כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אותו בהאוטלוק ... ? וכן אני יודע שהם לא פריירים ורוצים שיעברו באתר שלהם ..אבל אולי בכול זאת!! כי את וואלה אי אפשר... ואת GMAIL גם אי אפשר... אז... אולי שמעתם על משהו?
-
מבקש ביקורת\חוות דעת על חנויות המחשבים הבאות : KSP.co.il gibornet.co.il skypc.co.il
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.....
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מי היבואן של Quantom בישראל?... תודה ליאור
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אתם זוכרים פעם מזמן בימיו הראשונים של האתר שאת מספר החברים של הפורום היה ניתן למנות על אצבעות של 3-4 אנשים (כולל אצבעות הרגליים ;D ) והכינוי שלי עוד היה "מורעל ASUS".... רץ כאן איזה סרטון FLASH קטן "ALL YOUR ....ARE BELONG TO US" הסרטון התחיל בכמה תמונות מתוך איזה משחק מחשב ישן נושן שאנני זוכר את שמו ובהמשך רצו מלא תמונות עם הכתובת הנ"ל למישהו עוד יש את זה? אין לי מושג מה נזכרתי בזה עכשיו אבל פתאום מצאתי את עצמי צוחק סתם ללא סיבה רק כי נזכרתי בזה.... אודה לכם גם אם תשלימו לי את המילה החסרה וואו עידכון בשידור חי אה, זהו נזכרתי!!!! "ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US"
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
חיכיתי חודש שלם למשלוח של lsdiodes ולא קיבלתי מה עושים? שלחתי להם תלונה לאי מייל והם אמרו שזה נשלח... אבל... לא קיבלתי את זה... אני עוד הוספתי דולר לשדרוג לשליחה היותר מהירה... אם מישהו הזמין אז כמה זמן לקח לזה להגיע?
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם יש אתר שאפשר למצור דרכו החלטות/פסקי דין שנתנו בבית משפט ברומניה? (בדומה לאתר תקדין הישראלי) רומניה באיחוד האירופאי לא חשוב שפה, אפשר לתרגם. חשוב לי מאוד. נ.ב מצאתי את האתר הזה, אבל אני לא יכול לקרוא את התוכן של ההחלטות. http://portal.just.ro
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ok אז יש לי מסך LCD17 ואני מחפש תמונות איכותיות ברזולוציה הטבעית שלו (1280x1024) שיבליטו את האיכות ,לא משנה מה ...מכוניות\נופים\בחורות מישהו מכיר אתרים כאלה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחפש חנות דפוס באיזור דיזינגוף תל אביב המטרה היא להדפיס כמה תמונות שיש לי במחשב ולעשות מהם פוסטר כמה זה אמור לעלות ואיפה יש חנות כזאת?!
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
כתוב באתר שלהם: מיום חמישי הקרוב, 25/7 ,אנו עוברים למשכננו החדש ברחוב כנרית 41 , קיסריה :s05:
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ראיתי באחד הדיונים שמישהו כתב את זה, אבל לא היה שם שום הסבר נוסף. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אני נורא צריך את זה לחודש חודשיים אבל אני מפחד בגלל מה שאומרים (בעיקר הנושא של הזיות/התקפים פסיכוזים.. ) נזק לעתידי לאחר הפסקת השימוש. מישהו שתמש בזה? לכמה זמן? איזה מינונים? דבר שני האם זה עושה איזה שהוא נזק שאני ירצה להתגייס
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אם שום התבטאות אסורה?? כל התבטאות נתקלת בביקורת, מחיקה,נעילה....??!!
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אהלן הייתי שמח לדעת איזה נוזל נמצא בגופי הקרור של הציידניותצ, הכחולים האלו. ועוד שאלה היא איזה נוזל לוקח לו יותר זמן ממים לחזור למצב צבירה נוזלי, זאת אומרת שאפשר להקפיא אותו ויקח לו יותר זמן להפשיר, משהו שניתן להשיג לשימוש בייתי. תודה
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מחפש כיצד להכניס קובץ בתמונה לא ידעתי איפה לכתוב את זה מצטער אם זה לא קשור לפה! אפשר בבקשה מדריך כיצד להכניס קובץ לתמונה? התערבות שלי ושל חבר שלי אם זה אפשרי בכלל? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אתם יודעים אם יש הופעות חיות, לא בהכרח בארץ, גם באירופה, בניו יורק, האם באופן כללי ישנם הופעות חיות למוסיקה מדהימה כזאת? http://youtu.be/DqLHgodkIPk ודברים בסגנון, לפי מה שהבנתי זאת מוסיקה שחברות מייצרות לסרטים, לטריילרים, למשחקי מחשב, אבל האם יש גם הופעות חיות של מוסיקה כזאת? אם כן, איפה אני יכול למצוא אותם, איפה הם מתקיימים לרוב וכו'?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שמעתי שטאבים אלה בעצם אקורדים לכאלה שלא יודעים לנגן... ;D אז רציתי לדעת איך מנגנים אותם בעצם ואיפה אפשר למצוא כאלה.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן ערב טוב לכולם , לפני מספר שנים קניתי כמות מסויימת של אג"חים של אחזקות . כמובן שעכשיו אני יוצא מופסד , ופוחד למכור מחוסר הבנה ותקווה כי המחיר יעלה למה שהיה או לפחות יעלה על ערכו הנקוב . אני מודע שייתכן וזו רולטה רוסית , אבל הבנתי שיש הרבה סיכויים שמחיר האג"חים יעלו בעתיד .. כרגע אני גם "תקוע" גם עם אג"ח מסוג ג , אשר לא ניתנות למכירה .. אם יש מישהו שיכול להעביר ביקורת / דעה . אודה לו .
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-884-274-20982300,00.html תקראו את כל השירשור. ד.א עד כמה שזה קשה להאמין, זה אמיתי, אפילו הלמו כתב על זה, וציטט את פסק הדין. השיא: :lol:
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
דיברתי עם בזק והם רוצים 80 שקלים לחבילה של 4MB. אין לי יותר מדי מה להתווכח איתם על עניין המחיר, כי אני בהתחייבות לעוד 8 חודשים. לעומת זאת, בבזק בינלאומי אני לא נמצא בהתחייבות, ולפני שאני מתקשר אליהם, אני רוצה לדעת איזה מחיר בכלל לבקש? רוב הסיכויים שהם לא יסכימו להביא לי את המחיר הזה על ההתחלה, אבל כשאגיע לשימור לקוחות כבר יתפשרו איתי. מקסימום אני אתנתק מהם, כי בזמן האחרון האינטרנט בקושי זז. רק לי האינטרנט התחיל לזחול מלפני חצי שעה ??? אז אם מישהו מנוי פה לחבילה של 4MB, תרשמו כמה אתם משלמים רק לספק האינטרנט. *לא עוזר לי כמה אתם משלמים לבזק, הוט או בחבילה שהיא באנדל, לא רלוונטי לשאלה, תודה . עריכה דרך קשרי לקוחות קיבלתי הצעה של 49 ש"ח לחודש, עם התחייבות לשנה לבזק בינל…
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
,חג שמח קיבלתי בדואר זימון ליום מיון תעסוקתי. רשום שם שזה משהו חדשני כדי להתאים את מה שהמתגייס יודע לצרכים של הצבא,ואחרי יום זה ישלחו לי באינטרנט שאלון העדפות שאותו אני אצטרך למלא בצורה מסויימת. השאלה שלי היא האם צריך בכלל להתכונן למבחנים האלו?האם אלו מבחנים פסיכוטכניים כמו בצו הראשון שצרריך להוכיח ידע במתמטיקה ובלשון ובאנגלית וכו'? או שאלו מבחנים של דינמיקה ותנועה קבוצתית וכו'? אני ממש חייב לדעת,כי מה זה לא בא לי שוב להתכונן למבחנים המעצבנים האלו ושוב לא להצליח בהם תודה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
נקווה לחדשות טובות בשאר הנושאים !
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
- 3 followers
-
-
-
אני והמשפחה טסים עכשיו לסלובקיה, רומניה ונראה לי גם צ'כיה. יש למישהו המלצות איזה דברים זולים וטובים אפשר לקנות שם בכל מיני מקומות ?
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-