כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יודע איך אפשר לשדר דרך האינטרנט שירים? אמרו לי שצריך שרת רדיו שעולה כסף אפשר גם בלי? או יש בחינם? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-196770868214562445&q=crash
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי חנות מקוונת למפרטי מחשב וכו' שעושה משלוח ישיר לארץ ובמה זה כרוך?....
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מחר יש לי ירפא ב' אבל לא קיבלתי את הזימון ושדיברתי איתם כשקבעתי הם אמרו שיכול להיות שהזימון לא יגיע ואמרו לי לבוא בלעדיו.. עכשיו נסיעה מהצפון לתל אביב עולה משהו כמו 100 שקל הלוך חזור(כולל נסיעות פנימיות) וזה הרבה אבל אנשים אמרו לי שאני אמור לקבל החזר כספי ! למישהו קרה דבר כזה ? איך מקבלים את ההחזר הכספי ? אני יקבל אותו מחר ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
there're a few flash sites that allows you to listen to audio tracks (pandora for example) - is there any way to rip these to audio files?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
קניתי שקית במבה, איך שפתחתי אותה הרגשתי שהיא קצת יבשה מדי, ישר אמרתי משהו מוזר פה. הסתכלתי על תאריך התפוגה, מסתבר שלפני שבועיים הוא נגמר! מה שגם השקית הייתה טיפ טיפונת קרועה (לא שמים לזה לב ישר) עכשיו, הבעיה היא שקניתי את זה מהמכולת שנמצאת בבניין שלי, אני מכיר את המוכר (לא ממש אישית, אבל בכל זאת אני והוא פה 10 שנים ורואים אחד את השני לפעמים) ולא נעים לי לתבוע אותו. השאלה היא, האם התביעה הולכת אליו או לחברה שמייצרת? אם זה הולך לחברה יש סיכוי טוב שאתבע אותם. מה אתם אומרים? מה כדאי לעשות?
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/North/DailyDeal/Index/2327e927-e8c6-496c-87bf-2d2ab18e1389?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+North&utm_campaign=4b7034c803-Buy2_LAP_TOP_28_09_2011_North_NC&utm_medium=email ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך המלצה לשירים טובים של הרכבים אלקטרונים ודאנס בסגנון של LASGO, SASH, BARTEZZ אני בטוח שיש עוד הרבה... לא שירים עם גיטרות חשמליות רק אלקטרוני
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
זה הפורום שנראה לי הכי מתאים, אם לא אז תעבירו, בבקשה לא לצעוק עלי לא הייתי פה הרבה זמן... בכל מקרה אני מחפש אתר שיתן לי מידע על עזרה ראשונה וזיהוי מקרים של התייבשות, שפשפת (כן שפשפת) ועוד כל מיני דברים שיכולים לקרות שיוצאים לטיול. יש סיכוי שיש אתר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשנה וחצי האחרונות 3DGod ,תפס חלק חשוב בחיים של כולנו והיום יש לו יוהולדת!]15 דפוקון אני] 3DGud - והסמילי סו MAN הפייברזידי שמח הפייברזישי שמח תרלללה לה להלהלה לה...תרלללה לה לה לה.! :funn: שיהיה כל טוב, חיים ארוכים זהירות בקבישים בהצלחה עם זיכרונות [בעיקר של OCZ כפרה עלהים ] וזהו...אה כו וכמובן שתמשיך לעדכן אותנו תמיד בחדשות החמות! ולתרום לנו המון! :funn: ד"א 3D' סליחה אחי על אתמול בלילה [בואנה איזה קמצן אני בסמיילים ]
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סליחה על השאלה המטופשת, גוגל לא נותן תשובה ברורה, ואני לא סומך על ויקיפדיה...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי... אני רוצה לקנות דרך eBay את ה-AD-41 של Nokia ואני לא ממש רוצה להידפק. זאת הרשימה שיצאה לי בחיפוש, אבל אני לא ממש מבין שם כולם! חח http://search.ebay.com/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=AD-41&category0=&submitSearch=Search ממי כדאי לקנות, מכס או משו כזה וכמה זה יוצא בסופו של דבר? איפה כל הדברים האלה כתובים? תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היום ראיתי תפרק 220 והיתה יתפתחות שרמזה שהפילרים נגמרו האם זה נכון?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את גירסת הנסיון של windowblinds5 עכשיו היה פצצה נגמרו 60 יום ! חבל אבל לא משנה אני רוצה שיהיה סקין רגיל. כחול כזה.....אבל זה לא מוצא לי את הסקין הזה לבwindowblinds5 אלה מכלל. איפה זה ? נעלם ! עשיו אני עם הסקים המסריח הזה כמו ב98 :'( בקשה תעזרו לי! (לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז תעבירו)
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
יכול להיות שיהיה אתר כמו זה אחד על אחד רק של מישהו אחר? כאילו בשביל לבנות אתר זה משהו שבעל האתר בונה או הוא יכול לקבל גם תבניות לאתר כי ראיתי אפישהו אתר באנגלית בול כמו hwzone.co.il
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חברתי צריכה להחליף עכשיו את רכב הליסינג שהיא מקבלת מהעבודה. עד עכשיו היה לה יונדאי גטס שהיה לנו סבבה איתה, ועכשיו מציעים לה שתי אפשרויות - יונדאי i10 או מזדה 3 (כשהמזדה 3 תעלה לה יותר בתשלום החודשי). בגדול אנחנו מעדיפים רכב קומפקטי (חניה וכו') מה גם שזה יחסוך הרבה כסף. השאלה העיקרית היא איך ה-i10 לעומת הגטס, כלומר האם נקבל עם אוטו דומה למה שהיה לנו עד עכשיו, או שנקבל רכב הרבה יותר גרוע שכבר עדיף לקחת את המזדה. עוד כמה הערות: זה רכב ליסינג, אז לא איכפת לנו דברים כמו צריכת דלק וטיפולים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש פירסומת של אי הפיתויים בערוץ ביפ בHOT ואני מת אל הSOUNDTRACK ברקע. מישהוא פה יודע מה שם השיר?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב השאלה היא אם אמורה להיות ירידת מחירים משמעותית בינואר ששוה לחכות? q66 88gt חח כל השטויות האלה....
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום כולם, לומד אינפי כרגע, ויש שאלה שמשום מה לא מוצא חומר על המקרה שלה, יש לי פונקציה הבאה: (1-sinx)/cosx השתמשתי בזהות והפכתי אותה לדבר הבא: 1/cosx - tanx כאשר X שואף ל-pi/2 יוצא אינסוף פחות אינסוף שזה אסור. 1/cosx * (1-sinx) המכפלה שלהם 0, אבל אסור לי לרשום אינסוף כפול 0 שווה 0 או משהו כזה... יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? בסוף אני צריך להוכיח שהפונקציה רב"ש בין 0 ל-pi/2... (את זה אעשה לבד) משפטים: 1. מכפלה של פונקציה חסומה בפונקציה ששואפת ל-0 שווה 0 (1 חלקי קוסינוס לא חסומה). הערה: אסור לי להשתמש בנגזרות.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-