עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי חבר'ה, כאמור אני צריך המלצות לסרטי איימה טובים אבל לא מהמגעילים סטייל בית קברות לחיות וכו' תודה

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by r1plet,

איך שכחתי לפרסם את הבחור הגאוני הזה כאן, שאני בטוח שלפחות חלקיכם מכירים מGT, קבלו אותו במחיאות כפיים והרמת ג'ויסטיקים: The Angry Video Game Nerd aka AVGN ! http://www.youtube.com/user/JamesNintendoNerd מדובר בצרור סרטוני סיקורים בסגנון מקורי למדי, כאמור הגיימר הכועס, ומה שמקורי עוד יותר הם המשחקים אותם הוא מבקר - מדובר במשחקי NES, SEGA, COMMODORE, GAMEBOY ודומיו משנות ה80-90 המאוחרות! פשוט הדבר הכי טוב שראיתי ביוטוב בפרק זמן ארוך מאוד. הסרטון האחרון יכניס אותכם מהר מאד לעניינים אם אתם יודעים טיפ טיפה על הנושא: ;D

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  3. היי, האם לאחרונה בכל פעם שאתם נכנסים לעמוד הראה תגובות חדשות להודעות שלי הוא מציג לכם כמות רבה של הודעות למרות שכבר למעשה קראתם אותן? אם התשובה היא כן (וסביר להניח שהיא כן), המשיכו לקרוא הבעיה הזאת נבעה משדרוג מערכת הפורום לגירסה חדשה, שדרוג שבמהלכו בוצעו מספר שיפורים ועדכונים שנועדו בין היתר לשפר את מהירות וחווית הגלישה בפורום. לצערנו אחד מהשינויים האלה גרר אחריו את חוסר הנוחות הזמני הזה. אבל אל דאגה, הנושא כמובן ניתן לתיקון! כל מה שנדרש לעשות על מנת לנקות את הרשימה בצורה נוחה ופשוטה, הוא להיכנס לעמוד הראשי של הפורומים ושם ללחוץ על "סמן הכל כנקרא" (בסוף רשימת כל הפורומים). זהו, הבעיה נפתרה

4. ערב טוב חברים, יש לנו מייל של אגודת הסטודנטים במקום בו אני לומד שמשותף לכל בעלי התפקידים שם. היו"ר עשה תוית לכל מבעלי התפקידים וגם לי מן הסתם. מאחר ואין לי חשק להכנס כל פעם מחדש למייל הקובצתי (ג'ימייל כמובן) חשבתי שאולי אפשר לעשות "העברה אוטומטית" לכל מייל שהוא, היו"ר יסמן כשייך לי. בהגדרות (מודה שלא התעמקתי בטרוף, באמצע לימודים) ראיתי שאפשר ליצור מסנן כזה או אחר אבל לא ראיתי אפשרות של בחירה באופציה של תווית אלא רק באופציות של "מי שלח" וכו'...יש אפשרות כזו ופיספסתי? אשמח לעזרה!

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  5. Started by D@nny,

שלום, יש לי שאלה בנוגע לחוזה השכירות שקיבלתי מבעל הדירה על מנת שאני אעין בו ואחתום עליו.. יש שורה שהסבה את תשומת ליבי: "הצדדים צהירים ומתנים הדדית ובמפורש כי השוכר לא יהיה מוגן על ידי החוק לא יהפוך דייר סטטוטורי ולא יחולו על המושכר ו/או בקשר אליו חוקי הגנת הדייר וזאת בהתאם לחוק." אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי יותר במפורש לגבי חוק הגנת הדייר. תודה

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  6. המלצות מניסיון בבקשה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by gameri,

אז ככה יש לי איזה שהיא התלבטות קטנה שמתי לב שאחד הדברים שאני הכי אוהב בגיימינג זה החוויה להרגיש שאתה ביקום מקביל ולכן הגעתי למסקנה שאני צריך VR כי זה ממש עוטף אותך וגם אתם יודעים איך זה עובדים לומדים יש כל מיני סידורים ובסוף למי יש זמן לשחק (חוץ התקופת הסגר שיש מידי פעם ) ולכן חשבתי שאם אני כבר מוצא זמן אז זה צריך ליות חויה מקסימלית מצד שני אני מפחד להתבאס שאני יתחיל להשקיע אלפי שקלים ובסוף אני בקושי יגע בזה טוב בעיקרון יש 3 אפשרוית עיקריות 1 Oculus Quest2 של FACEBOOK יתרונות מחיר גם שאין כבלים ואז יש אולי יותר חופש (תרגום פחות לפחד להסתבך וליפול ) אבל השאלה שלי היא למי ששיחק בזה איך זה מרגיש איך האכות של המסך איך זה נוח למי שיש מישקפיים איך החוויה זה מאפנט או בינוני פל…

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by yanivnn,

אם שום התבטאות אסורה?? כל התבטאות נתקלת בביקורת, מחיקה,נעילה....??!!

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  9. Started by Alexkmr,

אני מנסה לקנות משהו מאייבי. בהתחלה שניסיתי לשלם עם PAYPAL זה כתב לי :PayPal is currently unavailable, so you will not be able to pay with PayPal at this time אחרי שניסיתי עוד כמה פעמים זה כתב לי Sorry, we could not complete your request at this time. מה הולך פה ??? רציתי להתקשר לשירות לקוחות שלהם אבל הוא סגור עכשיו

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  10. משעמם לי רצח אז אני מחפש משחקים כמו LF2 כאלה לא תלת מימד להעביר את הזמן בשביל הכיף כיף. גם לא גדולים מידי

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  11. מה לעזזזל קורה פה!?!? זה הלילה האחרון שיש בו חופש (כן בטח.......) ואתם ישנים?!?!?! צאו לבלות, להנות!!, פשוט בושה!! 5 אנשים מחוברים!! תיבשו לכם!!! :dazzler1: :dazzler1: :ylsuper:

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  12. אני מדבר על השביתה של המורים שהפריעה לשנה להתחיל כרגיל... אמרו שיקצצו שעות כדי שיוכלו להוסיף למשכורות של המורים, אבל במקום זה רק מוסיפים לנו שעות... אז השאלה "אז למה הייתה שביתה בכלל" ???

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by VooDoo3,

היי ... בבית הספר שלנו יש תחרות בין הכיתות על הכנת מצגת : * המצגת צריכה לכלול את הנושא "אני והחבר'ה" . * המצגת צריכה להיות בת 10 עמודים מקסימום . בתור תלמיד כיתה י"א , המצגת שלי צריכה להיות הכי מפוצצת ומרשימה ... אני אגב התלמיד היחיד מהשכבה שלקח על עצמו להכין את המצגת - לאחר לחצים רבים מגורמים שונים , ועכשיו אני מבין שזה לא הולך להיות הדבר הכי קל בעולם .. אני לא יודע איך להתחיל ואין לי אפילו רעיונות לנושאים ! ולכן החלטתי לפנות אליכם בבקשת עזרה - PLZZZZZ !!! להשתמש ב PowerPoint יש עוד תוכנות מומלצות ? רעיונות , הצעות המלצות וכו' לכאן ... בתודה מראש , הראל חדד

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  14. אותו בהאוטלוק ... ? וכן אני יודע שהם לא פריירים ורוצים שיעברו באתר שלהם ..אבל אולי בכול זאת!! כי את וואלה אי אפשר... ואת GMAIL גם אי אפשר... אז... אולי שמעתם על משהו?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by darkman,

הסיוטטטטטטטטטטטטטטט מגיעעעעעעעעעעעעע אני מקווה שזה יהיה קל הגישו אותו על 60 אני מרוצה!

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by R0ck,

http://e.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=1000&id=400903 8) מה לא יעשו בשביל עוד כסף... באמת טפשי.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by DIGITAL,

http://planet.nana.co.il/riebix/plo.JPG משהוא קורה בפלונטר

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by chenc,

שלום! בקרוב ארכיב מחשב חדש מחלקיו, ולכן ברצוני לשאול - האם כל הברגים הקטנים מגיעים יחד עם הרכיבים, או שמא עליי לקנות את כל הברגים וכו'? ואם כן - איפה אפשר לקנות אותם? בטמבורים רגילים לא כל כך מצאתי...

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by FARKASH7,

http://www.geocities.com/farkash7/ATT00142.jpg

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by -Almog-,

שלום סוף סוף הצלחתי להרשם לפורום איזה כיף זה מקווה להכיר פה אנשים אחלה פורום כול יום אני נמצא בו פורום תותח :-*

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  21. אני חייב אותו תודה

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by JeW BoY,

סרטון ע-נ-ק מהסרט "[glow=blue,2,300]השעה ה25[/glow]". מונולוג של אדרורד נורטון על העולם החיים והחלום האמריקאי סרט מומלץ לכולם! ]http://www.youtube.com/watch?v=5Za2k5wA3sk] המונולוג המלא Well, fuck you, too. Fuck me, fuck you, fuck this whole city and everyone in it. Fuck the panhandlers, grubbing for money, and smiling at me behind my back. Fuck the squeegee men dirtying up the clean windshield of my car. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and the Pakistanis bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming out their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. SLOW THE FUCK DOWN! Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped …

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by ConRoe X Fire,

1 The speed of light is generally rounded down to 186,000 miles per second. In exact terms it is 299,792,458 m/s (equal to 186,287.49 miles per second). 2 It takes 8 minutes 17 seconds for light to travel from the Suns surface to the Earth. 3 10 percent of all human beings ever born are alive at this very moment. 4 The Earth spins at 1,000 mph but it travels through space at an incredible 67,000 mph. 5 Every year, over one million earthquakes shake the Earth. 6 When Krakatoa erupted in 1883, its force was so great it could be heard 4,800 kilometers away in Australia. 7 Every second around 100 lightning bolts strike the Earth. 8 Every year lightning kills 1000 peop…

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  24. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17557 :-[ :-[ :-[

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4704

• 4 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.