עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by re5pect,

שלום. החלטתי שאני עושה labret, רוב החברים שלי הולכים לפירסרים חובבנים\אפילו עושים בעצמם.. אני לא רוצה לקחת את הסיכון הזה, אז אני מחפש מקום מקצועי ועדיף לא יותר מדי יקר באיזור המרכז, עדיף ר"ג. ראיתי איזה מקום קטן בזבוטינסקי, אני לא זוכר מה השם, מישהו מכיר אולי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

מי היה מאמין שגם מהסרט הזה עשו צחוק

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  3. מיציתי תצמי בכותרת... קיבלתי זימון ליום שדה במכון וינגייט אבל אני מאמין שהמקום שלי יותר בפיתוח ובמחשוב בצבא...יש יותר ראש מגוף יש השפעה להברזה משם על גיוס למודיעין?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  4. http://www.engadget.com/2011/03/07/western-digital-drops-4-3-billion-to-acquire-hitachi-gst-enter/ WD תוכל להתמודד יותר טוב מול סיגייט בשוק האחסון.

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  5. בעוד AMD פורחת, אצל אינטל הדברים לא הכי מלבבים, בלשון המעטה. זה מקרין גם על הפעילות אצלנו - https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5515998,00.html

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by Ilona Gefter,

הייי אני צריכה עזרה בניתוח זמו ריצהה של אלגוריתםם אשמח אם יש פה משהו עם ידע במבנה נתונים שיכול לעזור לסטודנטית מיואשת !! (void func(int n int i,j; int x=0; for (int i = 1; i <= n; i *= 2) { for (j = 1; j <= i; j++) { x++; } }

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by Majh,

שלום, אני היחידי שרק באתר הזה יש לי איטיות וטעינה ארוכה במעבר בין דפים? לא משנה אם זה מהסלולר או ממחשב נייח עם חיבור של סיבים אופטים, האתר מגיב לאט כמו בחיבור של 56k. או שזה רק אצלי?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  8. או המציאות את הקומדיה? קומדיה : מציאות: http://www.mako.co.il/news-israel/education/Article-aa8f99b4e0f5d31004.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=529170498

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  9. אהלן אני רוצה להתחיל ללמוד MCITP בעצמי ולעבוד עם זה בבית יש לי 2 מחשבים חזקים שיעשו את העבודה אני רוצה שאחד יהיה ראשי שבו אקרא\אצפה בסרטונים ובמחשב השני אני אעשה את כל הניסויים , אתקין WINDOWS SERVER 2008 ואתחיל להתעסק ולהבין מול מה אני עומד רציתי לשאול\לבקש : 1.קישור לחומר המדויק שאני צריך ללמוד ב NUGGETS משהו שמתחיל מהבסיס 2.מה אני צריך להכין כדאי להתחיל את הלימודים ? מחשב שרת , ראוטר , סוויץ ? 3.מה עוד לדעתכם כדאי לי לעשות ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  10. אורח עידו זגורי
    Started by אורח עידו זגורי,

אני לא יודע איך לשלוח קישור של סטים למישהו אחר

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by askme,

או איך שבא לכם ! רק חג שמח ! העיקר שיעבור בשימחה ונחת וכל הישועות, לכל הגולשים הקבועים והמזדמנים ולכל עם ישראל וגם אזרחי ישראל. עם מצות ועם פיתות וכל מי שמה ואיך שנראה לו. כל הישועות !

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  12. היי ושבת שלום מנהלים אני לא יודע אם זה שייך לפורם הזה אז במידה ויש צורך לעביר!! יש לי אופציה להרכיב מחשב מכמה חלקים שיש לי בבית שהם ללא שימוש! היתי רוצה לקבל חוות דעת עם כדיי להשקיעה מאמץ בשביל לקבל תוצאות!! המשחשב אמור להיות למשחקים.. אני יודע שזה לא המחשב! אבל היה אפשר להנות מהמפרט הזה? אז ככה! זה המפרט: ASRock 4CoreDual-SATA2 http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 Intel Celeron D 2.6Ghz @ 3.0Ghz S775 2GB 667HZ @ 800+HZ HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI AGP http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 Western Digital 250GB PSU 400W MAX 22" Chi Mei LCD DVI NEC DVD RW ND-3550A וכמובן תודה מרו…

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by OmerMan,

http://www.rnav.com/cgi-bin/dcforum/dcboard.cgi ???

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by CaRTeR,

אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת אני צריך מבחן פסיכומטרי בעברית כאשר המבחן הזה נדרש מאדם כדי להתקבל לעבודה בתור מתאם.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  15. אני קונה אוטו עכשיו והייתי רוצה לרנות איזה מקלט רדיו / סידי טוב ואני הייתי רוצה לדעת האם יש מקלט רדיו של תחנות מהאינטרנט או משהו כזה דומה כי אני ממש אוהב תחנות מהאינטרנט ואני מוכן להשקיע במשהו טוב !

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  16. לפני חצי שנה קניתי מחשב מחנות לא ממש ידועה, הוא הביא לי את המחשב ולקח את זה שהיה לי לתיקון. אז אני בכלל לא טרחתי לבקש ממנו את המחשב, באותו זמן לא ממש הבנתי בחומרה ואמרו לי שהמחשב שווה פחות מ-50 ש"ח אז בגלל זה לא ביקשתי אותו. ראיתי מודעה לפני חודש שמישהו רוצה לקנות מחשב ישן, בדיוק כמו זה שהיה לי ב-500 ש"ח. התקשרתי אליו ואמרתי לו שיש לי אחד (זה שנמצא אצל הטכנאי) והסכמנו על מחיר של 500 ש"ח. אז התקשרתי לטכנאי שאצלו המחשב, הוא אמר שיביא לי אותו מחר וטען שאני צריך לשלם לו 300 ש"ח על החלפות של חומרה שהוא עשה. הוא טען שהספק כוח היה מקולקל ולכן הוא היה צריך להחליף אותו (בזה הוא צודק, הספק היה מקולקל). הוא עוד טען שהזיכרון היה מקולקל (אני לא בטוח לגביי זה, לא זכור לי שהזיכרון היה מ…

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  17. הודעה פרטית בזו הלשון: שלום, אני אלי ואני כתב באתר PCArena.org. שמתי לב שרמת הכתיבה וההתנסחות שלך גבוהה, ורציתי לדעת האם אתה מעוניין לנסות ולהיות כתב באתר. הכתיבה כוללת מספר ידיעות בשבוע (3-6) וייתכן שבעתיד גם כתבות מקור. מחכה לתשובה. עוד מישהו קיבל? מעניין אם הם פונים גם לכתבים קיימים באתר כדי לנסות "לגנוב" אנשים. אני במקרה מגיע מתחום המגזינים האינטרנטיים ובעבר ערכתי וכתבתי במגזין מקוון, והייתי עד להמון נסיונות מצד מגזינים מתחרים לגנוב כתבים ורעיונות. ובכלל, שווה לבדוק אם זה לא "ספיידר" שרץ על האתר ושולח הודעות... עריכה: לא ממש הבנתי למה הפתיל ננעל, מטרתו היתה ליידע את מנהלי הפורומים והאתר לגבי התופעה, אבל שיהיה. סה"כ רציתי לפעול לטובת האתר שאני נהנה להשתתף בו.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by crovei,

טוב, כבר מ-5 בצהריים אני מנסה להחזיר תגובה בת'ראד שפתחתי היום בפורום "מעבדים לוחות-אם וזיכרונות" ואני כל הזמן מקבל הודעה מ-SPD: ניסיתי לשלוח עם ה-IE וגם עם ה-FF.. ניסיתי לדחוף לפלופי שטר של 20 שקל והוא לא קיבל את זה.. ניסיתי בעירום.. קיצור שומכלום! עוד מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את זה? (אה, ובדקתי את העניין, ומה שקורה פה זה סלקציה לא חוקית של הודעות! אבל קבלו את זה: בשנת 2000 ייצא חוק נגד סלקציה, או בשמו המלא: "חוק איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים, התשס"א - 2000" אז אבא שלי עו"ד ואני הולך לתבוע פה לכולם את הצורה אם אני לא אצליח לשלוח את ההודעה הזאת!) עריכה: אוקיי, ההודעה הזאת נשלחה.. שלחתי לאבא SMS לבטל את התביעה.. אבל עדיין אני…

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  19. השארתי את המחשב דולק..יש לי אנטיוירוס פיירוול ומה לא.... שחזרתי כל המחשב מלא קישורים ,לא משנה מה הרצתי,סרקתי ב Norton 2005 ו Ad-aware ומה לא...לא עוזר,המחשב לא זז...כל אתר שאני נכנס אליו אני מופנה ל http://www.quicknavigate.com/ מה עושים??? :'(

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  20. האם משהו יודע אין קןראים והיכן ניתן להשיג מתקן לשפורפרת טלפון המאפשר להניח אותו על הכתף ביתר נוחות. זה משהו שראיתי פעם, נתפס על גב שפופרת ו"מעבה" אותה כך שזוית הצוואר אינה חדה מדי בעת דיבור ללא ידיים (השפורפרת בין הכתף לאוזן).

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by timac,

צונזר ע"י אחראי המשמעת. קרא את חוקי הפורום, דיוני קנייה ומכירה אסורים על גבי הפורום!

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by noambaum,

קודם כל ,אם אני מפר איזשהו חוק של הפורם אני מצטער ונא לנעול. אם לא...אני מכיר רק את WNET , אתם מכירים אתר אחר שאפשר להוריד ממנו תרגומים?

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  23. לא מוצא את זה במשרד החינוך , אז רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים מה ירד במיקוד של השנה (שכבה י מועד קיץ) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  24. אז ככה נניח ששמפקד כלשהו רוצה להעניש אותי, ואי אפשר להעניש אותי בלי למנוע ממני טיפול רפואי כלשהו שהמליץ עליו רופא מומחה בצה"ל אני לא אהיה בסיכון לנזק ארוך-טווח כלשהו אם אני לא אקח את הטיפול הזה, אבל זה עדיין עלול לדרדר את המצב הרפואי שלי קצת זה מותר?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by Omerole,

האינטרנט שלי כבר הרבה זמן מקרטע בגלל שהראוטר בסלון ואני במרתף.. חיפשתי מדריכים לשיפור האינטרנט ונתקלתי בדבר הבא http://www.freeantennas.com/projects/template2/index.html בניתי 2 כאלה לאנטנות של הראוטר וקיבלתי עוד 2 ברים של קליטה! האינטרנט משמעותית הרבה יותר מהיר עכשיו.. החלטתי שבשביל הזמן שהשקעתי והמאמץ (חתיכת קרטון ונייר כסף) זה ממש מדהים ואולי עוד אנשים כאן יוכלו להנות מזה.. זה נראה קצת מצחיק אבל זה עושה את העבודה יותר טוב ממגבירי אנטנות שעולים 50 דולר פה מינימום..

• 4 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.