כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
יש לנו מש"קית ת"ש חמודה ביחידה. במשך שבועות הבחורה עשתה לי עיניים, יזמה איתי שיחות (לא במשרד או משהו), חייכה אלי והתיישבה לידי גם כשהיה הרבה מקום פנוי מסביב. זה מוזר, כי אני מנסה לשמור על דיסטנס עם החיילים ביחידה. ערב אחד ראיתי שהיא עובדת עד מאוחר במשרד. אזרתי אומץ, נכנסתי למשרד שלה והזמנתי אותה לכוס תה. הכנתי לשנינו תה והתחלנו לדבר. נתחיל בזה שכל השיחה התנהלה כמו ראיון עבודה. אולי בגלל שהיא הייתה עסוקה מעל הראש עם בקשות של חיילים, אולי הייתה סיבה אחת. השיחה התנהלה ככה: אני שואל, היא עונה, אני שואל, היא עונה וככה הלאה. לא הייתי מגדיר את זה כמו שיחה זורמת. למחרת במסדר דגל היא עוד הפעם עושה לי עיניים. בערב הזמנתי אותה לכוס תה ועוגה. (הבחורה חולה על תה איכותי) פעם נוספת דיב…
-
- 207 תגובות
- 20.3k צפיות
-
-
שלום. סוף סוף קניתי מחשב מ ksp. אני אמור לקבל אותו תוך כמה ימים, קיבלתי אחריות מורחבת על הרכיבים. רציתי לדעת אבל רק ממישהו שבאמת יודע או קנה מהחנות, איך עובד הקטע של האחריות? אני יודע שזאת שאלה מטומטמת אבל מקבלים איזושהי תעודת אחריות או קבלה על כול רכיב? וכשמשהו מתקלקל מביאים את החלק ליבואן או לחנות עצמה?. האם לדרוש איזושהי תעודה? כי עכשיו כשאני חושב על זה עם כול המחשבים הקודמים שקניתי לא קיבלתי שום תעודת אחריות או משהו שמעיד על זה שיש לי אחריות אבל עכשיו זה די חשוב לי.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
הייתי בסרט הזה השבוע , בסינימטיב באוניברסיטה , והיה שם משהוא מוזר לחלוטין . הסטודנטים הביאו איתם אורז , עיתונים ומים . כל הזמן הוציאו הערות ביניים באנגלית כמו - Borring Borring , Ass Hole , Slut .... ועוד ועוד הכל מתוכנן . כשהזוג התחתנו בסרט , החל הקהל לזרוק אורז אחד על השני . כשהקריין התחיל עם מילותיו החלו לזרוק עיתונים אחד על השני . מפעם לפעם ירדו סטודנטים לבמה והחלו רוקדים . מדובר במחזמר משנות ה-70 והוא כל כך מצליח עד שמקירינים אותו עד היום . החברה מדקלמים את השירים ויודעים כל פרט קטן והם מתכוננים לכל דבר בסרט .
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם משהו מכיר אתר כזה אשמח אם תתנו לי לינק...
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע איך אפשר לשדר דרך האינטרנט שירים? אמרו לי שצריך שרת רדיו שעולה כסף אפשר גם בלי? או יש בחינם? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-196770868214562445&q=crash
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי חנות מקוונת למפרטי מחשב וכו' שעושה משלוח ישיר לארץ ובמה זה כרוך?....
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחר יש לי ירפא ב' אבל לא קיבלתי את הזימון ושדיברתי איתם כשקבעתי הם אמרו שיכול להיות שהזימון לא יגיע ואמרו לי לבוא בלעדיו.. עכשיו נסיעה מהצפון לתל אביב עולה משהו כמו 100 שקל הלוך חזור(כולל נסיעות פנימיות) וזה הרבה אבל אנשים אמרו לי שאני אמור לקבל החזר כספי ! למישהו קרה דבר כזה ? איך מקבלים את ההחזר הכספי ? אני יקבל אותו מחר ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
there're a few flash sites that allows you to listen to audio tracks (pandora for example) - is there any way to rip these to audio files?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
קניתי שקית במבה, איך שפתחתי אותה הרגשתי שהיא קצת יבשה מדי, ישר אמרתי משהו מוזר פה. הסתכלתי על תאריך התפוגה, מסתבר שלפני שבועיים הוא נגמר! מה שגם השקית הייתה טיפ טיפונת קרועה (לא שמים לזה לב ישר) עכשיו, הבעיה היא שקניתי את זה מהמכולת שנמצאת בבניין שלי, אני מכיר את המוכר (לא ממש אישית, אבל בכל זאת אני והוא פה 10 שנים ורואים אחד את השני לפעמים) ולא נעים לי לתבוע אותו. השאלה היא, האם התביעה הולכת אליו או לחברה שמייצרת? אם זה הולך לחברה יש סיכוי טוב שאתבע אותם. מה אתם אומרים? מה כדאי לעשות?
-
- 37 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/North/DailyDeal/Index/2327e927-e8c6-496c-87bf-2d2ab18e1389?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+North&utm_campaign=4b7034c803-Buy2_LAP_TOP_28_09_2011_North_NC&utm_medium=email ?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך המלצה לשירים טובים של הרכבים אלקטרונים ודאנס בסגנון של LASGO, SASH, BARTEZZ אני בטוח שיש עוד הרבה... לא שירים עם גיטרות חשמליות רק אלקטרוני
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
זה הפורום שנראה לי הכי מתאים, אם לא אז תעבירו, בבקשה לא לצעוק עלי לא הייתי פה הרבה זמן... בכל מקרה אני מחפש אתר שיתן לי מידע על עזרה ראשונה וזיהוי מקרים של התייבשות, שפשפת (כן שפשפת) ועוד כל מיני דברים שיכולים לקרות שיוצאים לטיול. יש סיכוי שיש אתר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשנה וחצי האחרונות 3DGod ,תפס חלק חשוב בחיים של כולנו והיום יש לו יוהולדת!]15 דפוקון אני] 3DGud - והסמילי סו MAN הפייברזידי שמח הפייברזישי שמח תרלללה לה להלהלה לה...תרלללה לה לה לה.! :funn: שיהיה כל טוב, חיים ארוכים זהירות בקבישים בהצלחה עם זיכרונות [בעיקר של OCZ כפרה עלהים ] וזהו...אה כו וכמובן שתמשיך לעדכן אותנו תמיד בחדשות החמות! ולתרום לנו המון! :funn: ד"א 3D' סליחה אחי על אתמול בלילה [בואנה איזה קמצן אני בסמיילים ]
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סליחה על השאלה המטופשת, גוגל לא נותן תשובה ברורה, ואני לא סומך על ויקיפדיה...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי... אני רוצה לקנות דרך eBay את ה-AD-41 של Nokia ואני לא ממש רוצה להידפק. זאת הרשימה שיצאה לי בחיפוש, אבל אני לא ממש מבין שם כולם! חח http://search.ebay.com/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=AD-41&category0=&submitSearch=Search ממי כדאי לקנות, מכס או משו כזה וכמה זה יוצא בסופו של דבר? איפה כל הדברים האלה כתובים? תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היום ראיתי תפרק 220 והיתה יתפתחות שרמזה שהפילרים נגמרו האם זה נכון?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את גירסת הנסיון של windowblinds5 עכשיו היה פצצה נגמרו 60 יום ! חבל אבל לא משנה אני רוצה שיהיה סקין רגיל. כחול כזה.....אבל זה לא מוצא לי את הסקין הזה לבwindowblinds5 אלה מכלל. איפה זה ? נעלם ! עשיו אני עם הסקים המסריח הזה כמו ב98 :'( בקשה תעזרו לי! (לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז תעבירו)
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
יכול להיות שיהיה אתר כמו זה אחד על אחד רק של מישהו אחר? כאילו בשביל לבנות אתר זה משהו שבעל האתר בונה או הוא יכול לקבל גם תבניות לאתר כי ראיתי אפישהו אתר באנגלית בול כמו hwzone.co.il
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חברתי צריכה להחליף עכשיו את רכב הליסינג שהיא מקבלת מהעבודה. עד עכשיו היה לה יונדאי גטס שהיה לנו סבבה איתה, ועכשיו מציעים לה שתי אפשרויות - יונדאי i10 או מזדה 3 (כשהמזדה 3 תעלה לה יותר בתשלום החודשי). בגדול אנחנו מעדיפים רכב קומפקטי (חניה וכו') מה גם שזה יחסוך הרבה כסף. השאלה העיקרית היא איך ה-i10 לעומת הגטס, כלומר האם נקבל עם אוטו דומה למה שהיה לנו עד עכשיו, או שנקבל רכב הרבה יותר גרוע שכבר עדיף לקחת את המזדה. עוד כמה הערות: זה רכב ליסינג, אז לא איכפת לנו דברים כמו צריכת דלק וטיפולים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-