עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ackohen,

הייתה לי בעיה עם הווליום מהממיר של יס לטלוויזיה. בכל מקרה התקשרתי לשירות והם כרגיל נתנו לי את הפתרון הרגיל שלהם של קוד 993 שלא עבד מן הסתם.. הם אמרו שלא יודעים איך לפתור את הבעיה שלי ושאני אקבל סרט חינם... ניחא.. בכל מקרה- הבנתי מה הבעיה - החיבור scart בממיר עצמו לא היה נכון וצריך לחבר את הטלוויזיה לחיבור התחתון ולא העליון. לא משנה.. הבעיה שלי עכשיו היא שאחרי שהכנסתי את הקוד 993.. מעכשיו השלט לא מוכן לשלוט על הווליום של היס. זאת אומרת שכשאני לוחץ על הכפתור של היס (לעומת TV) הוא עדיין מדליק אור אדום כשאני לוחץ על כפתורי הווליום... למישהו יש רעיון מה לעשות?...

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by Nahum2,

למי שלא מכיר זו בחינה שמיועדת לקביעת רמת האנגלית לאנשים שאנגלית היא שפת האם שלהם. ספציפית זו דרישה עבור ויזת הגירה באוסטרליה\קנדה ולהמון מוסדות אקדמאים בחו"ל. הם מישהו כאן עשה את הבחינה? האם לקחתם קורס מאחד המקומות שמציעים כזה? מה התרשמותכם? האם יש ספר לימוד מומלץ או אתר ? עד כמה קשה יהיה להוציא 8 8 8 8 בבחינה? יש לי אנגלית 139 בפסיכו מלפני כמעט עשר שנים. האם נכנסים בו עמוק ל GRAMMER ?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  3. אני מחפש ספציפית את הבובה הזאת: טימי!!! http://www.bbc.co.uk/comedy/theoffice/yourgallery/picture119.shtml אבל גם כל דבר אחר.. אין בעיה עם אתרים בחו"ל, רק שישלחו לארץ.. גבלס?

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by GWeizman,

אמור ליהיות תרגיל קל יחסית, לא הולך לי. מצאתי את KB לדעתי (5 ס"מ?), אבל לא מצליח להתקדם הלאה. מישהו יכול לעזור? (ואם אפשר, ב20 דקות הקרובות?) תודה.

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  6. אני מתכוון רק לשאלה הראשונה (החלק האמריקאי). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by JohnnyBravo,

נראה מעניין לא?מחליף את הwireless http://www.ionwirelessairmouse.com/

8. האם אפשרי להזמין מוצרים מ Amazon בימים אלו? והאם זמן השליחה יהיה עד חודש או יותר?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  9. Started by scorpion,

מישהו יודע במקרה אם למונומוד יש אתר אינטרנט? מי שלא יודע מונומוד הם יבואנים..... תודה

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  10. פריט זה צריך להכנס למלאי ביום שלישי 10 אוגוסט, 2004 אם העיצומים במכס ימשיכו צפו לפריט זה לא לפני 2007 חח מצחיקים אלה.. תשחירו את המילים כדי לראות סתם ככה זה לא מושחר https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=124&products_id=2295

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  11. ..או כל דבר אחר שאני יכול להשתמש בו כדי להסביר להורים שלי למה אני לא מסתדר עם מקצועות שלא דורשים הגיון? לא נותנים לי לישון מספיק אף פעם, והמקצועות שדורשים שינון בעל פה עושים לי חשק לדפוק את הראש בקיר או לשרוט לעצמי את הפנים עד שלא יישאר כלום, ואחרי זה הם מתפלאים שאני נכשל :'( זה יהיה רחוק מהאמת אם אני אטען שההורים שלי לא שפויים? כי אני פאקינג סטודנט באוניברסיטה (והציונים שלי טובים) והם חושבים שאני אנקה שירותים בצבא בגלל שלא תהיה לי תעודת בגרות (כבר עברתי 2 ראיונות ותחקיר בטחוני למשהו שקשור למחשבים)

12. Started by asafgolan,

לפני מספר חודשים קניתי מפנדה אוזנית של Sennheiser. האוניה הימנית לא עובדת יותר, וממה שהבנתי פנדה פשטו את הרגל. האם יש בכל זאת דרך בה אוכל לממש את האחריות? במידה ולא, יש טעם לנסות לתקן אותם אצל איש מקצוע? יש בכלל מקומות שמתקנים בהם אוזניות?

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  13. כמה הספקנו להתקדם ב100 שנה,מהאחים אורביל ווילבור רייט ועד לעידן כיום. מה שהספקנו ב100שנה לא עשינו במשך מאות ואלפי שנים,ועם כול הטוב שבעיניין תכלית האדם היא להרוס את עצמו. בנושא זה נתעסק בהתקדמות האדם ב100 שנים האחרונות אללה שפכו קצת פניני חוכמה. דיון פורה ומהנה Guardian angel

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  14. CellOffDay 5/5/2005, 6/6/2005, 7/7/2005... http://www.nezeq.co.il ביום חמישי הקרוב 5.5.05 (יום השואה) הוא יום השביתה השלישי של משתמשי הסלולאר בישראל. (חשבנו רבות אם לקיים את השביתה ביום זה לאחר שגילינו שזהו יום השואה וקיבלנו החלטה שהתשובה היא כן !!! הנושא מספיק חשוב ולא סותר את משמעותו של יום השואה ולא מפחית מחשיבותו ובגלל שמאות אלפי אנשים (בעצם מעל למליון) מודעים לתאריך לא נשנה אותו). מה השגנו עד כה ? בשביתה האחרונה שהתקיימה ב 4/4/2005 השתתפו כ 25-30 אחוזים ממשתמשי הסלולאר בישראל (השתתפו = כיבוי/הפחיתו שיחות) וזאת לפי סקרים שערכו 3 מכוני מחקר שונים עבור העיתונים בישראל. לפיכך מסתבר שכמליון עד מליון וחצי בני אדם היה מה לומר בשתיקתם באותו יום. עוד נקודה מעניינת היא שכל הח…

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  15. היי לכולם. אובכן, צה"ל הכריז היום על שלושה מועמדים סופיים ( אגב, גם ההתחלתיים ) של פרוייקט הרכב המשוריים העתידי של צה"ל. הפרוייקט, "כרמל" שמו, אכן עושה רושם של מערכת עתידנית ומרשימה מאוד, כשכל המטרות בסירטון התדמית מושמדות בהינף לחיצה על בקר דמוי קונסולת משחק עכשווית דווקא. הממממ אני לא בטוח עד כמה זה הכיוון הרצוי, ביחוד בשכונתנו. הרבה פעמים עדיף נאבוט פשוט מכלי יריה מועד מעצורים. מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by Ghoul,

ככה בפורומים אחרים ראיתי שמשחקים במשחק הזה גם החוקים הם : כל אחד כותב 3 מילים לא יתר וצריך להמשיך את הסיפור. אני מתחיל: היה היה פעם..

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by KaPuT,

What happened to i just dont give a fuck

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  18. Started by Game5,

שלום , יש לי כרגע amd 3000+ שכבר לא סוחב כמו שצריך (הוא 4 שנים או משהו כזה). אם אני קונה מחשב חדש , התקציב הוא 5k כולל מסך. הבעייה היא: אם אני קונה מחשב בתקציב גבוהה ,כנראה זה בגלל שהוא נועד להריץ משחקים - אבל יש בכלל משחקים? אני כל שבוע נתקל בכתבה: "לא יהיו משחקים למחשב" , "XBOX ניצח את המחשב" , " רק קונסולות"... מה נסגר עם זה? תודה לעונים / קוראים משעמום / לעוזרים

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  19. שלום אני מזה זמן מה מוטרד ע"י בנאדם באי מייל. כתובת האי מייל שלו היא מוואלה, האם ישנה דרך לגלות פרטים אודות כתובת האי מייל ?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  20. אני צריך יעוץ עם אדם שעובד באחת העובודות שרשומות בכותרת, בנושא : אזרחות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by nat64x,

איזה חיים, איזה קרקטר... חח מטורלל לגמרי אבל אני אוהב את הפתיחות שלו.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by DimaX,

http://www.idobarkan.com/katzav.html זה עננננננק! שנונים...

23. Started by bad-sector,

שלום לכם, יש לי אחות בארה"ב ושמעתי שיש אתרים שנותנים לי לדבר דרך המיקרופון ישירות איתה... מישהו מכיר אתר ח-י-נ-ם לחלוטין של הדברים האלה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by jackhammer,

המבין יבין

• 4 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים