כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש כבר בנרות איזה רעיון לדומיין עם שם יפה שיכלול בתוכו את האות O . זה אתר שהולך להיות מצחיק אז איזה שם קולע כזה לאתר כמו למשל LOL זה היה צריך להתלבש לי על האתר בול!!! אבל הוא תפוס והכי חשוב תבדקו אם מה שעלה בראשכם לא יהיה תפוס תוכלו לבדוק אם הוא תפוס בקישור הבא... http://www.namebargain.com/ מי שימצא לי שם טוב ופנוי אני מבטיח לו שבאתר שאני יקים שמו יוזכר בכבוד...אז כדאי ... ;D
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אז מישהו מכיר כאלה אתרים שלא עולה כסף לפרסם? אבא שלי רוצה למכור ג'פ מודל 89 כולל נעילות אחריות כולל הכול... מישהו מכיר אתר או משהו בסיגנון?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
שלום, יש בפורום הזה כמה אשכולות שכרגע לא רלוונטים כ"כ בשבילי אבל בעוד כחודש הם יהיו מאוד רלוונטיים אז אני מעוניין לשמור אותם יש הצעות? בנתיים חשבתי על 1. לשמור את הלינק בWord / Notepad מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
אני מחפש ספציפית את הבובה הזאת: טימי!!! http://www.bbc.co.uk/comedy/theoffice/yourgallery/picture119.shtml אבל גם כל דבר אחר.. אין בעיה עם אתרים בחו"ל, רק שישלחו לארץ.. גבלס?
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
אהלן אני רוצה להתחיל ללמוד MCITP בעצמי ולעבוד עם זה בבית יש לי 2 מחשבים חזקים שיעשו את העבודה אני רוצה שאחד יהיה ראשי שבו אקרא\אצפה בסרטונים ובמחשב השני אני אעשה את כל הניסויים , אתקין WINDOWS SERVER 2008 ואתחיל להתעסק ולהבין מול מה אני עומד רציתי לשאול\לבקש : 1.קישור לחומר המדויק שאני צריך ללמוד ב NUGGETS משהו שמתחיל מהבסיס 2.מה אני צריך להכין כדאי להתחיל את הלימודים ? מחשב שרת , ראוטר , סוויץ ? 3.מה עוד לדעתכם כדאי לי לעשות ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום איך קוראים לשיר הזה מהסרט של שרק2 שיש בו משהו LOVE LOVE. תודה
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בית החולים תל השומר, ערב גשום. רק סניטר אחד, שמיל, נדפק ברשימת התורנויות ונשאר להעביר את הלילה בחדרו של ראש הממשלה הישן אריאל שרון. כולם יודעים שהוא כבר לא ראש ממשלה, רק הוא עוד לא יודע. שמיל יושב ומקלף תפוח, ג', מאבטח השב"כ, ישן. כשלפתע מכשירים בחדר מתחילים לצפצף, נורות מתחילות להבהב, קווים ישרים מתחילים להתעקל: ראש הממשלה מתעורר. "מזמן לא ישנתי ככה", הוא אומר. "בחור, תשיג לי את אדלר, יש לי רעיון לכיוון חדש". "בוקר טוב אדוני" אומר לו שמיל. "איך אתה מרגיש?" ראש הממשלה בדיעבד עונה "מת מרעב. איפה אני?" מאבטח השב"כ ממשיך לנמנם בעוד שמיל מספר לראש הממשלה את שארע לו. "אז נדפקת עם ראש הממשלה הערב, מה?" "אני מצטער אדוני, אבל אתה כבר לא ראש הממשלה". לאחר מספר רגעי מבוכה שואל…
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ראשית, כן היה לי אינטרנט. אבל 56K שזחל כמו צב גוסס, השתמשתי בו מיום רביעי שעבר. הסיפור לא מתחיל מלפני יומיים, גם לא משבוע שעבר, הסיפור מתחיל ב30 במאי. את ההזמנה לאינטרנט המהיר בכבלים ביצעתי דרך ספקית האינטרנט שלי, אקטקום, ההזמנה עברה ללא שום בעיות משום צד ונקבעה לי התקנה ליום שישי בין 9 ל11 בבוקר, שמח וטוב לב אני מתעורר בבוקר ומצפה לטכנאי הכחול. שעה 11 עוברת, הטכנאי לא מגיע. מתקשר לתבל והם אומרים שהודיעו לנו שהוא יאחר, נו...שויין, חזרתי לשחק סוליטייר. הטכנאי הכחול מגיע אל ביתי הקט ומחליט שצריך להחליף את כל התשתית ועלי לשלם לו 75 ש"ח מזומן. נו שווין, גם זה לא הודיעו. שולם. אץ רץ הטכנאי בכל הבית ומחליף את התשתית, מגיע לחדרי ומחבר את המודם. אבל אבוי, הטכנאי לא יודע להסת…
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בקשה קצת מוזרה אליכם... אני מעוניין לזהות את הפונט שהשתמשו בו עבור המספרים (והפסיק) בתמונה המצורפת יש רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
טוב אז הסמארטפון שלי ספק נגנב ספק נלקח בטעות כי הוא היה בתיק במסיבה חשוכה , אז אולי סתם סטלן התבלבל ... בכל מקרה הסיטואציה היא כזאת ... כשאני מחייג לפלאפון ישר עולה מענה קולי , אבל כשאני מחייג בוואטסאפ אז יש צליל חיוג ... מה שמחזק דווקא את ההשערה שהוא נגנב . הרצתי עליו איתור ואכן מצאתי אותו , בתוכנה הוא מראה לי לאיזה וויי פיי הוא מחובר , אז לקחתי את עצמי ונסעתי עד אליו , ולפי הוויי פיי סיגנאל והשם שלו מצאתי אותו במיקום כמעט מדוייק של שני בתים . עכשיו הדילמה היא כזאת ... האם לדווח למשטרה ? היא באמת תעשה עם זה משהו במיידי ? או עד שהם יזוזו הטלפון הלך קפוט ? או לקחת את החוק לידיים ? אולי אפילו להיות נחמד .
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
טוב אני יסביר, יש לי פלא 3100 נוקיה, יש לי כבל למחשב, אני יכול להעביר קבצים. אני רוצה להעתיק קובץ טקסט ולצפות בו בפלאפון, איך אני עושה את זה? כשאני מעביר קובץ TXT הוא נותן הודעת שגיאה כי הוא לא מכיר סוג קובץ, ואני לא מצליח לחשוב על רעיון אחר, יש הצעות?? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
טוב השאלה די ברורה, הבנתי גם שכל מחזור מקבל נייד חדש, כלומר את הדגם הכי חדש מאותה הסידרה. אז, מישהו מוכן לספר איזה מקבלים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אתמול הייתי בקולנוע (ראינו את hitman , חרא של סרט) וראיתי לראשונה את הטריילר של הסרט החדש עם וויל סמית' , i am legend . הופתעתי כי לא שמעתי עליו לפני כן והוא נראה ממש טוב, מה אתם אומרים? הנה הטריילר: http://www.apple.com/trailers/wb/iamlegend/trailer2/large.html (דורש quicktime)
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=22&id=199581 תשימו לב לתמונות ולכיתוב, למעלה ולמטה ולחשוב שזה פורטל חדשות רציני
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי חברים הכנתי מדריך איך להוריד שירים מיוטיוב תוך שניות פרגנו בלייק / תרשמו לערוץ שלי מעלה מדריכים גיימינג אנבוקסינג
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני בודק דואר יש לי את הדואר הזה שהוא נכלל בספאם..., איך נפטרים מהדבר הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מקצועות לימוד : 1. טכנאי PC 2. הנדסאי תעשייה וניהול- מערכות מידע קצת רקע כללי- אני לא נחשב לגאון מחשבים, אין לי ידע וניסיון קודם במחשבים, רוב השימוש שלי כרגע במחשבים מסתכם בגלישה באינטרנט. אין לי ראש ללימודים "כבדים" , קשה לי מאוד לשבת ולחרוש. מצד אחד טכנאי PC מעניין אותי כי זה נשמע לי מגניב לפתור תקלות ולתקן דברים, מתאים לי למשל לעבוד באיזה חברה גדולה ולהיות המתקין/טכנאי שלה. לעבור בין העובדים או הלקוחות , לתקן ולהתקין להם דברים. הקורס עולה בסביבות ה 10,000 שקל ונמשך 10 חודשים פעם בשבוע, מבחינת לשבת וללמוד לא תהיה לי בעיה בקורס כזה. מצד שני שני אמרו לי שתחום מערכות המידע מאוד מבוקש ויש בו עתיד, הבעיה היא שללמוד הנדסאי לוקח שנתיים,5 ימים בשבוע ועולה בסב…
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
באילו רשתות מומלץ לרכוש טלויזית LCD? BIGBOX שקם אלקטריק טרקלין חשמל אחר..?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ואחרי שתפסתי אותכם עם הכותרת 'משחקים חינם' , נעבור לדבר האמיתי (אל תדאגו עדיין יש משחקים חינם) בסופ"ש אירע ארוע חשוב בתעשיית המשחקים המקומית (והעולמית) Global Game Jam 2009. ארוע ראשון מסוגו בו אלפי אנשים מכל העולם , ובניהם גם ~50 ישראלים מפתחים משחקים במשך 48 שעות. מוזמנים לצפות , לשחק ולדרג את כל המשחקים, וכמובן לתת את תשומת הלב הראויה למשחקים הישראליים (שכולם די מוצלחים יש לציין) http://globalgamejam.org/Game_browser וכמובן אתם מוזמנים לראות גם את המשחק שלי http://globalgamejam.org/games/starry-starry-night משחקים מגניבים נוספים: http://globalgamejam.org/games/gravema אחד מהמשחקים היותר מסוגננים שנוצרו בתחרות. http://globalgamejam.org/games/angels משחק מגני…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום קודם כול אני די חדש בפורום הזה עכשו ככה שנה הבאה אני עולה לכיתה י' והחלתי לחשו קצת על העתיד שלי ואני חושב ללכת למגמה {לבגרות} של משהו שקשור למחשבים ואולי אחר כך ללמוד מדעי המחשב מחשב ותוכנה זה דבר שמאו מעניין אותי הבעיה היא שאני לא באמת מבין בזה הרבה אז אני רוצה להתחיל ללמוד לפחות קצת שיהיה לי ידע בסיסי במחשב דברים כמו לדעת להתעסק אם BIOS קצת חומרה דברים מעבר ל"להוריד ולפתוח דף אינטרנט" אני לאיודע אם זה הפורום המתאים אבל אשמח אם תעזרו לי למצוא כלים ראשוניים איך בעצם להתחיל ללמוד "מחשבים"
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
איזה כלבים הם ?!@!?#@ אני רואה עכשיו את המשחק ! גמר ווימבלדון וישראלי משתתף שם פעם ראשונה !!! היה משחק אדיר, נהיה מעניין, פתאום ! ערוץ 5 אומרים, אנחנו עכשיו עוברים לראות את חגיגות האליפות של איזה קבוצה דרקית מדרום אמריקה לא יודע מאיפה וגם לא אכפת לי ומפסיקים את השידור!!!!!!!!!!! והם אומרים, נמשיך לשדר את המשחק בספורט 5 + WTF?!@$!@?#!@?# :cwm23: :cwm23: :cwm23: :bash: ERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRר אם הם ידעו שהם הולכים להפסיק באמצע למה להתחיל בכלל !?!?!?!?!?!?!@?#@!?#@!$?!@$? כוס אמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
אחרי שחרשתי על ההוקס שלי שנה שלמה, הגיע הזמן לחזור לריף (מועאעאעאאעהאה)!! היה לי לפני שנה את ה reef text שנוחות ברמה מדהימה, אבל צריך לגוון... קיצר, איזה דגמים ראיתם שיש בוודאות שיש בארץ? (שאני לא אפנטז סתם על דברים מהאתר שלהם שבסוף לא יהיה פה...) עריכה: וואי, הקטלוג באתר שלהם ממש ממש ממש מזעזע, מה זה הכיעור הזה??...
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-