עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חנות טובה, מקצועית, אמינה, ועם מבחר. זולה? כן, גם. פלונטר (הישנים לפחות) הם על הפנים-קטסטרופה, עם פנדה שמעתי שיש בעיות, KSP רוצים 80 שקל משלוח, מוכנים להביא רק ביום שישי וגם אצלם אין מבחר. למיר יקרים ואני שונא את השם שלהם (מזכיר לי סמור, beats me ) אני רק רוצה חנות בלי התחכמויות. לא רוצה את הכי זולים - שיהיה מחיר ממוצע - אבל שיהיו נחמדים, יביאו לי בדיוק את מה שאני מבקש ובזמן. לעזאזל, לאן הגענו שבנאדם רוצה להוציא כסף אבל לא יכול.

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  2. שלום, עבדתי די הרבה זמן על האתר החדש שלי שנקרא: www.gitaratabs.com האתר משמש ללימוד גיטרה וכלים נוספים. הוא מכיל בתוכו טאבים+שיעורים, טאבים ואקורדים איכותיים ביותר. האתר מותאם לכל הרזולוציות, המסכים, הדפדפנים ואפילו מותאם לסלולרי וטבלטים.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  3. על זה אני מדבר: http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/season3-live הפרסומת של הליפטון! הפרסומת לא מאפשרת לי להיכנס!

4. Started by 00000,

השאלה היא למצוא את X: (x^3)+(x^2)+(x)+(1)=0 עכשיו, סתם מהראש, אני יודע שהתשובה היא x=-1. איך מגיעים לזה עם דרך נוסחה?

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  5. שלום לכולם! לאחר הרבה התלבטויות החלטתי סוף סוף לקנות את המחשב החדש שלי, וכעת הבעיה היחידה שנותרה לי היא איפה לקנות אותו. עד היום הייתי קונה את המחשבים מטכנאי מסויים, אבל אני כבר לא סומך עליו יותר ומעוניין למצוא ספק חדש. לפי מה שראיתי, הכי מומלצים פה זה skypc או TMS ויש לי כמה שאלות כלליות: א. בהנחה שאני גר באשקלון, וצריך שיישלחו לי את החלקים/כל המחשב, האם מוטב לי לקנות את כל החלקים בנפרד מהחברה ואז לבקש מטכנאי שאני סומך עליו שירכיב לי או שהחברות מספיק מיומנות בשליחת מחשבים ליעדים מרוחקים כך שאני יכול להיות שקט אף כשהם מרכיבים לי את המפרט? ב. בהקשר לסעיף הקודם, האם מוטב בכלל לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב עם טכנאי מקומי או לתת לטכנאים שלהם לבנות את המחשב? ג. אחרון חביב, האם…

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by motogt,

שלום לכולם, חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי לוח שנה של ארועי ספורט, אני מתכוון למשחקי ליגת האלופות, ארבעת המפגשים של הסופר קלאסיקו, גמרים למינהם. מישהו מכיר אתר עם לוח שנה שכזה? תודה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by Big_White,

מצאתי מארז באיבאי שמחירה עם משלוח 50$ מה יהיה המחיר שאני ישלם עליו בסופו של דבר. זה מארז עומד פול טאוור או סופר טאוור לשרת.

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by uzi_sch,

פרודיה מדליקה על משחק המחשב "סטריט פייטר". מצחיק ומושקע לאללה! לינק לארבעת החלקים והטריילר: http://www.collegehumor.com/tag:streetfighterthelateryears

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by tomz,

נגיד וההורים שלכם (או כל קרוב אחר) נמצאים בארה"ב, מה הייתם מבקשים מהם לקנות, אפילו אם זה מהכסף שלך והם רק מבצעים את המשלוח הביתה. בעיקרון, זרקו כל דבר שמשתלם לקנות אותו בארה"ב, כמובן שעדיף לדברים קטנים שנכנסים במזוודות.

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  10. היי חבר'ה, כאמור אני צריך המלצות לסרטי איימה טובים אבל לא מהמגעילים סטייל בית קברות לחיות וכו' תודה

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  11. אני וחבר שלי התווכחנו היום בעניין הזה......אני נהג חדש, והמלווה שלי נגמר ב13 בפברואר, ז"א שעל הרישיון הזמני רשום "דרוש במלווה עד ה13.2.08" אז השאלה שלי היא מתי אני בדיוק יוכל לנהוג בלי מלווה? מחר? או רק אחרי ה13 בפברואר? וגם האם אני יכול לנהוג בלי מלווה עם הרשיון הזמני שלי במקרה שהרישיון לא הגיע בדואר בזמן? ושאלה אחרונה, האם אפשר ללכת למשרד הרישוי לקחת את הרישיון במקום לחכות לו בדואר? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by shay33,

חופש גדול...ואין לי כבר מה לראות :\... למישהו יש רעיון לסרט טוב? אם אפשר, תביאו 2-3 לא רשימה ארוכה.. יש עדיפות לפנטזייות למיניהם.. סרטים שאהבתי... 300 שר הטבעות שר המלחמה אפקט הפרפר הארי פוטר אני רובוט טרויה לב אמיץ ;D

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  13. אז ככה אני לא יודע עד כמה זה מעניין את האנשים בישראל אבל פה בארה"ב זה פשוט חובה לראות ! אפילו אם אתה לא אוהב פוטבול פשוט חובה לראות את הסופרבול ובעיקר את הפרסומות ששם כל פרסומת של 30 שניות לדקה נמכרות ב2.5 מיליון $ (לפחות פרסומות הדיאט פאפסי..) אז לgoogle video יש את כל הפרסומות ולמי שרוצה לראות מוזמן http://video.google.com/superbowl.html

14. יש לי מחשב ישן בבית P2 6 גיגה 64 זכרון (כנראה SDRAM) ו GFORCE2.... וממש אין מה לעשות איתו סתם עומד בבית... בלי לעשות כלום... משהו מכיר איזה מישהו או איזה אתר או חנות שקונה מחשבים ישנים ?? תודה מראש... 2יי 2יי (לאיזה עוד פורום אפשר להכניס את ההודעה הזאת)?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  15. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17557 :-[ :-[ :-[

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by chenc,

שלום! בקרוב ארכיב מחשב חדש מחלקיו, ולכן ברצוני לשאול - האם כל הברגים הקטנים מגיעים יחד עם הרכיבים, או שמא עליי לקנות את כל הברגים וכו'? ואם כן - איפה אפשר לקנות אותם? בטמבורים רגילים לא כל כך מצאתי...

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by Rin,

שלום אני הולך לקנות מזגן השבוע לחדר 3.5 מטר על 3.5 מטר בערך - חדר קטן. עכשיו השאלות : *טונרדו או אלקטרה? או ראיתי כשיו תידארן זול עם A * האם כדאי להשקיע איזה 1000 שקל לדירוג A ? ( כל השאר זה F - משהו תפוקת חשמל - כמה שהאות יותר נמוכה ככה זה יותר חסכוני בחשמל - משהו כזה ) אני יודע שאני צריך את הכי זול = 1 כוח סוס. המחירים מתחילים מ 1450 שקל בערך. ואני צריך שזה יהיה מזגן קטן ( חדר קטן) הבעיה שאנ לא סומך אפילו לשנייה למוכרים שבחנויות האלקטורניקה האלו. עדכון אחרון : [br]פורסם בתאריך: 23.07.2010 בשעה 15:22:41 טוב אני מצאתי את המזגן שליhttp://www.aircom.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=911 ויש חוות דעת בוואלה ( בהנחה שזה אמין ) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.a…

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  18. Started by bezangeloo,

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  19. מערכון ישן... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1023090

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by -Del Piero-,

http://video.google.com/videoplay?docid=-6553260189868317794&q=why+macs+suck

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  21. אנשים אתם לא מבינים מה הולך פה סיימתי עכשיו יג' ויש לי שני מועדי גיוס ה-10 למאי וה-3 לספטמבר וכמובן איך לא הביאו לי את האפשרות השניה שהיא ממש אבל ממש לא מה שרציתי עכשיו אני מת להתגייס כבר ואני לא רוצה להתגייס בספטמבר, נמאס לי לדחות את הגיוס כל הזמן ובבקשה אל תגידו לי תעבודה כי אני לא רוצה את זה אני משתגע לא יודע מה לעשות תעזרו לי!! איך לשגע אותם שיקדימו לי!!?!?! בבקשה!! תודה

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  22. קיבלנו היום את המחשב הזה, נקנה ב-4000 שקלים לשימוש של סטודנט. בלינק שצירפתי, מצויין באופן כללי מערכת הפעלה דגם: WIN XP HOME. המערכת עצמה מותקנת, אבל לא היינו אמורים לקבל דיסק מקורי שלנו? למה אמורה להתייחס המערכת שרשומה בלינק, שהיא תהיה מותקנת או גם מצורף דיסק? בספק אמרו שיבררו את העניין ויחזרו אלינו, אבל בגלל שזאת פעם ראשונה שאנחנו קונים נייד, רציתי להיות מוכן במידה ויטענו שאנחנו לא מקבלים במידה וכן אמורים לקבל.

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by 114508534,

ערב טוב אני מחפש המלצה למטהר אויר אוטומטי שאפשר לכון אותו שנגיד כל כמה שעות או דקות ירסס בבית חשוב שיוכל לספוג או להעלים עד כמה שאשפר ריחות של סיגריות . תודה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by תחמן מתימן,

מז''א: טבעת פנימית- טבעת תיכונה- טבעת חיצונית- התחום המונציפלי- ערי לווין- מי שעוזר לי עשה לי את היום תודה ;D

25. Started by INFERNO,

מחר ה 24 ל 7 , אני מתגייס לצבא הגנה לישראל , 4 שנים בפורום , שמחתי לעזור לכל מי שהצלחתי לעזור , ולמי שלא הצלחתי לפחות ניסיתי אני כניראה מתגייס לשירות קרבי , אז אני מקווה שאני אוכל להמשיך לעזור פה ושם בסופש"ים למדתי הרבה מהפורום הזה , ורציתי להגיד תודה לכל מי שעזר לי .. שיהיה לכם המשך שבוע נפלא מיכאל .

• 3 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.