כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אין לי מי שיטחן לי את המוח! הוא סוגר שבת ראשונה בבסיס רע לי. אולי אני אתקשר אליו. ג'ובניק מעאפן :\ האם אני לבד? או שבאמת העולם יותר בודד כשמינימייזר בחאקי?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לבן משפחה שלי בית קפה. יש לנו טלויזיה ואנחנו משדרים משחקי כדורגל וכו.. אני רוצה לעשות שורה רצה על המסך למטה שהיה כתוב בה מבצעים וכו.. (ושזה יהיה משודר תוך כדי המשחק) למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כולם. כנראה זה לא היה ריווחי, ראיתי מה טורק רשם שם יש איזה משהו חדש נורמלי? ברמה של sabs וטורק ? עוד מעט מתחילה עונה רביעית של אבודים, איך אנשים אמורים להסתדר
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://yyets.us/2010/09/29/important-things-with-demetri-martin-ability-laughing-and-peeing/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העלאת /הורדת (?) קבצים באמצעות אתר, HTTP לכל דבר. ללא הגבלת כמות או גודל נראה שגם ההורדה... פשוט ללא הגבלה. נראה חלום ? Click to find out… http://www.mediafire.com/ אוף טופיק אני כ"כ אוהב את FF2... אולי זה בגלל ששיניתי גם סקין עם המעבר , לא יודע, הרגשה נעימה כזאת, כמו מכונית חדשה..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין משם משהו ואחותי גרה בארה"ב א אני רוצה לשלוח לה את החבילה.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אז ככה, אני עולה לכיתה י' ואני אלמד במגמת טכ"מ (לפי מה שהבנתי הרבה שעות). אני בנוער העובד והלומד מכיתה ד' ותמיד חשבתי שאני לא ארצה להדריך אף פעם. עכשיו אנחנו קרובים לתחילת שנת הלימודים ושנת הפעילות. אני הייתי בטוח שלפחות איזה 50% מהחברים שלי לא ידריכו, ונוכחתי לגלות שאולי מתוך איזה 30 חברים שבנוער העובד, רק 5 לא מדריכים. אני בבלבלות, ואני לא יודע אם להדריך או לא. מצד אחד - זה חוויה, ואני בטוח שבסופו של דבר אני אהנה. אבל מצד שני, זה ילדים בכיתה ד', ואני ממש גרוע בכל העניין הזה של ההדרכה\חינוך. מה גם שאני לא בטוח שאני ארצה "לבזבז" את כל הזמן החופשי שלי על זה. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש למישהו מושג על מה אני מדבר? סרט אקשן אומנויות לחימה ממש טוב, שעם הרבה מתמודדים שיש איזו סצנה שהם מנסים להגיע לאיזה פרס שיש על ערימה ענקית של ברזלים כמו שעושים פרקור וכו'...עם שחקן שדיי מזכיר את הסיני/יפני הזה מהסרט טקן. אם יש למישהו מושג יש לסרט הזה איזה 5-8 שנים. אה ולא זה לא מורטל קומבט או סטריט פייטר
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אם לא נרשמתי למרתון ואני רוצה לרוץ בכל זאת, יש להם דרך לאכוף את זה שרק מי שנרשם ירוץ? או שאני פשוט יכול לבוא ולרוץ גם בלי להירשם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://eliad.org/viewer.php?id=1251490129.bmp בקישור עצמו מופיעים שני תרגילים שמישום מה לא יוצא בהם פתרון מודה מראש לכל מי שמנסה או שיפתור את התרגילים.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קראתי באיזה אתר את זה : "אגרת הטלוויזיה של רשות השידור היא עבור הרשות להחזיק ברשותך מקלט טלוויזיה, ולא עבור שידורי רשות השידור כפי שהציבור הוטעה לחשוב. מקלט טלוויזיה מוגדר בחוק כמכשיר הכולל מכוון (טיונר לתחנות) ומסך לתצוגה. אם תנטרל את הטיונר, יחשב המכשיר ל"מוניטור ווידיאו" שאינו חייב באגרה. כיצד בכל זאת תצפה בטלוויזיה ללא טיונר? באמצעות הטיונר הקיים במכשיר הווידיאו-טייפ או בממיר של חברת הכבלים או בממיר של חברת הלווין - וזאת אם דגמי המכשירים שברשותך מאפשרים חיבור כבל אודיו-ווידיאו ביניהם. עושים כך: 1. וודא תחילה שלטלוויזיה שברשותך יש כניסות אודיו-ווידיאו (כמעט לכולן יש, בוודאי שלחדשות). 2. גש לטכנאי שירות מוסמך ובקש שינטרל או יוציא את הטיונר מהטלוויזיה מבלי לפגוע בשא…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רכשתי מטען לסוללות מאיביי וגיליתי שהתקע שלו הוא אמריקאי. האם יש משהו לעשות בנידון מעבר החלפת המוצר ? תודה עריכה: מצאתי מתאם. אפשר למחוק
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
דברים מוזרים קורים שם בארומה ( עמית רומם )...
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
תקשיבו אני מקבל 6000 שקל מהבר מיצווה ויש לי דילמה לא קטנה:אני רוצה מחשב חדש של אסוס וPSP אבל אמרתי לאמא שלי שנצע לקרויס לוונציה רודוס וכו" מה להחליט אני או המשפחה??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, תמיד עניין אותי, למה ברוב סרטי ה 720P יש שני פסים שחורים למעלה ולמעטה? למה הסרט לא יכול להיות על מסך מלא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט מובטל אשר מעוניין לקחת הלוואה מהבנק. (עוד כמה חודשים צריך להיפתח לי חיסכון). אמורה להיות בעיה עם אישור ההלוואה? כמה הריבית המקובלת שצריכה להיות ? אשמח לכל פרט מידע רצוי שיעזור לי איתם. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הכותרת אומרת הכל... אז בבקשה תעזרו לי... באזור: חולון,ראשון-לציון,רמת-גן והסביבה..
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות שולחן טניס לאיזה דברים אני צריך לשם לב? תקציב כ1000 , אפשר אפילו ב500 , משומש גם בא על הפרק שמעתי על החברות , STIGA VO2 , SETTLER , יש עוד חברות? האם לקחת רק מאלה? תודה מראש נ.ב הארות הערות והמלצות יתקבלו בחום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hachizol.co.il/product.aspx?pid=318&rd=tavo
-
- 33 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אז מה קורה? הייתה פגישה ואח"כ כאילו לא קרה כלום? ספרו מה היה מי היה מה מו מי מא