כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל איפ נימצאת החנות FOXPC בחיפה?.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש פורום חומרה ברמה גבוהה מאוד מח"ול, אם אפשר פורום saund אבל גם פורום חומרה כללי יהיה טוב. אבל רק פורומים מאירופה או ארצות הברית ברמה גבוהה מאוד! (אל תידאגו אני לא יחליף אותו בHWZONE יש לי רק שאלה אחת) תודה.
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש וגם תוכנת וינדואס ואופיס חוקית ואני צריך מישהו שמבין עניין מאזור חיפה שיבוא לעזור בהתקנות של התוכנות והדרייברים. בכל המקרה העבודה עצמה תיקח לא הרבה זמן והשכר עליה הוא 200 שח למי שמאזור חיפה ומעוניין יכול לשלוח לי הודעה פרטית
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
http://soundcloud.com/theprodigy/99-problems-the-prodigy-remix-dirty
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
http://www.informa-tv.co.il/Hebrew/ViewMovie.aspx?Movie=71 WTF?!?! עוד משהו הזוי..
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קניתי כיסא לפני כמה ימים. ולא נוח לי.. אני זקוק למשהו אורטופדי. חשבתי ללכת לד"ר גב ולקנות משהו איכותי באמת. האם הם חייבים לתת לי החזר כספי על הכיסא תודה.
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן רציתי ללמוד לנגן על גיטרה, לא יצא לי( כי אני סתם עצלן) קיצר עכשיו אני בצבא ואין לי זמן למורה, ולחברים בצבא אין תמיד את הזמן ללמד אותי. אני צריך סרטים שילמדו אותי החל מהבסיס לנגן בגיטרה. נ.ב כן כן אני מחפש בגוגל, הכוונה לסרטים שאתם ממליצים או מכירים.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
יש מדריכים לחוקי השפה העברית? בתחום הדיקדוק , ניקוד וכדומה... *לכתיבת מאמרים.
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
'אם לא תתחיל לסתום את הפה שלך ולהתייחס יפה לאנשים פה בפורום אני אישית אדאג לזה שיעיפו אותך קיבינימט לשוק בעזה שממנו הגעת לפה בטעות' כמובן הכל בהודעה פרטית אבל אתם לא חושבים שזה קצת חוצפה מצידו?... כאילו מי אתה בכלל.... :lol: אתה תדאג שיעיפו אותי קיבינימט... פחחחחחחח ולמה זה?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לפני 10 חודשים, קניתי צורב DVD של חברת NEC בחנות מחשבים בשם קונטרול ברמת השרון. כשהגעתי הביתה, גיליתי שהצורב לא מזוהה על ידי תוכנות הצריבה, ואחרי שעה שעתיים של בדיקת המחשב גיליתי להפתעתי שקיבלתי במקום צורב - כונן DVD רגיל! חזרתי כעבור יומיים כועס לחנות (הרי קניתי את הצורב בגלל צורך שהיה לי לצרוב דברים במהלך הסופשבוע ולא למען קישוט המחשב). להגנתם אני אגיד שהם הציעו לי את האפשרות לקבל צורב או לקבל את כספי חזרה. החלטתי לתת להם הזדמנות ולקחתי מהם את הצורב ששילמתי עליו במקור. כעבור 5 חודשים, הצורב הפסיק לקרוא דיסקים של DVD+R. הגעתי לחנות, ולהפתעתי הם התעקשו לקחת את הצורב לבדיקה ולשלוח ליבואן ואמרו שייקח לי כמה ימים לקבל צורב חזרה. לא הבנתי מה יש כאן לבדוק. את הצורב מחברים למחש…
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת אני צריך מבחן פסיכומטרי בעברית כאשר המבחן הזה נדרש מאדם כדי להתקבל לעבודה בתור מתאם.
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג פתרונות לבגרות באלקטרוניקה? <חלק א'> מכל השנים.. יש דבר כזה בכלל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מצע מפלגת עלה ירוק - סירטון תדמית לא, זה לא שייך לאקטואליה ותרבות.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, היכן מומלץ לקנות מחשב בב"ש? יש פה כ"כ הרבה חנויות וכנראה הרוב לא מיקצועיות מישהו יודע מאיפה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
-
שבת שלום לכולם ;D מצרכים: - 1 כלב - 1 ציין לייזר - 1 אח מעצבן הוראות:
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דולק..יש לי אנטיוירוס פיירוול ומה לא.... שחזרתי כל המחשב מלא קישורים ,לא משנה מה הרצתי,סרקתי ב Norton 2005 ו Ad-aware ומה לא...לא עוזר,המחשב לא זז...כל אתר שאני נכנס אליו אני מופנה ל http://www.quicknavigate.com/ מה עושים??? :'(
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כנראה שאהיה זכאי לקבל העלאת שכר של 2500 ש"ח לבסיס, האם כדאי להמיר זאת (או חלק מהסכום) במעבר לרכב ליסינג? נתונים יבשים: נוסע לעבודה 70 ק"מ ביום (18500 שנתי רק לעבודה), רכב מודל 95, כרגע על אחזקת רכב של 1800 ש"ח ברוטו בערך (כולל טסט וביטוחים). מה דעתכם?? :s05:
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי רק 3 תמונות כי יש בעיה בשרת אי אפשר להעלות תמונות אני לא יודע למה התמונות ממסיבה אחת שעשיתי ההאב היה מפוצץ היה מזה כיף שיחקנו כל הזמן אנריל (רוקט ארנה)כי כולם התעצלו להעתיק ברשת משחקים. המסיבה היתה מ- 5 אחה"צ עד 6 בבוקר. כולפ משחקים ומרוכזים במשחק כפי שאתם רואים. אותו דבר. אני זה זה עם הגב למצלמה . אני יפתח חשבון חדש בנענה ויפרסם עוד תמונות מעוד מסיבות. מה אתם אומרים??
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כרגע אני בצבא והייתי רוצה להרחיב את הידע שלי במחשבים. יש לי ידע בסיסי פרמוט, וכד'. אני חשבתי על משהו כמו MCSE, MCSA , MCDST מה אתם אומרים? הקורס בעיקר בשביל להרחיב את הידע ולאו דווקא בשביל התעסקות בתחום בעתיד. לחלופין יש לכם איזה ספרים מומלצים בתחום באנגלית/עברית?
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-