עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום רב ושבוע טוב לכל באי הפורום , שמי רון , ולא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הטופיק ,אז פתחתי אותו כאן ,ואם יש למנהלים צורך להעביר את הטופיק לפורום אחר ,אז אין בעיה . רציתי לקבל מידע ,שאני חושב שיעזור לי ולעוד הרבה אנשים לעשות סדר בראש . הרבה אנשים בעולם ה"טכנולוגי" זורקים או מכירים חצאי מושגים ,ולא יודעים איך לחבר אותם אחד לשני . (ESXI ,VSphere וכו...) . רציתי לדעת אם יש איזשהו מדריך מפורט (אפילו לא מפורט אלא רק על קצה המזלג) ,שמסביר את כל המבנה החדש שבו עובדים ארגונים היום ,לדוגמא מה זה בדיוק ESXI ,מה זה Vcenter ,איך מקשרים את כל העניין לStorage וכו ... ,ואני בטוח שלרובכם זה "פיס אוף קייק" ,אבל ישנם אנשים (כמוני) שהיו שמחים יותר להבין איך הכל מתחבר(לוגית) ויוצר את סביבת …

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by Nahum2,

מי שממשיך את לימודיו בכתה יג צריך לתחום על תשעה חודשי קבע נוספים -בתמורה לדחיית השירות. מי שלא חותם מגייסים אותו מייד. משום שקפצתי כתה לא ימלאו לי 18 עד לממש הימים האחרונים של י"ג כמעט בטוח שכל הבחינות והפרוייקטים יסתיימו עד אז(הם לא יכולים להחתים אותי לפני שאני אהייה בן 18). אז האם אני יכול פשוט לגמור את י"ג ולסרב לחתום אחר כך? או אולי אפשר לשכנע את הצבא שמשום שבעצם לא קיבלתי שום דחייה אני לא צריך לשרת בקבע? או אולי עדיף פשוט לשרת?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by J0HNiE,

אמריקאים :kopfpatsch: http://www.stupidvideos.com/video/just_plain_stupid/Basketgirl/ ד"א יש פה גם כל מני סירטון זה פשוט מצחיק הנה כמה המלצות Amateur Stuntman Martial Arts Hops ויש שם עוד מלא זה פשוט חובה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  4. אני זוכר שלפני הרבה הרב זמן, שהאתר עדיין לא היה קיים, PCPRO היה בחיים וצוות MENTOR לא התגייס עדיין החלטתי שאני רוצה מחשב חדש! כמובן שאז לא הבנתי כלום וחשבתי לקחת כרטיס KYRO2 ומעבד אינטל 1000 או משהו כזה... למזלי אבא שלי עיקב את הקנייה עד הימים האלה וזמן שעבר הספקתי לבלות הרבה מאוד זמן באתרי חומרה ופורומים מהארץ ומהעולם, עקבתי אחרי חידושיים טכנולוגיים, ולמדתי טוב ורע :-[ היום עברתי ליד הידיעה הבאה: כרטיס מסך למקצוענים עם זכרון (XXX) (מהיר ביותר הקיים בשוק!) בנפח 128 MB... ישומים גרפיים ומשחקים באיכות ללא תקדים ... כמובן שאם הייתי רואה רק את שני המשפטים הנ"ל הייתי חושב על GEFORC 4 4600 או RADEON 9700, אבל, נחשו למה מתכוונים! http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=6403…

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by the_gamer,

שלום חברים!! פירוט על מהלך התחרות משחקים 6 שחקנים ב- deathmatch למשך חצי שעה , זה שיש לו את מ"ס הנצחונות הגבוה ביותר בסוף עולה לשלב הבא. המקום נמצא ברמת השרון באיזור התעשיה ליד ודש ומגה (למי שמכיר) דמי הרשמה - 50 ש"ח לשחקן אשמח לענות על שאלות נוספות.. למי שרוצה המייל שלי הוא GamersLanClub@gmail.com

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by KaPuT,

Mack daddy mario

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  7. HP Deskjet 460c, 460cb, 460wbt, 5743, 5943, 6543, 6543d, 6623, 6843, 9803, 9803d HP Officejet 6213, 7213, 7313, 7413 HP Photosmart 325, 335, 375, 385, 428, 475, 2573, 2613, 2713, 8053, 8153, 8453, 8753 HP Printer/Scanner/Copier 1613, 2353 יש לי אופצייה להשיג דיו מקורי במחיר מצחיק (ראשים 130 [שחור], 134 [צבעוני], 138 [פוטו]) ורציתי לדעת אם מישהו מעוניין. המחסניות מקוריות כאמור והם בעלי נפח כפול מדגמים 131 ו- 135 שבדר"כ מוכרים. בבקשה לא לשאול על מחירים כי זה דינמי ותלוי בכמה מחסניות ניקח, אבל זה נע באיזור ה 70 שקל ומטה למחסנית - מחיר של מחסנית מזוייפת. מישהו מעוניין?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by yossi21,

אני מעוניין שיהיו לי ב-Ipod, גם פלייליסטים וגם תיקיות מוזיקה לפי אמנים מבלי שיתנגשו אחד בשני. יש למישהו מושג איך עושים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היה לי משעמם היום בלילה אז משעה 12 בלילה יצרתי משהו מעניין לראשונה.... סיימתי אחרי 3 שעות. זה מה שיצא ...... http://img292.imageshack.us/my.php?image=56837518ux5.swf מה אתם אומרים ? דרך אגב זאת רק ההתחלה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  10. [h=3]Hugo Boss Just Different Lacoste Essential בוס לגבר[/h]

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  11. יש איזה מועדון באיזור חיפה שאנשים באים לשם להנות ולא ללכת מכות? מועדון אם אנשים איכותיים? אני רוסי דרך אגב כך שמועדונים של רוסים גם באים בחשבון.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by yotamoo,

אני אסביר את עצמי... אני כרגע עורך את אוסף המוזיקה שלי במחשב, ובגלל שאני פנאט לפרטים אני חייב שעל כל שיר יהיו לי פרטים מלאים, כולל אלבום ושנת הוצאה... הבעייה שחסר לי מלא פרטים. עד עכשיו עבדתי עם אמזון אבל זה בלתי אפשרי כי כל שיר מופיע באלף אלבומים שונים וגם גוגל לא עוזר יותר מדי. השאלה שלי : יש לי שם של שיר, איך אני יודע באיזה אלבום הוא יצא לראשונה (ולא באיזה אוסף מאוחר יותר)? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  13. האם החיסיון עליו מחויב פסיכולוג / מטפל כזה או אחר "מנצח" סיווג ביטחוני שיש למטופל? כלומר, האם למטופל מותר להעביר מידע מסווג מסוים למטפל, לצורך הטיפול? או שמידע מסווג - מסווג, בלי קשר לחיסיון המטפל?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. מקורי שלי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  15. ראיתי רמקולים במחיר מאוד זול יחסית לאיכות לפי הנתונים http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3304945&Sku=L23-6335 ואני מעוניין לרכוש אותם השאלה אם הם בכלל מוכרים לישראלים ואיפה עושים הזמנות ? לא מבין בזה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by TC,

גלשתי לתומי באינטרנט , וראיתי מישהו שבחתימתו באנר - Against TCPA - SAY NO הרצתי חיפוש קל . והגעתי לאתר : http://www.againsttcpa.com שווה מאוד לקרוא .. אני יקצר את הקטע - TCPA זה משהו שמיקרוסופט אינטל אייביאמ ועוד כמה חברות ענק הקימו . זה יתבטא בשבבים במחשב שלא יתנו לאנשים את החופש לעשות מה שבא להם עם החומרה והתוכנה . אם למשל אינטל תשנא את מקסטור , אז לא תוכל להפעיל הרדיסק של מקסטור על מחשב מבוסס מעבד אינטל תוכנות קטנות ימותו . filesharing יהיה נחלת העבר , וכל מה שרוצים להריץ על המחשב חייב להיות מוסמך TCPA אתם רוצים שכזה דבר יקרה ? אני לא . בזבזו חמש דקות וקראו קצת באתר : http://www.againsttcpa.com

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by com,

http://news.walla.co.il/?w=//431721

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by SixKiller,

או קיי תראו כבר מזה חודש שהאתרים כולם!!! משתגעים או שזה רק בנטוויזיון ולא רק אצלי אצל המון אנשים יש אירורים לפעמים צריך ללחוץ פעמים על אותו אתר שיפתח כלומר זה עושה פעולה נעצרה או משהו כזה... יש המון בעיות מה זה????

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by dddd01,

לכתבה המלאה... http://computers.walla.co.il/?w=/4/748112

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  20. SK 5400? גם הקוד של ה 5100 (הלא צבעוני יתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכם ושבוע טוב. לסבתא שלי יש פטיפון שהדגם שלו הוא: NAD 5025 SEMI-AUTOMATIC הבעיה זה שאין לו מחט, מאיפה אני יכול להשיג מחט בשבילו? ומה אני צריך לחפש? לפי דגם מדויק? לפי חברה? אריאל

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום לכולם: כל סרטון ב-Youtube שאני מנסה להפעיל כאשר הפלאש מכובה, מחזיר לי "סרטון זה איננו זמין כעת", או הודעה הדורשת התקנת Flash Player. כלומר אין אפשרות לצפות כרגע ב-HTML5 ביוטיוב. האם גם לאחרים זה קורה הבעייה הזאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by NerdX,

שלום רב! עלי להגיש עבודה בספרות מחר ואני חייב את ההגדרה של מיתוס מהמונחון לספרות של אשר ריבלין. למי שיש אנא רשמו לי את ההגדרה!! בתודה מראש, NerdX

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מה אתם אומרים על הסידרה של Resident Evil ? אלו סרטים יפים או שיש לפחות כמה מהם שיפים? אם כן השמח לקבל המלצה.

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  25. 1. באיזו גרסה של Ebay הכי כדאי (בתור תושב ישראל) לפתוח חשבון? הרי יש Ebay.com, Ebay.co.uk... 2. אם אני לדוגמה רוצה לקנות דיסק משומש של משחק PS3, איך אדא להמנע ממוכרים מפוקפקים? בקלות אפשר ליפול בקנייה כזו. 3. איך אני יודע אם מכירה נתונה היא מכרז (bids) או קנייה רגילה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.