עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ההרפתקן ומתעד המסעות Christoph Rehage החליט ללכת ברגל מבייג`ין עד גרמניה. אחרי שנה שלמה, הפנים שלו השתנו בצורה מאד משמעותית מהיום הראשון שיצא למסע – שינויים ששיקפו איפה הוא היה ואיפה הוא אמור להמשיך בעולם, אם זה היה מדבר, מסלול הררי, ליד נהר או בעיר גדולה.

2. אני בבזק בינלאומי בחבילה 1.5. בזמן האחרון האינטרנט כל הזמן מתנתק או עובד לאט בצורה איומה. אני לא יכול לשחק ב-WoW כי הפינג לפעמים מגיע ל-1000 ואפילו יותר. זה פשוט בלתי נסבל. עוד מישהו סובל?

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  3. Started by Old Cat,

למי שנסע/ה במשלחות/קבוצות למסע לפולין, בשנתיים האחרונות, אשמח לשמוע דעה או התרשמות על ההכנה לפני הנסיעה: היקפה, תוכנה ותרומתה מכל היבט שהוא. כמו כן לשאלת מיון הנוסעים ובחירתם/אישורם לנסיעה אם היה כזה. אין הכוונה לפתוח בדיון על כדאיות הנסיעות או הצדקתן אלא לימוד ההתרשמות והדעה של הנוסעים בתקופה האחרונה. ה "שנתיים" זה לא קשיח, פשוט היו בשנתיים-שלוש האחרונות שינוייים במערכת ובמיוחד לפני שנה במבנה ההכנה וההדרכות שלפני המסע.

4. Started by IlanF,

סתם רוצה לדעת מה אנשים חושבים. מה אתם מעדיפים, לדבר בסקייפ או בבזק? לא בדקתי את המחירים של בזק, אבל המחירים של סקייפ די זולים.. אז אני חושב שאני אתחיל להשתמש בו...

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by OmerMan,

http://www.rnav.com/cgi-bin/dcforum/dcboard.cgi ???

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  6. כבר כמה שנים יש בעיה באתר הזה כשאתה רוצה להגיב למאמר. אתה לוחץ על התחבר, מכניס את הפרטים ועושה לוג אין. ואז הוא לוקח אותך לדף של הפורומים, אתה לוחץ שוב על המאמר ושוב אתה לא מחובר בשביל להגיב במאמר. זה באג שקיים כבר כמה שנים לדעתי.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  7. קיצר אני ממש רוצה לדעת איך מבדילים בין מוצר מזוייף לאמיתי . למשל ניקח לדוגמא משחת שיניים ,או שמפו ,איך אני מבדיל עם זה מזוייף או לא :s05: אני יודע שתעשיית הזיופים בארץ מגלגלת מיליונים על גבי הצרכנים אז בשביל הידע הכללי . תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

מי היה מאמין שגם מהסרט הזה עשו צחוק

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  9. אני עובד בקיוסק בתל אביב שעובד 24 שעות ביממה, התחלתי לעבוד שם לפני חודשיים , והבעלים משלם לעובדים שכר זנות (שאני אחד מהם, מינימום שבמינימום). ואני כבר מת להתפטר משם, אבל מרוב טיפשותי חתמתי על חוזה העסקה לחצי שנה, עם הבטחה להעלה במשכורת ובונוסים על מכירות, מה שלא קרה בכלל, ובחוזה נכתב שעם אני מתפטר ומפר את החוזה אני צריך להפריש לבעלים מהמשכורת שלי 1000 שקל, ויש לו זכות להוריד לי את כל הבונוסים שנצברו (מיותר לציין שלא קיבלתי כלום). הבן אלף הזה לא משלם לי תעריף מוכפל בשישי שבת (שיוצא לי לעבוד בו הרבה יחסית), והוא משלם לי 19 שקל לשעה בשישי שבת, שזה הפרעה בוטה של החוק, ולמרות שצוין בחוזה באותיות קטנות שאין תוספת לשכר בשישי שבת, אבל זו עדיין הפרה של החוק אפילו שזה מאוגן בחוזה. …

10. Started by Yehudaa,

אני לא יודע מי צודק בסיפור הזה אני או חברת הביטוח אבל אני צריך את הכסף הזה . פוטרתי ממפעל שעבדתי בו 4 שנים לפני כחצי שנה . פניתי לביטוח מנהלים שלי רק לפני חודשיים בדרישה לקבל את הפיצויים . המעסיק כבר העביר כל סכום הפיצויים לחברת הביטוח . אחרי שפניתי אליהם אמרו שיטפלו בזה וכולי ויקח קצת זמן ...אחרי חודש אני מתקשר ושואל מה קורה הם אומרים לי תשלח לי אישור שהחשבון רשום על שמך שלחתי מיד והתקשרתי לוודא שהגיע להם האישור אמרו לי תמתין 30 יום . שבוע הבא מסתיים ה 30 יום אז התקשרתי כדי לוודא שאכן יכנס הכסף הם אומרים לי רק בסוף החודש כלומר צריך לחכות עוד 20 יום נוספים אני ממש לא בקי בדינים האלה ....אז מי צודק בספור הזה ? העיכוב הנוסף הזה מקובל ? אני לא מבי…

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by amd@ati,

קבלו להקה ישראלית קרועה במיוחד, הם מתחזים ללהקה גרמנית ועושים פאדיחות. (בתור בדיחה כמובן) http://www.youtube.com/watch?v=JStMglkRiwA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Nx2RRy0gtm0&feature=player_embedded

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by eliil1,

איך כדאי להירשם, דרך האינטרנט או רגיל עם ערכה? איפה מקבלים תשובה יותר מהר?

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  13. איזה חתימה הכי אהבתם?? אני, אישית, אהבת את החתימה על האלה שפורצים לבית של מישהו, ואז עוצרים אותו על עותק בלתי חוקי של וינדוס. החתימה של WAREWOLF, הציטוט של נייק. "חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!! נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב.. u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp!" נ.ב מותר לי לפתוח תר'ד כזה, כבר הרבה אחרי 2 בלילה..

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by oneq,

שלום, יצרתי גיבוי אתמול לאייפון שלי על גבי המחשב, ועכשיו אני רוצה להחזיר את כל המידע בחזרה לאייפון. הבעיה היא שאני מקבל הודעה כזאת: itunes could not restore the iphone because an error occurred while reading or writing to the iphone הבנתי ש-itunes דורש לפחות 5GB פנויים בדיסק הקשיח. והיה לי הרבה יותר מזה, רק שאחרי הגיבוי, שטח של לפחות 70GB פנויים, פשוט נעלמו. ועכשיו יש בדיוק 0MB פנויים בדיסק הקשיח. איך זה הגיוני? יש לי שני כוננים במחשב - אחד של 120GB שבו מותקנת מערכת ההפעלה, ה-Itunes ולמעשה עליו גם התבצע הגיבוי. וכונן אחר של 512GB שיש בו כל מיני יישומים ומשחקים. מה אני עושה? איך אפשר להעביר את הגיבוי לכונן אחר ומשם לעשות res…

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by 125,

שמעי שבבנק מסויים אם פותחים חשבון בנק אז מקבלים 400 שקל כמין הלוואה כזאת ,זה נכון ? תרחיבו על זה ... ובאיזה בנק זה קיים ?

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by id3232,

מתחיל השנה בניתי לעצמי מערכת מכל קורסי החובה שמופיעים בשנתון יצא לי סה"כ 22 שעות סימסטריאליות. האם זה הרבה/מספיק/קצת? כמה כדאי ואילו להוסיף בחירה אם בכלל? תודה!

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  17. Started by nnfyrbsnss,

מה קרה לאתר DX? הוא לא עובד אצלי, אצלכם עובד? http://www.dealextreme.com/

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by m83b4,

היי, בזמן שלא הייתי באתר התחלתי לצפות באנימות שונות, והתאהבתי באנימציה היפנית.. האם עוד מישהו כאן צופה באנימות ויכול להמליץ לי על כמה טובות ? תודה.

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by Nahum2,

דרושה לי שיטה אמינה. עדיף דיגיטאלית לגיבוי ואחסון של המסמכים שלי לטווח ארוך. חלק אני שומר ב GMAIL שלי אבל זה מי יודע מה אמין\מאובטח. וגם קשה לשמור בזה על סדר. מסמכים כוונתי דיפלומות.תעודות מכל הסוגים. קבלות.אחריות וכאלה. דברים שיש מצב שלא אזדקק להם 5-10 ואף שלושים שנה.

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by Overshot,

מה אומרים חברה? :] ההקלטה כמובן לא ממש מקצועית, אבל עדיין.

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  21. Started by MasterOr,

זה החדש שנכנס לסלקום.. רציתי לדעת אם אני יכול לשים בפלאפון הזה אייקונים כי לא הצלחתי בשום מקום וה cellcom cellcom הזה במסך מעצבן אותי.. ניסיתי גם אייקון ריק דרך ג'וני וואפ לא הלך...

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by darkman,

קבלתי באיימיל מישהו נתקל בזה? http://planet.nana.co.il/Tar2003/Email.txt עבר צנזורה כי זה בא מבזק אם שמות של אנשים

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by Alexkmr,

אבא של חבר רוצה להביא לארץ גאדג'ט, ורציתי לדעת איפה אני יכול לברר את המיסים שיקחו על זה?

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  24. יש לי ידע רב במחשבים אך לצערי בתחום החומרה אני לא מבין כל כך..... עכשיו הבקשה שלי היא שתמליצו על אתרHO עם תמונות של חלקים הסברים סרטונים של פרוק מחשבים..(אני יודע אבל אני רוצה לראות את שלל החיבורים החדשים)/ הסברים על לוחות אם מעבדים זכרונות אפיקים כבלים וכל מה שקשור... אשמח לקבל את התגובות שלכם.

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by D@nny,

שלום, יש לי שאלה בנוגע לחוזה השכירות שקיבלתי מבעל הדירה על מנת שאני אעין בו ואחתום עליו.. יש שורה שהסבה את תשומת ליבי: "הצדדים צהירים ומתנים הדדית ובמפורש כי השוכר לא יהיה מוגן על ידי החוק לא יהפוך דייר סטטוטורי ולא יחולו על המושכר ו/או בקשר אליו חוקי הגנת הדייר וזאת בהתאם לחוק." אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי יותר במפורש לגבי חוק הגנת הדייר. תודה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים