עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by כתום,

שמעתי שמתי שעושים דיאטה חזקה קצב חילוף החומרים של הגוף יורד כלומר צריך לצרוך פחות קלוריות.. ועכשיו לשאלה האם יש דרך להעלות את קצב חילוף החומרים?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by Omerole,

האינטרנט שלי כבר הרבה זמן מקרטע בגלל שהראוטר בסלון ואני במרתף.. חיפשתי מדריכים לשיפור האינטרנט ונתקלתי בדבר הבא http://www.freeantennas.com/projects/template2/index.html בניתי 2 כאלה לאנטנות של הראוטר וקיבלתי עוד 2 ברים של קליטה! האינטרנט משמעותית הרבה יותר מהיר עכשיו.. החלטתי שבשביל הזמן שהשקעתי והמאמץ (חתיכת קרטון ונייר כסף) זה ממש מדהים ואולי עוד אנשים כאן יוכלו להנות מזה.. זה נראה קצת מצחיק אבל זה עושה את העבודה יותר טוב ממגבירי אנטנות שעולים 50 דולר פה מינימום..

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  3. אני מעלה לשם תמיד. מדובר על siz .co.il

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  4. אני חייל ומיתכוון לעשות רישיון לקטנוע בשבועיים הקרובים כסף יש כניראה הלוואה בנקאית ואני ממש רוצה להתחיל להסדיר עיניינים אז כך: אני גר ביוקנעם (ליד חיפה) מישהו יודע על בתי ספר ללימוד נהיגה בקטנוע שהוא יכול להמליץ עליו? מניסיון אישי כמה קשה לתחזק קטנוע חדש כאשר אתה חסר ידע כימעט לחלוטין?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  6. שלום לכולם... אני מחפש מדריך שמסביר (רצוי בעברית) איך להכין את המקטרת לשימוש...זאת אומרת להכניס נכון את הטבק וכל זה! וכמובן איך לעשן אותה בצורה הנכונה שבה הטבק ישאר דולק לאורך כל העישון..(יש מין שיטה לחסום עם שתי האצבעות את המקטרת או משהו כזה..) לא מזמן חבר קנה לי מקטרת בתאילנד וממש התלהבתי מהעניין...זה עושה אחלה טעם..יותר טוב משל סיגריות! אז אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק למדריך טוב ומפוטר וכמו שכבר אמרתי רצוי שיהיה בעברית... או אם מישהו מהפורום מבין בעניין אני ישמח לקבל הסבר ממנו! בתודה ניר

• 4 תגובות
    • 7.2k צפיות
  7. Started by razoli,

למה זה לא ניצחון אלא תיקו (draw) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by J0n1,

קראתי פה ש: מה שהבנתי מהטקסט הוא שהמכשיר שאני רוצה להזמין שמידותיו הן 111.8 x 50/80 x 14.4 mm (נוקיה E75) פטור ממס ועלי לשלם רק מע"מ. אבל כשהסתכלתי באתר של מכס ישראל כתוב שצריך לשלם 33.4% אז מה צריך בעצם לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by trionax,

מה קורה אחים שלי הכל טוב? אתן יכולים בבקשה לתת לי כתובת של חנות פריק בתל אביב?...יותר עדיף לכיוון צפון תל אביב. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום חברים, מצאתי בבוידעם הפתעה נחמדה. מקרן ישן מסוג . Technicolor instant filmloop player super 8 תמונות : מלפנים: מאחור: כמה פריטים נלווים: הצעת הגשה שלי (אין לי מושג אם הרכבתי נכון): חיברתי אותו לחשמל והוא עושה רעש כדי להוכיח שהוא עובד. בנוסף יש לי גם מין פילם כזה עם סרט עליו, תראו בתמונות איך הלבשתי אותו בתמונה הלפני אחרונה. הבעיה היא שהגוף הזה אמור להתלבש באחורי המכשיר ואין לי מושג איך אמורים להרכיב אותו, הוא לא נכנס לי בשום זווית. האם חסרים לי חלקים? האם לא הרכבתי טוב? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  11. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

התערוכה היתה ממש קטנה, אולם אחד ועוד חדר, היו הרבה עמדות של חנויות מחשבים שמכרו שם דברים, היו הרבה חברות אבטחה, כגון קספרסקי, חברות לוחות, חברת הרמקולים הלטק לנסינג, המקום היה עמוס לעייפה, וכל סנטימטר דחפו לי ליד פלייר, היתה שם עמדה של מחשבים, בא לרגע אחד גלשתי ב HW ;D. מחיר הכיסה 50 שקל :-\. בסה'כ לא משהו שווה טירחה גדולה לנסוע ולראות את הדברים, היו שם הרבה דברים חדשים מערכות קירור מים ו כרטיסי מסך, לא היו שם חברות של מעבדים AMD' INTEL. לצערי הרב נפלתי גם ליום ממש לא טוב, הייתי חולה, לכן גם לא כתבתי פה במשך כמה ימים.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by 125,

:lol: http://youtube.com/watch?v=dsd9CCfR1dY

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by bnaya,

שלום אני חדש

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

http://www.porsche.com/all/bloodlines/usa/ ה-911 והקיימן הכי שוברים לבבות. גילוי נאות: יישבתי בקיימן.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  15. איך זה שאנשים שאני רואה שאנשים הופכים ממשתמשים רגילים ל אחראי פורום תוך ימים?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by urielka,

רציתי לקנות פוקט פיסי אבל ראיתי שיש דגמים יש שלושה דגמיםם של מעבדים והם: 1.intel X-Scale 2.MIPS 3.arm/strongARM רציתי מבחנת תמיכה בישומים(בעיקר משחקים ) איזה דגם עדיף (כלומר שיהיה לו את אחד המעבדים הנ"ל) ואם למישהו יש עצות לדגפ בסביבות ה 1500 כי מצאתי שתים mio 336 ipaq 1930 שנהים בסביבות 1500 אחד במעבד arm של samsung במהירות של mhz200 ואחד של x-scale במהירות של mhz300 אז מי מיבנהם עדיף ואיזה סוג של מעבד עדיף ומה היחס(כי אני יודע שמעד של mips בכפול מהירות ממעבד arm עובד באותו מהירות כלומר 1:2 לטובת הarm) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by AMIT_MEG,

שיהיה באתר קניות של מודינג מאוורירים ותאורה תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

מישהו מכיר חנויות של מחשבים באנגליה(בעיקר עם מוצרים למודינג)?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by amit_amit,

שאלה בעיקר למנהלים, אבל כל מי שיכול לעזור שיבורך האם המד תגובות שבצד לא עולה בפורום כללי? כי שמתי לב שאצלי הוא בקושי עולה (אני רוב הזמן בפורום כללי) אז יש קשר או שזה סתם בעיה אצלי במשתמש?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  20. NVIDIA-SLI ול ATI יש גם אבל אני לא יודע איך קוראים לו

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by Alex89,

יש לי כמה חולצות עם כתמי דאודורנט (בצבע לבן) עקשניים שלא רוצים לרדת כבר ניסיתי מרכך כביסה וזה לא עזר. מישהו יודע איך ניפתרים מהכתמים המעצבנים האלה?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by Lost Spirit,

אהלן, אני מעוניין לעשות חלק משביל ישראל באיזור הצפון בחג סוכות כולל לינה במקום. זה נופל על התאריכים 30.9-1.10 או 7-8.10 את המסלול נעשה אני ומספר חברים. זו תהיה הפעם הראשונה שאני עושה מסלול שכזה ולכן מספר שאלות לי ליותר מנוסים: 1. איזה מסלולים מומלצים? 2. איזה ציוד מומלץ לקחת? 3. המלצות כלליות בתחום הטראקים? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by Alexkmr,

?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  24. תרגומון - http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-Translator&DB137280=625901&orderby=price סופר תרגומון - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Translator&model_id=696627 אוקספורד 1 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=244932 אוקספורד 2 - http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=130860 תגידו על סמך נסיונכם מה עדיף. אנשים המליצו לי על אוקספורד אבל הוא יקר מאוד בהשוואה לתרגומון

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.