כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
http://youtube.com/watch?v=FfoQsZa8F1c&search=atomic%20bomb
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום. מה אתם אומרים אל הפורום שלי ו אך אני אכול להשפר אותו http://computer.darkphpbb.com/
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בשומר מסך ענק, הנה סרטון שלו: אני פשוט לא יכול שלעמוד כנגד מנת החומד הזאת, יש לי את השומר מסך המקורי הבעיה שהוא מאוד קצר ובאיכות לא משהו וגם 4:3 מישהו יודע איפה אני מוצא את הסרטון הזה (ספציפית הכלבלב הזה עם העינים הללו, כי יש אחרים) רק באיכות יותר טובה ??
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת במקרה ורכיב מחשבים שהתקלקל אך הוא נקנה ממישהו האם יש את הזכות לדרוש החלפה (הרכיב עדיין בתוקף האחריות)???
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כיתה ח עובר לח ו אני לומד באורט יגאל אלון בנצרת עילית כיתת מופת חבר שלי בחייל האוויר הטכני בחיפה ו הוא אומר שטוב שמה יש לי חברים מ חייל הים בעכו ו גם אומרים שטוב אז עם אתה משם או משם או יודע משהוא על הבית ספר עזור לי בבקשה הינה השאלות שמעניינות אותי על שני בתי הספר!!!: 1) איך הלמידה בשני בתי הספר איזה מיקצועות אפשר ליבחור אחרי בית הספר ו איזה כושי הלמידה של המקצואות איזה מיקצואות אפשר ליבחור במהלך הלמידה כיאילו בסוף 2)העם חייבים ללכת לצבא או אפשר ליגמור יג יד 3)לאן אפשר ללכת אחרי הבית ספר לילמוד 4)איך ההקשבה בבית ספר העם הילדים מתפראים או לא 5)איזה פקודות יש שמה איזה דרגות יש בבית ספר פסים ו כו 6)איזה מדים יש שמה העם אפשר לקבל תעודה לנסיעה חינמית באוטובוסים…
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
סתם אם מישהו רוצה לדעת .אני עדיין חושב על הסיבה שלי ;D http://www.facebook.com/GoBug
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
Hi im bout to buy a pc i live in bat yam comfortable stores are tms/skypc/rsm/ksp but i dun trust tham so.. now i got my costume ready now im just wandering which shop is the best from the point of trust and service thanks to the advisors
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאימייל שם אבל הוא כותב לי שהדף לא נמצא ("THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED"), אני צריך לקלבל לשם אימייל חשוב, ואני צריך לדעת אם זה המחשב שלי שעושה בעיות (כי עושה את זה מלא גם עם האתר הזה), או שזה אצל כולם. תדוה רבה לעונים
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום חברים אני מבקש עזרה בזיהוי שירים סמבה משנות ה 90 ואלה הרמזים אני אתן דוגמאות לשירים שחודשו ועל בסיס זה אני מקווה יבינו אותי... זה שיר המקור זה שיר החידוש איזה דביל לקח את השיר המדהים והרס אותו עכשיו אני רוצה את העזרה שלכם ! זה שיר חדש וברקע מתנגנת לו מוזיקה של שיר מאד ידוע משנות ה 90.שאותו אני מחפש.
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://www.djmixes2k.com/index2.php מומלץ בחום! מתעדכן אחת לכמה זמן, ניתן למצוא סטים של פרוגרסיב האוס, פסייטראנס, מלודיק טראנס ועוד... הורדה מהירה ונוחה באמצעות תוכנת ה Anti-L33ch שניתנת באתר (NetPumper). הקבצים יורדים כסיומות של 001...002 וכן הלאה, ניתן להוריד תוכנה שתאגד את כל הקבצים האלו לקובץ אחד, או לעשות לכל קובץ Rename ל .MP3 ולהאזין לו בצורה רגילה, אך מומלץ לאגד את כל הקבצים לאחד. את התוכנה ניתן להוריד מכאן - http://www.djmixes2k.com/Files/djmixes2kmerger10.exe יש לשים את הקבצים באותה ספריה ואז לעשות Merge עם התוכנה. *במידה ואתם מריצים את NAV או כל תוכנת אנטיוירוס אקטיבית אחרת ברקע, סביר להניח שהיא תתריע על סקריפט שמנסה לרוץ על המחשב, פשוט בחרו ב Authorize Script …
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בעעעעעעע לבעלי האתר תפסיקו להיתנהל בחובבניות כי אתם לא ....חבל מאוד :pissed: :pissed: http://img104.imageshack.us/img104/9941/12319mu.jpg מקפי .....חולה עליך
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
קודם כל אם זה לא בפורום הנכון אני מצטער, זה פשוט נראה לי המקום הכי טוב לפרסם את ההודעה. אני מחפש מאגרי תמונות שאני אוכל להשתמש בהם בלי לפחד יום אחד מישהו יתבע אותי עקב הפרת זכויות יוצרים. אני יודע שקשה למצוא חומר טוב בחינם לכן אני מבקש אפילו אתרים בתשלום - כדי כמה שיותר נמוך. אני בונה אתרים ותמונות מוסיפות המון לאתר אבל כל התמונות הטובות והאיכותיות מוגנות בזכויות יוצרים או שקשה למצוא אותם. לכן, אם מישהו מכיר, אני אודה לו מאד אם יפרסם קישורים לאתרים כאן. תודה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ראיתי יותר מפעם אחת שאנשים מפרסמים דף אינטרנט שבו הם מפרסמים כל מיני פריטים שהם מעוניינים למכור. איך אפשר לפתוח דף כזה (לא בטיפו ודומיו כמובן) ? תודה. עריכה: אני מתכוון למשהו חינמי אם יש.
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיימות תוכנות של פרטי אדם כמו מספר טלפון רחוב וכו'.. וגם אם התוכנות האלו בכלל חוקיות. תודה
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, זה שוב אני, והפעם אני צריך עזרה בנושא הלימודים. במסגרת חגיגות 60 שנה למדינת ישראל, הינו צריחים להגיש עבודה על משהו שמשקף את הישגי המדינה בטחום כל שהוא, אני בחרתי בINTEL, על זה שהיא עזרה ביצורת המעבדים החדשים. הבעיה שלי היא שאין לי על זה כל כך חומר ואני צריך לפחות 10 עמודים. אז אני פונה ללב שלכם בבקשה בבקשה תעזרו לי!!! ותודה ענקית עצומה לעוזרים!!!!!
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה מושגים , ואני אשמח אם תגידו/תפרשו לי אותם: * אוסמוזה * משתנה תלוי/בלתי תלוי * לחץ תורגור בתודה מראש, יאיר :hi:
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
באיזה שעה מתחילה הבגרות של השלוש יחידות? וכמה זמן היא נארכת (בכלל, איפה אפשרלבדוק דברים כאלה? תודה.)
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם! יצא לכם לצפות בסרטון הזה? מה קורה כשמנתקים את המאוורר מהמעבד... סדרת הדגמות. חמוד
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום לככם זונרים! במסגרת שיעורי אנגלית בכיתה י' אמר לנו המורה שאני צריכים להכין עבודה אשר תהיה בעלת משמעות בציון הבגרות. הוא החליט שהנושא לעבודות יהיה החלל וניתן יהיה להציג אותן בדרכים שונות. אני, ThePorscher ועוד מישהי התארגנו כקבוצה והחלטנו שנעשה את העבודה בנושא נאסא, החקר בעבר, בעתיד וכו'... בגלל נסיון עבר שהיה לי עם עריכת ווידאו חובבנית הצעתי שנעשה זאת כסרט\מצגת ווידאו וכך נוכל לעשות עבודה יפה וגם לשלב סרטי קולנוע בנושא החלל. לאט לאט התברר שאנחנו לא הולכים לכתוב כאן מאמרים מדעיים מדוייקים או פרטים מדוייקים מספיק ונשאר לנו רק את הסרט עצמו כדבר מיוחד ושונה להאחז בו. את הטקסטים סיכמנו ממאמרים קצרים ועמומים באתר של נאסא וגם הרבה המצאנו, תמונות מרחבי האינטרנט, מוזיקה מהמ…
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
למה שום בטריה לא מתאימה חוץ ממה שיש בתוכו ומאיפה אני מביא עוד בטריה כזאת? :s05:
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
השאלה בנושא מפגש חוצי הזוויות במשולש. המשולש ABC הוא שווה שוקיים (AB = AC). DE הוא אנך אמצעי לצלע AB. הנקודה D נמצאת על AC ומרחקיה מהשוק AB ומהבסיס BC שווים זה לזה. (DE = DF) חשב את זוויות המשולש ABC. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-