כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
השארתי את המחשב דולק..יש לי אנטיוירוס פיירוול ומה לא.... שחזרתי כל המחשב מלא קישורים ,לא משנה מה הרצתי,סרקתי ב Norton 2005 ו Ad-aware ומה לא...לא עוזר,המחשב לא זז...כל אתר שאני נכנס אליו אני מופנה ל http://www.quicknavigate.com/ מה עושים??? :'(
-
- 14 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל איפ נימצאת החנות FOXPC בחיפה?.
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לא מוצא את זה במשרד החינוך , אז רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים מה ירד במיקוד של השנה (שכבה י מועד קיץ) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הי מעוניין לפרסם מודעה אך מקבל שגיאה 101 כל הזמן (מצ"ב סקרינשוט).
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
היי אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי דרך(אם אפשר גם הסבר) זוהי השאלה: אופנוע ומשאית שהמרחק ביניהם הוא 150 ק''מ יצאו באותו הזמן ונסעו באותו כיוון כך שהאופנוע נסע אחרי המשאית. מהירות האופנוע הייתה גדולה פי 2 ממהירות המשאית. האופנוע השיג את המשאית אחרי 3 שעות. לאחר מכן הם המשיכו בנסיעתם. א.מה היו המהירויות של המשאית ושל האופנוע? ב.כמה שעות אחרי שהאופנוע השיג את המשאית המרחק ביניהם היה 125 ק''מ?
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מתכון החודש עוף עם וויסקי מתכון מעולה נפלא לימים מיוחדים מצרכים: בקבוק מאלט וויסקי משובח עוף צעיר - עד 2 ק"ג מלח, פלפל, ועשבי תיבול שליש כוס שמן זית מעולה אופן ההכנה: לשטוף היטב את העוף לשתות כוס וויסקי לשפשף את העוף היטב במלח, פלפל ועשבי תיבול לעסות אותו מכל הכיוונים בעזרת שמן הזית לחמם את התנור ל 180 מעלות עד שהתנור מתחמם לשתות עוד כוס וויסקי לסים את העוף בתבנית גדולה לשתות עוד 2 כוסות וויסקי לסים הטרבוסתת במספר 3 אחרי עשרים דקים להכניס את בציפור אחרי חסי שאה להציף בתוך התחת של הציפור ועם הוא אסה קקה להחליפ חיטול תיקנס לערון ותשטה אוד כוס מהמיס של הציפור לטפור- לוושל- לא חשוב שילח ליזדיין הציפור לשיר הציפור הבן זונה בטנור לנסות לוצי בלי לסרופ היד תשפוח אוד וויס…
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
אני בטוח שכולכם מכירים את התופעה: בצילום וידאו במצלמות דיגיטליות עם חיישנים מסויימים, בגלל שהחיישן קולט את האור "מלמעלה למטה" נוצר עיוות גלי בסרטון, שבו החלק העליון של התמונה מתעדכן לפני החלק התחתון, וכל הוידאו נראה גלי, בעיקר כשמזיזים את המצלמה ימינה ושמאלה. אני מחפש את המינוח הלועזי לתופעה הזו, מכיוון שבזמנו נתקלתי בתוכנה שטענה שהיא יודעת לתקן את האפקט הזה ב post. תודה.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מקצועות לימוד : 1. טכנאי PC 2. הנדסאי תעשייה וניהול- מערכות מידע קצת רקע כללי- אני לא נחשב לגאון מחשבים, אין לי ידע וניסיון קודם במחשבים, רוב השימוש שלי כרגע במחשבים מסתכם בגלישה באינטרנט. אין לי ראש ללימודים "כבדים" , קשה לי מאוד לשבת ולחרוש. מצד אחד טכנאי PC מעניין אותי כי זה נשמע לי מגניב לפתור תקלות ולתקן דברים, מתאים לי למשל לעבוד באיזה חברה גדולה ולהיות המתקין/טכנאי שלה. לעבור בין העובדים או הלקוחות , לתקן ולהתקין להם דברים. הקורס עולה בסביבות ה 10,000 שקל ונמשך 10 חודשים פעם בשבוע, מבחינת לשבת וללמוד לא תהיה לי בעיה בקורס כזה. מצד שני שני אמרו לי שתחום מערכות המידע מאוד מבוקש ויש בו עתיד, הבעיה היא שללמוד הנדסאי לוקח שנתיים,5 ימים בשבוע ועולה בסב…
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן רציתי ללמוד לנגן על גיטרה, לא יצא לי( כי אני סתם עצלן) קיצר עכשיו אני בצבא ואין לי זמן למורה, ולחברים בצבא אין תמיד את הזמן ללמד אותי. אני צריך סרטים שילמדו אותי החל מהבסיס לנגן בגיטרה. נ.ב כן כן אני מחפש בגוגל, הכוונה לסרטים שאתם ממליצים או מכירים.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אולי זה קצת מצחיק אבל אני לא זוכר באיזה שעה הבגרות מחר. יצאתי לגמרי מהשגרה הזאת. ובהצלחה לכל מי שנבחן מחר!
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי. נראה לי שזה המקום המתאים לת'רד הזה. אני צריך המלצה לחברה שנותנת שירותי בניית אתרים, אחסון, תחזוקה וגם קידום במנועי חיפוש בשביל עסק קטן. אם אפשר אז באיזור הצפון. תודה.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, סיימתי עכשיו תואר ראשון בתקשורת ואני מעוניין ללמוד משהו שקשור במחשבים ע"מ להתקבל להיי-טק. איזה תחום אתם ממליצים ללמוד? איפה הכי כדאי ללמוד את התחום הנ"ל? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
איזה כלבים הם ?!@!?#@ אני רואה עכשיו את המשחק ! גמר ווימבלדון וישראלי משתתף שם פעם ראשונה !!! היה משחק אדיר, נהיה מעניין, פתאום ! ערוץ 5 אומרים, אנחנו עכשיו עוברים לראות את חגיגות האליפות של איזה קבוצה דרקית מדרום אמריקה לא יודע מאיפה וגם לא אכפת לי ומפסיקים את השידור!!!!!!!!!!! והם אומרים, נמשיך לשדר את המשחק בספורט 5 + WTF?!@$!@?#!@?# :cwm23: :cwm23: :cwm23: :bash: ERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRר אם הם ידעו שהם הולכים להפסיק באמצע למה להתחיל בכלל !?!?!?!?!?!?!@?#@!?#@!$?!@$? כוס אמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תנו 2 דוגמאות לתכונה תורשתית המושפעת מהסביבה (אחת מעולם החי והשנייה מעולם הצומח) תכונה תורשתית המושפעת מהסביבה היא תכונה שבאה לידי ביטוי רק בהשפעת הסביבה. בבקשה תעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אי חושב שהרבה שמעו על המבצע הזה, ללקוחות ברשת ה NGN נותנים אייפוד טאץ' בתמורה להתחייבות. בתקנון שלהם כתוב שבמהירות של 5MB ומעלה האייפוד יעלה 29 ש"ח בחודש עם זיכוי של 29 (זאת אומרת חינם) והתשלום נפרס ל36 חודשים. עכשיו דיברתי עם בזק והנציג אמר לי שלא רק שהאייפוד יעלה 9.90 בחודש, גם המחיר שקיבלתי לחבילת אינטרנט הוא מחיר "מיוחד" ולכן במקום 99 ש"ח בחודש צריך לשלם 125... עכשיו המחיר שאני משלם על 5MB הוא המחיר שכתוב באתר בזק ללקוחות קיימים שמשדרגים ובשום פנים לא יכול להיות "מחיר מיוחד"... מה דעתכם, הוא צודק או שסתם מנסים לעבוד עלי? אני קראתי טוב את תקנון המבצע ולא היה אזכור לתשלום נוסף! יש עוד מישהו שהשתתף במבצע?
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כולל אותי ;D הבחינה האחרונה בכל 12 שנות הלימוד המעיקות האלה, משהו לעיתונות?... "יהיה איכותי, עכשיו תנו לי לעשות את הבחינה!"
-
שלום לכם , אני צריך עזרה עם הפייסבוק, מה אני נותן לחברים שלי בשביל להיכנס לדף שלי ישירות ויוסיפו את עצמם ?? ואיך אני עושה את ה LIKE הזה ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מעונין לעשות קורס חיצוני לבגרות במתמטיקה ברמה של 4 או 5 (כניראה 5) , ורציתי שמישהו שהיה באחד הקורסים יוכל לענות לי על כמה שאלות ... ??? 1.איך הקורס מתנהל ? 2.האם באמת יש שם סיכויי הצלחה גבוהים ? 3.איך המורים שם ? 4.אם אני מתקשה במשהו או נתקעתי מאחור אז המורה יסביר לי באחד על אחד ? 5.כמה תלמידים יש בכיתה ? 6.האם ה 5 יחידות באמת קשה ? וכמה אמורים באמת להשקיע כדי להוציא ציון טוב ? 7.האם מלמדים מההתחלה \בסיס ? 8.איפה הכי ממולץ ללמוד ? 9.כמה קורס כזה עולה ? 10.מתי ההרשמה נפתחת ? 11.כמה זמן נמשך הקורס ? 12.כמה ימים בשבוע \שעות ? וכל מידע חשוב שיכול לעזור ולתרום... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כן כן, זה עוד אחד מהת'רדים שהופכים את HWZONE לHOMEWORK ZONE, אבל שיהיה. ******* קליע שמסתו 5 גרם פוגע אופקית בגוף שמסתו 2ק"ג המונח על משטח אופקי. הגוף(עם הקליע בתוכו) מחליק מרחק של 20ס"מ על המשטח עד עצירתו. מקדם החיכוך של המשטח הוא 0.3. בהנחה שהגוף החל לנוע רק לאחר שהקליע שנתקע בו נעצר, מה הייתה מהירותו של הקליע לפני הפגיעה? ******* כן, זה. אמור להיות משהו עם שימור תנע ושטויות, ואני בטיפשותי לא ממש הקשבתי בשיעור.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-