עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Zeev86,

אני מדבר על טפסי הרשמה באינטרנט. זה הפך לסיוט בשנים האחרונות. כשאני מגיע לאתר חדש ורואה שצריך להרשם בו, זה פשוט מרתיע אותי ולרוב אני סוגר את הtab. בעלי אתרים הרי רוצים כמה שיותר אורחים באתר, נכון? אז למה הם מקשים על החיים שלנו? אני מדבר על דברים הבאים: - מינימום 6 תוים בשם משתמש. מי קבע שכל הניקים חייבים להיות בעלי שש תוים לפחות? - מחייבים לרשום ניק שכולל את כל התנאים הבאים: תוים גדולים + תוים קטנים + ספרה + תו מיוחד (כן דבר כזה קיים..). wtf?! - אקטיבציה במייל. יש אתרים שנרשמתי, וקיבלתי אקטיבציה רק יום למחורת. - והנורא מכל. אימות captcha. בא לי להרוג את הבנאדם שהמציא את הדבר הזה. מילא אם אפשר היה להבין משהו מהמלל שמוצג על המסך, אבל לרוב אני פשוט מנחש את האותיות…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מישהו יכול לתת לי לינק לאתר של מכון סיוון אני לא מצליח למצוא ברשת תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  3. Started by yarin153,

שחקתי עם הממיר בבסיס ועכשיו אין לי קליטה ניסיתי לשנות את הלווין כי היה לנו בעיות קליטה ועכשיו זה לא עובד... איזה לווין לבחור?

• 7 תגובות
    • 19.6k צפיות
  4. לפי מה שאני יודע זה אמור לפעול באמצעות BlueTooth, למערכת באוטו יש כמובן אופציה של PHONE.. מישהו במקרה יודע איך הולך החיבור של זה , איפה עושים את זה וכמה זה אמור לעלות ?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by tliron2,

שלום הזמנתי חבילה מארצות הברית ושלחו אותה דרך DHL GLOBAL MAIL. מישהו יודע איך ממירים את מספר המעקב הארוך למסםר של דואר ישראל שמתחיל ב CL ונגמר ב DE? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 10.4k צפיות
  6. http://globes.co.il/news/article.aspx?did=1000491175&fid=594 נראה לי שראוי שצרכנים פוטנציאלים ידעו על כך. עדכון - Dell פרסמה הודעת התנצלות בעיתון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474205.0

• 45 תגובות
    • 7.8k צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

;D [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש מהומות, צה"ל מנצח, הפלסטינים מנסים בכל כוחם לרצוח או לחטוף חייל. אבל כשמישהו אומר שלא אכפת לו מהפלסטינים כי הם רצחניים, אז יבוא השמאלן ויגיד "כן אבל הם מסכנים שם". למה הם מסכנים בדיוק? כשביבי ניסה לשים את המגננומטרים הפלסטינים יצאו להפגנות מטורפות. אבל מה... אף פעם לא ראיתי שהם יוצאים להפגנות בכלל שאין להם אוכל, או שאין להם פרנסה. יש להם אפילו אונברסיטאות. אבל משום מה הם מסכנים. מה זה מסכנים? יש שם רעב כמו בפרסומות על אפריקה? יש שם ילדים עם בטן נפוחה שרואים להם את העצמות של הראות? אין שם. נכון, זה לא בדיוק אירופה או שווצריה, אבל הם לא מסכנים. הם אנשים מרושעים, אלימים שלא מגיע להם הרבה. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by overload,

תראו מה קיבלתי, זה גם סיפור מעניין וגם ספאם..איזה יופי... עוד מישהו קיבל את זה? אם יש לך סיפורי ספאם מענינים שתפו

10. Started by RoNeN86,

שלום,אני כל לילה מתעורר ב 04:00 לפנות בוקר ואני משתגע כבר מזה, כל יום אני הולך לישון בשעה 12 ככה שאני יושן שלוש או ארבע שעות Help

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by Rammler1983,

היי, מה אתם חושבים על האתר imdb? למען האמת, לפעמים אני מתפלא איך סרטים בינוניים מקבלים ציונים כאלה גבוהים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Los,

לכל מי שיש חשבון פרימיום ב RAPIDSHARE ולא שם לב ,אז החודש לכבוד הקיץ ככה הם אומרים בחדשה שלהם.. הם נותנים Unlimited למספר דברים ובהם גם תעבורת הורדה. אז .. תהנו. מקור הודעה מאתר Rapidshare.com. "Spring is here! Nice weather and warm temperatures make you want to leave everyday problems behind. RapidShare now makes wishes come true. In April we want to celebrate simplicity, therefore we have removed all the complicated limits that some people are worried about. Throughout April, all our services are included in RapidPro without any limits: unlimited traffic, unlimited storage, unlimited simplicity. Enjoy springtime 2011"

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. זה שכאילו איזה אחת רודפת אחרי מישהו עם לפטופ ורוצה להביא לו תמודם נייד הזה.. קיצור, מה שם השיר ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by Moty_p,

מה דעתכם על הרעיון?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Oztriker,

היי, בעוד כ10 חודשים אני עתיד להשתחרר מהצבא והחלטתי לתכנן את הטיול אחריו. בעקרון אני רוצה לטוס לארה''ב ולטייל לבאלסקה. לפי מה שאני יודע חייבים ויזה כדי להכינס לארה''ב. חיפשתי קצת בגוגל, ראיתי את הטופס עצמו, אך התהליך עצמו לא כ''כ ברור לי. יש פה מישהו שכבר הוציא ויזה ויודע מה התהילך? אשמח לטיפים או פירוט כל שהוא בנושא. מעבר לכך יש בידי אזרחות שנייה, האם זה יכול לסייע לי בקבלת הויזה?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  16. עשיתי השוואה בזאפ והיונדאי Q17 יוצא הכי זול פה http://memory.co.il/product_info.php?cPath=30_33&products_id=163 מישהו הזמין מהאתר הזה? בטוח להזמין משם? תודה, אורון.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  17. חברה צריך עזרה אני צריך להכניס עוד מחשב לחדר וזה אומר עוד מסך אבל הבעיה זה שהוא CRT וזה די ענק התרגלתי לLCD אין לי ממש רצון להשקיע בנוסף אז אני מצרף כמה תמונות תנסו לעזור לי החדר שלי הוא 220 ס"מ על 300 ס"מ די קטן זה הממד יש לי שולחן גדול אם הLCD , המחשב עצמו ועוד מסך CRT שאני זורק אותו עוד מעט לבני דודים שישרפו להם העניים קצת מהקרינה חשבתי אולי לשים את המחשב מתחת לשולחן ואולי בכלל לחבר אותו לשולחן עצמו מלמטה כיחידה אחת ולעשות איזה מחשב שולחני חח חשבתי להוסיף שולחן מאחורי אבל אז יהיה לי מרווח של מטר +- מהשולחן השני לכיסא זה מספיק אבל אז החדר סגור לגמרי יש לי אפשרות להוסיף אולי מדף שיתחבר לשולחן מצד ימין אבל אני לא יודע אם הוא יחזיק את הCRT ובכלל איפה אני ישים את המקלדת …

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by First Squad,

לא חייב קהילה סגורה כמו TL העיקר שיהיו בא תכנים ברוסית. תודה מראש. אם ישנה מגבלה כל שהיא בפורום שלכו לי בהודעה פרטית.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו , הסרת שיער בליזר באזור הפנים זה אפשרי ?? או שלא מומלץ ?? מה הסיכונים ?? והאם יש מישהו פה שניסה ... תודה לעונים

20. Started by yacovmateo,

זה הלינק http://www.gogoedhardy.net אין מידע בגוגל על האתר הנ'ל,שאלתי בפורום הEBAY הישראלי אבל אף אחד לא ידע אם להגיד לי שזה אמין. המחירים שמה ממש זולים לפולואים של אברקרומי,ממש מחיר זנות,ומה שעוד יותר מחשיד בסיפור זה שהם גם מקבלים פייפל. ומישהו יכול להסביר לי כאילו שאני אוטיסט איך הולך המשלוח שמה?,הבנתי שזה תלוי במשקל אבל איך אני אמור לדעת כמה שוקלים 5 פולואים של AF לדוגמא? http://www.gogoedhardy.net/Abercrombie-Men-Polo_41.html

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  21. איך אני מגדיר בפייסבוק שלא ישלח לי למייל כל פיפס שאני עושה בפייסבוק?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. כן כן לאחר שעברתי מבחן מעשי של רכיבה על גבי חמור קיבלתי את הרשיון הנכסף ;D בינתיים יש לי רשיון מנייר עוד חודש אני אקבל את הפלסטיק רק נשאר לי למלא את השם שלי המספר האישי שלי כבר רשום 8) הכריכה הפרטים

• 42 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. שלום לכולם מחפש את הטראק של ה-bad monkey עם מישהו מכיר ויכול לעלות אותו לכאן אני יודה לו מאוד אלי.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by Milk-Inc,

אוקיי, בעקבות הת'רד הזה ובעקבות בקשות של משתמשים - הת'רד הקודם ננעל ונפתח עכשיו אחד חדש, על מנת שיהיה לכולם יותר קל לעיין בו. שתהיה המשך גלישה נעימה לכל משתמשי האתר.

• 2.1k תגובות
    • 254k צפיות
  25. Started by sir f,

מה לומדים בתואר הנדסת מחשבים? באיזה תחום זה? כמה שנים התואר לוקח? ומה הקשר בין התואר להנדסת וניהול רשתות? נתקלתי בו לא מזמן והופתעתי לגלות שאין לי מידע ממשי עליו(יחסית לתוארים האחרים בנושא הקרוב שעליהם אני יודע הרבה יותר) תודה.

• 2 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים