כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו מושג על מה אני מדבר? סרט אקשן אומנויות לחימה ממש טוב, שעם הרבה מתמודדים שיש איזו סצנה שהם מנסים להגיע לאיזה פרס שיש על ערימה ענקית של ברזלים כמו שעושים פרקור וכו'...עם שחקן שדיי מזכיר את הסיני/יפני הזה מהסרט טקן. אם יש למישהו מושג יש לסרט הזה איזה 5-8 שנים. אה ולא זה לא מורטל קומבט או סטריט פייטר
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אם לא נרשמתי למרתון ואני רוצה לרוץ בכל זאת, יש להם דרך לאכוף את זה שרק מי שנרשם ירוץ? או שאני פשוט יכול לבוא ולרוץ גם בלי להירשם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://eliad.org/viewer.php?id=1251490129.bmp בקישור עצמו מופיעים שני תרגילים שמישום מה לא יוצא בהם פתרון מודה מראש לכל מי שמנסה או שיפתור את התרגילים.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קראתי באיזה אתר את זה : "אגרת הטלוויזיה של רשות השידור היא עבור הרשות להחזיק ברשותך מקלט טלוויזיה, ולא עבור שידורי רשות השידור כפי שהציבור הוטעה לחשוב. מקלט טלוויזיה מוגדר בחוק כמכשיר הכולל מכוון (טיונר לתחנות) ומסך לתצוגה. אם תנטרל את הטיונר, יחשב המכשיר ל"מוניטור ווידיאו" שאינו חייב באגרה. כיצד בכל זאת תצפה בטלוויזיה ללא טיונר? באמצעות הטיונר הקיים במכשיר הווידיאו-טייפ או בממיר של חברת הכבלים או בממיר של חברת הלווין - וזאת אם דגמי המכשירים שברשותך מאפשרים חיבור כבל אודיו-ווידיאו ביניהם. עושים כך: 1. וודא תחילה שלטלוויזיה שברשותך יש כניסות אודיו-ווידיאו (כמעט לכולן יש, בוודאי שלחדשות). 2. גש לטכנאי שירות מוסמך ובקש שינטרל או יוציא את הטיונר מהטלוויזיה מבלי לפגוע בשא…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רכשתי מטען לסוללות מאיביי וגיליתי שהתקע שלו הוא אמריקאי. האם יש משהו לעשות בנידון מעבר החלפת המוצר ? תודה עריכה: מצאתי מתאם. אפשר למחוק
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
דברים מוזרים קורים שם בארומה ( עמית רומם )...
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
תקשיבו אני מקבל 6000 שקל מהבר מיצווה ויש לי דילמה לא קטנה:אני רוצה מחשב חדש של אסוס וPSP אבל אמרתי לאמא שלי שנצע לקרויס לוונציה רודוס וכו" מה להחליט אני או המשפחה??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, תמיד עניין אותי, למה ברוב סרטי ה 720P יש שני פסים שחורים למעלה ולמעטה? למה הסרט לא יכול להיות על מסך מלא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט מובטל אשר מעוניין לקחת הלוואה מהבנק. (עוד כמה חודשים צריך להיפתח לי חיסכון). אמורה להיות בעיה עם אישור ההלוואה? כמה הריבית המקובלת שצריכה להיות ? אשמח לכל פרט מידע רצוי שיעזור לי איתם. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הכותרת אומרת הכל... אז בבקשה תעזרו לי... באזור: חולון,ראשון-לציון,רמת-גן והסביבה..
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות שולחן טניס לאיזה דברים אני צריך לשם לב? תקציב כ1000 , אפשר אפילו ב500 , משומש גם בא על הפרק שמעתי על החברות , STIGA VO2 , SETTLER , יש עוד חברות? האם לקחת רק מאלה? תודה מראש נ.ב הארות הערות והמלצות יתקבלו בחום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hachizol.co.il/product.aspx?pid=318&rd=tavo
-
- 33 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אז מה קורה? הייתה פגישה ואח"כ כאילו לא קרה כלום? ספרו מה היה מי היה מה מו מי מא
-
-
-
התחלתי לעבוד קצת על השיעורי בית לפני שיהיה יותר מדי ומאוחר מדי.. אני באמצע תרגיל גיאומטרי שהגעתי לשלב שתיכון במשולש שווה למחצית הבסיס(שזו הצלע שהתיכון חוצה גם) ואני זוכר שניתן להסיק מיזה משהו אבל אני לא זוכר מה
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני לא יודע הרבה על השירות בחיל הים חלק אומרים לי ללכת וחלק לא מה אתם חושבים? אם תוסיפו קצת מידע זה יועיל
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני וחבר מהצבא מתכננים את הטיול הגדול שלנו לדרום אמריקה והגיע הזמן לקנות כרטיס טיסה. אנחנו מתכוונים לטוס בתחילת דצמבר השנה לתקופה של כחצי שנה בערך (חזרה משוארת באיזור יוני). בדקתי מספר סוכנויות וזאת הייתה ההצעה הכי טובה: הלוך - טיסת אל-על ישירה לסאו פאולו ומשם קונקשיין לבואנוס איירס. חזרה - טיסת אל-על ישירה מסאו פאולו (לשם נגיע בטיסת קונקשיין מבואנוס). שינוי יעד ותאריך ראשון חינם (אך במידה טנרצה לחזור ממקום שהטיסה יקרה יותר נצטרך להוסיף את ההפרש). תאריך טיסה 3/12/11. מחיר - 1551$. ממה שהבנתי זה דיי יקר.. וזה הכי זול שמצאתי בינתיים.. יש לכם סוכנויות או המלצות מה לעשות? (לחכות עוד או לקנות כמה שיותר מהר) ובכלל, האם זה באמת יקר? צריך להתחשב בעובדה שהדולר בקרשים כ…
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בכל המפרטים שאתם בונים באתרים כמו SKYPC או NOAPC ועוד כמה, שראיתי, מופיע סעיף של בדיקות מאמץ של 24 שעות. אילו בדיקות נהוג לבצע?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים יקרים, אם אתם מחפשים כלב\חתול, או מכירים מישהו שמחפש, אתם מוזמנים מחר ליום אימוץ בכלבייה העירונית ת"א, רחוב שי עגנון 1, פינת אבן גבירול מול מתחם רידינג, ת"א. 10:00-14:00 , 3.10.08 כלבים וחתולים רבים מחכים לבית חם, החורף מגיע.. *החניה ללא תשלום *צפו בסרטון: *פרטים נוספים באתר: http://homedog.co.il ותודה ל-HWZ על האישור לפרסום האירוע! שנה טובה לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
WARNING!!! SEND THIS WARNING TO EVERYONE ON YOUR EMAIL LIST. IF A MAN COMES TO YOUR FRONT DOOR AND SAYS HE IS CONDUCTING A SURVEY AND ASKS YOU TO SHOW HIM YOUR BOOBS, DO NOT SHOW HIM YOUR BOOBS. THIS IS A SCAM, HE ONLY WANTS TO SEE YOUR BOOBS.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://media.ebaumsworld.com/afroninja.mpg איזה ענק!!!
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-