כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום ההורים שלי נוסעים לניו זילנד ובדרך חזרה הם היו יומיים בבנקוק, עכשיו אני יכול לבקש מהם הכל... אמרו שכל דבר שאני רוצה הם יקנו לי... יש לי אייפוד, מחשב יש לי די חדש... יש לכם איזה רעיונות מקוריים ? חשבתי אולי כרטיס זיכרון לפלאפון או קונסולה, אבל זה באמת שווה להביא משם? הה בגדים ונעליים כבר מבאים לי..
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
http://soundcloud.com/theprodigy/99-problems-the-prodigy-remix-dirty
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
מי שהוא משקיע בה ? אני עוקב אחריה שלושה-ארבעה חודשים ונראה טוב = השקעה . מעוניין להשקיע ב5K בתור התחלה , ומשם לקוות לטוב .. בעד ? נגד ?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
http://i.euniverse.com/funpages/cms_content/4232/freddie3.swf שבת שלום לכולם
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מחפש אתר טוב עם מחירים זולים מחו"ל שעושה משלוחים לארץ
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
100 הודעות!! אני כל כך מתרגש!.... :elkgrin: אני רוצה להודות לכולם בפורום שעזרו לי להגיע להישג זה... אני רוצה להודות כמובן להוריי שבלעדיהם לא הייתי פה... אני רוצה להודות לכל מי שתמך בי (מפורום תמיכה....) , וכן לצוות האתר ולמנהלי הפורום , על כל הנושאים שנעלו לי...(צוחק) :coolman: אני רוצה להודות לכל האנשים שהציעו לי מפרטים, גם אם חלקם פחות טובים, וחלקם בכלל גרועים.... :biggthumpup: thank u!! :ylsuper:
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מישהו יודע? למישהו יש תמונות? אני רוצה תמונות מכל הכיוונים....... שמישהו יעלה תמונות ומהר!
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
עוד ועוד זכרונות מודרניים בנפח של 16GB ניתנים לרכישה במחיר סופי של 300 שקלים ואף פחות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.... לצערי לא הבנתי את התהליך עד הסוף ואני אשמח לעזרה... אחרי 4 שנות עבודה מסורות עזבתי את בזק....קיבלתי טופס 161 ו161א. הבנתי שאני אמור ללכת עם הטפסים הללו למס הכנסה לצורך החישוב והתהליך שלהם. אבל לא הבנתי מה השלב הבא - למי אני פונה כשאני מסיים עם מס הכנסה ע"מ לקבל את הכסף ?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לפני 10 חודשים, קניתי צורב DVD של חברת NEC בחנות מחשבים בשם קונטרול ברמת השרון. כשהגעתי הביתה, גיליתי שהצורב לא מזוהה על ידי תוכנות הצריבה, ואחרי שעה שעתיים של בדיקת המחשב גיליתי להפתעתי שקיבלתי במקום צורב - כונן DVD רגיל! חזרתי כעבור יומיים כועס לחנות (הרי קניתי את הצורב בגלל צורך שהיה לי לצרוב דברים במהלך הסופשבוע ולא למען קישוט המחשב). להגנתם אני אגיד שהם הציעו לי את האפשרות לקבל צורב או לקבל את כספי חזרה. החלטתי לתת להם הזדמנות ולקחתי מהם את הצורב ששילמתי עליו במקור. כעבור 5 חודשים, הצורב הפסיק לקרוא דיסקים של DVD+R. הגעתי לחנות, ולהפתעתי הם התעקשו לקחת את הצורב לבדיקה ולשלוח ליבואן ואמרו שייקח לי כמה ימים לקבל צורב חזרה. לא הבנתי מה יש כאן לבדוק. את הצורב מחברים למחש…
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
חחח אז החלטתי לפתוח אחרי שיכנוע מ moonjib ~~~~ספוילר/תאוריה~~~~ א. זה נראה די ברור שהתוכנית היא שהם יברחו מהכלא , בצידנית יש בטח חליפות צלילה או משהו דומה וזהו.... הבעיה היא שזה נראה כול כך ברור שבטוח זה מה שהמפיקים רוצים שנחשוב! ב. רק לי יש הרגשה שהם לא יברחו בפרק הבא? ~~~~/ספויילר~~~
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אי חושב שהרבה שמעו על המבצע הזה, ללקוחות ברשת ה NGN נותנים אייפוד טאץ' בתמורה להתחייבות. בתקנון שלהם כתוב שבמהירות של 5MB ומעלה האייפוד יעלה 29 ש"ח בחודש עם זיכוי של 29 (זאת אומרת חינם) והתשלום נפרס ל36 חודשים. עכשיו דיברתי עם בזק והנציג אמר לי שלא רק שהאייפוד יעלה 9.90 בחודש, גם המחיר שקיבלתי לחבילת אינטרנט הוא מחיר "מיוחד" ולכן במקום 99 ש"ח בחודש צריך לשלם 125... עכשיו המחיר שאני משלם על 5MB הוא המחיר שכתוב באתר בזק ללקוחות קיימים שמשדרגים ובשום פנים לא יכול להיות "מחיר מיוחד"... מה דעתכם, הוא צודק או שסתם מנסים לעבוד עלי? אני קראתי טוב את תקנון המבצע ולא היה אזכור לתשלום נוסף! יש עוד מישהו שהשתתף במבצע?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש איזה קטע בשיר חדש שאני שומע ומזכיר לי שיר ישן יפה שאהבתי. עליה כזו, תקשיבו. איזה שיר זה???
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה החלטתי לקפוץ שלב במגיטרה והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל להקליט את עצמי כדי להרכיב מנגינות. [לא תמיד אפשר לנגן עם עוד מישהו] בכל אופן, תהיתי האם ידוע לכם איזו תוכנת הקלטה מומלצת? חוצמזה, האם יש למישהו הצעה למיקרופון שהוא טוב + - [ולא המיקרופונים ב-30 שקל שמוכרים בחנויות כמו אופיס דיפו] ?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
למי שלא מבין, מגיעים אנשים שעבדו איתו ויורדים עליו קשות זה נקראה בפשטות Comedy Central's Roast to Bob Saget חפשו את זה זה מצחיק
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
http://www.hl2world.com/bbs/viewtopic.php?t=18142 :lol: :screwy: :lol: :screwy: :lol:
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני והמשפחה טסים עכשיו לסלובקיה, רומניה ונראה לי גם צ'כיה. יש למישהו המלצות איזה דברים זולים וטובים אפשר לקנות שם בכל מיני מקומות ?
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי אתר שאני יבחר קובץ שצילמתי והפלאפון לעלות והוא יעלה לי אותו ככה שאני ישלח למישהו לינק הוא יכנס ויראה את זה ?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
זה משהו עם We are the chiki-girls, you are the chiki-boys... משהו כזה...
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
תהיתי אם יש אתר או פורום שאנשים מתכננים בו תוכניות לטיולים. כמו שיש טיולים מאורגנים, אז רק את הארגון. סוג של הכוונה מה לעשות במקום ההוא לאיפה כדאי ללכת. נשמע לי הגיוני שקיים אתר שיהיו "לוז"ים" מומלצים, ותוכניות חינמיות בהמלצת אנשים שונים. הבנתם לאן אני חותר. מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני עושה פרוייקט באנגלית(5 יחידות) ושלאת המחקר שבחרתי היא :"איך עובד המחשב ומה הם מרכיביו?" אשמח אם תתנו הסבר קטן בעברית על מרכיבי המחשב (למשל: הארד דיסק,לוח אם וכו'..) מקווה שתשתפו איתי פעולה, אסף.
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-