כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משקפי שמש ספציפים של ריי-בן [Ray Ban] . דגם3025 ,מישהו יכול לברר לי איפה אני יכול למצוא את המשקפיים האלה וכמה הם עולות[לפי מה שידוע לי באזור ה700 שקל],אבל אני צריך את המחיר המדיוק. תודה לעוזרים. [אני צריך מחיר רשמי בארץ,לא בחו"ל] [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
פרצו לי לפני כמה דקות לאייסיקיו... שינו לי סיסמא ואין לי מושג מה אני עושה עכשיו היו לי מלא אנשים ברשימה וסיפור לפתוח אייסי חדש.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לקבל סיסמא מחדש?? :'( :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי לספקי אינטרנט בארה"ב, שוודיה וכדומה? המספקות אינטרנט מהיר, ואף 100mbit. תודה.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/games/hidethefart תהנו
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי אני מנסה לבחור נגיד רק סרטים אקשן של שנת 2011 לדוגמא . יש לכם מושג איך עושים זאת? :party0023:
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
תוספת מעבדי ה-Kaby Lake הטריים מעניקה עוד יותר פוטנציאל לכמה מהמוצרים המרשימים ביותר שיצא לנו לפגוש בתחום ה'זעיר ומהיר' לכתבה
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש שעון בסגנון הזה: SEIKO SEIKO SIEKO יש שעונים כאלה, שהם בעלי תאורה פנימית, ולא רק חצים זוהרים ל5 דקות?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לא, זאת לא מתיחת האחד באפריל! לכבוד חג הפסח, נערוך הגרלה שבה תוכלו לזכות באחד משישה מוצרי אנטק - קירור מים, ספקי כוח ומארזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%94-%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%9c%d7%aa-%d7%a4%d7%a1%d7%97-%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%95/
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
האיש שם מעביר סיגריות במטבע מסובב את היד שלו ב360 מעלות וגם הולך לרחף באויר WTF .??.?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני עולה ליא', אני רוצה להתטרף לקובת אימון של כושר קרבי בחולון. בנתיים דיברתי רק עם אחרי 2 מפגשים בשבוע כל מפגש 2 150 שקל לשנה קרוב לבית במקווה ישראל. מישהו היה באחרי? מומלץ? קראתי גם על יובל עילם 3-4 מפגשים בשבוע שעה וחצי כל אימון. עמית לכושר גם נשמע טוב... שעה וחצי שעתיים 2 בשבוע. מישהו מכיר קבוצות טובות בחולון(אם באזור)? תאמת מה שיותר חשוב לי שיעבדו חזק על כושר כי תכסל יש לי די כושר אז לא בא לי סתם לצאת לריצה עם בנות... HELP PLEASE! Tnx Kapara
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם חלילה חייל-לוחם, בן-יחיד, בזמן שירות חובה, נופל בקרב, כמה כסף מקבל אותו אדם שרשום כיורש, נקרא לזה, והאם ההורים זכאים להטבות למיניהן? שאלה נוספת: האם זה משנה אם הוא בן-יחיד שהוריו חתמו כהסכמה לשירות קרבי, אם הוא נפל בקרב, באימונים, בתאונת דרכים באזרחות או בכלל התאבד?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
אני חושב להביא לארץ נרתיקים טאקטיים. אלה שיושבים על הירך. יש מקום לאקדח ומחסנית נוספת. אני יודע שבארץ מוכרים אותם בסביבות 250 ש"ח (מחיר טוב). הבאתי כבר דוגמא ואני רוצה למכור ב170 ש"ח. לדעתי זה ירוץ ביחידות מחיוחדות, ואפילו לסתם בעלי נשק שרוצים נרתיק טוב. איך אני יכול לאתר אנשים שיכולים להפיץ את זה? בעלי קשרים וכו'? שאני אמכור להם והם יעיפו את זה באיזה מחיר שהם רוצים.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כן, אני יודע שלא מלקקים דבש בתמיכה טכנית, אבל אני צריך כסף ועבודה במשמרות. יש לי ידע ונסיון מהצבא (יותר בכיוון של תכנות, אבל גם ידע טכני ורשתות) אני לומד מהר, ויכול להסתגל לכל מקום. כמו לכל דבר גם לתמיכה טכנית יש "דרגות"; לפי הבנתי בתמיכה עסקית לעומת התמיכה הרגילה, יש פחות התעסקות עם "אוכלוסיה בעייתית" ולכן גם העבודה סבילה יותר, ומכניסה יותר. הייתי רוצה לברר קצת יותר פרטים על ההבדלים בתנאים ובשכר בין העסקית ולבין הרגילה. ואם אפשר אז העסקית של בזק ספציפית, כי לשם אני כרגע מכוון. אם למישהו יש ריעון אחר למקום עבודה במשמרות, שיש לו זיקה למחשבים -כולי אוזן.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קודם כל אני יכתוב שכל מה שכתבתי למטה מומצא ואין לו קשר למציאות. הוא נועד להעלת עצות בלבד. אז ככה: ישנו אדם שיש לו כסף ואינטרס לעשות לכם צרות. לאבא שלכם יש עסק פרטי, נגיד עו"ד. לאבא שלכם יש ליקויי בנייה שנים בעסק, שאף אחד לא שם לב. יום אחד מגיעים אליו 3 אנשים מהעירייה כל אחד מעיד לו שהבן של העו"ד שלח את המכתבים. האבא בודק (אין לי מושג איך) ומגלה שיש רישום על מכתבים ששלח הבן. האבא לא מספר לבן, כנראה שלא ידע להזהר מהצרות שהאבא כבר מתכנן. הבן מגלה (שומע שיחה של האבא) שהאבא חושב מהסיבות שרשמתי שהבן שלח מכתבים ושומע את שם העו"ד. הבן הולך למחלקה בעירייה מוצא שם את העו"ד שהאבא חושב שייצג את הבן (העו"ד עובד בעירייה) וכמובן מקבל תשובה שלא הגיעו מכתבים בשמו. עכשיו נותר מצב שהעו"ד זי…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש למישהו מפת הגעה לביתן 1 גני תערוכה ליד מה זה נמצא בתל אביב ? ההופעה בעמידה אני רוצה לעמוד ליד הבמה הכי קרוב שאפשר באיזה שעה אני צריך להגיע ?מאיזה שעה אנשים כבר מחכים שם? ( ההופעה מתחילה ב8 וחצי) הכרטיסים אפשר לקבל מ7 ורבע
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המלצה לחנות באיזור המרכז שיש להרבה כאן ניסיון איתה ושהשירות טוב.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אולי השאלה נראת דבילית, אבל תחשבו על זה: הרכבת מושבתת בגלל התאונה אתמול בבוקר, ואילו דרך נמיר חסומה מגלילות דרומה בגלל המרתון ואין לי מושג איך האוטובוסים נוסעים (אף מילה באתר של אגד). אני צריך להגיע לאזור תחנת רכבת מרכז. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
נתקלטי בסירטון הזה: מה דעתכם, יעבוד? אם מקרבים מתכת לרדיו הוא משנה את הצליל?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כל מי שאוהב צלילים חשמליים באסים עמוקים וביטים עצבניים הגיע למקום הנכון Dj Yotam C - St3p BY DuB5T3P (Dj Set) 11' ת - ה - נ - ו !!! http://www45.zippyshare.com/v/92006461/file.html http://soundcloud.com/iko89/dj-yotam-c-st3p-by-dub5t3p-dj-set-11
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום חברה, פרסמתי מוצר באיביי ואתמול מישהו קנה אותו, מארה"ב. עכשיו ניסיתי לחפש אבל אני לא מצאתי, מה הדרך הטובה ביותר לשלוח את החבילה? דואר ישראל בנתיים ראיתי שהכי זול UPS 100$! מישהו אולי יודע איך אני שולח דרך יו פי אס שלא יעלה כל כך הרבה? תודה מראש, אור.
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שמעתי שnasa הולכים להוציא גירסה חדשה ואיכותית של הנחיתה של אפולו 11 ,למישהוא יש מושג איפה אני יכול ליראות את זה . (אל תירשמו לי "גוגל הוא חבר שלך" ,כי בגוגל מה שזה מראה זה המרות שאנשים עשו בבית ,יענו fan made ).
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-