עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Stanly,

אז ככה: הורי נוסעים בחופש הגדול לארה"C ויש לי בעירך כ 250 דולר ואני רוצה לבזבז אותם, פתוח להצעות.. חברה!!! כל כיוון!! יאללה רעיונות דימיונות משהו!!!

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by Nahum2,

יש לי דלק בלי הגבלה ואת האוטו מ 8 בערב ל6 בבוקר. ומנסיבות אלו ואחרות את כל הזמן הפנוי בעולם. אני מחפש מקומות מעניינים לראות. דברים לעשות וכו במרחק של עד שעתיים נסיעה מראשל"צ. נמאס מסנוקר\באולינג\הפאב הקרוב או הלא כלכך. מכירים איזו סעדה משפחתית קטנה? מסלול טיול חמוד? דברו. דברים ל1-5 חברה.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by infer73,

היי אנשים, יש לי בקשה קצת מוזרה אליכם... אני מעוניין לזהות את הפונט שהשתמשו בו עבור המספרים (והפסיק) בתמונה המצורפת יש רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by gshhar,

יש לי תרגיל בטריגו, פתרתי אותו והגעתי לתשובה קוסינוס בריבוע אלפא שווה 1 איך אני פותר את זה ?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  5. אמת או שקר?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  6. נולדתי במדינה שאינה מאפשרת אזרחות כפולה. נאמר לי בשגרירות של אותה מדינה שאני יכול לקבל את האזרחות של אותה מדינה, אך ורק אם אני אמציא להם אישור שבו אני מוותר על האזרחות הישראלית הגיעה אלי שמועה שניתן לקבל דרכון אירופי גם ללא קבלת אזרחות ספציפית של מדינה מסוימת מה-EU וזאת בתנאי שיש הוכחות שאתה יליד של מדינה שהיא חלק מהגוש האירופי המשותף. מה אתם יודעים על כך?

• 14 תגובות
    • 952 צפיות
  7. Started by redti,

שלומות חברי פורום HW ZONE היה לי נורא משעמם... וחשבתי אולי לפתוח תחרות ה"גופה הכי שרירית"!! כל אחד ישים פה תמונה שלו שתשתתף בתחרות ונחליט מי המנצח ... הזוכה לא זוכה בכלום. אבל סתם רעיון נחמד לא?? אם זה רעיון טיפשי אז תגידו ...

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  8. האם הפונקציה f(x)=x*0.5 חד חד ערכית ? כלומר מהשיוויון f(x)=f(y נובע x=y לי זה נראה ברור שכן , אבל משום בספר כתוב שהיא לא חד חד ערכית

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by sapits1,

שלום לכולם, חברה של אימא שלי מארה"ב רוצה לשלוח לי מתנה, והיא ביקשה שאני יגיד לה איזה... היא לא אמרה כמובן כמה היא מוכנה להשקיע, אבל אני לא מתכוון לבקש משהו שעולה יותר ממאה דולר. בעיקרון אני מתלבט בין נגן חדש, לאוזניות למחשב, כי לא עלה לי משהו אחר בראש. (יש עוד דברים שאני צריך, אבל יקרים מידי לדעתי) אני מאוד ישמח לשמוע המלצות על עוד מוצרים, והמלצות על אוזניות טובות או נגן מולטימדיה טוב (עכשיו יש לי אייריבר U10 עם 512 מגה בייט שקניתי בגלל תקציב דחוס, ונפח הזיכרון כבר מתחיל להציק לי). רצוי עד מאה דולר, לא כולל משלוח לארץ כמובן... תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by overload,

אני מחפש פורום חומרה ברמה גבוהה מאוד מח"ול, אם אפשר פורום saund אבל גם פורום חומרה כללי יהיה טוב. אבל רק פורומים מאירופה או ארצות הברית ברמה גבוהה מאוד! (אל תידאגו אני לא יחליף אותו בHWZONE יש לי רק שאלה אחת) תודה.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by x-dude,

אני יודע שיש פה כמה מעריצי בבילון 5, אז חדשות רעות, אנדריאס קטסולס נפטר ביום שני מסרטן. http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?category=1&id=34628 איזה באסה :'( [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  12. במקרה הזדמן לי להיות בבית עכשיו,אז הרגשתי צורך להתעדכן ולעדכן אותכם קצת בשיא השני שלי ב-3DMark. קודם כלעוד 4-5 חודשים ואני כבר מתוקן וכשיר לחזור לקהילה. (לדן,תודה רבה על הדאגה שלך כלפי ). ועכשיו למערכת החדשה שלי: Abit NF7-S Geil PC 3700 512MB*2 Athlon XP 2000(0.13) Logi's MX500 WD 200GB 8MB*2 M-Audio Audiophile 2496 Pioneer DVD 303S Enermax EG850AX-VH(650W) TR SLK700 מגיע לי אחרי שכל המערכת חוץ מהמעבד הלוח והכרטיס מסך בצעו התאבדות קבוצתית . בקרוב תגיע המערכת קירור מים ואז אני נכנס להילוך גבוה ;D. נ.ב עכשיו קלטתי את ה-GFFX מה ה-FUCK עם הכרטיס הזה? כזאת מהירות וכזה הפרש מזערי? אין כמו הבית ...

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by Str4ng3r,

שלום, יש לי צלחת לווין בבית וגם HOT בבית. יש 2 ממירים של הוט בבית, אני רוצה להתחיל להשתמש בצלחת לווין יש לי נקודת לווין בחדר מצורפת תמונה. ההורים שלי אומרים שאם אני משתמש בלווין אז הHOT בבית מושבת והם לא יוכלו לראות. שאלתי אותם אז אם אני אשים YES זה יהיה גם ככה אמרו לי שכן. זה נשמע לי קצת מוזר אין דרך לעקוף את זה?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  14. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3193631,00.html מה שמעניין יותר, ו-YNET "שכחו" לספר לנו זה שאכן יש יותר פריצות בלינוקס אבל זה רק אם לוקחים את כל הפריצות בכל מערכות לינוקס/יוניקס ודארווין(mac os) יחדיו :

• 14 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by ForresT,

אני מחפש אתר שמראה מכירים עדכניים של רכבים(רצוי בעברית) אבא שלי רוצה למכור RENAULT 19 ואני רוצה לדעת כמה היא שווה..איפה יש אתר שמראה?

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  16. שלום, יצרתי סרטון מלווה במוסיקה. איך אני יכול לדעת אם מוסיקת הליווי מוגבלת בזכויות יוצרים ? תודה

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  17. צריך את זה לאבא שלי יש לו עוד מאת יום הולדת צריך משהו טוב ראיתי הרבה של PHILIPS תמליצו על משהו טוב בבקשה (ניראה לי זה המקום הכי מתאים ליכתוב את זה)

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by rinsh,

שלום, סיפור קצר ומעצבן על מחשב שנקנה מסקאי פיסי. לפני כשנה קניתי להוריי (שגרים בצפון הרחוק) מחשב מסקאי פיסי (שילמתי גם על הרכבה ובדיקה במאמץ). שמח וטוב לב קיבלתי את המחשב והתחלתי להתקין עליו תוכנות. תוך יום יומיים גיליתי שיש למחשב בעיה והוא לא עולה כמו שצריך (פעם נדלק ופעם לא נדלק) :-\ מסרתי את המחשב לתיקון, וכעבור יום יומיים נמסר לי שכנראה יש חוסר תאימות בין הרכיבים והמליצו לי להחליף ללוח אם שווה ערך (GA-MA78G-DS2H). קצת מטורטר :-X חזרתי לחנות, לקחתי את המחשב והמשכתי בחיי. כעבור כחצי שנה קיבלתי טלפון מהוריי שהמחשב לא עולה . הפעם המחשב היה צריך לנדוד כ 200 ק"מ בחזרה לסקאי פיסי בכדי שהם יספרו שאחד הזכרונות פשוט קפץ ממקומו ולכן המחשב לא נדלק :s05: אבל שכנו גם מזה...…

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  19. אז ככה ,יש איזה שיר כזה ,שמה שאני זוכר ממנו זה בערך " אהא יא אהא יא " (או באנגלית משהו בסיגנון aha yeah aha ואז ההמשך שלו ) . זה שיר כזה שהמילים בו נשמעות כמו ראפ ,אבל ברקע מיתנגנת מוזיקת רוק \ משהו שאני לא יודע להגדיר . זה שיר שראיתי הרבה בכל מיניי סירטונים fan made על הצבא האמריקאי למשל ,וכל מיניי סירטוני פעולה למיניהם . בקיצור עם מישהו מצליך לזהות משהו תודה רבה .

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  20. שירים בשביל מישהי בת 60 בערך - אז לא לתת המלצות לטראנסים ומוזיקת רוק. תודה

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  21. בסגנון: תמונה עם בחורה המחזיקה שלט ריק, אני מכניס את הטקסט הרצוי, ויש generation של תמונה בה הבחורה מחזיקה שלט עם הטקסט. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by genia,

.

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by intel suck,

אף אחד לא פתח :-\ אז אני אפתח יש לי היום יום הולדת 15 אז מזל טוב לי

• 15 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by nnfyrbsnss,

שלום, יש בפורום הזה כמה אשכולות שכרגע לא רלוונטים כ"כ בשבילי אבל בעוד כחודש הם יהיו מאוד רלוונטיים אז אני מעוניין לשמור אותם יש הצעות? בנתיים חשבתי על 1. לשמור את הלינק בWord / Notepad מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by DzaksBass,

אהלן חברה, חדש פה לא הייתי בטוח איפה לשים את הטופיק אז שמתי כאן, אם יש בעיות כלשהן המנהלים מוזמנים להעביר. ככה, מהירות ההורדה ירדה משמעותית ואני מנסה להבין למה, מהירות הגלישה רגילה, את רוב ההורדות אני עושה דרך פלאשגט אך ההורדה איטית גם כשהיא לא דרך התכנה. רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות מה המקור ואיך אני יכול לסדר את הבעיה. תודה מראש, דניאל.

דיונים חדשים בפורומים