עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי... כחלק מתהליך יצירת אוספי ה-"MP3 לרכב" שלי, באתי להכין דיסק שיכלול מוסיקת chill out (אני מניח שזאת ההגדרה המתאימה)... מה שיש לי כרגע זה Voyageur של אניגמה, ו-Play של מובי (אלבום כפול). יש המלצות לדיסקים איכותיים בסיגנון דומה ? נ.ב. Now Playing: Moby - Flying foxes ענק!

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. אני מחפש המלצות לאלבומים שקטים ללא מילים\סולן וכו'. אין סגנון מוגדר שאני מעוניין בו (מלבד מוזיקה אלקטרונית שבה אני לא מעוניין). דוגמאות לאלבומים בסגנון שאני אוהב - THE SNOW GOOSE של CAMEL וred queen to gryphon three של gryphon אשמח להמלצות

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by lev-27,

איפה אתם גולשים בשביל לשרוף את הזמן? כל כך נמאס לי לגלוש ב-Ynet...

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. ערב צח ומוצלח. יש לי פרוייקט קטן שאני זקוק לעזרה בו, הפרוייקט כולל שפות PHP וכדומה ואין לי כל כך מושג בשפות כאלה. אז אני מחפש אדם עם זמן פנוי (לא יותר מדי אבל מספיק), עם רצון לעזור ולתרום, בעל ידע בשפות PHP, SQL, HTML וכדומה. עדיף ידע בחומרה. אנא פנו לאיי סי קיו שלי לשאלות וכדומה- 71349756 scorp. עריכה- לציין בבקשה בבקשת האישור באיי סי קיו תיכנות או משו כזה..... אחרת אני פשוט סוגר 8)

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  5. ההודעה הזו תראה קצת פתאטית, אבל כבר עברתי את הגיל שאכפת לי מלעשות פדיחות. אני בחור בשנות השלושים לחייו שנתק קשר כמעט עם כל המעט חברים שלו והמעט שנשארו נשואים עם ילדים כך שאין לי הרבה מה לעשות איתם. כנראה שאני בן אדם קצת קשה. חחח. בכל מקרה, בזמן הפנוי הרב שיש לי אני בדרך כלל מפתח משחקים. פיתחתי משחק לPC וANDROID והתחלתי למכור אותו, למרות שהוא לא נחל הצלחה רבה. בגדול אני לא מתבייש לומר שאני תכנת מאוד מוכשר ואני עושה דברים בקלות שאחרים לא יודעים אפילו מאיפה להתחיל. מכיוון שפיתוח משחקי מחשב הוא תחום עיניין שלי, חשבתי לחפש אנשים שעוסקים בתחום. בתור תחביב, אבל כמעט ושאין בארץ. או שאני לא יודע איפה לחפש. חשבתי שזה כיוון טוב להכיר אנשים חדשים, אבל הפורום המסכן בתפוז לא נראה לי מק…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  6. זכור לי שבאחד הת'רדים על לג בעומר היה מישהו שסיפר שהוא חלק מהאנשים שהולכים למדורות ומתעמתים על האדיוטים, ואשמח לדבר איתו על נושא אחר שאני זקוק בו לעזרה. לא הצלחתי למצוא דרך החיפוש את הת'רד המדובר.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  7. יש לי אתר www.ttb.up.co.il ואני מחפש אנשים רציניים שיהיו מעוניינים לקחת חלק בהנהלת האתר .

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  8. סוף סוף פתחתי בלוג. עכשיו אני נותן במה פתוחה ובלתי מוגבלת לכל אחד שרוצה לפתוח בלוג הבלוג הוא בקוד פתוח והוא תומך RSS וכמובן גם תומך בתצוגה צדדית לפיירפוקס או מוזילה אנשים שמעוניינים בבמה פתוחה לכל דבר אשר חפצים בו (חוץ מי תכנים חריגים) תשאירו פה בת'רד הודעה ובעוד יומיים אני יצור קשר איתכם. הבלוג כרגע על שרת חינמי אבל אני ישדרג בהמשך לשרת יותר מתקדם. אני לא עושה את זה למטרות רווח או משהו כזה.. הכל חינם ולכולם כמה ואיך שתרצו

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Or ei,

אני מחפש אנשים שקנו את הVISION MASTER 454 PRO מKSP יש לי כמה שאלות עליהם הם עושים בעיות ?(משלוח שרות וכו') למה המחיר כל כך זול שם ?(בגלל שהם יבואנים של החברה?) אני כמעט בטוח קונה את המסך משם אבל רק רוצה לדעת מה הולך לצפות לי ....

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני לא לוקח שקל יותר ממה שעולה....אני מזמין ב-10$ + משלוח כמה משלוח עולה? אני מחפש 8 אנשים....כל אחד ישלם בדיוק כמה שהוא צריך מי שמעוניין שייצור איתי קשר בהודעה פרטית מנהלים...בבקשה לא לנעול או משהו

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  11. מכירים את הדברים האלה שיש בד"כ בבר מצווה בתמונות, שרואים כתבה במעריב ואז כתוב XXX חוגג בר מצווה? או לפעמים זה גם בחתונות... אז קיצר אחותי סיימה תואר רפואה ואמא שלי רוצה לעשות לה אחד כזה, יש איזושהיא תבנית שאני אוכל להוסיף את התוכן בפוטושופ? אם אני אלך לצלם הוא יוכל לעשות לי את זה?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  12. אני מחפש את התווים לגיטרה של השיר "מסמר קטן" של נעמי שמר. חיפשתי בגוגל, לא מצאתי. תודה לעוזרים עריכה: אקורדים זה מה שקורה כשסקסופוניסט מדבר עם גיטריסטים...

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by Delta1,

מחפש אקר מקצועי 0547609483

• 26 תגובות
    • 10.2k צפיות
  14. Started by x-dude,

אני מחפש אריזות שיכולות לאחסן 5 או 6 דיסקים של DVD,כל מה שמצאתי הם אריזות שיכולות לאחסן DVD 1 או 2,האם יש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by The Dom,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא ארנק שחור מבחוץ ואדום מבפנים. אני לא מדבר על ארנקים כמו של ELEMENT אלא משהו יותר קלאסי, ומספיק גדול בשביל תעודת זהות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. נכון יש את הפושע השחור (לא הראש של הכנופייה, אלא זה שמסתובב עם ג'ון טרבולטה) ב"ספרות זולה"? אז בקטע בסוף, ששודדים את המ המסעדה, אז רואים אותו מוציא את הארנק שלו - ארנק עור חביב שרשום עליו "BAD ASS MOTHERFUCKER" או משהו כזה. למישהו יש רעיון איפה להשיג ארנק סטייל הארנק הזה? ;D

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by 47,

פעם אחת ראיתי את הסרטון הזה בtech-tv ועכשיו נזכרתי בו ואני חייב להוריד אותו(או לפחות לראות אותו בחלון גדול יחסית. יש את הסרטון הזה באתר של טק טיוי אבל בריבוע פיצי כזה שלא רואים כלום). תודה מראש למוצאים

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

אני מחפש את "אנשי הדממה" בביצוע להקת חיל הים בגרסאת MP3. למישהו יש, או יכול להשיג, ולשלוח למייל spiritk@gmail.com, או לחלופין בICQ: 118588449 או MSN: spiritk@gmail.com? זה מאוד חשוב! תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  19. אני לא רוצה ללכת לקונקורדנציה בספרייה. מצאתי קונקורדנציה באינטרנט אבל היא לא אומרת לי את מספר הפעמים שהמילה מופיה בתנ"ך. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by x-dude,

מישהו יודע איפה החנות הזולה ביותר בארץ (עדיף הזמנה מאתר) לבבילון 5 העונה הראשונה ב DVD? בחניות הגדולות קצת הגזימו,איזה 400+ שקל,למה מי מת

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by Interl-Conore,

מחפש את ה שיר Tesla - Cumin' Atcha לא מוצר בשום מקום=YOUTUBE,MEDIA PLAYER... :-X

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  22. יש למישהו מושג מאיפה אני יכול לקנות/להשיג עותק של הDVD של המחזמר מלך האריות אשר היה בברודוויי ? אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור, במיוחד אם זה יקרה בזמן הקרוב, אני חייב להשיג עותק בתוך עשרה ימים! תודה!

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by NiTRo37,

אני מחפש את הSLEEVE של אלן אייברסון(הדבר הארוך שהוא לובש על היד) כמו בתמונה: http://i5.ebayimg.com/04/i/05/88/0e/81_1_b.JPG אם יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא את זה שיגיב. (אני לא רוצה שזה יעבור לספאם , אז אם יש לכם הערות או משהו יש הודעה פרטית , אל תספימו פה) תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. נכון יש בלינוקס כזה בית יפה של Root Home? התקנתי לפני כמה זמן לינקוס והתלהבתי מזה למישהו יש כזה אייקון??? או בכלל סידרת אייקונים של לינוקס?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  25. Started by DDOORR,

אפשר בבקשה את האתר של החברה.. pixxel העולמית

• 1 תגובה
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.