כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש תוכנה מחשב שדרכה אפשר לדבר אם אנשים בטלפון בחינם ויש לי שתי שאלות בנושא 1.האם התוכנה הזאת באמת קיימת? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותה? 2.האם זה באמת בחינם?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור מסך מחשב 18" של חברת HP??(כולל כל כל הכבלים למסך,המסך במצב מעולה). יש בעיה במסך שלפעמים הוא מתכבה כזה לבד,אבל זה לעיתים רחוקות. הנה תמונות של המסך:
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית CANON A510 ובוידאו הוא מקליט רק 3 דקות ! זה מעצבן . יש לי מלא מקום בזיכרון אבל הוא נעצר ב 300 שניות ! ולא נותן יותר למה ? ככה זה מצלמה דיגיטלית ? יש לי ים מקום בכרטיס אבל הוא נותן לצלם רק 300 שניות כל צילום .
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אז ככה..נגיד שמישהו טס לחו'ל והוא לא כל כך חזק באנגלית נגיד לא יודע כלום ..אז נותנים לו מין מחברת שכתוב בה כמה מילים שימושיות עם תרגום וזה..האם אפשר שמישהו יתן לי לינק לדף שכזה ? אם לא הסברת את עצמי נכון..אני אנסח את זה מחדש..ההה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלחו לי הודעה היום לאשר את ההגעה ואני מתלבט ..יש לי כמה שאלות ואשמח לעצות האם שווה ללכת איך הפרויקט הזה נחשב אני בעיקר מתכנן להישאר יג יד אלקטרוניקה עד כמה הפרויקט רלוונטי וכדאי? אם נגיד אני הולך לשמה אחרי זה אני יוכל ללכת לעוד מבחנים לעוד יחידות ופרויקטים ומה אני צריך לדעת למבחנים ? תודה לעוזרים אשמח לתשובה מהירה כי אני צריך להחזיר תשובה אם אני מגיע
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
https://m.ynet.co.il/Articles/5592742#autoplay אם כי די בודדים .....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבין שזה ה-מ-ו-ן עבודה, אבל גם השוואת צורבי ה DVD הענקית שפירסמתם פה היתה טונות של עבודה, אבל זה מוסיף המון (וההשוואה בהחלט היתה נדירה). בבקשה תשקלו דרך להחזיר את זה לתוכן. תודה HF נ.ב - זה חסר לעוד מישהו או רק לי?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין מאיפה הגיע 0.3 וולט 0.69 וולט. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע לפתור את סעיף א' שבתמונה בדרך שלי, שהיא די מסורבלת וקרוב לוודאי שתוריד לי ניקוד. הדרך שמפורטת בתמונה נראית לי הרבה יותר כדאית, רק שלא הבנתי ב-100% איך הם עשו את כל ההצבות בטבלה! מישהו יכול בבקשה להסביר? :-) עריכה: אני רק רוצה לחדד שהבנתי כבר שבעמודה השלישית הציבו פשוט את הנקודות שהתקבלו. הבעיה שלי היא עם העמודה של נקודות הציון, שהבנתי רק מאיפה הנקודה הראשונה (שבה הציבו תמיד X=0 כי מדובר בנקודת חיתוך עם ציר Y), אבל מאיפה הפליצו את הנקודה השנייה? סתם המציאו X ומצאו דרכו את Y? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
אצלי רשום ברישיון נדרש מלווה עד ה 24/04/07 עכשיו השאלה היא כזאת..זה ניגמר ואז ב 24 אני יכול לסוע בלי מלווה? או שזה כולל את 24 אני קצת מבולבל כי לפי הדבר הזה ששמים בפורמים וזה מראה כמה ימים נישאר אם לשים אותו תאריך של היום נגיד רשום שם שכאילו זה ניגמר אבל שמעתי שזה כולל וככה אני כאילו מסתכן ועובר על החוק שאם אני יסע באותו יום למישהו יש תשובה?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איפה אני מוצא דילים לבתי מלון באילת? הכוונה רק חמישה כוכבים [קלאב הוטל וכאלה] ואיפה אני מוצא גם טיסות זולות לאילת? תודה מראש וחופשה נעימה. נ.ב. באיזה תאריך יש את העיר האדומה השנה?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
פעם היה בצד ימין בגוגל תמונות בחירת גודל (קטן בינוני גדול) או לפי פיקסלים. ועכשיו אני לא מוצא את זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ערן.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ועוד: 1. באמת עולה להרשם 250$!? WTF? 2. יש אפשרות להרשם ולעשות רק חלק אחד בבחינה? הבנתי שבארץ מתייחסים רק לחלק הכמותי... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש טראנסים יפנים מהירים עם מלודיות ארוכות מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שואל כי יש כאן חובבי אופניים רבים. סיפור ארוך בקצרה: רכשתי לפני חצי שנה TREK 4400 עם בלם קדמי בסיסי מאד תוצרת RST. היום לקחתי את האופניים לטיפול מקיף (חצי שנה לא עשיתי) והמוכר במצמן את מירוץ הציע לי rockshox tora 302 ב-1600 שקלים עם התקנה. rockshox tora 302 עולה בארצות הברית בערך 270 - 280 דולר. אם אני מוסיף משלוח, מע"מ, מכס והתקנה אני משלם יותר מ-1600 שקלים ונתקע בלי אחריות. המחיר נשמע טוב, אבל לא מכיר את בלם. לא מצאתי ביקורת מקצועית ברשת. למישהו יש ניסיון עם Tora 302?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז מה שיש לי עד עכשיו זה: חורף 73 גבעת התחמושת ירושלים של זהב ירושלים של ברזל שתי אצבעות מצידון בלדה לחובש אנחנו לא צריכים (קשה- שלמה ארצי) באב אל וואד הנסיך הקטן המלחמה האחרונה אנחנו מאותו הכפר אנשי הצפרדע שירו של צנחן הקיץ האחרון (קשור?) שער הרחמים פרח אחי הצעיר יהודה רון מול הר סיני נאצר מחכה לרבין מי שחלם שארם א-שייח עמק דותן מלכות החרמון אין לך מה לדאוג תוספות: הרעות פרחים בקנה מי שיכול לגדיל את הרשימה, אני אודה לו מאוד... אז תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בקרוב אני מסיים קורס טכנאי מחשבים הייתי שמח אם יש איזה תוכנות ספציפיות שאולי אתם מכירים שתוכלו להמליץ לי לרכוש, (כסף לא משחק תפקיד משום שאלו תוכנות חיוביות לעסק, אז אם אתם מכירים תוכנה טובה שגם עולה הרבה , אז תגידו) אני מכיר חלק מהתוכנות היותר "מפורסמות", אבל כמו כל אחד תמיד אשמח ללמוד ולהכיר תוכנות חדשות. 1. לבדיקה כללית של המחשב. 2. לבדיקה של דיסק קשיח. 3. לבדיקה של זכרונות. 4.שיחזור מידע. 5.לטיפול בבעיות איטיות של מחשבים. ואם יש עוד משהו שאולי פספסתי ואתם מכירים אז אשמח שתשתפו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להבין איך פועלים הפטנטים ומה הם בעצם. האם מישהו יכול לרשום פטנט על מוצר שלם ? יש לזה הגבלות ? מישהו יכול פשוט לרשום פטנט על שימוש בלחצנים/כפתור כממשק לכל דבר אלקטרוני ואז בעצם לאסור את שאר העולם מלהמציא מערכות עם כפתורים ? כמו התביעה של אפל, אז סמסונג התשמשו שיטת פתיחה למסך נעילה דומה לשלהם... אולי מישהו יכתוב פטנט על הגלגל וזהו ? איך בכלל אוכפים את זה ? נניח מישהו בארץ מעתיק מוצר ומפר את הפטנט של חברה מסויימת (שאין לה נציגות פה), יש חשש לתביעה ? מי הגוף שישפוט ? אם משהו מפר פטנט ומפרסם אותו בקוד פתוח/חומרה פתוחה האם זאת עדיין הפרה של הפטנט אם הוא לא מרוויח ממנו אגורה ? או שזה תלוי בטוב הלב של רושם הפטנט ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה למחר שיכולה לזכות אותי בנקודות לציון הסופי, ואני לא כל כך מצליח לפתור אותה... הוכח באינדוקציה: הביטוי n^2+6n+4 אינו מתחלק ב-8 ללא שארית. (בני גורן, מתמטיקה חלק ו', ע"מ 108 תרגיל 106). תודה לפותרים (וגם לאלה שניסו ).
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה להזמין פלאפון לאמא שלי אבל הבעיה היא שהוא עולה 760 שקל בערך וזה קצת בעייתי לעשות את זה בתשלום אחד יש אפשרות לחלק את זה לתשלומים לפחות ל2 תשלומים שווים ?? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה למנוע מצב שחברים/אנשים אקראיים ברשת יראו תמונות שלי. האם זה מספיק שבהגדרות הפרטיות אני בוחר DONT SHOW TAGGED PICTURES ?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-