כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
הי מעוניין לפרסם מודעה אך מקבל שגיאה 101 כל הזמן (מצ"ב סקרינשוט).
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
- 2 followers
-
-
-
מזה K ומזה OC בבקשה תגידו לי
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש חנות מחשבים פיזית (לא באינטרנט) אני יוכל ללכת אליה ולהחזיק את כל המחשבים הניידים ביד... אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לפני שאני קונה אתל המחשב אני מעוניין והחזיק אותו, להקליד עליו, להרגיש אותו... אני מחפש חנות שמחזיקה כמה שיותר חברות ושיש בה מבחר כמה שיותר גדול... אז אני מקווה שאתם תדעו לאן להפנות אותי... בתודה ניר
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קניתי כיסא לפני כמה ימים. ולא נוח לי.. אני זקוק למשהו אורטופדי. חשבתי ללכת לד"ר גב ולקנות משהו איכותי באמת. האם הם חייבים לתת לי החזר כספי על הכיסא תודה.
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אבל לא יכול להיות יכול , אבל הוא גם לא יכול להשאר אבל , עקב נסיבות סביבתיות . יכול , מצד שני , יכול להיות יכול אבל גם להיות אבל בלי ממש להיות יכול , זו אחת התכונות של יכול . יכול לא יכול להיות יכול בכל מלוא מובן המילה של יכול , אבל הוא יכול להיות אבל מלא יותר מאשר אבל מלא . איך שלא מסתכלים על זה , אבל בכל מקרה לא יהיה אבל עד שיכול לא יהיה אבל יכול להיות שאבל יהיה ?! אז זהו שלא , כי יכול לא יכול להיות . יכול להיות שאבל אבל יתהפך על יכול , ואז יכול יוכל להיות אבל מוחלט , בלי היכולת של היכול להיות יכול . כן . שגיא אשם ;D
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
WB = welcome back TY = thank you DMI = don't mantion it YW = your' welcome SUBICTA = shut up before i call the administrator A/S/L = age, sex, location N1 = nice one GJT = good job team GGA = good game all HS = head shot DIT = damn it WGLS = were gonn'a loss LOL = laughing out loud ROFL = rolling on floor laughing WTF = what the fuck OMG = oh my god OMFG = oh my fucking god BTW = by the way STFU = shut the fuck up SMDI = suck my dick ROFLMAO = rolling on floor laghing my ass off IDK = i dont know WTH = what the hell GG = good game GJ = good job NVM = never mind BG = bad game BJ = bad job FFS = for fuck sake ASAP = as soon as possible PME = private massage me BRB = be righ…
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
היי. נראה לי שזה המקום המתאים לת'רד הזה. אני צריך המלצה לחברה שנותנת שירותי בניית אתרים, אחסון, תחזוקה וגם קידום במנועי חיפוש בשביל עסק קטן. אם אפשר אז באיזור הצפון. תודה.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת אני צריך מבחן פסיכומטרי בעברית כאשר המבחן הזה נדרש מאדם כדי להתקבל לעבודה בתור מתאם.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לחפש משהו בגוגל (זה קורה לי על פי רוב בעת ביצוע חיפושים שמטרתם למצוא מידע שמטרתו להוכיח את את טענותי כלפי מיתוסים שאני טוען שהם שגויים), אני כמעט תמיד מקבל חומר פרסומי (שרובו או כולו מטעה, שקרי או Greenwashing) במקום זאת בתוצאות. לדוגמא חיפוש "האם דשא סינטטי אקולוגי?", כדי לאשש את טענתי שמדובר מוצר מסוכן לסביבה ובלתי אקולוגי (ואני עדיין עומד מאחורי טענה זו), מוביל אותי למבול של Greenwashing וחומרי פרסומי מטעה מטעם יצרניות של דשא סינטטי ופרסומות סמויות באתרי חדשות שונים, שטוענות שלדשא סינטטי יתרונות רבים על פני דשא אמיתי. כנ"ל לגבי ניסיונותי לאמת את טענתי כי הטענה שלפיה נורות חסכניות שמכילות אמלגם ידידותיות יותר לסביבה ואינן מכילות כספית נוזלית איננה נכונה…
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
הייתה לי בעיה עם הווליום מהממיר של יס לטלוויזיה. בכל מקרה התקשרתי לשירות והם כרגיל נתנו לי את הפתרון הרגיל שלהם של קוד 993 שלא עבד מן הסתם.. הם אמרו שלא יודעים איך לפתור את הבעיה שלי ושאני אקבל סרט חינם... ניחא.. בכל מקרה- הבנתי מה הבעיה - החיבור scart בממיר עצמו לא היה נכון וצריך לחבר את הטלוויזיה לחיבור התחתון ולא העליון. לא משנה.. הבעיה שלי עכשיו היא שאחרי שהכנסתי את הקוד 993.. מעכשיו השלט לא מוכן לשלוט על הווליום של היס. זאת אומרת שכשאני לוחץ על הכפתור של היס (לעומת TV) הוא עדיין מדליק אור אדום כשאני לוחץ על כפתורי הווליום... למישהו יש רעיון מה לעשות?...
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
עברתי את שלב א' (המיון הראשוני) בעתודה, וכעת אני אמור להרשם למוסדות הלימוד. השאלה שלי היא - האם אני חייב להרשם לכל המוסדות שרשמתי בהרשמה, או שאני יכול להרשם רק לחלקם?
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
האם יש פה מישהו שלומד באריאל מדמ"ח? ויכול לספר לי קצת על הפקולטה ומה הרמה שם ? כמו כן אם מישהו מכיר את התנאים וההקלות שמקבלים הנדסאים (בדקתי באתר המכללה ולא ממש הבנתי מה הולך שם , אז נא לא להפנו תאותי לשם )
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חבר'ס, סוף סוף נציג ישראלי (נציג לא נציגה) שמגיע לשמינית גמר גראנד סלאם מאז 89'. שאפו ! בעקבות נצחון זה, דודי עשוי להשתלב בין 30 הגדולים מעולם, דבר שלא נעשה כלל בעשור זה ע"י טניסאי ישראלי פרט להראל לוי, כל הכבוד ! יש להוסיף שהראל לוי הגיע למקום זה ע"י כך שניצח בטורנירי ATP רגילים, אך דודי משחק אותה בגראנד סלאם ועוד הגדול מכולם - ווימבלדון. בסיבוב הבא ( הרביעי - שמינית נהגמר) מחכה לו דיוקוביץ' המפלצתי והחקיין המעולה.. יש לי הרגשה שאם דודי יהיה בשיאו הוא יוכל לעשות את זה ! אשמח לתגובות בנושא !
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-884-274-20982300,00.html תקראו את כל השירשור. ד.א עד כמה שזה קשה להאמין, זה אמיתי, אפילו הלמו כתב על זה, וציטט את פסק הדין. השיא: :lol:
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
1. איך מיהודי גרמני יוצא יקה? 2. סבבה הבנתי, למרות שלקח לי זמן להבין ש200 זוגות זה 400 3. מובן 4. לא הבנתי בכלל 5. יש סיבה מיוחדת שהטוב הפוך או שזה סתם חוקי? 6. קראתי בנושא אחר והבנתי
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הבנתי שהשלב הראשון בוא מבחנים אמריקאים שבנויים משאלות בהם כל מיני מושגים במחשבים, לדוגמא garbage collecter - שאני יודע שאיכשהו קשור להקצאות זיכרון. איך המבחנים בערך הולכים ואיזה ספר אני יכול לקחת מהספריה שיעזור לי עם המושגים? (גם ברשתות אני מאמין שאצטרך) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
,חג שמח קיבלתי בדואר זימון ליום מיון תעסוקתי. רשום שם שזה משהו חדשני כדי להתאים את מה שהמתגייס יודע לצרכים של הצבא,ואחרי יום זה ישלחו לי באינטרנט שאלון העדפות שאותו אני אצטרך למלא בצורה מסויימת. השאלה שלי היא האם צריך בכלל להתכונן למבחנים האלו?האם אלו מבחנים פסיכוטכניים כמו בצו הראשון שצרריך להוכיח ידע במתמטיקה ובלשון ובאנגלית וכו'? או שאלו מבחנים של דינמיקה ותנועה קבוצתית וכו'? אני ממש חייב לדעת,כי מה זה לא בא לי שוב להתכונן למבחנים המעצבנים האלו ושוב לא להצליח בהם תודה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכיסא http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=2009&CatCode=516 " כיסא בעל גב בינוני מתכוונן עם ידיות מנגנון נדנוד פניאומטי, אפשרות לכיוונון גובה המושב. עשוי: עור תעשייתי בצבע שחור " מישהו התנסה?, יש לו אופציה של גב מתכוונן , ולי אישית זה חשוב.
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כותרת. ניסיתי לגגל אבל מצאתי בעיקר שטויות. יעזור גם אם תתנו אתר שניתן לברר בו באופן כללי שעות של בגרויות כדי שאני אדע איך לברר בעצמי להבא. תודה
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
הודעה פרטית בזו הלשון: שלום, אני אלי ואני כתב באתר PCArena.org. שמתי לב שרמת הכתיבה וההתנסחות שלך גבוהה, ורציתי לדעת האם אתה מעוניין לנסות ולהיות כתב באתר. הכתיבה כוללת מספר ידיעות בשבוע (3-6) וייתכן שבעתיד גם כתבות מקור. מחכה לתשובה. עוד מישהו קיבל? מעניין אם הם פונים גם לכתבים קיימים באתר כדי לנסות "לגנוב" אנשים. אני במקרה מגיע מתחום המגזינים האינטרנטיים ובעבר ערכתי וכתבתי במגזין מקוון, והייתי עד להמון נסיונות מצד מגזינים מתחרים לגנוב כתבים ורעיונות. ובכלל, שווה לבדוק אם זה לא "ספיידר" שרץ על האתר ושולח הודעות... עריכה: לא ממש הבנתי למה הפתיל ננעל, מטרתו היתה ליידע את מנהלי הפורומים והאתר לגבי התופעה, אבל שיהיה. סה"כ רציתי לפעול לטובת האתר שאני נהנה להשתתף בו.
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-