כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
קניתי כיסא לפני כמה ימים. ולא נוח לי.. אני זקוק למשהו אורטופדי. חשבתי ללכת לד"ר גב ולקנות משהו איכותי באמת. האם הם חייבים לתת לי החזר כספי על הכיסא תודה.
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי ידע רב במחשבים אך לצערי בתחום החומרה אני לא מבין כל כך..... עכשיו הבקשה שלי היא שתמליצו על אתרHO עם תמונות של חלקים הסברים סרטונים של פרוק מחשבים..(אני יודע אבל אני רוצה לראות את שלל החיבורים החדשים)/ הסברים על לוחות אם מעבדים זכרונות אפיקים כבלים וכל מה שקשור... אשמח לקבל את התגובות שלכם.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית P2 6 גיגה 64 זכרון (כנראה SDRAM) ו GFORCE2.... וממש אין מה לעשות איתו סתם עומד בבית... בלי לעשות כלום... משהו מכיר איזה מישהו או איזה אתר או חנות שקונה מחשבים ישנים ?? תודה מראש... 2יי 2יי (לאיזה עוד פורום אפשר להכניס את ההודעה הזאת)?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן את המכשיר מכשיר ממש טוב ונוח (נוקיה כרגיל..) הוא בא עם כרטיס זיכרון של 32MB ואפשר להחליף לכרטיס אחר לפי מה שאני הבנתי השאלה עד כמה הוא יכול לתמוך.. אם אני קונה למשל כרטיס של 1GB הוא ייקבל אותו? יידע להסתדר איתו והכל? כרטיס MULTIMEDIA MMC משהו כזה.. מישהו יודע? ???
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
האתר האמור שימש אותי בכמה הזדמניות היטב וכעת המידע דרוש לי שוב מי מכיר מי יודע? תודה מראש וחג שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כשאני מנסה להעביר שירים מדיסק למחשב, יש אלבומים שזה פשוט לא קולט אותם. זה מאד מציק... ולהוריד לא מתקבל בתור פתרון, כי אני רוצה פתרון לRIP. אולי תוכנה אחרת?
-
- 13 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שימו לב: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=222554&sid=10 נענע פירסמו שגירסאת בטא של אקספלורר 7 ניתנת להורדה לכל בעלי WINDOWS במסגרת הכתבה נענע כתבו את ההזהרה הבאה: "לבעלי עותקים לא חוקיים של חלונות מומלץ להמנע מלהתקין את הדפדפן, מכיוון שהוא דורש אימות מול שרתי מיקרוסופט. הדפדפן החדש לא מומלץ לשימוש גם עבור משתמשים מתחילים, בשל העובדה שמדובר בגרסא ניסיונית שאין לדעת את השפעתה על תפקוד המחשב." ומה שהרשים אותי זה היה תגובה מס' 4: "אם אני עם גרסת חלונות חוקית שהורדתי באמיול, זה תופס גם לגב??י, ההתראה הזאת: "לבעלי עותקים לא חוקיים של חלונות מומלץ להמנע מלהתקין את הדפדפן, מכיוון שהוא דורש אימות מול שרתי מיקרוסופט"??? "
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-160820776386465403 כתבה ישנה על הדבר החם הבא- אינטרנט! http://www.eng.biu.ac.il/~noytza/touch.html הדגמה של מסכי מגע, המזהים כמה נקודות מגע בו-זמנית- ממש אהבתי. ------------------------------------------------- אני מקווה שלא הביאו את הקישורים האלה בעבר.
-
- 16 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות להשלמה אוטומטית במחשב נייד? מחפשת כבר מלא זמן, מעצבן להקליד הרבה. אשמח לעזרה :))
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות.. אם אתם מכירים אנשים שמרכיבים מחשבים לילדים שאין באפשרותם לקנות תפנו אותו לערוץ , תרשמו מספר טלפון או אימייל ואני אדאג ליצור קצר עם הבן אדם..
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
תהיתי אם יש אתר או פורום שאנשים מתכננים בו תוכניות לטיולים. כמו שיש טיולים מאורגנים, אז רק את הארגון. סוג של הכוונה מה לעשות במקום ההוא לאיפה כדאי ללכת. נשמע לי הגיוני שקיים אתר שיהיו "לוז"ים" מומלצים, ותוכניות חינמיות בהמלצת אנשים שונים. הבנתם לאן אני חותר. מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי צריך לשלוח ציונים עד ל 7.8.שלחתי והבנתי מכמה אנשים שהם כבר קיבלו זימון למבחנים אבל ה 2 שאמרו שהם קיבלו זימון למבחנים הם לא קבלו בכלל את המכתב לשלוח את הפקס,הם ישר קבלו זימון למבחנים.. עכשיו יש לי מה לדאוג שאולי תלפיות לא רוצים אותי? או שיגיע לי אולי בהמשך? ואם באמת אני לא הולך לקבל יש דרך לשפר את הסיכוי שלי להתקבל? אולי על ידי שליחת פקס חוזר עם המלצות של מורים או משהו כזה? עולה ליב' אם זה משנה משהו
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מישהו מכיר כמה אתרים נחמדים שאפשר יהיה לקנות בהם דברים מעניינים... אתרים ישראליים כמובן.. קניתי 2 קפוצ'ונים באתר של bolenat מחפש סתם כאלה דברים נחמדים לחורף... לא מותגים
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
דחו לי את הגיוס.. הייתי מיועד להתגייס ב8 באוגוסט... כאמור הגיוס נדחה בשל עניינים רפואים וזומנתי לועדה רפואית ב31 באוגוסט. עכשיו, כידיוע הגיוסים המרוכזים הם באוגוסט, נובמבר ומרץ. שאלתי היא אחרי הועדה הרפואית כמה זמן לוקח עד שמשריינים לי תאריך חדש ? אני מפחד שיתקעו אותי הרבה זמן בבית או שמא אני דואג לשווא ונובמבר זה הגג הכי רחוק שייתנו לי? אני ידוע שאתם לא נביאים או משהו כזה אבל אולי מנסיונכם האישי, מתגייס מודאג! תודה !
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם יום שישי יש לי מתכונת בספרות ואני לא מבין את זה. אני לא מבין למה לעזאזל אנחנו צריכים ללמוד את המקצוע המיותר הזה. יש מקצועות שהם חשובים ונחוצים ובאמת שאני מבין למה אנחנו לומדים אותם, כמו היסטוריה(חשוב לדעת את ההיסטוריה של העולם), תנ"ך(מקצוע חשוב וגם די מעניין שמספר על תולדות העם היהודי), אזרחות(יותר חשוב גם מהיסטוריה וגם מתנ"ך), אבל ספרות?! נו בחייכם. מה יעזור לי לדעת לנתח שירים וסיפורים מטומטמים שגם ככה אני לא אתקל בהם בחיים. ומנסיון(אני עוד אחד שאוהב לקרוא ספרים), מי שזה לא מעניין אותו עכשיו, גם לא יתעניין בעתיד. ומי שכן יתעניין בעתיד, יכול ללמוד את מה שאנחנו לומדים בתיכון בחודש של מכינה באוניברסיטה(או משהו כזה...) תוך עשרים שניות מסיום הבגרות אני אשכח כל דבר …
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך לדעת אם יש חנות טוב , אמינה וזולה בנתניה למכירת חלקים,
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ראיתי הרבה פרסומות לקולות חדשות אשר אמורות להיות משווקות בישראל בקרוב. מישהוא יודע מתי ובאיזה טעמים? אני מת לטעום קולה-וניל יאיר.
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הי מחפש עזרה לגבי שיטות צמצום של טוטו. אלגוריתם \ נוסחאות או משהו כזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=22&id=199581 תשימו לב לתמונות ולכיתוב, למעלה ולמטה ולחשוב שזה פורטל חדשות רציני
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
שלום.. האמת אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל בכל אופן אם לא אני השמח אם תעבירו את זה למקום המתאים. אוקיי אז ככה: אני רוצה להקים עסק שקשור במחשבים (אני לא מתכוון לחנות מחשבים) אלהה אני מתכוון אולי יותר בשפות תיכנות/אבטחת אינטרנט. השמח לעצות..
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היום מייקרוסופט שיחררה את bing, מנוע החיפוש המדובר שלה. בעיקרון הוא מספק חווית חיפוש הרבה יותר נוחה מבעבר, אבל הוא עובד באופן מיטבי רק באנגלית, הגירסה העברית שלו לא נראית שונה בהרבה מlive. מי ניסה? למי יש חוויות שימוש? יאללה לשתף
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר איפוד וידאו (5TH GEN) בן כ4 שנים שמור מאוד (נראה חדש לחלוטין). לאחרונה הבטריה התחילה להראות סימני גסיסה (מספיקה ל3 שעות שמיעת מוזיקה ויורדת בעקביות). אני מחפש סוללה חלופית +כלים לפתיחת האיפוד. אשמח להמלצה על סוללה איכותית (אני לא רוצה עוד חצי שנה להתחיל את התהליך מחדש) במחיר סביר. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-