כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
לא נראה לי הגיוני שכן...
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע נמצא בתאילנד ועתיד לסיים את הטיול עוד כשבועיים בבנגקוק. אני מתלבט האם לקנות כאן מחשב או לפחות חלקים כמו מעבד לוח זכרונות וכו' על מנת לחסוך. השאלה עד כמה זה אמין וכמה זה חוסך. שמעתי שיש קניון (פנטיפ פלזה) רק למחשבים. המחשב המיועד הינו לשימוש משרדי בלבד , מוזיקה וסרטים וכו'. יש לציין שאין צורך בציוד היקפי בכלל וגם לא בהארדיסק. תודה מראש, אופיר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט לא ידוע איפה לחפש , כמה וכמה פעמים אני שומע שירים שנאמרים בהם כול מני דברים בלטינית (כמו תפילות). כמו למשל (זה מAssassins Creed): http://www.youtube.com/watch?v=VjW0-PMHAXU מתחיל ב1:20
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להביא לי שם של תוכנה שבעזרתה אני יכול לצלם את מה שאני עושה במסך (סרטון וידאו)?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
פיקסר, אתר הפיקסלים הישראלי http://www.pixer.co.il בסגנון "מיליון פיקסלים", האתר מגייס כספים עבור עמותות נוער וילדים בסיכון. ** האתר נבנה בשיתוף עם עמותות אלו"ט, אתגרים, שמע ואל"י... האתר מיועד לפרסום קישורים, תמונות, לינקים או כל דבר שבא לכם! כנסו ותראו! מה דעתכם עליו? ההודעה מפורסמת באישור מנהל ראשי: MiniMizer.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה להתקין בביתי פרגולה חשמלית, אך שלא יהיה פרגולה חשמלית אלא גם איכותי. מבחינת חברות ושירותים שקיימות בארץ שמייצרות, מייבאות ומתקינות מוצרי הצללה למיניהם. מה עלויות של פרגולה חשמלית בדרך כלל מהמחיר הזול עד ליוקר? האם המחיר גבוה מצדיק לפי איכות הפרגולה, או בגלל דברים אחרים, עלויות התקנה, איכות השירות, גודל החברה? אשמח לקבל חוות דעת וניסיון עשיר כמה מכם שהם צרכנים שכבר צברו ידע או מכירים את הנושא יותר טוב ממני. תודה, אליהו
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סנטה, סנטה יש לי בקשה קצת מוזרה אבל היא מציקה לי מאוד, אני כרגע בצבא ויוצא לי הרבה זמן לגלוש בטלפון ומה לעשות שזה אחד האתרים היותר אהובים עלי, אבל הבעיה היא שאני גולש מסמארטפון (יש שיגידו שזה לא בעיה ;D ) ובסמארטפונים המספרים של הדפים בפורום מוצג בקטן מאוד, ואני שהתברכתי באצבעות גדולות לא מסוגל לבצע את הפעלה כנדרש מבלי ללחוץ על משהו אחר לכן אני מבקש שלשנה החדשה אני יוכל ללחוץ על דפי הפורום בלי בעיה מיוחדת. תודה סנטה. :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^^^ מצטער, בד"כ אני משתמש מנומס ונחמד אבל האלפקה הסורית הזה, הייתי חייב להגיב איכשהו.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קודם כל - לגבי עזה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%9C%D7%A0%D7%93_(%D7%90%D7%99) רואים את השטח הסגול למעלה? (מפה מדינית) זה אנגליה, וכל שאר הירוק זה אירלנד, זה חלק מאנגליה, לאנגליה יש עוד אי שלם, והחלק הסגול הזה למעלה זה סוג של "הדחפות", אבל אנגליה לא יכולה לוותר על השטח הזה כי גרים שם אנשים, כל הזמן יש שם מלחמות על הגבול הזה, זה מזכיר את עזה לפני ההתנתקות, חוץ מהעובדה שאנגליה באירלנד מנותקת לגמרי מהאי אנגליה. אז למה לעזאזל אנחנו התנתקנו ואנגליה בחיים לא תעשה את זה? כי אנחנו מדינה של שמאלנים ובוגדים, שמפעילים לחץ על אחד כמו שרון שהוא ימני בשביל להתנתק ממקום.. שגרים בו אנשים. ובדיוק כמו שאנגליה עומדת על העקרונות שלה. למה אנחנו לא?! בנוסף, ראיינו חייל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Zombiegrinder 60000 http://www.chilloutzone.de/files/05112003.html המוזיקה עושה את זה, שילוב טוב של מוזיקה למשחק רצח חסר מעצורים התוצאה הטובה ביותר שלי נכון לעכשיו 10:47 אני מת על המוזיקה
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שמעתי שכשייצא וינדוס ויסטה הוא לא יפעל בלי צ'יפ מסויים שיבוא עם התוכנה או משהו כזה? זה נכון? הוינדוס יהיה בלתי פריץ? (סליחה אם זאת שאלה לא במקום...)
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
ניראה לי שזה הפורום המתאים... ??? יש לי כמה אפשרויות לקנית פלאפונים. איזה הכי כדאי? האופציות שחשובות לי. -צילום באיכות מעולה -אפשרות לשמיעת שירים MP3 -איכות סאונד טובה האפשרויות שלי הן: sony ericsson K750I sony ericssom K700I (ביניהם אני הכי מתלבט.. מה ההבדלים ביניהם בצילום,מוזיקה ועוד... motorola v3 זהו... ביניהם אני מתלבט... יש לי אפשרויות לעוד פלאפונים אבל אני לא אוהב אותם.. תודה
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קראתי שרוצים להפריט את HOT ( תשתית ) לחברות הקטנות גלעד ארדן , אז יש מצב שאני ו HOT נצטרך להיפרד בקרוב ... אבל השאלה שלי היא כזאת : מה העוצמות שידור התקינות שלהם ? אצלי זה 56-57DB במקרה הטוב ויצא לי לגלוש ככה בגוגל וקראתי שהעוצמות צריכות להיות בין 60-72 יש לי מדי פעם לעיתים רחוקות פריזים כאלה ופעם אחת זה הגיע ל 52DB כל הנורות של ה VOD אינטרנט הכול דולק תקין השאלה אם בכל זאת צריך לשים מגבר ? צריך להזמין טכנאי ? או להשאיר את זה ככה ? רציתי להוסיף שזה ממיר HOT MAGIC ADB DOCIS לא HD והוא לא מקליט סדרות סתם דוגמא " היסטוריה למכירה " וצריך כל הזמן ללחוץ הקלט הקלט מעצבן אולי זה קשור לעוצמות או שאין קשר ? היה לי לפני זה YES הממירים שלהם טובים יותר הממשק לפחות התוכנה בהוט זה חרא…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד כדאי ללכת על הנדסאי תעשייה וניהול ?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כפי שידוע לכם תחום התאורה נמצא כרגע במצב מאוד לא יציב ובעייתי. בדיון בפורום תאורה באנגלית כלשהו, בו אני פעיל, מישהו העלה ת'רד כלשהו, עם מספר קישורים מזעזעים: ראשית, בקישור הבא, התברר לי כי פיליפס עובדים עם קבוצת "ירוקים" בינלאומית כלשהי, במטרה לשכנע את הממשלות בכל העולם לאסור את השימוש בפנסי הרחוב המוכרים לכולנו עם נורות הפריקה (כספית, נתרן ומטל הלייד) עד 2015, ושכל פנסי הרחוב הקיימים יוחלפו ב-LED עד שנת 2020. בנוסף, בקישור הזה, התברר לי כי מי שגרם להוצאת נורות הלהט אל מחוץ לחוק במערב, הם פיליפס. והסיבה לכך שאני חושב שהם עשו זאת היא: כסף.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן לא זוכר כמה אבל בטוח אחרי תחילת שנה"ל הנוכחית מישהו נתן פה קישור למשחק אינטרנט שבו כל שלב עוברים יצורים שצריך להרוג אותם בעזרת מערך מכונות שיורות די דומה לCanyon Defence במיניקליפ http://www.miniclip.com/games/canyon-defense/en/ תודה לעוזרים (אני מחפש את הקישור) או את שם המשחק
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ואם יש אפשר לינקים בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רשום "המחאת דואר" "למוטב בלבד", אני יכול להפקיד את זה רגיל כמו כל צ'ק בסניף של הבנק שלי? או מה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים , אני מגיע מחרתיים לראיון עבודה רציני שדורש שאביא עימי תעודת שחרור מהצבא. עשיתי שירות מלא , אך הערכת ההתנהגות שלי כפי שרשום בתעודה על הפנים . השאלה היא , אם אגיע לקצין העיר - האם יש אפשרות לשנות משהו בתעודה , או לחלופין - לקבל מסמך שחרור חלופי ( במידה ואגיד ואיבדתי את שלי לקצין העיר) שבו לא תהיה מצויינת ההתנהגות ?? האם מישהו מניסיונו האישי יודע עם דבר כזה אפשרי ??? ASAP
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אם מישהו יוכל לענות על השאלה בכותרת, תודה.
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
הבנתי שממאי הם כבר חייבים לספק את השירות הזה רציתי לדעת אם זה באמת ככה ואם כן מה המחירים של ה ADSL שלהם אחרי שמתנתקים מהקו טלפון ? זה המקור שקראתי : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האתר www.pccool.co.il קיים, אך החנות שלהם נסגרה בקריות. ממה שהבנתי כאן ניתן לבצע הזמנות דרך האתר וזה ישלח מהסניף שלהם מנתניה. לפני כשבועיים וחצי הזמנתי פאנל שליטה על מאווררים דרך האתר ועדיין לא קיבלתי את המוצר או סימן כל-שהוא מהחנות עצמה. יש למישהו מושג איך יוצרים איתם קשר?(הטלפון והאימייל שלהם באתר לא עובדים)
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי שאלה, יש לי דיסק בגודל 80 גיגה ואני רוצה לפצל אותו ולעשות 2 משתמשים(LOG ON). כך שאחד יהיה לו 40 גיגגה ולאחר יהי גם 40 גיגה.. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ענקית התוכנה חושפת זינוק של 200% בהתקפות על סיסמאות ומקדמת מעבר מאסיבי לטכנולוגיית אבטחה מתקדמתלכתבה
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
- 2 followers
-