כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
משהו מכיר חנות טובה בחיפה שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום היקרים שלי, ב27.07.09 רכשתי דרך החנות המכולתית "שופרסל שלי" 2 בקבוקי אייס קפה מסדרת הShock של תנובה בנפח של 1 ליטר לכל אחד במחיר כולל של 24.18 ש"ח. אני מכיר את הטעם של המוצרים האלו, למרות שאני לרוב שותה יטבתה-אייס קפה, הוא גם בר שתייה (בנוסף אלו היו 2 מ3 הבקבוקים האחרונים במכולת) מכסה הבבוקים מכוסה בחלקיקי חומר לבן לא ידוע, אבל זה לא מטריד אותי, ותאריכי המשקאות הם עד ל2.8.09 בחזרתי הביתה, צמא למשקה אייס קפה, פתחתי את אחד הבקבוקים,ולגמתי לגימה ממנו. אני רגיל לטעם של המשקה הנ"ל מתנובה, יש לו טעם של גלידת קפה, אבל לא הפעם. לאחר שלגמתי מהמשקה חשתי בחילה, וכאבי ראש, ניסיתי להבחין בטעם הקפה אבל הוא כלל לא היה שם, ניסיתי גם ללגום לגימות נוספות למנה היומית של…
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
גוף מוצמד לקיר כלשהוא כך שאינו זז (יש חיכוך) בכוח של 120N. מסת הגוף היא שתי קילו גרם. מה גודל החיכוך? מה הוא מקדם החיכוך המינמלי כדאי שהגוף ישאר במנוחה (אזי הוא לא יפול). אם למישהו זה לא ברור... הכוח פעול אופקית בצורה כזאת הגוף מימין הקיר הוא שולשת הריבועים [] 120N ->[][] [] ועוד שאלה באופטיקה גוף פוגע במנסרה עגולה בזוית של 40 מעלות לרדיוס (אזי האנך). חלק מהאור תמיד חוזר למעט בפגיעה השלישית. מהי זוית ההסתה אלפא (ראה ציור, קווים דקים הם אנכים, קווים עבים הם הקרן) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הי מחפש עזרה לגבי שיטות צמצום של טוטו. אלגוריתם \ נוסחאות או משהו כזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש וגם תוכנת וינדואס ואופיס חוקית ואני צריך מישהו שמבין עניין מאזור חיפה שיבוא לעזור בהתקנות של התוכנות והדרייברים. בכל המקרה העבודה עצמה תיקח לא הרבה זמן והשכר עליה הוא 200 שח למי שמאזור חיפה ומעוניין יכול לשלוח לי הודעה פרטית
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כתוב באתר שלהם: מיום חמישי הקרוב, 25/7 ,אנו עוברים למשכננו החדש ברחוב כנרית 41 , קיסריה :s05:
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הייתי באתר של התוצאות בחינת הבגרות שלי והיה תמיד רשום לי ורציתי עכשיו לבדוק ציון שקבילתי שנה שעברה וזה רושם לי: נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרנית והכל הוזן נכון לעוד מישהו זה קורה? או שכל שנה הם מוחקים את הנתונים?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2011/03/07/western-digital-drops-4-3-billion-to-acquire-hitachi-gst-enter/ WD תוכל להתמודד יותר טוב מול סיגייט בשוק האחסון.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/riebix/plo.JPG משהוא קורה בפלונטר
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי אחות בארה"ב ושמעתי שיש אתרים שנותנים לי לדבר דרך המיקרופון ישירות איתה... מישהו מכיר אתר ח-י-נ-ם לחלוטין של הדברים האלה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני אישית שורף שעות על התאמת רקעים ליחס "הבעייתי" של ה lcd-tft בשביל לא לאבד את האיכות או לראות תמונה מתוחה.. למישהו יש שיטה נורמלית?
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ככה. קיבלתי לפני כשלושה חודשים ואוצ'ר לפסיכומטרי חינם מהצבא ביום השחרור שתקף לחצי שנה.(יפה למועד אוקטובר ודצמבר) לפני הצבא עשיתי פסיכומטרי,ללא קורס. וחסרות לי 4 נקודות בכמותי כדי להגיע למקצוע.דבר נוסף הוא האנגלית שהיא מאד נמוכה בציון שיצא לי ואני חייב לשפר, כי כמו שידוע, ישגעו אותי באוניברסיטה בקורסים ועבודות שילוו אותי לכל תקופת הלימודים באוניברסיטה. ההתלבטות היא אם לעשות את הקורס, שבעצם יגזול ממני 3 חודשים, ובו יהיה קשה לשפר אנגלית בתקופה כ"כ קצרה, ובנוסף לכך שלפסיכומטרי הקודם למדתי לבד, ןבכלל אני אחד שלמד לכל הבגרויות רק מספרים ובלי להכנס לשיעורים מכיוון שהיה לי נוח יותר. מצד שני אני אתעצבן על עצמי אם מתישהו אני אשלם כסף לקורס, אני לא יודע איך זה בקורס ואולי יש שם דבר…
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום רב לכל מכובדי הפורום! כתוב לי משהו על התקרה (לא משנה כרגע) ואני צריך להוריד את זה. מה עושים? כדאי לציין שאבא שלי למד כימיה אז יש לו כל מיני חומרים כימיים... והאם צבע לבן של טמבור יכסה את זה בצורה איכותית שלא יראו מה כתוב מתחת? תודה רבה! Vega
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
'אם לא תתחיל לסתום את הפה שלך ולהתייחס יפה לאנשים פה בפורום אני אישית אדאג לזה שיעיפו אותך קיבינימט לשוק בעזה שממנו הגעת לפה בטעות' כמובן הכל בהודעה פרטית אבל אתם לא חושבים שזה קצת חוצפה מצידו?... כאילו מי אתה בכלל.... :lol: אתה תדאג שיעיפו אותי קיבינימט... פחחחחחחח ולמה זה?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני נורא צריך את זה לחודש חודשיים אבל אני מפחד בגלל מה שאומרים (בעיקר הנושא של הזיות/התקפים פסיכוזים.. ) נזק לעתידי לאחר הפסקת השימוש. מישהו שתמש בזה? לכמה זמן? איזה מינונים? דבר שני האם זה עושה איזה שהוא נזק שאני ירצה להתגייס
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג פתרונות לבגרות באלקטרוניקה? <חלק א'> מכל השנים.. יש דבר כזה בכלל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שי לי\לנו להקה ואנחנו מעוניינים להקליט שיר (פרומו\דמו ) באיזור האיכות הסבירה ומחפשים מישהו נחמד שאולי יוכל לעזור לנו... (הסגנון זה מטאל ) יש כאן מישהו שיודע לעשות הקלטות? (אנחנו רוצים גיטרה וקלידים ושירה ותופים שיהיה מכונת תופים .) רצוי מאיזור המרכז _________________________ יש לנו אחד שהסכים לעשות לנו הקלטה הבעיה הוא מהדרום
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האינטרנט שלי כבר הרבה זמן מקרטע בגלל שהראוטר בסלון ואני במרתף.. חיפשתי מדריכים לשיפור האינטרנט ונתקלתי בדבר הבא http://www.freeantennas.com/projects/template2/index.html בניתי 2 כאלה לאנטנות של הראוטר וקיבלתי עוד 2 ברים של קליטה! האינטרנט משמעותית הרבה יותר מהיר עכשיו.. החלטתי שבשביל הזמן שהשקעתי והמאמץ (חתיכת קרטון ונייר כסף) זה ממש מדהים ואולי עוד אנשים כאן יוכלו להנות מזה.. זה נראה קצת מצחיק אבל זה עושה את העבודה יותר טוב ממגבירי אנטנות שעולים 50 דולר פה מינימום..
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אפשר לקבל הזמנות לאתרי טורנט בבקשה תודה לעוזרים :]
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה קרה לאתר DX? הוא לא עובד אצלי, אצלכם עובד? http://www.dealextreme.com/
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3740479,00.html כתבה זאת מביאה לראש מחשבות רבות. מה איתכם, אתם מאמינים לו? נ.ב. קיראו בוויקיפדיה, זה מסביר הרבה http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי צריך לשלוח ציונים עד ל 7.8.שלחתי והבנתי מכמה אנשים שהם כבר קיבלו זימון למבחנים אבל ה 2 שאמרו שהם קיבלו זימון למבחנים הם לא קבלו בכלל את המכתב לשלוח את הפקס,הם ישר קבלו זימון למבחנים.. עכשיו יש לי מה לדאוג שאולי תלפיות לא רוצים אותי? או שיגיע לי אולי בהמשך? ואם באמת אני לא הולך לקבל יש דרך לשפר את הסיכוי שלי להתקבל? אולי על ידי שליחת פקס חוזר עם המלצות של מורים או משהו כזה? עולה ליב' אם זה משנה משהו
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כבר כמה זמן ראיתי את זה אבל לא היה לי כוח להיכנס. גדול lyrics: http://digg.com/apple/Mac_Vrs_PC_RAP
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לקבל תשובה לנושא אולם לאחר שיטוט של מספר שעות באינטרנט נוכחתי לגלות כי אין כל כך מידע בתחום. אולי כאן תבוא הישועה.. רכשתי מערכת הפעלה windows 7 דרך האינטרנט מחברה בחו"ל (הונג קונג) אשר הבטיחה לי כי מערכת ההפעלה מקורית. אתמול קיבלתי הודעה מהמכס כי התוכנה מעוכבת בשל חשד לפגיעה בזכויות קניין רוחני וכן זכויות יוצרים. דיברתי היום עם המכס ונאמר לי כי התוכנה מזויפת ולכן נשלחת להשמדה. דיברתי שוב עם החברה בחו"ל והם טוענים כי התוכנה מקורית אולם אין להם אישורים. מה עלי לעשות ? את הכסף שילמתי באמצעות paypal. האם להתעקש עם המכס או פשוט לוותר ולספוג את הנזק ? בתודה מראש, אלינור
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
זה נכון שיש קטע כזה שאני מזמין משהו מחו"ל לבסיס שלי ואז אני לא צריך לשם עליו מס??
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-