כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
זאת ההודעה שאני מקבל בעמוד הראשי של האתר ואז בכל עמוד חדש בתוך האתר שאני מקליק עליו פעם ראשונה שאני רואה את זה פה אבל כבר ראיתי את זה באתרים אחרים לא ציפיתי לראות את זה בפורומים פה אבל האם אני היחיד שמקבל את זה ? Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
נפתח פה לפני מס' ימים שירשור על ספרים שהשפיעו על חייכם, חשבתי לעצמי- למה לא גם על סרטים או סירטונים/קליפים. אתם מוזמנים לשתף כאן את הסירטונים אם הם מ-יוטיוב או שמות של סרטים שהשפיעו עליכם ולציין איך הם השפיעו על חייכם.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
היי אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי דרך(אם אפשר גם הסבר) זוהי השאלה: אופנוע ומשאית שהמרחק ביניהם הוא 150 ק''מ יצאו באותו הזמן ונסעו באותו כיוון כך שהאופנוע נסע אחרי המשאית. מהירות האופנוע הייתה גדולה פי 2 ממהירות המשאית. האופנוע השיג את המשאית אחרי 3 שעות. לאחר מכן הם המשיכו בנסיעתם. א.מה היו המהירויות של המשאית ושל האופנוע? ב.כמה שעות אחרי שהאופנוע השיג את המשאית המרחק ביניהם היה 125 ק''מ?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מחפש המלצה לחדשות שמסכמות את השבוע שהיה (משהו שמשודר בשישי או שבת). אני רוצה שיהיה אפשר לראות את זה באינטרנט (כלומר לא לקרוא אלא לראות וידאו..) תודה
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
איפה נמצאים איי פארו ,האם הם קרובים לגרמנייה? אני צריך קצת מידע על המקום הזה ,תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בחוזה ההתקשרות של בזק בינלאומי רשום: " קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה"). " מדובר על חבילה של 4Mb האם מדובר על תנאי "סטנדרטי" או משהו ספציפי לחבילה? תודה
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
מתחיל השנה בניתי לעצמי מערכת מכל קורסי החובה שמופיעים בשנתון יצא לי סה"כ 22 שעות סימסטריאליות. האם זה הרבה/מספיק/קצת? כמה כדאי ואילו להוסיף בחירה אם בכלל? תודה!
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מחפש כיסא מנהלים כזה- יש אותו באופיס דיפו, אבל הוא עולה שם 600 ש"ח. אני קניתי כיסא כזה בסביבות 400-300 ש"ח לפני כמה שנים, גם באופיס דיפו אבל עם איזה הנחה או משהו כזה... ניסיתי לחפש בזאפ, עברתי על כל העמודים ולא מצאתי כיסא כזה. אולי מישהו מכיר חנות באינטרנט שמוכרת כיסא כזה? תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה קרוב משפחה סיפר לי שהוא שמע שרוצים לקצר את השירות משלוש שנים לשנתיים וחצי או משהו כזה, אז רציתי לדעת אם למישהו יש מושג על מה מדובר, לא ממש מצאתי פרטים בנושא. בתודה מראש, גיא
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אחרי 93 דקות מטורפות של כדורגל אימטני מילאן ניצחו 3-0 את מנצ'סטר יונייטד קיצר היה משחק מטורף ומילאן הוכיחה לכולם שהיא קבוצה הכי טובה שיש בעולם ובגמר היא פשוט תקבל על זה פרס!!!!!!!! ניתראה בגמר מילאן-ליברפול ביייייי ולילה טוב
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=43298 מסופר על בחור נחמד ש"חבר" שלו שפך חומר מסוים על הכרטיס שלו ועוד מישהו מציע לו blow off או תרסיס כזה שם ממש צחקתי
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום. אני פותח את הת'רד הזה כיוון שזה יום חם מאוד. נגיד ויש לי הארדיסק עם דברים חשובים מאוד (!!!) עליו, אז מה יהיה עדיף לו? 1) דלוק אבל מתחתיו פועל מאוורר 120מ''מ (הוא פועל ומייצר חום אבל גם מקורר). 2) כבוי, בתוך קופסת קרטון (כבוי, לא מייצר חום אבל גם לא מקורר). אלו שני המצבים שבהם אני משתמש בהארדיסק (בקרוב הוא ייכנס לקופסא חיצונית עם מאוורר אבל אני מניח שזה לא משנה כי זה כמו מצב 2, אבל אם רוצים להדליק המאורר שבקופסא חייבים גם את ההארדיסק). שני המצבים הם בטמפ' החדר+- (לפעמים חם) בקיץ, בחדר מוצל. פתחתי את זה בכללי כי מבחינתי זה מתייחס לכל רכיב חומרה כלשהו, לא רק הארדיסק. תודה מראש ומקווה שהבנתם
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מה קורה ? רציתי לברר לגבי הרשמה לגרין קארד , איך אני יכול להירשם ?? ראיתי כמה אתרים שעוזרים עם ההרשמה אבל איך אפשר לדעת אם זה זיוף או לא ... תודה
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
זה סרטון דיי ישן, אבל בשביל כל מי שלא מכיר: http://www.x-lan.org/Counter-StrikeCheater.avi העלתי את זה על השרת שלי...כך שתוכלו להוריד כל עוד לא כולם בבת אחת P: מה אתם אומרים ? אני אומר: הלוואי בארץ , יש לנו בעית צ'יטרים חמורה והיה יכול להיות נחמד אם היו עושים את זה לצ'יטר ישראלי
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היייייייייייייי אז ככה מהחלטות שלי אני הולך לקנות מכשיר שני ברשת פלאפון אני אבל יש לי בעיה נוראיתתתתתתתתתת עם המכשירים שלהם!! אין להם מכשיר אחד שקרוב למושלמות (סליחה אבל הפרסומת אבל יאללה נוקיה!!! ) והמכשיר שהכי קרוב למה שאני מחפש שיש להם הוא הmoto a 840 אבל גם לו חסר בלו טות' ואומרים שהקרינה שלו גבוהה ברמות אז רציתי לשאול אם מישהו פה יודע על משו הולך לצאת ברשת שיש לו מצלמה MP3 כרטיס הרחבה לזיכרון, בלו-טות' ו....אני חושב שזהו (אגב היום אני עם הנוקיה 6230 שאני מאוד מאוד מאוד אוהב ומרוצה ממנו אבל הוא הולך להיות המכשיר השני שלי ורוב הזמן להשאר בבית אז....)
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
THANK YOU VERY MUCH I APPRECIATE IT קלטו איך הוא הולך לאיבוד בן שני המשפטים
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
מעריכים את מוצרי הקירור של חברת נוקטואה האוסטרית אבל לא סובלים את גווני החום והבז' שמאפיינים אותם בדרך כלל? כעת יש אלטרנטיבה - גם עבור מערכות Mini-ITX קומפקטיות ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
http://www.1-click.jp/ זה כ"כ מצחיק לראות אותם מתעייפים אחרי שהזזתם את העכבר הרבה... @
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-