כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את זה עכשיו בחדשות די מדהים ואפילו יש הפי אנד
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום. החלטתי שאני עושה labret, רוב החברים שלי הולכים לפירסרים חובבנים\אפילו עושים בעצמם.. אני לא רוצה לקחת את הסיכון הזה, אז אני מחפש מקום מקצועי ועדיף לא יותר מדי יקר באיזור המרכז, עדיף ר"ג. ראיתי איזה מקום קטן בזבוטינסקי, אני לא זוכר מה השם, מישהו מכיר אולי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
לפני חצי שנה קניתי מחשב מחנות לא ממש ידועה, הוא הביא לי את המחשב ולקח את זה שהיה לי לתיקון. אז אני בכלל לא טרחתי לבקש ממנו את המחשב, באותו זמן לא ממש הבנתי בחומרה ואמרו לי שהמחשב שווה פחות מ-50 ש"ח אז בגלל זה לא ביקשתי אותו. ראיתי מודעה לפני חודש שמישהו רוצה לקנות מחשב ישן, בדיוק כמו זה שהיה לי ב-500 ש"ח. התקשרתי אליו ואמרתי לו שיש לי אחד (זה שנמצא אצל הטכנאי) והסכמנו על מחיר של 500 ש"ח. אז התקשרתי לטכנאי שאצלו המחשב, הוא אמר שיביא לי אותו מחר וטען שאני צריך לשלם לו 300 ש"ח על החלפות של חומרה שהוא עשה. הוא טען שהספק כוח היה מקולקל ולכן הוא היה צריך להחליף אותו (בזה הוא צודק, הספק היה מקולקל). הוא עוד טען שהזיכרון היה מקולקל (אני לא בטוח לגביי זה, לא זכור לי שהזיכרון היה מ…
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן רציתי ללמוד לנגן על גיטרה, לא יצא לי( כי אני סתם עצלן) קיצר עכשיו אני בצבא ואין לי זמן למורה, ולחברים בצבא אין תמיד את הזמן ללמד אותי. אני צריך סרטים שילמדו אותי החל מהבסיס לנגן בגיטרה. נ.ב כן כן אני מחפש בגוגל, הכוונה לסרטים שאתם ממליצים או מכירים.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
יש מדריכים לחוקי השפה העברית? בתחום הדיקדוק , ניקוד וכדומה... *לכתיבת מאמרים.
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי חברים, אני זקוק לעזרתכם. בתקופה האחרונה אני משקיע את כל כולי ע"מ לקבוע מסלול לימודים לשיפור ציוני הבגרות. הבעייה היא שהעבודה מרובה ביותר ומחזוריות ההרשמה למכינה/מסלול אקדמי היא אחת לשנה שההרשמה נעשית עד חצי שנה לפני תחילת הלימודים. בשיחת טלפון שערכתי עם יועצת אוני' ת"א (שאיתה גם תאמתי פגישה) נאמר לי שהמכינה הבאה תפתח רק בספט' 2007 ובכל אופן מכינה מתמקדת רק במתמטיקה, אנגלית ומקצוע ברמת 5 יח"ל כך שבכל אופן חלק מהמקצועות אני צריך לשפר עצמאית. המקצועות שאני צריך לשפר הינם: אזרחות ספרות היסטוריה (חלק שני) גיאוג' ואם ידרשו ממני יותר מ3 יח"ל אזי גם מתמטיקה. המצב דיי עגום :-\ אני משלים עם העובדה שכנראה ואוכל להרשם רק למכללה אך בכל מקרה אני פונה אליכם. לאן ללכת ? א…
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אז מישהו מכיר כאלה אתרים שלא עולה כסף לפרסם? אבא שלי רוצה למכור ג'פ מודל 89 כולל נעילות אחריות כולל הכול... מישהו מכיר אתר או משהו בסיגנון?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי אני מועניין בשילוש הקדוש לוח אם מעבד זיכרון אז כמובן שניכנסתי למיפרטים מומלצים בדקתי כמה לוחות אם ומעבדים אבל כאן לא הבנתי משהו המחירים פשוט זולים משמעותית מכמה אתרים שבדקתי הגעתי לפער של 200 ש"ח בזיכרון 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz באתר הוא מופיע במחיר של 485 ולעומת זאת ב PCHARDWARE הוא הופיע במחיר של 646 ש"ח אז השאלה שלי היא מהיכן המחירים לקוחים אני מעוניין לקנות ותודה לכל העונים מאיר
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, סיימתי עכשיו תואר ראשון בתקשורת ואני מעוניין ללמוד משהו שקשור במחשבים ע"מ להתקבל להיי-טק. איזה תחום אתם ממליצים ללמוד? איפה הכי כדאי ללמוד את התחום הנ"ל? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משרת בשריון, משתחרר באוגוסט והתחלתי לחשוב קצת על האזרחות וחשבתי למה לא לחתום קבע בתור נהג קו, התנאים הם טובים סך הכול, אם זה הכסף או היציאות ומכמה שאלות ששאלתי במוצב (כרגע במכבים רעות) כמה נהגים וגם אחראי נהגים וכולם אמרו לי שזה משתלם כי אני לא חייב לחתום להרבה, מינימום חצי שנה שזה מתאים לי בול! וגם קל''ב שזה טוב. עכשיו השאלה שלי היא האם זה הקבע הכי טוב שאני יכול לקבל מבחינת כסף ותנאים. נ.ב. כמו שאתם מבינים אני עושה את זה כי אני ממש זקוק לכסף הזה כשאני משתחרר לכן לא לראות אותי בתור "תאוב בצע'' שרק מחפש איפה לדפוק את הצבא.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכם , אני צריך עזרה עם הפייסבוק, מה אני נותן לחברים שלי בשביל להיכנס לדף שלי ישירות ויוסיפו את עצמם ?? ואיך אני עושה את ה LIKE הזה ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מתכוון רק לשאלה הראשונה (החלק האמריקאי). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, היכן מומלץ לקנות מחשב בב"ש? יש פה כ"כ הרבה חנויות וכנראה הרוב לא מיקצועיות מישהו יודע מאיפה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
המלצות מניסיון בבקשה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
IMPORTANT MESSAGE: There is an IRC Trojan Horse that is calling itself "DivX 4.50 Patch." DO NOT DOWNLOAD THIS PATCH. There is no official DivX 4.50 release. משעמם לי בשעות כאלה, אז גלשתי להנאתי וסתם כי בא לי להתעדכן, נכנסתי לwww.divx.com (אחד האתרים שמעוצבים בצורה פשוט נפלאה, לדעתי...) ומצאתי את ההודעה בראש העמוד מודגשת באדום. אז זהירות!!! :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
ביום חמישי עלתה בערוץ 2 תוכנית ריאלטי חדשה "מאסטר שף". - ראיתי רק את החלק שבו הציגו את השופטים ככה שאין לי מושג מה היה בשאר התוכנית - ויש שם 4 שופטים שלושה גברים ואשה. הגברים כולם שפים בעלי מסעדות עם 20 + שנות ניסיון, את תפקיד האשה בפאנל אין דרך אחרת להגדיר מאשר זוג ציצים שנראים טוב. אני יודע שאחרי הבלאגן עם וועדת טירקל לא נעים להרכיב פאנל בלי נשים אבל בחייאת אין אישה עם ניסיון בבישול בכל המדינה הקטנה שלנו??? כל הענין הזה של שוויוניות בין המינים זה חתיכת בולשיט. לבחורה שלא נראית טוב אין הרבה סיכוי להגיע לשום מקום (לפחות בטלוויזיה). תחשבו על חדשות ערוץ 2 כל הכתבות שם נראות טוב, הכתבים לעומת זאת הם רוני דניאל ומשה נוסבאום . לבחורה שלא נראית כמו בר רפאלי (די רחוק) יש טע…
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
עכשיו חזרתי היו איזה 20 אלף ויותר יאללה תספרו........
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יוצא לכם לפעמים לפנטז על כאלה דברים? http://www.metacafe.co.il/watch/62283/incredible_fishing/
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
וכמה זקן אני צריך להיות אם ראיתי את זה כשזה שודר...
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות.. אם אתם מכירים אנשים שמרכיבים מחשבים לילדים שאין באפשרותם לקנות תפנו אותו לערוץ , תרשמו מספר טלפון או אימייל ואני אדאג ליצור קצר עם הבן אדם..
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מישהו יודע פרטים? אני לא מדבר על רשימת ההופעות והכל, אלא כרטיסים, תאריכים וכו'... עריכה: תאריכים כבר מאצתי, 24-25 לחודש הנוכחי..
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
משום מה לאחרונה התחלתי לשים לב לזה שהרבה זוגות מכנסיים מתחילות להסריח. יש לציין כי הריח הזה *לא* יורד בכביסה. בהתחלה חשבתי שזה בגלל מכונת הכביסה, היא נבדקה נוקתה וצוחצחה - לא עזר. אחר"כ חשבתי שזה בגלל שאני מזיע לתוכם הרבה באימונים - אחרי שהורדתי את הריח עם סודה לאפייה הוא חזר בלי שהתאמנתי איתם. החלפתי גם את הכיסא של המחשב, חשבתי אולי זה מגיע ממנו - לא עזר. הריח הזה מזכיר ריח של רוק על כרית בבוקר (אם נרדמים עם פה פתוח ורוק מכסה את הכרית נשאר ריח "לא טרי") - זה התחיל מ-2-3 זוגות והתפשט לכל זוכות המכנסיים שלי. יש לציין כי אני שומר הרבה על הגיינה, משתדל להתקלח לפחות 2-3 פעמים ביום ולהחליף מכנסיים פעם ביום לפחות, והריח הוא רק מהמכנסיים ולא משום בגד אחר (תחתונים\חולצות\גרביים).…
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דולק..יש לי אנטיוירוס פיירוול ומה לא.... שחזרתי כל המחשב מלא קישורים ,לא משנה מה הרצתי,סרקתי ב Norton 2005 ו Ad-aware ומה לא...לא עוזר,המחשב לא זז...כל אתר שאני נכנס אליו אני מופנה ל http://www.quicknavigate.com/ מה עושים??? :'(
-
- 14 תגובות
- 912 צפיות
-
-
או איך שבא לכם ! רק חג שמח ! העיקר שיעבור בשימחה ונחת וכל הישועות, לכל הגולשים הקבועים והמזדמנים ולכל עם ישראל וגם אזרחי ישראל. עם מצות ועם פיתות וכל מי שמה ואיך שנראה לו. כל הישועות !
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-