כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום הגיטרה שלי טיפה מזמזמת כשאני מנגן... במיוחד במתרים הגבוהים (במיקום הפיזי) עכשיו רציתי לדעת שני דברים... עכשיו אין לי כוח לקחת אותה לחנות למרות שהוא אמר שהוא יסדר את זה בחינם כי זה חצי שעה נסיעה... וגם זאת יכולה להיות אחלה היתנסות בשבילי... א. להגביהה את המיתרים או לכופף את הצוואר שלה? ב. איך לעשות את זה? (גיטרה עם גשר צף...) תודה רבה! טמיר
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אז אם מישהו יודע על זה בבקשה שיביא לי לינק תודה. ומצטער אם זה הפורום "הלא נכון" לנושא הזה אם זה כך אז תעבירו אותו.... ראיתי "אינטרנט" אמרתי זה בטח שייך לפה.... טוב תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בית החולים תל השומר, ערב גשום. רק סניטר אחד, שמיל, נדפק ברשימת התורנויות ונשאר להעביר את הלילה בחדרו של ראש הממשלה הישן אריאל שרון. כולם יודעים שהוא כבר לא ראש ממשלה, רק הוא עוד לא יודע. שמיל יושב ומקלף תפוח, ג', מאבטח השב"כ, ישן. כשלפתע מכשירים בחדר מתחילים לצפצף, נורות מתחילות להבהב, קווים ישרים מתחילים להתעקל: ראש הממשלה מתעורר. "מזמן לא ישנתי ככה", הוא אומר. "בחור, תשיג לי את אדלר, יש לי רעיון לכיוון חדש". "בוקר טוב אדוני" אומר לו שמיל. "איך אתה מרגיש?" ראש הממשלה בדיעבד עונה "מת מרעב. איפה אני?" מאבטח השב"כ ממשיך לנמנם בעוד שמיל מספר לראש הממשלה את שארע לו. "אז נדפקת עם ראש הממשלה הערב, מה?" "אני מצטער אדוני, אבל אתה כבר לא ראש הממשלה". לאחר מספר רגעי מבוכה שואל…
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3180118,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3180710,00.html בלי קשר לסוגית האמינות של המידע, מעניין לראות שאנשים מאיימים בתביעות, ובכלל מעניין מה יצא מזה (אם בכלל).
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
טוב אז ככה היום הלכתי לחנות גיבור מחשבים שנמצאת ברמת גן כדי לקנות את הכרטיס מסך Gigabyte GeForce 8800GTS 512MB במחיר 1500 ש"ח אני נכנס לחנות מדבר איתו קודם כל אני בודק תקופסא והכל הכל נראה משומש כאילו מישהו החזיר לו את זה עכשיו אני אמרתי לו שאני רוצה לשלם בצ'קים צ'ק אחד מזומן וצ'ק אחד דחוי הוא רצה לקחת לי תשימו לב רצה לקחת לי 10% ריבית הוא מזיין תשכל שהוא עובד עם ERN ובכלל ERN חברה שבודקת תצ'קים או משהו כזה ולפי ERN אסור לו לקחת יותר מ2-3% ריבית בקיצור הגעתי למסכנה שגיבור מחשבים = חבורה של רוסים נוכלים הוא חשב הוא נפל על תייר אני עוד שניה רבתי איתו מכות בחנות אני לא ממליץ לכם לקנות ממנו היה שם אחד קנה מסך LG דק 19 אינץ' פתח אותו הכל שריטות הכל דפוק בקיצ…
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה לפני כמה דקות שיחקתי במשחק של נסטלה דיבס הזה http://www.e-dologic.co.il (מי שרוצה לראות) ויש שם בין המשחקים שלהם משחק שקוראים לו נשנש בגרוב אז שיחקתי כבר איזה שעתיים ניהתי ממש טוב ותמיד היתי מגיע ל150 ופחות ויותר עד שלפני כמה דקות היגעתי ל322 לא יודע איך הצלחתי מלא פוקסים עכשיו זה היה צריך להישמר לי המשחק ואני היתי צריך להיות האלוף ויכלתי לזכות בפרס,אבל הדובון הזה במשחק ישב לי והתחיל לבכות והמשחק נתקע עשיתי אנטר מלא פעמים עד שכזה החלונות ניתקעו ונסגר לי החלון והלך לי המשחק... מה אני עושה? תודה לעזורים.
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, היכן מומלץ לקנות מחשב בב"ש? יש פה כ"כ הרבה חנויות וכנראה הרוב לא מיקצועיות מישהו יודע מאיפה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מחר, 4 באפריל, תתקיים שביתה מול החברות הסלולריות. אתם מתבקשים להמעיט בשיחות, ואף לכבות את הטלפון. אל תהיו סקפטים! אני בטוח שאפשר לצבוט קצת את המפלצות האלה, ולהזכיר להם שהצרכנים קיימים ובועטים. עוד מידע: www.nezeq.co.il ולא לשכוח להפיץ את הבשורה.
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש המלצה למטהר אויר אוטומטי שאפשר לכון אותו שנגיד כל כמה שעות או דקות ירסס בבית חשוב שיוכל לספוג או להעלים עד כמה שאשפר ריחות של סיגריות . תודה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי אתר שאני יבחר קובץ שצילמתי והפלאפון לעלות והוא יעלה לי אותו ככה שאני ישלח למישהו לינק הוא יכנס ויראה את זה ?
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
דברו עברית תקנית והתפללו שמישהו יבין אתכם ! המידע האחרון מהאקדמיה ללשון בתחום הטכנולוגיה: מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד . מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ . מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום " או " אפליקציה ", אלא ה?ח?ל?ה. [ אמור מעתה - את החלה שבהחסן הנייד הצמדתי לפתחה] נשמע כמו פורנוגרפיה ? ? ? ... ולהזכירכם: ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, " ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף , …
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם! ב- 20-21.1 אני מתמיין בשלב ב' של מיוני תלפיות. למישהו יש מושג מה הולך להיות שם? איך כדאי להתכונן? תודה רבה לכל המגיבים!
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מבקש ביקורת\חוות דעת על חנויות המחשבים הבאות : KSP.co.il gibornet.co.il skypc.co.il
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני יודע שזה longshot, אבל אני אנסה בכל זאת: חברה שלי טסה עם חברות לפריז בעוד שבועיים (למשך שבוע), והן מחפשות מלון טוב וזול (ראיתי שמחירים של מלונות נורמליים מתחילים ב-80 יורו ללילה לזוג). הסתכלתי קצת באתרים וראיתי כל מיני, אבל אני אשמח לקבל המלצות אישיות אם יש לכם.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
האם הקטע הזה אמיתי? ואם לא האם זה בכלל יכול לקרות דבר כזה http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=971888&SourceId=970556
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לא יודע אם אתם יודעים או לא אבל התחרות השנתית של המגזין DJMAG שמדרגת את 100 הדי ג'ייז הכי טובים בעולם התחילה ותכף ההצבעה נסגרת בואו נעשה מאמץ ונעזור לאינפקטד להגיע כמה שיותר גבוה כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לפה: www.djmag.com/top100 לדרג את אינפקטד ראשונים ברשימה שלכם(אתם מוזמנים לדרג גם אומנים אחרים שאתם אוהבים) למלא פרטים ולאמת את ההצבעה דרך המייל שתקבלו(חשוב-בלי אימות הקול לא נחשב) תודה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מדי פעם נחה עליי המוזה: http://www.youtube.com/watch?v=MMg9TpWc6Ak ליריקס: http://www.shiron.net/artist?type=lyrics〈=1&prfid=896&wrkid=1426
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי הצעת עבודה מעכשיו לקיץ מאבא שלי שהוא עובד באוניברסיטה להקים אתר על המחלקה שהוא מנהל עכשיו הוא אמר לי שהם רוצים אתר על רמה והם ישלמו לי משהו כמו 1300 ש"ח על העבודה ועכשיו להתלבטות אני יודע לעצב בצורה גרפית טובה אך הקטע של ה- html שלי דיי חלש זאת אומרת אני יכול לבנות ולעצב אתר בפוטושופ אך להפוך אותו ל html אני לא ממש יודע חוץ מאשר שאני יודע ששולחים את זה ל- איימג רדי ושם אני מגדיר כול דבר אבל מצדד שני להתחיל להתעסק בזה זה נחמד אך לא יותר מזה.... ורציתי לשאול אתכם מה אתם הייתם עושים במצב שלי! בתודה מראש אוהד! ;D
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם. איזה חבר משועמם החליט שהוא פותח מקושרים עם הפרטים שלי והתמונה שלי. בכל אופן אתמול גילתי שיש לו ברשימה(שלי בעיקרון) איזה 200 איש . עכשיו דיווחתי על המשתמש אבל די ברור שלא יאמינו. יש אפשרות לעשות משהו?
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הרי אם הציבור לא ממן אותם וכל אחד יכול להיכנס לאתרים האלה בחינם אז איך הם שוות כלכך הרבה כסף והבעלים שלהם כלכך עשירים? כאילו חוץ מפרסומת ממה עוד הם יכולים להרוויח? מניות בבורסה או דברים כאלה?
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
"There was a temporary error, please try again." ככה כבר מהבוקר
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בגיל 30 להתחיל ללמוד לנגן על סקסופון בסגנון חסידי. 1. האם לא מאוחר בגילי?.. 2. האם מישהו מכיר מורה טוב באזור ירושלים.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-