כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שווה לקחת לערפת את פרס הנובל חיתמו ותהנו http://www.revoketheprize.org דחוף להפיץ בין כולם. Subject: revoke arafat's novel prize 1000000 needed for it נדרשות מיליון חתימות לביטול פרס נובל לשלום של עראפת מסע המנוהל על ידי סנטורים אמריקאים חתמו והפיצו www.revoketheprize.org
-
שלום, איפה ניתן לקנות כרטיסים להופעה של Lamb of God ב-30.5 בת"א, היום בערב? יש מקומות שמוכרים ופתוחים במוצ"ש? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מחפש כתובית לסרט חייל קטלני אם קורט ראסל או באנגלית soldier הכתובית או בארנגלית או בעברית (עדיף עברית). תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
טוב נתחיל בזה שדחיתי את הגיוס שלי מ 23 ליולי של השנה ל מרץ 2007. (סיבות אישיות) אפשר להגיד שיש לי "קשרים" בצבא ואני יוכל לעשיג קורסים של מחשבים אפילו שהפרופיל שלי 97. אבל הבעיה היא שאני לא מכיר מסלולים בצבא ...ואני בכלל רחוק מכל הקטע של הצבא. אני בוודעות לא רוצה שירות קרבי. אני עשיתי 5 יחידות מדעי המחשב השנה ובכלל יש לי עיניין בכל תחום המחשבים. רציתי שתמליצו לי מסלולים או קורסים שהצבא מעניק\שלוח. ומה דרישות הקבלה (אם אפשר) תודה מראש. 8)
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
טוב חברה יש לי כבר מפרט לקנייה שרציתי לקנות בארה"ב ורציתי לקנות בnewegg אבל משום ניסיתי כמה וכמה פעמים והאתר פשוט לא נפתח למישהו יש מוסג מאיפה כדאי לקנות בארה"ב או למה ניואג לא עובד?
-
- 14 תגובות
- 932 צפיות
-
-
IMPORTANT MESSAGE: There is an IRC Trojan Horse that is calling itself "DivX 4.50 Patch." DO NOT DOWNLOAD THIS PATCH. There is no official DivX 4.50 release. משעמם לי בשעות כאלה, אז גלשתי להנאתי וסתם כי בא לי להתעדכן, נכנסתי לwww.divx.com (אחד האתרים שמעוצבים בצורה פשוט נפלאה, לדעתי...) ומצאתי את ההודעה בראש העמוד מודגשת באדום. אז זהירות!!! :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
Q310510: Recommended Update Download size: 220 KB, < 1 minute This update resolves the "Playback and Copy-Protection Issues When You Try to Play the Snow White and the Seven Dwarfs DVD Movie" issue in Windows XP and is discussed in Microsoft Knowledge Base (KB) Article Q310510. Download now to be able to play Disney's "Snow White and the Seven Dwarfs" Platinum Collection DVD. Read more... WINDOWS XP :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: ;D למישהו יש עוד בעיות מצחיקות עם WinXP?
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אחחח הנוסטלגיה: http://www.00fun.com/lifebefore.shtml
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
או איך שבא לכם ! רק חג שמח ! העיקר שיעבור בשימחה ונחת וכל הישועות, לכל הגולשים הקבועים והמזדמנים ולכל עם ישראל וגם אזרחי ישראל. עם מצות ועם פיתות וכל מי שמה ואיך שנראה לו. כל הישועות !
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לצערי זה ברוסית, אבל יש כתוביות באנגלית.
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
הי מעוניין לפרסם מודעה אך מקבל שגיאה 101 כל הזמן (מצ"ב סקרינשוט).
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
- 2 followers
-
-
היי... אז יש לי בעיה עם דיסק קשיח נייד. הוא של פוג'יצו (מהקטנים האלה עם חיבור SATA) בנפח של 160GB והוא לא עובד. כשאני מחבר אותו למחשב (כל מחשב... ניסיתי כבר ארבעה) הוא אמנם מתחמם אך המנוע שלו לא מסתובב. החלטתי שאין ברירה ואני צריך לפנות לחברת שיחזור. הבעיה שכל החברות מציעות אותו דבר בדיוק -בדיקה בעלות של 117 ש"ח כולל מע"ם -השיחזור עצמו הוא בטווח של 500-2000 ש"ח -אין שירות תיקון של הדיסק -כולם מבטיחים שיחזור (בשיעורי הצלחה של בין 96 ל98 אחוזים) -כולם מבטיחים איסוף מהבית ללא תוספת תשלום בקיצור חוץ מלפי הקול של הפקידה אין לי ממש דרך לבחון אותם ורציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהחברות והוא רוצה להמליץ על אחת. ייתכן גם כי כולן טובות ואני פשוט אבחר אחת באקראי אבל אני באמ…
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אני מעצב את הספר מחזור של השיכבה שלי ואני צריך עזרה... אני צריך רעיונות לשער של כל כיתה .... ברעיון צריך להיות שתמונה של הכיתה איך שהוא אפשר גם רעיונות של לצייר דברים ... תודה רבה... לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מתכון החודש עוף עם וויסקי מתכון מעולה נפלא לימים מיוחדים מצרכים: בקבוק מאלט וויסקי משובח עוף צעיר - עד 2 ק"ג מלח, פלפל, ועשבי תיבול שליש כוס שמן זית מעולה אופן ההכנה: לשטוף היטב את העוף לשתות כוס וויסקי לשפשף את העוף היטב במלח, פלפל ועשבי תיבול לעסות אותו מכל הכיוונים בעזרת שמן הזית לחמם את התנור ל 180 מעלות עד שהתנור מתחמם לשתות עוד כוס וויסקי לסים את העוף בתבנית גדולה לשתות עוד 2 כוסות וויסקי לסים הטרבוסתת במספר 3 אחרי עשרים דקים להכניס את בציפור אחרי חסי שאה להציף בתוך התחת של הציפור ועם הוא אסה קקה להחליפ חיטול תיקנס לערון ותשטה אוד כוס מהמיס של הציפור לטפור- לוושל- לא חשוב שילח ליזדיין הציפור לשיר הציפור הבן זונה בטנור לנסות לוצי בלי לסרופ היד תשפוח אוד וויס…
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הטירוף התחיל עוד בפרסומת של FOX וממשיך לכל אורך האלבום (שאמנם מוצף בגירסאות Cover שלהם לשירים קיימים). סוף סוף שיט ממוסחר שהוא באמת איכותי.
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
"There was a temporary error, please try again." ככה כבר מהבוקר
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
אחמיניגאד בבלאנדר JOE CARTOONS (למי שזוכר אתSUPERFLY בזמנו) http://joecartoon.atom.com/cartoons/972-ahmadinejad_in_a_blender
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי אחות בארה"ב ושמעתי שיש אתרים שנותנים לי לדבר דרך המיקרופון ישירות איתה... מישהו מכיר אתר ח-י-נ-ם לחלוטין של הדברים האלה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לרכוש רדיו דיסק לרכב, וראיתי מספר אתרי מכירות ומכרזים שמוכרים רדיו דיסקים עם כניסת USB לזכרון ניידים. זה נשמע ממש הגיוני שיש דבר כזה, אבל משום מה לא ראיתי שום חברה מו?כ??רת שיש לה דגם קורא USB. השאלה שלי האם איכות השמיעה רדיו דיסקים האלה המתקדמים טכנולוגית מספקת אפילו שהם של חברות קוריאניות? למישהו יצא לשמוע ברדיו דיסקים אלה?
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני לא יודע אם פרסמו פה כבר, אבל.. מפתיע " I don't know how many times I have listened to this but I still get chills "
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום, סיימתי עכשיו תואר ראשון בתקשורת ואני מעוניין ללמוד משהו שקשור במחשבים ע"מ להתקבל להיי-טק. איזה תחום אתם ממליצים ללמוד? איפה הכי כדאי ללמוד את התחום הנ"ל? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
Circa Men's Lopez 50 וכן, עדיף בארץ
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, קניתי אקדח מים עם אפשרות של מצבי השקייה שונים , עכשיו רק אם אני לוחץ על הנצרה יוצאים מים אבל זרם של מים מגיע כל הזמן מהצינור מה שגורם לי לחשוב כיצד איך פיצוץ של מים כיוון שכל הזמן נשלחים מים לאקדח ההשקיה גם כאשר אני לא לוחץ על ההשקייה . תודה
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-