כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, יש לי מחר מיון לסטילים, ואני אמור להגיע ב-8 לתל השומר. מישהו יודע איך בדיוק אני מגיע לשם מחדרה? ממה שהבנתי השוברים לנסיעה ששלחו לי תקפים גם לרכבת, נכון? אם כן, אני אסע ברכבת לתל-אביב. השאלה היא, איפה לרדת בתל-אביב, ואיך אני מגיע משם לתל-השומר? תודה, Anatoli.
-
- 24 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש קצת שירי ראפ עם קצב ובאס. בעיקר דברים שהם לא mainstream בארץ אבל טובים. תודה
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
Hello Mr. ***** ****** How are you?I hope you are feeling great I have just finishd reading your new book and I must say,It is an amazing book One of the best books I have ever read,I enjoyed reading your book very much,actually I enjoy reading all of your books My favorite of your books is "********",very educated book Your writing is interesting,The characters were awsome and I was very impressed I Also visited your website,it is very nice and designed in high region. I learned alot about you,You are an amazing and very talented man. Keep writing great books. Your fan,***** ******
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למה הוא לא עובד? (כבר כמה ימים) :'( http://www.tvlinks.voodeedoo.org/index.html
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
למאצות נראה דיי שגוי אבל מצד שני למצות זה כמו...מצות (של פסח חחח ;D) אני צודק שזה למצות?
-
- 9 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
בא לי להוריד את הסדרות האלו...הכי טובה שאני מכיר לדעתי. מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו את כל הסדר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי קצת חומר על העתודה וזה נראה לי אפשרות די מעניינת, בהתחשב בזה שאני לא יכול להיות לוחם ולא מצאתי אופציה אחרת שעניינה אותי כ"כ. אשמח אם תוכלו להסביר לי מהם תנאי הקבלה לעתודה,האם כדאי להיכנס לזה בכלל, יתרונות, חסרונות וכל מידע שיכול לעזור.. אם אני אלמד עכשיו ואעשה את הפסיכומטרי עד פברואר 07, זה יתן לי יתרון על כאלה שעושים את זה מאוחר יותר? ואם אני מקבל ציון פסיכומטרי נמוך, אפשר לעשות בחינה חוזרת? נ.ב: אני בכתה י"ב כרגע. תודה מראש
-
- 51 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שימו לב לטריק הזוי ביותר ב-WORD שמישהו הראה לי לפני כמה ימים. בשביל לעשות את הטריק תעשו את הדברים הבאים: תעברו להקלדה באנגלית, ותרשמו את הדבר הבא: =rand(200,99) ואז תלחצו ENTER, חכו שנייה או שתיים ותראו מה קורה... מה אתם אומריםת מישהו במייקרוסופט השתגע? או שזה סתם תעלול של מישהו...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
- נערך - 1212 לכו חפשו אולי אתם תזכו במחשב הנייד של HP - נערך -
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ראיתם ג'קאס 2?? אם כן איזה דבר מטופש הכי אהבתם?? אני אהבתי שצרבו לו על התחת איזה 10 פעמים צורה של זין!
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
http://www.planetboredom.net/video.php?id=2944
-
- 37 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת: כמה זמן לאחר המבחן לוקח לתעודת הסמכה של מיקרוסופט להגיע?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שאני יצרוב להם לעסק שלהם אופיס ופוטושופ וכאלה... עכשיו אני יודע שזה לא חוקי, אז מי ומה אמור לדעת?! כאילו אם באים לבדוק אז מי? ואם כן אז מה הסיכוי שיעלו עליהם?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי אתמול טסט כמה זמן מלווה יש לי שמעתי לא מזמן שעד הראשון לחודש דצמבר יש 2 חודשים מישו שמע על זה משו? או שזה לא קיים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אנשים הם יאלללההה http://www.youtube.com/watch?v=V0RtRTx7NMA&eurl
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטילים טרופיים... הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה- E-MAIL שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: agoren@freenetland.net בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה. כאש…
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2002992 אני רוצה לקנות משם את החולצה דבר ראשון אני לא יודע אם היא אמיתית ושתיים אני בכלל לא יודע אם היא חולצה ארוכה כי לפי התמונה היא קצרה והמחיר נראה לא הגיוני (נמוך מידי) למרות שלפי התמונה יש את הפס שמראה שיש גובה שונה של הבד בחולצה וזה אומר שהיא אמיתית תנסו לעזור לי!
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איזה שיטות תשלום מאובטחות באינטרנט קיימות היום ? אני יודע שאחד המובילים הוא PayPal , זה נכון ? לפחות מהתרשמות שלי נראה שכן כי בכל אתר מכירות אתה רואה את הלוגו שלהם שיטה נוספת ששמעתי עליה היא Google Checkout אבל הנוכחות שלו מורגשת הרבה פחות ברשת, למעשה לא מצאתי אף אתר מכירות שאימץ את השירות של Google מישהו מכיר את השירות הזה ואתרים שעובדים איתו ? ויש גם את השירותים האלה של חברות האשראי עצמן שמנפיק לך מספר כרטיס אשראי חד פעמי לכל עסקה ויכולת לבצע רכישה בצורה אנונימית
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
שלום רב יש לי פרופיל 64 וקב"א 56, אני מחפש תפקידים מעניינים, לא משנה מה העיקר שיהיה מעניין, כיף, מאתגר במידה. עם עדיפות למודיעין ודברים כאלה... מאיזה תפקידים גם כדאי לי להתרחק? ומה כדאי לחפש? תודה זאפ
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
ההורים שלי הביאו את הסרט אבל לא יצא להם לראות... בקיצור שווה לראות תסרט? אני לא מחפש עכשיו סרט על רמה, סתם סרט פעולה נחמד...
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אשמח אם תיצור איתעי קשר, יש לי מספר שאלות אלייך מספר icq: 156306764 מייל: pazer@nana.co.il ניתן כמובן לשלוח הודעה פרטית פה או משהו כזה.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-