כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
הפרוייקט אינו בסדר גודל גדול, ויכול אפילו להיבנות על בסיס מערכות קיימות כדוגמאת joomla בכל אופן האתר הוא אתר של בתי השקעות בחו"ל, שמוצעים למכירה באתר בצורת מערכת, דהיינו עם האפשרות להוסיף ולמחוק כמובן האתר צריך ליהיות מאודד פשוט מבחינה וויזואלית סדר גודל יחסית מאוד קטן לפרטים wavenator@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי לוח שנה של ארועי ספורט, אני מתכוון למשחקי ליגת האלופות, ארבעת המפגשים של הסופר קלאסיקו, גמרים למינהם. מישהו מכיר אתר עם לוח שנה שכזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
למרות שזה היה ממש מזמן עכשיו שאני רואה את הערוץ בלווין אני אומר לעצמי ואללה, זה הערוץ עם התוכניות הכי חזקות שיש! most shocking most world amazing videos היה טעות להוריד את הערוץ הזה לפי דעתי
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לא ידעתי כל כך איפה לרשום את זה אז שיהיה פה. בכל מקרה, הצטרפתי לקבוצה ב- Facebook לפני כמה ימים. עכשיו ניסיתי לרשום משהו ב- Wall של הקבוצה אבל גיליתי שאני לא יכול. בנוסף שמתי לב לכפתור Join בראש הקבוצה, אבל אני כבר הצטרפתי. כשלחצתי על הכפתור זה רשם לי You are already connected (כמובן שאני יודע את זה). אני גם רשום בחברים של הקבוצה. ככה יוצא שאני חבר אבל לא יכול לרשום כלום ב- Wall. אני גם לא יכול גם לעזוב ולחזור כי יש לי רק את הכפתור Join (שוב, למרות שאני רשום). מישהו יודע מה אני יכול לעשות במצב כזה? במקרה הזה זה באמת חשוב לי לרשום ב- Wall של הקבוצה הזאת.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מצאתי מארז באיבאי שמחירה עם משלוח 50$ מה יהיה המחיר שאני ישלם עליו בסופו של דבר. זה מארז עומד פול טאוור או סופר טאוור לשרת.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי שאלה במבחן אם משהו יכ ללעזור לי בבקשה השאלה היא מה נכון לגבי פסיקת IRQ ? --------------------------------- 1. פסיקת 2 אינה ניתנת לביטול 2.ברירת המחדל של COM 1 היא פסיקה 7 3.עכבר מסוג PS2 אינו משתמש בפיסקה 4.אך תשובה אינה נכונה איזה תשובה נכונה מבין 4 האפשריות ?!?!
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
על זה אני מדבר: http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/season3-live הפרסומת של הליפטון! הפרסומת לא מאפשרת לי להיכנס!
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
למי שלא מבין, מגיעים אנשים שעבדו איתו ויורדים עליו קשות זה נקראה בפשטות Comedy Central's Roast to Bob Saget חפשו את זה זה מצחיק
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אחרי משחק כפות הרגליים שלי קרועות(בעיקר כריות כף הרגל..)...האם יש תחבושות שעוזרות למנוע את זה.....?? ואם יש איפה אפשר להשיג ??
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום. אנו מחפשים אומן שיכול לצייר על מארזי מחשב (ציור על מתכת עם כל המשתמע מכך) ציורים לפי הזמנה אישית - בתשלום כמובן. נא לצור קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
http://elyon1.court.gov.il/files/08/280/111/s02/08111280.s02.htm אם מישהו יוכל למצוא את כתב העתירה המלא, אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני נסעתי ברכבת ליפני כמה ימים ולקחתי את עיתון 24 והיה שם חידון שהם קראו לו משיהוא כמו "שטיב וערב" זה משיהו שנותנים לך מספרים ואתה צריך לסמן ריבועים שחורים בתוך טבלה אם מישיהוא יודע את השם האמיתי של זה אז בבקשה תיתנו לי ואם יש אתר שאפשר להוריד כאלה אז גם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו ממכם הזמין משהו פעם מאתר בחול ועשה משלוח לארץ.אני מעוניין להזמין IPHONE 16G 380$ ב EBAY אבל ידוע לי שהם לא עושים משלוחים לארץ יש לי כמובן אשראי בינלאומי אז אם למישהו יש נסיון עם העניין כולל עלות משלוח וכו
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות פוסטרים של כמה להקות, ובפרט של the clash. אני מכיר את החנות בסינמה סיטי, ויודע שהפנינג בסניפים מסויימים ואיזושהי חנות דיסקים בדיזינגוף סנטר מוכרות, אבל אשמח לעוד שמות ומקומות עם פוסטרים, תמונות, מה שזה לא יהיה במצב נורמלי.. אם אתם מכירים חנות עם קטלוג אינטרנטי... מה טוב תודה.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
דברו עברית תקנית והתפללו שמישהו יבין אתכם ! המידע האחרון מהאקדמיה ללשון בתחום הטכנולוגיה: מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד . מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ . מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום " או " אפליקציה ", אלא ה?ח?ל?ה. [ אמור מעתה - את החלה שבהחסן הנייד הצמדתי לפתחה] נשמע כמו פורנוגרפיה ? ? ? ... ולהזכירכם: ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, " ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף , …
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת: במידה ויש לי פרופיל 97 ואני בן יחיד, ולאחר שאני עובר טירונות 02, ובמהלך השירות הצבאי שלי פתאום נכנס לי לראש ג'וק, ואני רוצה להיות לוחם בגבעתי/גולני, למשל, האם הצבא ישמח לשלוח אותי לטירונות קרבית (05, 07) אחרי שההורים חותמים על הטפסים הנחוצים? [ולכל המגיבים הפוטנציאליים - לא, אני לא מחפש שום 'הרפתקאות' למיניהן, ואני יודע שאני זה כל עולמה של אמי. זוהי רק שאלה היפותטית]
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני מעצב את הספר מחזור של השיכבה שלי ואני צריך עזרה... אני צריך רעיונות לשער של כל כיתה .... ברעיון צריך להיות שתמונה של הכיתה איך שהוא אפשר גם רעיונות של לצייר דברים ... תודה רבה... לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
משהו מכיר חנות טובה בחיפה שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכיסא http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=2009&CatCode=516 " כיסא בעל גב בינוני מתכוונן עם ידיות מנגנון נדנוד פניאומטי, אפשרות לכיוונון גובה המושב. עשוי: עור תעשייתי בצבע שחור " מישהו התנסה?, יש לו אופציה של גב מתכוונן , ולי אישית זה חשוב.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי חברים, אני זקוק לעזרתכם. בתקופה האחרונה אני משקיע את כל כולי ע"מ לקבוע מסלול לימודים לשיפור ציוני הבגרות. הבעייה היא שהעבודה מרובה ביותר ומחזוריות ההרשמה למכינה/מסלול אקדמי היא אחת לשנה שההרשמה נעשית עד חצי שנה לפני תחילת הלימודים. בשיחת טלפון שערכתי עם יועצת אוני' ת"א (שאיתה גם תאמתי פגישה) נאמר לי שהמכינה הבאה תפתח רק בספט' 2007 ובכל אופן מכינה מתמקדת רק במתמטיקה, אנגלית ומקצוע ברמת 5 יח"ל כך שבכל אופן חלק מהמקצועות אני צריך לשפר עצמאית. המקצועות שאני צריך לשפר הינם: אזרחות ספרות היסטוריה (חלק שני) גיאוג' ואם ידרשו ממני יותר מ3 יח"ל אזי גם מתמטיקה. המצב דיי עגום :-\ אני משלים עם העובדה שכנראה ואוכל להרשם רק למכללה אך בכל מקרה אני פונה אליכם. לאן ללכת ? א…
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לרדת לבחורה? או לא לרדת? פעם אחת הקאתי הספיק לי.. אבל זאת שאלה קשה.. הפעם זה הסטטי מגולחץ כמו שצריך.. בתאחלס זאת השפלה לרדת למישי? אני לא אוהב אותה ולא כלום.....!! אז לא צריך להסתכן?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד הכי קטן שיש אני זור פעם לסוני יצא מחשב ניד ממש ממש פצפון אבל אני לא מוצא את הדגם אם מישהו יכול להמליץ לי או לשלוח לי לינק לאתרים שאני אומר קטן אני מדבר על יותר קטן מה12" של היום תודה
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה קרוב משפחה סיפר לי שהוא שמע שרוצים לקצר את השירות משלוש שנים לשנתיים וחצי או משהו כזה, אז רציתי לדעת אם למישהו יש מושג על מה מדובר, לא ממש מצאתי פרטים בנושא. בתודה מראש, גיא
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הייייי כולם אז ליקראת הטיסה הקרבה לגרמניה (ואוסטריה) אני והבן של חבר של אמא החלטנו שאנחנו רוצים בין ביתר לקחת גם דיסק של טראנסים ברוסית עכשיו לי יש רק אחד שאני מאוד אוהב אבל עדיין הוא לא ממלא דיסק אז אם למישו יש המלצות לטראס רוסי איכותי בבקשה......
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-