כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הלכתי לספריה והשאלתי את הספר The Art of Deception by Kevin Mitnick ואני מכיר אותו כל מה שהוא עשה אבל אני רוצה ללמוד עוד קצת אז התלחתי לקרוא כמה עמודים ואני רוצה לדעת מה דעתכם אם קראתם אותו או תנו לי חוות דעת וכל מיני בכל מקרה יש לו גם ספר אחר The art of Intrusion האם גם אותו כדאי לקרוא ??
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני כרגע עובד ומתכנן לטוס לחול לפני הלימודים. לטיול אני יוצא לבד משום שאין עוד מישהו שיכול לטוס איתי. השאלה שלי היא לאיפה הכי מומלץ לטוס? התקציב הוא עד 3000 שקל אם קצת חריגות (כולל הכל). מה שאני רוצה בעיקר זה להרגע, להנות קצת, אפשר קצת מסיבות ועדיף שיהיו באיזור אנשים מעניינים. כרגע האפשרות שאני חושב עליה זה אי כלשהו ביוון. מה אתם ממליצים ? נ.ב. הטיול מתוכנן ל4-5 ימים. יש גם אפשרות של הפלגה, אבל אנשים שאני מכיר אמרו שזה יהיה משעמם מדי, במיוחד אם אני לבד. אשמח אם תיתנו את דעתכם גם על זה. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע האם יש בארץ קו קורס ללימוד פיתוח תוכנה לאייפון לאנשים שלא יודעים שפות תכנות ואין להם ידע בC או C++ או JAVA או משהו כזה. האם יש קורס שאפשר ללמוד בו מההתחלה על האייפון ואיך להשתמש בו וכל זה וללמוד לפתח לו דברים בלי ידע מוקדם של פיתוח תוכנה. יש משהו כזה בארץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מהם ביוני, שרק יצאו ה HD48xx מחשב עם מערך CF של 4850, בקיצור כידוע לכל מי שמחזיר בערך כזה, הבעיות רבות ומרובות. הדרייבר היחידי שפועל עם ה CF הוא 8.10, אי אפשר להכניס את המחשב למצב המתנה, המחשב קורס לפעמים עם מסך כחול וכו' חיפשתי בפורומים של ATI וגיליתי שהגורם הוא הגשר של ה CF, ובגלל שב 4850x2 אין גשר, שמה אין את הבעיות... נראה לכם שהם יסכימו להחליף לי תמורת תוספת תשלום ?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקלקל לי כונן קשיח HDD 80GB IDE הסתכלתי בלוח יד 2 באתר וראיתי שיש WD ב 80 ש"ח משומש זה לא יקר ? בהתחשב שיש חדשים היום ב 160 - 200 ? לא יודע מה לעשות המחיר נראה דיי בשמיים וגם אין אחריות , מה הערך האמיתי של כונן קשיח כזה משומש ? 80 , 160 , 320 .
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
עננק! נשמע מצחיק בסינית http://www.56.com/u26/v_Mzk3NzEwODc.html
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז מה אומרת המילה "סי לה וי"? "אלה החיים"? חיפשתי את הפירוש/הסבר בבייבלון וגוגל ולא מצאתי כלום. אשמח לראות כאן תשובות.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.stier.co.il/SG_HEB/computax/main_com.htm ההרשמה מיועדת לבני 18 ומעלה ותחסוך לכם עלות רכישת כרטיס של 50 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה, אני מנסה למצוא טרק מהסרט של שר הטבעות, יש לי את הדי וי די ולקטע שבו יש את הטרק קוראים: LAST MARCH OF THE ENTS לא מצאתי את הטרק לפי השם הזה, אז אם מישהוא מכיר את השם של הטרק בבקשה עזרה. תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אתר זה צריך להיות כמובן אמין וטוב.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
למי שעוקב אחרי הסדרה, יצאו כבר שני פרקים בארה"ב אני כבר לא יכול להמתין לראות אותם. אחת מהסדרות הנחמדות. לידיעתכם
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום כולם, אני שומע פה הרבה על סרטים באיכות של 1080P או H268 (או משהו כזה), אבל אין לי מושג איפה משיגים אותם כל הסרטים שיש באינטרנט הם ב-XVID או WMV אבל אף פעם לא מצאתי משהו באיכות גבוהה... ומה זה בעצם? סתם קובץ MPEG שמכיל 1920 על 1090 פיקסלים? ומה זה H268 וכ"ו? תודה לעונים! נ.ב: אם אפשר להביא לנק לקובץ ב-HD או אתר הורדות לטריילרים או משהו כזה זה יהיה נהדר...
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מכונית עוברת דרך מסויימת במהירות קבועה. אם היא מקטינה את מהירותה ב10 קמש גדל זמן נסיעתה ב15 דקות. אם היא מקטינה את מהירותה בעוד 5 קמש זמן נסיעתה גודל בעוד 9 דקות. מצא את הדרך. שני רוכבי אופניים נסעו זה לקראת זה, אחד מA לB במהירות 10 קמש, והשני שיצא שעה אחריו מB- לA במהירות 12 קמש. הם נפגשו והמשיכו בדרכם. הראשון עבר את המרחק מנקודת הפגישה עד לB ב28 דקות פחות מאשר השני עבר את המרחק מנקודת הפגישה עד ל-A. מצא את המרחק מA לB. רוכב אופניים אחד יצא בשעה 6:00 מטבריה לחיפה, מרחק של 72 קמ. רוכב אופניים שני שמהירותו גדולה ב3 קמש מזו של הראשון יצא בשעה 6:30 גם הוא מטבריה לחיפה. הרוכב השני השיג את הרוכב הראשון לפני הגיעו לחיפה ושעה וחצי לאחר מכן הגיע לחיפה. מצא את המהירויות של הרוכבים…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות תיק חדש לבצפר (בי"ס זה הדבר הזה שנראה כמו כלא ו"לומדים" שם... יש שם אנשים מבוגרים כאלו שמדברים הרבה..., זוכרים?) קיצור, אני מחפש תיק יפה בלי גב קשיח (שונאאא ) עדיף של חברה כמו קוויקסילבר או ריפקארל. הקטע הוא שאני לא מוצא בשום מקום, בעזריאלי ראיתי בחנות של אונ'יל תיק יפה או הוא היה כ"כ קטן שקלסר אחד לא נכנס בו! אתם מכירים מקום טוב באזור המרכז לקנות תיקים כאלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
זמר, כותב, מלחין ומנהל להקה קנדי טס בארה"ב בחברת United Airlines יחד עם חברי הלהקה שלו. מחלון המטוס ראו איך נזרקות הגיטרות היקרות, ואנשי החברה לא טרחו להתיחס להתראותיו. כמובן שהגיטרה היקרה נשברה ולא יכל להופיע איתה. הוא לא רצה "פיצוי על עוגמת הנפש" ואפילו לא על הפסד הכנסות פוטנציאלי. הוא בסך הכל ביקש שישלמו את עלות התיקון 1200 דולר. הם טירטרו אותו כמעט שנה בתשובות שליליות ומתנשאות, כנראה במגמה להתיש אותו עד שימאס לו, שהרי מה הוא לעומת החברה הגדולה ומשאביה מול הלקוח הקטן אם יעז לתבוע אותם. אז הוא באמת הותש ונמאס לו. אבל אז הוא כתב עליהם שיר: בתוך יומיים הקליפ זכה בלמעלה ממיליון צפיות, וזכה לדקות שידור ארוכות ויקרות בתחנות רבות בארה"ב כולל ברשתות כלל ארציות …
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
למי יש או יכול להגיד לי מאיפה לעזאזל אני משיג את שיר הנושא של טיטנאניק בערבית?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ וורד של 2 מגה , איפה האתר הכי טוב לאכסן בו את זה שהיה אפשר להוריד??? אבל לא שיימחק אחרי יומיים בבקשה תעזרו לי דחוף!
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
שמעתי מאנשים שיש אפשרות כזאת , יש דברים בגו ? אני רוצה ( אחותי יותר נכון ... לא חשוב .. ) לגשת לבחינה אבל מאחר והמגן יחסית נמוך לוותר עליו כבר מראש ולהבחן .. מישהו מכיר ? שמע \ יודע ..... תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הם כותבים ואני מצטט: "In he near future, we will update the program according to the progress of new world record" תראו את התאריך למטה.. בראל. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. אני רוצה לדעת אם זה רק אצלי או שאולי ביצעו איזה אחזקה בתשתית או משהו. אני בUFI אגב.
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב לדודה שלי ואני יודע שברגע שאני אקנה לה היא תשגע אותי כל שני וחמישי על תפעול המחשב (מחשב ראשון שלה והיא בת 55) לכן הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר חנות טובה באזור גבעתיים - רמת גן - ת"א שיוכלו גם לתמוך בה בבעיות שונות (גם בתשלום).
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עכשיו חוזר המהופעה ואין מילים לתאר אותה פשוט הופעה מדהימה