כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
היי לכם,יום שני אני יהיה כבר בסלקום ויסגור איתם סיפור,בינתיים אני צריך יעוץ אם אפשר לעשות את זה בכלל או לא. אז כרגע יש לי K610,אבא שלי משלם עליו. מה שאני רוצה בעיקרון זה אך ורק לקחת את המספר ולעשות חבילה חדשה של מסלול חיילים עם פלאפון חדש וכל הדברים הנלווים. וכמו כן המספר הזה על חשבון אבא שלי הוא משלם את זה,אני רוצה להעביר אותו לחשבון הבנק שלי שאני אשלם אותו. 2 הדברים האלה אפשריים? ואני יודע שזאת שאלה כללית,איפה הכי כדאי לפתוח חשבון בנק לאחד שהוא כמה חודשים לפני גיוס?
-
- 4 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כמה חלקים שם, שימו לב שהחנות לא קנדית אלא אמריקנית (נוח יותר אם היא תהיה ב NY).
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שעות לפני אירוע ה-unpacked של סמסונג, שיחשוף באופן רשמי את ה-Galaxy S9 החדש שלה - סרטון הפתיחה הרשמי של ההשקה דלף לרשת. צפו: לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיקר מאתרים בסגנון frozencpu, אני צריך קצת קצת אביזרים לקירור מים (דיי קלילים). תודה.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
שלום כולם! החלטתי להוציא רישיון על אופנוע והדרגה הראשונה לא מספיק לי אז אני רוצה את השניה עכשיו הבנתי שאני צריך להוציא תאוריה מחדש? יש לי רישיון כבר 5 שנים מן הסתם שאני יודע את הדברים אני פשוט רוצה לרענן את התמרורים ושאר הדברים הפחות יומיומיים יש למישהו אתר מומלץ בשביל זה או רק ספרים? עוד שאלה, יש גם חלק מכני כמו שהיה פעם או שזה נטו תמרורים וסימני דרך? כמו שכן אני אשמח לכל מידע רלוונטי בנושא, תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתר חדש שמתחרה בזאפ מקבוצת יד2 עלה לאויר: http://www.kama.co.il/ היתרון באתר זה שהם לא גובים כסף מבעלי החנויות כך שמספר החנויות שמציעות מוצרים גדול יותר מאשר באתר זאפ. שווה לבדוק
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל וויקיפדיה אבל ההסברים היו ממש בתכלית קצור, מעין ראשי פרקים . למישהו יש קובץ מפורט בנושא ?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם פרסמתי בפורום לא מתאים, כללי נראה לי הכי מתאים. אני מתכננן מתישהו בעתיד לעבור מבחן +CompTIA A. אינני מעוניין בקורס (יקר + אין זמן) ולכן אני אזמין ספר מאמזון (קראתי כבר את "מדריך חומרה ותוכנה לטכנאי PC - מהדורה 5" של דורון סיון. לא נראה לי שזה שווה יותר מחומר בערה.). עכשיו מגיע הקטע בו אתם עוזרים לי. מצאתי 3 ספרים שונים ותהיתי אם יש לכם מושג איזה כדאי לקנות? איזה טוב יותר? איזה מקיף יותר? איזה משתלם יותר? אולי עדיף בכלל ספר אחר? קיצר, 1. http://www.amazon.co.uk/CompTIA-Complete-Certification-220-701-220-702/dp/0470486473/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1288461592&sr=8-8. 2. http://www.amazon.co.uk/CompTIA-Certification-Seventh-220-701-220-702/dp/0071…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מהונדה: הונדה PCX חדש מהחברה + אחריות לשנתיים, ללא הגבלת ק"מ. המחיר: 20500 ש"ח קיבלתי הצעה של 36 תשלומים ללא ריבית וללא מקדמה. אני חושב יותר ללכת על הדאון טאון, יותר גדול, יותר מרווח, יותר חזק, יותר יפה. והמחיר הוא טיפה יותר נמוך: 20K ש"ח. אחרי ריבית של 36 תשלומים יוצא לי 26K פשוט מטורף ! הבעיה היא שאין להם מבצעים של דאון טאון בלי ריבית או משהו כזה. אולי מישהו מכיר איזה סוכן שיכול לתת לי הצעת מחיר טובה לדאון טאון ? אני מבקש גם חוות דעת על 2 הכלים, תודה
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה. לאיודע לאיפה זה שייך אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפי דעתו... נרשמתי היום לפייפל, הכנסתי כרטיס אשראי, ואחרי ההרשמה הוא אומר לי שהחשבון שלי לא מאושר ואני צריך לאשר את הכרטיס אשראי. יש איזה תהליך שאני נותן להם לחייב אותי ב 2 דולר ואז אני מקבל איפשהו 4 ספרות אחרי 4 ימים וזה מאשר את הכרטיס... מוזר. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בדיוק? איך זה עובד? וכמה זמן יעבור לפני שאני אוכל להתחיל להשתמש (אני צריך פרמיום לרפידשר!) בתודה!
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
זוכרים את המשפטים שהיו נותנים לכם לנתח , שהייתם צריכים לשים מושא,נושא וכו'........ S V O M P T ת.זמן ת.מקום באיזה אופן מושא פועל נושא אז אני צריך לדעת מזה Adj ו Adjverb ומתי ואיפה שמים אותם במשפט.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ממש עניין חשוב, אך אותי שעשע קראתי בכתבה עדכנית באתר על המסך החדש הצפוי לIPAD3, ואז ראיתי בצד [איפה שבד"כ ממוקמות מודעות מכירה באקראי מלוח "יד שניה" של האתר] מודעה על "מחשב איכותי וחזק במחיר מעולה". אני לא מחפש מחשב, אבל תמיד שמח "להתעדכן" ולהתרשם בשווי של מערכות ורכיבים מסוימים, סתם לידע הכללי. הקלקתי- וראיתי למעלה מחיר של 3000 ש"ח... "זה צריך להיות חתיכת מחשב" חשבתי לעצמי... ואז שמתי לב למפרט... ואאאאז שמתי לב לתאריך.... מה המסקנה... כדאי אולי להסיר מודעות מכירה ישנות ולא רלוונטיות מהמאגר? כי הן "תופסות" במידה מסוימת את הסיכוי של מודעות שכן רלוונטיות, להחשף לעיני הגולשים.... לא קריטי, לא כ"כ חשוב, אבל סתם נקודה למחשבה. אותי זה שעשע טיפה : שבוע טוב [atta…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן אני אידיוט.=[ יש איזהשהי דרך לפתוח את הקובץ?? דרך לפרוץ??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חללית חיזרים פרצופים מטוס קרב בחניה של משרד ועוד המון דברים מוזרים http://www.metacafe.co.il/watch/1199655/from_google_earth/
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שבקליפ מראים תרגילים של כל מיני אנשים
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
עכשיו התחלנו לעבוד על הספר מחזור אני מחפש רעיו מגניב ומקורי ואני לא מוצא הכל כבר חרוש תעזרו לי למצוא משו מקורי ומצחיק
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 וניסיתי להסיר את הברגים. את הבורג הרביעי לא הצלחתי, אז נתתי למישהו שניסה...ולא הצליח ממש. הבורג התעגל ואין ממש דרך להסיר את הבורג (ואני צריך להסיר!) יש פתרונות???? זה דחוף!
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני רוצה לשים פס לד מתחת לארונות במטבח. בקיצור מצאתי באייבי פס (5M) נגד מים עם 60 נורות למטר, הבעיה שאני לא ממש מבין בחשמל ולא יודע איזה שנאי מתאים לו (כמה וואט כמה אמפר וכו'..) הדבר הזה יספיק לי? www.ebay.com/itm/12V-2A-Power-Supply-For-3528-5050-Led-Strip-AC-100-240V-Converter-Adapter-EU-US-/131281339453?pt=US_Lighting_Parts_and_Accessories&hash=item1e90fa443d תודה.
-
- 4 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
אני עכשיו בכיתה י' מתמטיקה 5 יח' עוד יומים יש בגרות במתמטיקה שאלות ה'. אחותי שהיא ביא' 4יח' עושה את הבגרות. השאלה אם יש חיסרון בלעשות את הבגרות מחר? אחותי אומרת שלא כי כל עוד אני בבצפר אני יכל לעשות כמה מועדי בגרות שאני רוצה.... היתרון בעצם שבמיקוד ירד כל הסדרות חוץ מסדרות חשבוניות שזה מה שאני יודע ומתכוון לעשות. ובעצם אם אפשר לעשות כמה מודעים שאני רוהצ אז- למה לא? מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
צריך להחליף שמן ואני לא בטוח איזה מנוע יש ומצאתי את טבלה הזו: http://cararac.com/engine_oil/hyundai/getz.html כול המידע שיש לי על הרכב הוא שזה רכב מ2004 וידני לא ידוע מה הנפח מנוע... יש איך לבדוק על המנוע עצמו או איפשהו ברכב את הנפח מנוע?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היום בלילה אני וחבריי הוספנו כל מיני מספרי טלפון מסוג - 1800 השייכים לחנויות שונות וגדולות בעולם כמו Ebay רק מחו"ל לאחר שהתקשרנו לאותה חברה מספר פעמים רב בטענה ש"הטרדנו אותם" אמרו לנו ששלחו את מספרינו(חייגנו מהסקייפ) לרשויות המקומיות שאצליהם זה בארה"ב. עכשיו רצינו לדעת האם ניתן למצוא את מיקומינו ולעשות לנו משהו רציני? נ.ב שביקשנו שיגידו לנו את מספרינו אמרו לנו מספר שמתחיל ב 559-515 ובכלל אין לנו סקייפ קרדיטס כך שאין לנו באמת מספר סקייפ.
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
תשאירו אי סי קיו אני חייב עזרה במשהו ממש קטן יש איזה אתר אינטרנט של באדיבילדינג (ישראלבוXX) שלא עובד לי הפורם שם אני רוצה לדעת אם רק אצלי ואני לא יודע אם מותר לשים פה תלינק/שם האתר
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לחנות אמינה, אמינה ואמינה באיזור הצפון (קריות צפונה), כזו שאני יכול לקנות בה מחשב שלם, ושמכבדת אחריות. קראתי את חוקי הפורום ולא ראיתי שיש איסור לבקש המלצה לחנות, אבל אם בכל זאת עברתי על איזה חוק/נוהל אז אני סורי, אני בטוח שהמנהל יכול להמחוק את ההודעה שלי. תודה
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני יודע שזה ישמע מטומטם אבל יש משפטי הוכחה בהנדסת המרחב? 006 יש לי מורה ממש ממש דפוקה והיא לא לימדה אותנו שום משפט בהנדסת המרחב, אבל מצד שני אני רואה בהסברים במיראן שיש משפטים. השאלה אם אלה משפטי הוכחה או משפטי הסבר? אני באמת לא רואה לנכון להשתמש בשום משפט שם.... בבקשה תעזרו לי...פירמידות זה נושא ממש קל וזה מבאס שירד לי נקודות על דרך הוכחה...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-