כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
למי שלא מכיר זו בחינה שמיועדת לקביעת רמת האנגלית לאנשים שאנגלית היא שפת האם שלהם. ספציפית זו דרישה עבור ויזת הגירה באוסטרליה\קנדה ולהמון מוסדות אקדמאים בחו"ל. הם מישהו כאן עשה את הבחינה? האם לקחתם קורס מאחד המקומות שמציעים כזה? מה התרשמותכם? האם יש ספר לימוד מומלץ או אתר ? עד כמה קשה יהיה להוציא 8 8 8 8 בבחינה? יש לי אנגלית 139 בפסיכו מלפני כמעט עשר שנים. האם נכנסים בו עמוק ל GRAMMER ?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
סתאם כדי לשעשע אתכם אני יספר לכם מה קרה לי היום... חבר שלי מחפש תחליף ל440MX שלו אז חיפשו בחנויות בעפולה כרטיס קצת יותר טוב (כמו 9550 או משו בסגנון) אז קיצר בחנות ה-4 שנכנסנו אני שואל: איזה כרטיסי מסך יש לך עד ה400 שח... טכנאי P4: יש לי את הFX הרגיל... אני: מה זה FX רגיל.... יש הגדרה לדבר כזה? הוא: מוציא לי 5200 של לידטק ואומר: זה מריץ לך את כל המשחקים החדשים בלי שום בעיה... אני: אין לך שומדבר יותר רציני? הוא: אם אתה רוצה יש משו יד שניה רציני למשחקים ב1000 שח אני לעצמי בראש: מה כבר יכול להיות רציני ב1000 שח הוא: מראה לי FX5990 ULTRA של ASUS.... ואומר: כרטיס כזה עולה בימינו 4 אלף שקל... אני: *נופל על הריצפה מצחוק* אומר לו: אין מצב.... זה כרטיס ישן שלא מסוגל להריץ משחקים חד…
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, ובכן - עלו אצלי מס' שאלות הקשורות למעבר לארה"ב. 1) במידה ואני רוצה לעבור לארה"ב, כשהמטרה הראשונית היא לטייל חודש/חודשיים, לאחר מכן למצוא איזה עבודה ובסופו של דבר: ללמוד שם. השאלה היא - איזה סוג ויזה אני צריך לקחת במצב כזה? והאם צריך אישור ממכללה כלשהיא שם, על מנת לקבל את הויזה? 2) במידה ואני אחליט לחכות עם הלימודים, ואני ארצה לעבוד תקופה מסויימת(כמה חודשים/שנה לא יודע עדיין) אני צריך להוציא אשרת עבודה. לכמה זמן אני אקבל אותה? מה הם התנאים הנדרשים בשביל לקבל אותה? בהמשך אני מניח שיצוצו שאלות נוספות, אבל נכון לעכשיו - אלו הן השאלות העיקריות. תודה
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן למי שמכיר את הפרקים האלו, ולמי שלא פשוט עשו מיני סידרה של 10-15 דק לכל פרק ובערך איזה עשרה פרקים עכשיו לא הבנתי בדיוק מה זה, פרולוג לסרט כלשהו? למה עשו את זה מיני סידרה ולמה כזה קצר? בכל מקרה הבימוי נראה הרבה יותר טוב מכל הסרטים שהיו בעבר, נראה נחמד לגמרי.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מחירון מעבדה מערכת הפעלה + ALL 199 - 249 ש"ח מערכת הפעלה + דרייברים ( בלבד ) 99 ש"ח פירמוט ( בלבד ) - 49 ש"ח בדיקה מחשב 99 - 149 ש"ח ------------------------------------------------------- התקנה אופיס ( חוקי ) 59 ש"ח התקנה אנטי וירוס - 49 ש"ח התקנה נרו תוכנת צריבה - 39 ש"ח ---------------------------------------------------------- הרכבה מחשב חדש + בדיקות מאמץ - 149 ש"ח התקנה לוח אם + דרייברים ( דיסק ) - 99 ש"ח התקנה כונן קשיח , צורב וכו' - 49 ש"ח ביקור בית : ביקור 10 - 15 דק' חינם !!! שעה ראשונה / חלקה 99 ש"ח שעה שניה UP / חלקה 69 ש"ח * בניתי מחירון שיהיה אטרקטיבי חוות דעת שלכם שיפורים וכו' ..
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
anyone els have problems with bezeqint all week i cant even use ventrilo its killing me how bad it lags
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות תיק חדש לבצפר (בי"ס זה הדבר הזה שנראה כמו כלא ו"לומדים" שם... יש שם אנשים מבוגרים כאלו שמדברים הרבה..., זוכרים?) קיצור, אני מחפש תיק יפה בלי גב קשיח (שונאאא ) עדיף של חברה כמו קוויקסילבר או ריפקארל. הקטע הוא שאני לא מוצא בשום מקום, בעזריאלי ראיתי בחנות של אונ'יל תיק יפה או הוא היה כ"כ קטן שקלסר אחד לא נכנס בו! אתם מכירים מקום טוב באזור המרכז לקנות תיקים כאלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, אני ועוד חבר מעוניינים לעשות טיול אחרי צבא, עלתה האופציה של ניו זילנד. עכשיו התכנון הוא לסוע בערך באמצע מרץ, לזמן של כחודש וחצי. מקריאה בפורומים וכו', הבנו שהאי הדרומי יותר יפה, מה חלוקת זמן סבירה בין האי הצפוני והדרומי? איך מתרחש המעבר? באופן כללי, נשמח לעזרה בתכנון המסלול, התכנון הוא לשכור אוטו, אנחנו מעוניינים בטרקים וקצת ספורט אתגרי [בנג'י, צניחה חופשית וכו'], נשמח לעצות למקומות ולטרקים ומיקומם על המפה יעזור אפילו יותר כדי שנוכל לתכנן את המסלול שלנו. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים מחו"ל שיש בהם מחירים משתלמים לחומרה פלוס אפשרות למשלוח לארץ?
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כמה הספקנו להתקדם ב100 שנה,מהאחים אורביל ווילבור רייט ועד לעידן כיום. מה שהספקנו ב100שנה לא עשינו במשך מאות ואלפי שנים,ועם כול הטוב שבעיניין תכלית האדם היא להרוס את עצמו. בנושא זה נתעסק בהתקדמות האדם ב100 שנים האחרונות אללה שפכו קצת פניני חוכמה. דיון פורה ומהנה Guardian angel
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! ב- 20-21.1 אני מתמיין בשלב ב' של מיוני תלפיות. למישהו יש מושג מה הולך להיות שם? איך כדאי להתכונן? תודה רבה לכל המגיבים!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
CellOffDay 5/5/2005, 6/6/2005, 7/7/2005... http://www.nezeq.co.il ביום חמישי הקרוב 5.5.05 (יום השואה) הוא יום השביתה השלישי של משתמשי הסלולאר בישראל. (חשבנו רבות אם לקיים את השביתה ביום זה לאחר שגילינו שזהו יום השואה וקיבלנו החלטה שהתשובה היא כן !!! הנושא מספיק חשוב ולא סותר את משמעותו של יום השואה ולא מפחית מחשיבותו ובגלל שמאות אלפי אנשים (בעצם מעל למליון) מודעים לתאריך לא נשנה אותו). מה השגנו עד כה ? בשביתה האחרונה שהתקיימה ב 4/4/2005 השתתפו כ 25-30 אחוזים ממשתמשי הסלולאר בישראל (השתתפו = כיבוי/הפחיתו שיחות) וזאת לפי סקרים שערכו 3 מכוני מחקר שונים עבור העיתונים בישראל. לפיכך מסתבר שכמליון עד מליון וחצי בני אדם היה מה לומר בשתיקתם באותו יום. עוד נקודה מעניינת היא שכל הח…
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
סתם דברים מצחיקים 1. http://www.liveleak.com/view?i=d5b_1189733324 http://www.liveleak.com/view?i=71d_1193674016 .2 http://www.liveleak.com/view?i=c9b_1207091365 .3
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה של אימא שלי מארה"ב רוצה לשלוח לי מתנה, והיא ביקשה שאני יגיד לה איזה... היא לא אמרה כמובן כמה היא מוכנה להשקיע, אבל אני לא מתכוון לבקש משהו שעולה יותר ממאה דולר. בעיקרון אני מתלבט בין נגן חדש, לאוזניות למחשב, כי לא עלה לי משהו אחר בראש. (יש עוד דברים שאני צריך, אבל יקרים מידי לדעתי) אני מאוד ישמח לשמוע המלצות על עוד מוצרים, והמלצות על אוזניות טובות או נגן מולטימדיה טוב (עכשיו יש לי אייריבר U10 עם 512 מגה בייט שקניתי בגלל תקציב דחוס, ונפח הזיכרון כבר מתחיל להציק לי). רצוי עד מאה דולר, לא כולל משלוח לארץ כמובן... תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
צונזר ע"י אחראי המשמעת. קרא את חוקי הפורום, דיוני קנייה ומכירה אסורים על גבי הפורום!
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האם הקטע הזה אמיתי? ואם לא האם זה בכלל יכול לקרות דבר כזה http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=971888&SourceId=970556
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
סתכלו מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
ראיתי את זה עכשיו בחדשות די מדהים ואפילו יש הפי אנד
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
איזה חיים, איזה קרקטר... חח מטורלל לגמרי אבל אני אוהב את הפתיחות שלו.
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
מפתחים נמצאים תחת מתקפה חסרת תקדים: חברות אבטחת מידע, כולל חברה ישראלית, חשפו קמפיין מתוחכם ששותל נוזקות גניבת מידע בתוך רכיבי קוד שנראים תמימים לחלוטין. התוצאה: נתונים אישיים, סיסמאות Wi-Fi ואפילו סשנים של גלישה נשאבים מהמחשבים של אנשי הטכנולוגיה, דרך תוספים פופולריים כמו ערכות נושא ומסייעי קוד מבוססי AIלכתבה
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-