כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
בשביל תוכנת איתור שאני משתמש אני צריך את המיקום של טבריה במפה העולמית
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לציפור הקטלנית הזו ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לאחר שהנרגילה האחרונה שלי הושאלה לחבר אשר שבר לה את הכד, החלטתי סוף סוף לפנק את עצמי בנרגילה רצינית שתשב קבוע בחדר.. התקציב הוא בין 100-200 (אם ממש שווה להשקיע יותר אין בעיה לעשות זאת, אבל עדיף שלא לבזבז איפה שלא הכרחי) והדרישות: גובה של לפחות מטר מעוצבת כמה שפחות קיצ'ית\"מודרנית", מעדיף עיצוב סולידי.. גוף יצוק כמובן כמובן שאני לא מצפה להמלצה ספציפית על נרגילה (כי אחרי הכל, כרטיס מסך זה לא..) אבל אשמח להמלצה על מקום אמין בתל אביב\יפו\רמת גן עם מחירים טובים, מוצרים איכותיים ומבחר גדול..(אמנם אני מבאר שבע, אבל למיטב הבנתי באיזור הזה יש את המחירים והמוצרים הכי טובים.) ושאני אומר מקום אמין אני מדבר על מקום שבו לא אגיע למצב שאני שואל את המוכר "היא יצוקה, כן?" ומקבל תשובה "בטח …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
נראה שאנבידיה לא מתרגשת מהמחסור בכרטיסי מסך - https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/S1elIUhHu
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב להביא לארץ נרתיקים טאקטיים. אלה שיושבים על הירך. יש מקום לאקדח ומחסנית נוספת. אני יודע שבארץ מוכרים אותם בסביבות 250 ש"ח (מחיר טוב). הבאתי כבר דוגמא ואני רוצה למכור ב170 ש"ח. לדעתי זה ירוץ ביחידות מחיוחדות, ואפילו לסתם בעלי נשק שרוצים נרתיק טוב. איך אני יכול לאתר אנשים שיכולים להפיץ את זה? בעלי קשרים וכו'? שאני אמכור להם והם יעיפו את זה באיזה מחיר שהם רוצים.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי , אני אמור להכין סרט קצר , אני ממש צריך אתר להוריד ממנו צילומי נוף שקיעה , ים , יערות , מפלים , כל מיני ציל ומי טבע צילומי וידאו! לא סטילס. מצאתי כל מיני אתרים , אבל כולם עולים כסף . אני דיי לחוץ בזמן . תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו רשת WIFI (כמובן שהגדרתי שאף מחשב לא יזעה את השני) במחשב אחד השימוש הוא בטיחותי כל אתר כל הורדה שקולה ומחשב השני אני פחות מקפיד איזה אתרים אני ניכנס מה אני מוריד כי פחות אכפת לי ממנו השאלה היא אם אחד המחשבים חשוף לווירוסים אז מקסימום אותו מחשב יהרס או שכל המחשבים שמשתמשים באותו מודם (רשת) עכשיו פגיעים ואם כן איך אני יכול להשתמש בשני המחשבים כל אחד לצרכים שלו בלי ליפגוע בנוחות ובטיחות המחשבים האחרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איבדתי הערב את הרישיון נהיגה כמו אידיוט. כמה זמן לוקח להנפיק חדש? האם אפשר להשתמש ברישיון הזמני שקיבלתי כאשר היה לי מלווה? לאן לפנות בשיבל להנפיק כרטיס רישיון חדש? תןדה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה אחרת לפרופיל שלי לא מאלו שיש שם לבחירה רשומה לי שם מין כתובת של אתר נכנסתי לאתר העלתי תמונה אבל אני לא יודע לאן הוא העלה לי את התמונה אם אפשר איזה הסבר מדויק אני אשמח תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני לא זוכר מה מסמלת האות V בנוסחה של כא"מ מושרה בתייל: 3= BLV SIN ALFA אני יודע ש B זה שדה מגנטי ו L זה אורך בין נק' מגע של התייל עם הפסים. אבל יצא לי מהראש מה זה V מהירות או פוטנציאל?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול האם הסדר הבא של מותגי ארמאני הוא באמת הסדר העולה מבחינת יוקרה ואם לא אז מהו הסדר הנכון? 1. ארמאני אקצ'יינג 2. אמפוריו ארמאני 3. ג'ורג'יו ארמאני תודה!
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
חברת החומרה והציוד ההיקפי הפופולרית משיקה סוף כל סוף מוצרי קירור מים להרכבה עצמית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
"- לרשת חנויות באג דרושים אנשים טכניים עם תודעת שירות גבוהה ויחסי אנוש מעולים למגוון תפקידים. - למעבדת השירות בגן שמואל דרוש תותח פי.סי עם תודעת שירות גבוהה ויחסי אנוש מעולים " תותח פי.סי? זה איזה תותח חדש שיורה מחשבים?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני טס עכשיו לחו"ל ולוקח איתי את הנייד, הוא לא נכבה נכון? אני אוכל לקבל שיחות ו SMS-ים? ולשלוח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.supersite.co.il/manzur/elmakais.mp3
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
יש מספר אתרים מוכרים אשר נמכר בהם מסך והאחריות היא ע"י חיון אך ישנו אתר נוסף, גדול ומוכר מאוד ואמין ב-100000% שמספק את האחריות אצל זד רציתי לדעת האם משהו כאן מסריח? למה זה ככה? האם הספק אחריות הזה טוב גם כן?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני בן 16 וכנראה שאני יהיה רווק בלי ילדים הרבה שנים ( :) אז למה לי ללמוד כשאני יודע שמס הכנסה יקחו מהמשכורת שלי ככה שאני יקבל כמו אנשים בלי לימודים
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי שאלה קטנה. הוציאו לי כרטיס סטודנט... עכשיו אני רוצה לדעת מה הוא נותן לי ? הוא נותן הנחות בכל מיני מקומות או מה ? כל מי שיכול להביא פרטים תודה רבה תודה
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה בתכלס צריך לדעת בשביל לעבוד בתמיכה טכנית באחת מחברות התקשרות-אינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות פלאפון מאיביי וכבר קראתי והפנמתי מה צריך לבדוק בפלאפון וכל הדברים האלה כדי שיתאים לארץ אבל יש לי עדיין בעיה עם דבר אחד חשוב ומרכזי - המכס חפרתי בהרבה פורומים ומצאתי מס' טיפים שחלקם עובדים חלקם לא עובדים.. אני בעצמי מבולבל בגלל שחסר מקור מידע אחד מרכזי עם כל הטיפים ובכלל מקורות המידע בנושא הזה דלים מאוד, אז אלה הרעיונות ששמעתי מאנשים: 1.המכס לא יכול לגעת בכם אם המכשיר פתוח ונעשה בו שימוש 2.לפתוח את האריזה ושהיא תיהיה פתוחה(מה ששמעתי שלא בדיוק עובד למרות שזה הצליח למישהו אבל לי אין ניסיון ככה ש ..) 3.מישהו כתב : למשל אפשר לארוז איי פון בתוך פצפץ ולארוז אותו בתוך קסטת וידאו תמימה ולארוז את הקסטה בתוך קופסת עטיפה של כושר ודיאטה והתעמלות ול…
-
- 4 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא תמונות בסגנון של אלו ברזולוציה גבוהה? http://mad.walla.co.il/archive/391219-5.jpg http://mad.walla.co.il/archive/391222-5.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-