים, בעיות בשליחה ועוד ? למעשה לדעתי הבעיה עדיין קיימת...

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by redead,

אם אני רוצה לבנות אוטומט שבודק חלוקה של מספרים ללא שארית. גם משמאל לימין וגם מימין לשמאל, איך אני בודק את החוקיות לבניית האוטומט? נגיד אוטומט שמקבל מחרוזת בינארית שאם נמיר אותו לבסיס 10 נקבל מסםר שמתחלק ב3 ללא שארית. איך בונים כזה דבר מימין לשמאל ומשמאל לימין ? תודה..

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by gtabak_37,

שלום לכולם, אני שעות מחפש את הפירוש של המילה hankerchief בכל המילונים באינטרנט ובמילונים בספרייה שלי ואני לא מוצא, אשח אם תעזרו לי למצוא את הפירוש. המשפט: cover carefully with a cotton hankerchief תודה מראש, גל

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  16. אהלן, התקלקל לי הכרטיס מסך והוא נשלח לתיקון באמצע ספט' - GEFORCE 8800GT LEADTEK. היבואן פשט את הרגל בארץ אבל מנסיון של אנשים פה - חודשיים וחצי זה לא מוגזם? קניתי מחנות סקיי פיסי בראשון לציון והם לא יודעים לתת לי תשובות - שרות על הפנים לפי דעתי. אשמח לתגובות מאנשים פה על העניין והאם יש לי משהו נוסף לעשות בנידון?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by J0n1,

אנחנו מתכננים ללכת לשם, אבל לא סגורים על מה הולך להיות שם. מישהו היה שם או מתכנן להיות שם? כי אני לא יודע מה לעשות בקשר ללינה. הם הביאו באתר שלהם רשימה גדולה של מלונות, אבל יש רק טלפונים בלי שום מידע מה המרחק בין הפסטיבל למלונות, ובאיזו רמה הם.

18. איך היא נקראת? איך נקרא האלגוריתם המיושם שם?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  19. ראיתי פעם איזה סדרה ישנה בת 6 פרקים בשם ''אהבה זה כואב'' ככה היה השם בעברית לפחות. זה של HBO עד כמה שאני זוכר היה לפחות בקטוגריה שמה בVOD. הסרט מספר על מישהו בשם גארי שיש לו אח חולה נפש בגיל הנעורים משהו ונכה,שיש לו גם חבר טוב שבסוף הומו או משהו ובאשמתו אח של גארי נדרס(בגלל גור כלב).. היה איזה שחקן ממש מוכר וטוב בסדרה הזאת רק לא עולה לי לראש זה הבעיה.... מישהו אולי מכיר תסדרה הזאת אני ממש נואש להשיג אותה מחדש ולראות אותה. :

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  20. בדיוק חזרתי הביתה, שמתי אותם על השולחן וכנראה שהם נפלו כשרצתי לטלפון. בדרך בחזרה אני שומע *קררש* את המסגרת הצלחתי לעקם חזרה, הבעיה היא העדשה השמאלית. יש עליה עכשיו מן שריטה-כתם כזה :-\ אי אפשר לראות טוב ובכלל זה מכוער נראה כאילו מישהו ירק עלי. מה האופציות שלי עכשיו ? יש מצב יחליפו לי ? (בחנות אמרו שיש ציפוי נגד שריטות ) או לפחות יילטשו בחזרה ? אם לא אז יש מצב אני יכול להשתמש בראשי ליטוש של הדרמל ? בעע אין לי כוח לבזבז עוד אלף שקל אני מעדיף את ה6600 במקום ... טוב אם מישהו יכול לעזור אני מאוד אעריך את זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  21. כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אתרים בשביל בחינת התאוריה, תודה.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  22. היום לתדהמתי נכנסתי לדף הבית שלי שהוא WWW.MSN.CO.IL ולקח לו יחסית הרבה זמן לעלות וראיתי עיצוב חדש, שדווקא נראה לא רע, מה אתם אומרים עליו? 8)

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by com,

באיזה שעה מתחילה הבגרות של השלוש יחידות? וכמה זמן היא נארכת (בכלל, איפה אפשרלבדוק דברים כאלה? תודה.)

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  24. אוקיי אז קניתי תדרמל באינטרנט 271 שקל כולל משלוח (אבל אני הלכתי לקחת לבד ) עבדתי איתו כבר על סידי והוא אחלה של דבר צריך לעבוד איתו מאד ישר. כי אם לא במהירות גבוהה הראשים נשברים לכל עבר 8) היום או מחר אני אשתדל לעדכן בתמונות שלו כי חבר צריך לבוא עם המצלמה. http://photos.walla.co.il/carter2 מה שכן אני מבקש אם מישהו יכול להגיד לי איפה לקנות ראשים במחיר הכי זול בארץ. נ.ב יש לציין כי היבואן הראשי של דרמל המקורי "לדיקו" שנמצא באזור התעשייה הישן בחולון פשוט מעולים עובדים כל כך מהר ומסודרים שתוך יומיים מקנית הדרמל היה לי אותו עדכון הקופסא שמקבלים כל כך מגרה תכולת הקופסא דרמל ראשים הרבה חוברות והסברים מעמד לדרמל ולראשים הדרמל והראשים בעירום מלא הדרמל בפע…

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  25. על-פי תוכנית המספור הלאומית של משרד התקשורת (מדצמבר 2000), יחול שינוי במספור הסלולארי בישראל, החל מ-20 באפריל 2004. מטרות השינוי כפי שהוגדרו על ידי משרד התקשורת : * הגדלת מלאי המספרים הזמין למנויים חדשים לאור תחזית הביקוש לשנים הבאות. * זיהוי מפעיל סלולארי על פי קידומת יחידה להשגת שקיפות לגבי מחיר שיחה, מאחר שלשיחה ברשת אחרת יש להוסיף כיום למחיר זמן האויר, תוספת של 45 אג' + מע"מ לדקה. (חלק מחברות הסלולר מציעות תעריף כולל ואחיד לשיחות ברשת ומחוץ לרשת). * פינוי קידומות 06 כולן וחלק מקידומות 05 להרחבת התחרות בשרותי תקשורת בעתיד על ידי מפעילים ו/או שרותים חדשים. איחוד קידומות והוספת סיפרה שביעית כל הקידומות שהוקצו לכל חברה סלולארית יאוחדו לקידומת אחת מזהה לכל …

• 7 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.