כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
מישהו שמבין/מכיר מישהו שמבין בתחום המזגנים יכול להגיד לי עד כמה גדול הפרש המחירים של המזגנים בין הקיץ לחורף? לדוגמא מזגן 1 כ"ס בזמננו (קיץ) בסביבות 2500 ש"ח כולל התקנה, כמה זה יעלה בחורף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי :] אני מעוניין לעשות קורס פסיכומטרי, חשבתי על קידום אולי. למישהו יש ביקורת עליהם? אני צריך קורס בראשון לציון, קורסים אחרים יתאימו גם הם. תודה =] [עדיף משהו כמה שיותר איכותי עם כמה שפחות ערסים]
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כפי שנרמז בכותרת, אני מחפש גיטרה אקוסטית באיכות הכי טובה שניתן להשיג בתקציב של כ-1000 שקל פלוס מינוס. אני חובבן לגמרי אבל אני בכל זאת לא רוצה להתפשר על גיטרה ב-300 שקל. בנוסף לכך, אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות שממנה ניתן יהיה לקנות את הגיטרה, כי גם בזה אני לא ממש מבין p: תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שעברתי יום מיונים בביתן חיל הים, קיבלתי זימון לגיבוש צוללות שיערך מחר, הבעיה היא שאני לא מרגיש טוב ואני לא אוכל להשתתף בגיבוש, אני ממש אבל ממש לא רוצה לחתום ויתור. מה אני עושה ?! במידה ואני אתקשר מחר בבוקר למדור סיירות ואודיע להם שאני לא יכול להגיע עקב בעיה רפואית, האם אני אקבל צ'אנס נוסף ויזמנו אותי לגיבוש הבא ? תודה רבה מראש, שבוע טוב, לירן.
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, לפני ככמעט חודש מלוא לי 16 ויש לי אפשרות לעשות רישיון לטרקטור אני גר במושב אני מתאמן בקבוצה , יש לי 4 אימונים בשבוע. הנסיעה לאימונים האלה היא 20 דקות ולרוב יש לי בעיות עם ההסעות ההורים שלי העלו את האפשרות של קניית מיול העם למשהו יש מידע על זה? כמה עולה אחד כזה? אני יודע על החוק החדש, שאפשר לנסוע רק במושבים ובאמת אני נוסע/ ינסע (מקווה) רק במושבים ברגע שיהיה לי חיפשתי באינטרנט מידע על מיול אבל לא מצאתי כלום משהו יכול להסביר לי קצת, על מה, איך , איפה תודה רבה * אגב לא היה לי מושג לאיפה לשים את הדיון הזה לא מצאתי שום פורום אפשרי באינטרנט
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
למי שעוקב אחרי הסדרה, יצאו כבר שני פרקים בארה"ב אני כבר לא יכול להמתין לראות אותם. אחת מהסדרות הנחמדות. לידיעתכם
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לאחרונה נזכרתי בסרט הזה והייתי רוצה לראות אותו שוב, הסרט הוא על משפחה עם 2 אחים (בן ובת) באותו הגיל (כנראה) והם עושים מבחנים כדי לקבל רישון בביה"ס, קודם יש להם את התאוריה עם המחשבים הישנים האלה עם המסכים הקטנים (רקע שחור, טקסט ירוק) והנער נלחץ מהשאלות והוא כל הזמן מסתכל על אחותו והוא רואה אותה מצליחה במבחן ואח"כ הם יוצאים החוצה למבחן המעשי והוא נכנס לרכב עם המדריך שהוא בנאדם עצבני והא שם כוס מלאה קפה על לוח השעונים והוא אומר לו שאם טיפה אחת תישפך אז הוא יפסול אותו ואז הוא מסתכל מעבר לכביש וראוה את אחותו בתוך האוטו עם המדריך שלה ואיך היא כזה צוחקת איתו והוא נחמד. הם חזרו הביתה אח"כ והוא לא קיבל רשיון והוא אמר להורים שלו שהוא כן קיבל רשיון ואז הם רוצים שהוא יצטלם עם הרשיון …
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת אם יש אוטובוס\מונית שירות שמגיעים מרחובות בדיוק לים באשדוד או באשקלון, יש חיה כזאתי?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקשר לפלאפון של אורנג' שנמצא בארה"ב בניו יורק. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אין טעם בתר'ד ההוא שאף אחד לא מגיב אז אני רושם פה. I travel the world in the seven size every one looking for something someone want to be on you..... :s05: תודה
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אחד החזקים! http://www.buzzpatrol.com/links/real-life-super-mario/
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב ! כאשר אני מוסיף הודעות בנושאים שונים בפורום אז ההודעות מתעדכנות אבל מונה ההודעות שלי לא מתעדכן.... זה נראה כאילו או תקוע .. האם אתה יכול לסדר לי את זה....? הערה : הוספתי כבר 6 הודעות וזה לא עידכן לי את מונה ההודעות.... תודה מראש על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
נמאס לי מהרקע שלי כבר :s05: יש אשכול בפורום windows אבל זה אשכול מ2004... אין אתרים חדשים עם רקעים של ויסטה?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.itsall3.com/game.swf?sb=true&dp=q.php&g=/ourgames/lines.swf צריך לאסוף את הכוכבים ולא לגעת בלבנים .
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום,יש לי שאלה רצינית בנוגע למועד ב במתמטיקה. קצת רקע- סיימתי י"ב לפני שבועיים,אני רוצה להשלים את טופס 3 על מנת לסגור 3 יחידות בציון 100 בישביל לאחר הצבא להשלים ל-4 יחידות. האם אני יכול לגשת כנבחן אקסטרני?בלי מגן,פשוט אין לי זמן ללמוד למבחן המתכונת,יש בעיה כלכלית בבית ואני עובד ועוזר אז אין לי זמן לשבת ללמוד, ככה ישאר לי שבוע למצוא עוד קצת זמן לחזור על החומר. אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הייי כולם אני לומד עם חבר למועד ב' ושנינו די שחכנו מלא דברים כי היינו בטוחים שיש לנו ציון טוב אז אם מישהו יכול בבקשה לעזור לפתור תשאלה?..... טנקס
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
פעם המחירים היו גבוהים ועכשיו ממש בריצפה. אבל אני רוצה לקנות כרטיס בנפח גדול יחסית ואני מעוניין לדעת מתי תהיה ירידת מחירים הקרובה (אם בכלל). תודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
וואלה קניתי אותו סביבות אוגוסט 06 נדמה לי, אני יודע שהיה בנזונה אז סתם רוצה לדעת אם עדיין נחשב טוב או שכבר לא משהו -אנלא מעודכן בגלל הצבא, אגוז כבוד לוחם אם - DS4 ספק - LIBERTY 500 זכרונות - OCZ 2GB 800 MHZ CL4 כ. מסך - RADEON X1900XTX מעבד- Intel® Core2 CPU 6300 ד. קשיח - WDC WD2500KS-00MJB0 מארז - GIGABYTE AURORA צורב דיוידי לא כזה קריטי איזה משהו של פיוניר לא עושה בעיות מבסוט ממנו דווקא תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איזה משהיא משגעת אותי לדעת מה רשום פה.. http://img142.imageshack.us/img142/4783/x001mk9.jpg מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך שדוד שלי ישלח לי משהו מארה"ב .... מישהו מכיר חברה זולה שעושה משלוחיםן מארהב לארץ ? ב DHL זה עולה 70 דולר , המוצר בערך 1-2 ק"ג ... אם יש משלוח באיזה ה30-40 דולר יתאים לי יותר ...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמורה להגיע אלי חבילה בדואר רשום, ואני מבין שאני אצטרך בסופו של דבר ללכת ולקחת אותה מסניף הדואר הקרוב. בכל מקרה, באתר של הדואר כתוב שהחבילה הגיעה היום לסניף הדואר שקרוב לביתי. הבעיה היא, שבדואר רשום אמורים לקבל קודם איזה פתק הביתה שאומר שהחבילה נמצאת שם ואני יכול לקחת אותה עם הפתק הזה. אבל הפתק עוד לא הגיע (אני גם לא סומך על הדוור של השכונה) ואני כבר רוצה לקחת את החבילה. האם אני יכול ללכת לקחת אותה בעזרת תעודת זהות וזהו? (החבילה רשומה על שמי) תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , שי לי בעיה . יש לי הארד דיסק ראשי שעליו מותקן הוינדוס ועכשיו חיברתי עוד הארד דיסק שעליו יש מידע שברצוני לשמור , אך אני לא יכול לגשת להארד דיסק כי הוא אומר לי לפרמט אותו. האם יש איזו דרך/תוכנה שבעזרתה אני אוכל לגשת לקבצים שנמצאים על ההארד דיסק השני שלי?? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יצאו להם pre-air DVDrip. משהו לא מסתדר לי עם הסדרה, אולי הפרקים היו "מתישים" פשוט לא זה, אולי קצת פחות מעניין לראות את דקסטר אימפוטנט, אבל לא היה את המתח של העונה הראושנה. בהתחשב שכמו כל סדרה של Show Time היא לא תשרוד יותר ממספר עונות והעונות קצרות, 2 הפרקים הללו נראו כמו בזבוז מיותר של זמן אוויר, הייתי צריך לכפות על עצמי להשאר "ער" בחלק מהזמן וזה דיי הרס את הטעם הטוב שהעונה הראשונה השאירה. כמו כן כל ההצגה של דקסטר בתור אימפוטנט לאחר מה שקרה בסוף העונה הקודמת וכל החפירה בשביל להראות שהוא "אנושי" קצת הורסים את הדמות, במיוחד בהתחשב בלחץ שהם מנסים לדחוף את כל הדברים האלה על הצופה. אבל בהתחשב שכל הגופות שדקסטר זרק לים התגלו והביאו את ה-FBI בשביל למצוא את "הרוצח" אולי המתח יחז…
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תמונה של Porsche 911 Turbo, ברזולוציה גבוהה מאוד. אני לא מתכוון לרזולוציה של רקע אלא למשהו הרבה יותר גדול מזה... אני לא יודע גדלים מדוייקים, אבל זה הולך להיות מודפס בפלוטר (מדפסת גדולה) אז תבינו לבד... תודה
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-