כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
הייייי כולם אז ליקראת הטיסה הקרבה לגרמניה (ואוסטריה) אני והבן של חבר של אמא החלטנו שאנחנו רוצים בין ביתר לקחת גם דיסק של טראנסים ברוסית עכשיו לי יש רק אחד שאני מאוד אוהב אבל עדיין הוא לא ממלא דיסק אז אם למישו יש המלצות לטראס רוסי איכותי בבקשה......
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה להזמין דברים מאיביי אבל אני לא יודע איך בדיוק. בעבר ניסו לעזור לי אבל לא הבנתי כלום, אז זאת אומרת שחיפוש כבר עשיתי ! יש לי כמה שאלות: 1. האם בטוח להזמין משם ולא יתנו לי משהו משומש ? 2. הגיוני שמשהו יעלה דולר, והמשלוח 30 דולר (המוצר עולה כאן בערך 250 שקל) ? 3. איך אני פותח בדיוק חשבון ב PayPal ? 4. מה זה GBP (במשלוח מצויין ככה). תודה רבה לעוזרים !!!!
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
והאםשווה להביא אחד לארץ? אבא שלי טס לניויורק בבוקר כדאי להביא אחד? או חבל על האחריות? ובכלל יש הצעות? דבריםשקשה למצוא בארץ או שהם כאן נורא יקרים?
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני נסעתי ברכבת ליפני כמה ימים ולקחתי את עיתון 24 והיה שם חידון שהם קראו לו משיהוא כמו "שטיב וערב" זה משיהו שנותנים לך מספרים ואתה צריך לסמן ריבועים שחורים בתוך טבלה אם מישיהוא יודע את השם האמיתי של זה אז בבקשה תיתנו לי ואם יש אתר שאפשר להוריד כאלה אז גם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו ממכם הזמין משהו פעם מאתר בחול ועשה משלוח לארץ.אני מעוניין להזמין IPHONE 16G 380$ ב EBAY אבל ידוע לי שהם לא עושים משלוחים לארץ יש לי כמובן אשראי בינלאומי אז אם למישהו יש נסיון עם העניין כולל עלות משלוח וכו
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות פוסטרים של כמה להקות, ובפרט של the clash. אני מכיר את החנות בסינמה סיטי, ויודע שהפנינג בסניפים מסויימים ואיזושהי חנות דיסקים בדיזינגוף סנטר מוכרות, אבל אשמח לעוד שמות ומקומות עם פוסטרים, תמונות, מה שזה לא יהיה במצב נורמלי.. אם אתם מכירים חנות עם קטלוג אינטרנטי... מה טוב תודה.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
דברו עברית תקנית והתפללו שמישהו יבין אתכם ! המידע האחרון מהאקדמיה ללשון בתחום הטכנולוגיה: מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד . מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ . מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום " או " אפליקציה ", אלא ה?ח?ל?ה. [ אמור מעתה - את החלה שבהחסן הנייד הצמדתי לפתחה] נשמע כמו פורנוגרפיה ? ? ? ... ולהזכירכם: ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, " ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף , …
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת: במידה ויש לי פרופיל 97 ואני בן יחיד, ולאחר שאני עובר טירונות 02, ובמהלך השירות הצבאי שלי פתאום נכנס לי לראש ג'וק, ואני רוצה להיות לוחם בגבעתי/גולני, למשל, האם הצבא ישמח לשלוח אותי לטירונות קרבית (05, 07) אחרי שההורים חותמים על הטפסים הנחוצים? [ולכל המגיבים הפוטנציאליים - לא, אני לא מחפש שום 'הרפתקאות' למיניהן, ואני יודע שאני זה כל עולמה של אמי. זוהי רק שאלה היפותטית]
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני לא רואה את כל הסמיילים/אייקונים, שינויי גודל כתב/צבע. בקיצור אני לא רואה את כל האפשרויות האלה, אז אם למישהו יש את אותה הבעיה שיכתוב. ואשמח שאחד המנהלים של הפורום התייחס לבעיה(או שהיא ידוע לכם והיא בטיפול). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
Oh! Mikey http://filet.tumblr.com/post/13888238012/kusuriuri-cried-oh-gawd-this-is-brilliant
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איזה חיים, איזה קרקטר... חח מטורלל לגמרי אבל אני אוהב את הפתיחות שלו.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יצרנית הגאדג'טים הסינית מקווה להפתיע גם את שוק הרחפנים האישיים הצומח באמצעות המוצר הראשון שלה בקטגוריה לאחר שהצליחה להרשים אותנו כמעט בכל קטגוריה שנכנסה אליה תודות למוצרים באיכות סבירה ובמחירים תחרותיים במיוחד, נראה שהמשימה המרכזית הבאה של שיאומי (Xiaomi) הסינית היא בעולם הרחפנים, ובפרט הרחפנים שמיועדים לצילום באיכות גבוהה. החברה עתידה לחשוף את המוצר הראשון שלה בקטגוריה הלוהטת הזו כבר מחר, ב-25 במאי, וכעת אנחנו גם מקבלים סרטון קצר ראשון שמציג את המוצר המסקרן – לאחר מספר תמונות עמומות שהופצו ברשת במהלך השבועיים החולפים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%A8-%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
http://forums.kustompcs.co.uk/showthread.php?p=497288
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יתכן שאני אוכל לסדר בטווח הלא רחוק כמות מסויימת של מחשבי יד שניה ישנים - מחשבים שיכולים להריץ אינטרנט, אופן אופיס וכדומה בצורה בסיסית לצרכים של ילדים בבית ספר הייתי רוצה לתרום אותם לפרוייקט קטן (כלומר אחד שלא מקבל את השירות והבירוקרטיה של "מחשב לכל ילד" ודומיו אלא מבוסס על תרומות פרטיות) - או כזה שנותן מחשבים לילדים לבית (במקרה כזה יהיה צורך לדאוג להם גם לדרך להתחבר לאינטרנט), או להקמת חוות מחשבים במקום של הפרוייקט עצמו אם זה כמו מרכז שבו הם לומדים כרגע לא ידוע על כמות המחשבים או מה בדיוק יתקבל (מחשבים ברמה של P3, לא ידוע אם יהיה ציוד היקפי), ואם יתקבל בכלל, אבל יש אפשרות והייתי רוצה לדעת מי רוצה אותם לפניי שאני מתחיל לעבוד על זה הלאה אם אתם מכירים פרוייקט כזה (ושוב, אני …
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מילא הבנאדם רק רוצה להשיג לייקים אבל לפחות שיכתוב נכון את ההונאה :lol: ככה הונים אנשים (קובץ די פשוט שכתבתי..).
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן חברה, חדש פה לא הייתי בטוח איפה לשים את הטופיק אז שמתי כאן, אם יש בעיות כלשהן המנהלים מוזמנים להעביר. ככה, מהירות ההורדה ירדה משמעותית ואני מנסה להבין למה, מהירות הגלישה רגילה, את רוב ההורדות אני עושה דרך פלאשגט אך ההורדה איטית גם כשהיא לא דרך התכנה. רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות מה המקור ואיך אני יכול לסדר את הבעיה. תודה מראש, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש רזולוציות יותר גדולות מ 2048 על 1536 אם כן מה הן? איך אפשר לשנות בחלונות XP לרזולוציה 480 על 640 לצורך בדיקה?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
תיגו אותי לתמונה, שאני לא רוצה כ"כ שכולם יראו אותה. האם אפשר לשנות את הPRIVACY SETTING לתמונה ספציפית אחת, שרק אנשים שאני אבחר יוכלו לראות את התמונה הזאת.?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חשבתי על זה , אני רואה שהרבה אנשים מבקשים עזרה בדברים שונים שקשורים למחשבים רשתות וכד' , השאלה שהיא הינה , מה אתם אומרים אם הייתה אפשרות פה לדבר עם אנשים , לא רק דרך פורום , אם היה פה צ'אט להודעות מיידיות , מה אתם אומרים ? אתם חושבים אולי שזה יהיה יותר קל ?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מדוע בצד האתר בפרטים אודות המשתמש כתוב לי MSI 7.0 או משהו כזה? הרי בעצם אני משתמש באקספלורר 8. אשמח לקבל עזרה. אני חדש אז תסלחו לי על הבורות
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
למי שנסע/ה במשלחות/קבוצות למסע לפולין, בשנתיים האחרונות, אשמח לשמוע דעה או התרשמות על ההכנה לפני הנסיעה: היקפה, תוכנה ותרומתה מכל היבט שהוא. כמו כן לשאלת מיון הנוסעים ובחירתם/אישורם לנסיעה אם היה כזה. אין הכוונה לפתוח בדיון על כדאיות הנסיעות או הצדקתן אלא לימוד ההתרשמות והדעה של הנוסעים בתקופה האחרונה. ה "שנתיים" זה לא קשיח, פשוט היו בשנתיים-שלוש האחרונות שינוייים במערכת ובמיוחד לפני שנה במבנה ההכנה וההדרכות שלפני המסע.
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
מישהו שיודע רוסית יכל לתרגם לי את המפרט רכב הזה? http://auto2u.ru/cars_details.php?id=618 (לא הצלחתי למצא באנגלית ) תודה.
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-