עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redead,

אני רוצה לשפר ל4 מגה ובבזקבינלאומי (ספק בלבד) מציעים לי 64.90 לשנה או 59.90 לשנה וחצי.. אין לי סיבה לא להשיאר בבזקבינלאומי מה גם שיש לי שם התחייבות לחודשיים הקרובים מה שגם מקשה אליי ללחוץ עליהם לקבל מחיר יותר טוב.. יש כאן מישהו שנמצא שם במחיר יותר טוב? מה הייתם לוקחים התחייבות לשנה או לשנה וחצי? אני יותר בכיוון השנה כי קצת מפחיד אותי להתחייב להמון זמן..

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by tkcg2k,

מחירים מוזרים מאוד (לא יכול להיות) בפורום של IEF צריך רק להירשם ולהיכנס לפורום "חלקי מחשב במחיר מוזל!" לינק: http://www.ief-il.com/forum/

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. Started by scorpions,

היי אני מועניין בשילוש הקדוש לוח אם מעבד זיכרון אז כמובן שניכנסתי למיפרטים מומלצים בדקתי כמה לוחות אם ומעבדים אבל כאן לא הבנתי משהו המחירים פשוט זולים משמעותית מכמה אתרים שבדקתי הגעתי לפער של 200 ש"ח בזיכרון 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz באתר הוא מופיע במחיר של 485 ולעומת זאת ב PCHARDWARE הוא הופיע במחיר של 646 ש"ח אז השאלה שלי היא מהיכן המחירים לקוחים אני מעוניין לקנות ותודה לכל העונים מאיר

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה להחליף את החומרה שלי E8400 Gigabyte 4870 512mb stock cooler + ac twin turbo EP43-DS3L X48-DQ6 2x2gb kingston 800mhz 2x2gb gskill 1066 mhz אני לא מעוניין לעשות פה קופה רק למכור אותם כדי לבזבז פחות על חומרה חדשה, איזה מחיר שפוי אני יכול לדרוש עבור כל אחד מהחלקים הללו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by IG,

מה המחירים של הסוברו אימפרזה, כל הדגמים??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  6. אם יש מישהו שהיה בזמן האחרון בארה"ב, (nyc) או שמישהו מהמשפחה שלו היה שם, או יודע אולי מחירים של פלאפונים שם בבקשה שיגיד לי מישהו מהמשפחה טס השבוע ואני רוה לבקש איזה פאלפון שיביא איתו או אולי מישהו מכיר אתר אמריקאי שמוכר פלאפונים ויש מחירים ממוצעים שם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by udi,

האם משהוא יודע איך או איפה אני יכול לברר מחירים של ציוד מחשבי לסוגו באינטרנט { אני יודע שאסור לפרסם אתרים אבל זה רק בשביל לדעת מחירים לא יותר מזה}.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ChrisBrown,

אני רוצה להחליף את המחשב שלי במחשב נייד.. מישהו מעוניין? Genuine intel[R] CPU 2140 1.60GHz 1.00GB RAM 7200GS

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by Sp0ck,

מי שרוצה מדריך לזיוף רטיו בעד להזמנה ל TB או ל TL?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by x-boy_24,

היי. מתי מחליפים לשעון חורף היום או שבוע הבא ? שאלתי כמה אנשים והרוב בכלל לא יודעים שצריך להחליף . ומחליפים שעה אחת אחורה נכון ? תודה.

• 37 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. שלום לכולם בעוד כחודש בערך אנחנו מחליפים מכונית. יש לנו עכשיו MAZDA 3, ואנחנו חייבים להחליף בעוד חודש. האופציות (שאנחנו יכולים לבחור בהם) זה או קורולה או I30. בעיקרון אנחנו משפחה שפעם בשנה (מקסימום פעמיי) נוסעים לחופשה, חשוב שהמכונית תיהיה מרווחת, בעלת תא מטען ממוצע (שאפשר להכניס בו 4 מזוודות קטנות+תיק), שתיהיה גם אחת שאפשר להתגאות בה (יפה), בטיחותית ולא מסובכת מדיי לנהיגה. אז מה לקחת? מה עדיף? את הקורולה (הגירסא הבסיסית) הלבנה או את הI30 (הגירסא הבסיסית) הלבנה

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by BuzzUKO,

היי, יש לי 8 הזמנות ל-Inbox של גוגל, כל הקודם זוכה. מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית עם כתובת הדוא"ל אם אתם לא רוצים לכתוב כאן. הדוא"ל חייב להיות ג'ימייל, זה לא עובד עם חשבונות אחרים וגם לא עם Google Apps. יאיר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. תשאירו דואר אלקטרוני ותקבלו הזמנה לטלפון חינם spikko

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by LOOSE,

מי שלא יודע על מה מדובר... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3785788,00.html ומי שמעוניין בכל זאת לנסות, חינם חינם חינם שישלח לי את המייל שלו לפרטי. או יותר טוב הודעה למייל שלי moolipit@gmail.com חפשו ב Youtube הוכחות שאנשים קיבלו מתנות.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  15. היי, לא מזמן הכרתי את האתר lockerz.com לאתר lockerz ניתן להירשם אליו רק דרך הזמנה והוא אתר שבו מתחילים לאסוף נקודות, כאשר מגיעים לסכום נקודות מסוים אפשר לקנות איתם הרבה מתנות כמו: אייפוד טאצ', משחקים לסוני 3, אקס בוקס, מצלמה, תכשיטים ועוד מגוון רחב של חפצים. כדי לקבל הזמנה רשמו את האימייל שלכם בהודעה פרטית אליי או שתרשמו פה את האימייל. כדי לקבל נקודות יש לענות על שאלה יומית, כל יום שאתם נכנסים מוסיף לכם עוד 2 נקודות והזמנת חבר. יש לי מספר בלתי מוגבל של הזמנות אז מי שרוצה אין בעיה. דניאל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by dvvon,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 1 באפריל נ.ב אני יודע שלא 1 באפריל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dr70,

המעוניינים ירשמו פה את כתובת המייל ואני אשלח להם. יום טוב

18. Started by PhP dUdE,

מהר לפני שיגמר יש כמות מוגבלת נו מי אוהב אותכם? http://www.funnyjunk.com/pages/cupholder.htm/

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by Internal,

אז טוב יש לי בעיה אני לא יכול לנסוע לאט הכי לאט שאני נוסע זה 140 בעליות עם אוטו מלא. חח בדרך כלל 165+ אז טוב אני פשוט חייב לנסוע מהר לא יודע למה אפילו בעיר . ו אני מנסה להיגמל ו לנסוע 100 כמו כולם, טוב לפחות 110 ו אל תגידו לי כשה תיכנס לתעונה תבין יש איזה משהו אחר .

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by nnfyrbsnss,

מי מכם לא יודע ששרות "בנה לך מחשב" בIQPC לא עובד בFF (שאלה רטורית) אז שלחתי E-mail לIQPC שאותט אין לי ואחרי יום אני מקבל במייל הודעה שמבסרת על כך: אני אפשרויות נוספות 30 אפריל (לפני 3 ימים) שלום אורי !! העברתי את הבעיה למתכנת...רציתי לדעת האם הבעיה תוקנה ?? תודה !! כמובן שבאותו רגע נכנסתי לIQPC ובדקתי וזה עבד במהירות האור וכך עניתי לו כן, הבעיה תוקנה תודה רבה על ההענות המהירה! מקווה גם שתבקר בפורום ממש מצליח HWzone.co.il פורום החומרה הגדול בישראל. ושוב תודה רבה. ממש נחמד שתיקנו את זה וכ"כ מהר..!!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מיזם חדש באתר הבינלאומי של רשת החומרה והמחשבים האמריקאית יאפשר לכם לחסוך עד 180 שקלים ברכישה הבאה שלכם לכתבה

22. Started by Gil28,

שלום לכולם... אני מתוכנן לסוע לארה"ב בקיץ (בסביבות סוף מאי) דרך הסוכנות היהודית, בשביל להיות קב"ט באחד מן המחנות של הקהילה הרפורמית. מישהו היה במחנה כזה ויכול לספר על התפקיד\חוויות\המלצות? אני אשמח מאוד. נ.ב יש לציין שאני מחזיק בדרכון אמריקאי (נולדתי שם ועליתי בגיל 7)

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.