עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by d.k.,

מבצע די שווה, שבמקרה ראיתי אתמול, כנראה היום, זה היום האחרון של המבצע...

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by ag43,

ברשותי מכשיר איפוד וידאו (5TH GEN) בן כ4 שנים שמור מאוד (נראה חדש לחלוטין). לאחרונה הבטריה התחילה להראות סימני גסיסה (מספיקה ל3 שעות שמיעת מוזיקה ויורדת בעקביות). אני מחפש סוללה חלופית +כלים לפתיחת האיפוד. אשמח להמלצה על סוללה איכותית (אני לא רוצה עוד חצי שנה להתחיל את התהליך מחדש) במחיר סביר. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  3. אורח עידו זגורי
    Started by אורח עידו זגורי,

אני לא יודע איך לשלוח קישור של סטים למישהו אחר

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by 123456789,

מה הגיל שלכם

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by drorhazan,

אני ממש אבל ממש רוצה להדפיס לי את כל המאמרים והביקורות והמדריכים (ואפילו גם ידיעות חדשותיות) שהתפרסמו פה באתר מאז הקמתו, אבל השאלה שלי היא: האם הם מקצועיים עד כדי כך שאפשר להסתך עליהם בעינייים עצומות ולא ללכת לאתרים אחרים? מה אתם אומרים על וואלה מחשבים ונענע מחשבים? איך החומר שלהם? יש הרבה כתבות שמועתקות מ- hwzone ל-ynet. איך החומר שם?

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by Majh,

שלום, אני היחידי שרק באתר הזה יש לי איטיות וטעינה ארוכה במעבר בין דפים? לא משנה אם זה מהסלולר או ממחשב נייח עם חיבור של סיבים אופטים, האתר מגיב לאט כמו בחיבור של 56k. או שזה רק אצלי?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by artyom,

סתאם כדי לשעשע אתכם אני יספר לכם מה קרה לי היום... חבר שלי מחפש תחליף ל440MX שלו אז חיפשו בחנויות בעפולה כרטיס קצת יותר טוב (כמו 9550 או משו בסגנון) אז קיצר בחנות ה-4 שנכנסנו אני שואל: איזה כרטיסי מסך יש לך עד ה400 שח... טכנאי P4: יש לי את הFX הרגיל... אני: מה זה FX רגיל.... יש הגדרה לדבר כזה? הוא: מוציא לי 5200 של לידטק ואומר: זה מריץ לך את כל המשחקים החדשים בלי שום בעיה... אני: אין לך שומדבר יותר רציני? הוא: אם אתה רוצה יש משו יד שניה רציני למשחקים ב1000 שח אני לעצמי בראש: מה כבר יכול להיות רציני ב1000 שח הוא: מראה לי FX5990 ULTRA של ASUS.... ואומר: כרטיס כזה עולה בימינו 4 אלף שקל... אני: *נופל על הריצפה מצחוק* אומר לו: אין מצב.... זה כרטיס ישן שלא מסוגל להריץ משחקים חד…

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Circa Men's Lopez 50 וכן, עדיף בארץ

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  9. דיברתי עם בזק והם רוצים 80 שקלים לחבילה של 4MB. אין לי יותר מדי מה להתווכח איתם על עניין המחיר, כי אני בהתחייבות לעוד 8 חודשים. לעומת זאת, בבזק בינלאומי אני לא נמצא בהתחייבות, ולפני שאני מתקשר אליהם, אני רוצה לדעת איזה מחיר בכלל לבקש? רוב הסיכויים שהם לא יסכימו להביא לי את המחיר הזה על ההתחלה, אבל כשאגיע לשימור לקוחות כבר יתפשרו איתי. מקסימום אני אתנתק מהם, כי בזמן האחרון האינטרנט בקושי זז. רק לי האינטרנט התחיל לזחול מלפני חצי שעה ??? אז אם מישהו מנוי פה לחבילה של 4MB, תרשמו כמה אתם משלמים רק לספק האינטרנט. *לא עוזר לי כמה אתם משלמים לבזק, הוט או בחבילה שהיא באנדל, לא רלוונטי לשאלה, תודה . עריכה דרך קשרי לקוחות קיבלתי הצעה של 49 ש"ח לחודש, עם התחייבות לשנה לבזק בינל…

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by drorhazan,

אני רואה שהחזירו לי את ה- account המקורי שלי, אז אני מבטיח לא להספים ולא לעשות שטויות. בינתיים אני רוצה לראות שהת'רד מתפרסם ואתם מגיבים והכל עובד.

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  11. היי אני מאד אשמח אם מישהו שבקיא בחשבון דפרנציאלי יעזור לי לפתור את התרגיל, משום שאין לי מושג מה אני צריך לעשות בתרגיל הזה. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  12. אני מעונין לעשות קורס חיצוני לבגרות במתמטיקה ברמה של 4 או 5 (כניראה 5) , ורציתי שמישהו שהיה באחד הקורסים יוכל לענות לי על כמה שאלות ... ??? 1.איך הקורס מתנהל ? 2.האם באמת יש שם סיכויי הצלחה גבוהים ? 3.איך המורים שם ? 4.אם אני מתקשה במשהו או נתקעתי מאחור אז המורה יסביר לי באחד על אחד ? 5.כמה תלמידים יש בכיתה ? 6.האם ה 5 יחידות באמת קשה ? וכמה אמורים באמת להשקיע כדי להוציא ציון טוב ? 7.האם מלמדים מההתחלה \בסיס ? 8.איפה הכי ממולץ ללמוד ? 9.כמה קורס כזה עולה ? 10.מתי ההרשמה נפתחת ? 11.כמה זמן נמשך הקורס ? 12.כמה ימים בשבוע \שעות ? וכל מידע חשוב שיכול לעזור ולתרום... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  13. אהלן אני מתאר לעצמי שפתחו פה הרבה נושאים כאלה רציתי להתייעץ איתכם אני לא מכיר כל כך הרבה אנשים שמתעסקים עם ספקיות ותשתיות וכל זה אני ב-012 ובהוט ואני מרוצה למרות כל מה שאומרים שב-012 חוסמים פורטים וכל זה (אצלי האמת שלא חסום אני מוריד על המקסימום באמצע היום עם יוטורנט..) פעם זה היה לי חסום התקשרתי ואחרי כמה זמן ראיתי שדווקא זה כן מוריד לי בצהריים גם תקלות אין הרבה וגם אם יש פעם בחודשיים זה ממש לא קריטי לי בכל מקרה ב-012 נגמרה לי ההתחייבות ומהוט אני לא יכול לצאת למה זה מין דיל עם הטלפון והכל וממש משתלם (וגם לא נגמרה עדיין ההתחייבות) אני על 3 מגה והתקשרתי ל-012 ולהוט והם אמרו לי דבר כזה 012: הם נותנים לי 4 חודשים ראשונים עם המחיר שאני משלם היום (25 ש"ח) וה-20 חודש…

14. Started by קובי נאש,

מה עדיף לקנות מחשב חזק למשחקים בסביבות ה 8500 ש''ח כולל מסך או לקנות מחשב נייד ב 5000 ש''ח וסוני 3 למשחקים אני אומר האופציה השניה והוא הראשונה מה דעתכם

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  15. מוגש כשירות לבאי האתר להרחבת אופקים - https://www.haaretz.co.il/science/space/.premium-1.7307800

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by orelzion,

היום מייקרוסופט שיחררה את bing, מנוע החיפוש המדובר שלה. בעיקרון הוא מספק חווית חיפוש הרבה יותר נוחה מבעבר, אבל הוא עובד באופן מיטבי רק באנגלית, הגירסה העברית שלו לא נראית שונה בהרבה מlive. מי ניסה? למי יש חוויות שימוש? יאללה לשתף

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  17. יאללה מי צולל הכי עמוק תתחילו!!!!! 10- 20- 40- < יש פה את נמו!! 60- פששש איזה לחץ!! 70- פששש וזה בלי חליפת צלילה אה!!! 80- עברה דקה !!!!! 90- שיוווו כמה מדוזות! 100-מטר פשש מספר עגול! רגע מי פה? 101- לא להפסיק 120- דג חשמל 180- אני ממשיך לא רואה בעיינים!! 200- איזה לחץ!!!!!! 300- חחח עלתי תקצב צלילה שיווווו כמה סלעים!! 400- עכשיו שאני חושב על זה אני עם ג`ינס!!! 500- פשוט עצרתי לנוח! 600- ממשיכים לרדת 700- מה קשור קוף באמצע הים? 800- למי יש פיתה? 900- שיווו איך שבא לי עוגה!!! זהו זאת הקרקעית איך היה כייף אה??

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Q310510: Recommended Update Download size: 220 KB, < 1 minute This update resolves the "Playback and Copy-Protection Issues When You Try to Play the Snow White and the Seven Dwarfs DVD Movie" issue in Windows XP and is discussed in Microsoft Knowledge Base (KB) Article Q310510. Download now to be able to play Disney's "Snow White and the Seven Dwarfs" Platinum Collection DVD. Read more... WINDOWS XP :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: ;D למישהו יש עוד בעיות מצחיקות עם WinXP?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  19. קניתי ממישהו באיביי וזה פעם השניהי שאני קונה ממנה קניתי ממנו בראשון ליואר וב24 לינואר.[נראה לי לא הכי זוכר אבל לא יודע מחודש וחצי] בפעם הראשונה לקח לו איזה 5 6 ימים מאז שקניתי לשלוח אבל קיבלתי והכל היה סבבה עכשיו מופיע לי [קניתי ב24 לראשון היום 5 ל2]בתיאור הזמנה את סוג המשלוח אבל לא תאריך כלומר עוד לא שלח-שלחתי לו אתמול ושלשום הודעה אולי אפילו לפני והוא לא החזיר לי. מה אני יכול לעשות?שאני שולח לו הודעה הוא יודע שזה ממני שקניתי ממנו?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by alex.turovsky,

שבת שלום לכולם ;D מצרכים: - 1 כלב - 1 ציין לייזר - 1 אח מעצבן הוראות:

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by benor,

כרגע אני בצבא והייתי רוצה להרחיב את הידע שלי במחשבים. יש לי ידע בסיסי פרמוט, וכד'. אני חשבתי על משהו כמו MCSE, MCSA , MCDST מה אתם אומרים? הקורס בעיקר בשביל להרחיב את הידע ולאו דווקא בשביל התעסקות בתחום בעתיד. לחלופין יש לכם איזה ספרים מומלצים בתחום באנגלית/עברית?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  22. מחפש מידע על המצאת הטלפון הסלולרי אם אפשר מידע על זה? ושיהיה באנגלית זה לפרויקט באנגלית בבקשה תעזור לי למצוא לא מצאתי כלום בגוגל

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by GiZmo,

זה סרטון דיי ישן, אבל בשביל כל מי שלא מכיר: http://www.x-lan.org/Counter-StrikeCheater.avi העלתי את זה על השרת שלי...כך שתוכלו להוריד כל עוד לא כולם בבת אחת P: מה אתם אומרים ? אני אומר: הלוואי בארץ , יש לנו בעית צ'יטרים חמורה והיה יכול להיות נחמד אם היו עושים את זה לצ'יטר ישראלי

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by JeW BoY,

סרטון ע-נ-ק מהסרט "[glow=blue,2,300]השעה ה25[/glow]". מונולוג של אדרורד נורטון על העולם החיים והחלום האמריקאי סרט מומלץ לכולם! ]http://www.youtube.com/watch?v=5Za2k5wA3sk] המונולוג המלא Well, fuck you, too. Fuck me, fuck you, fuck this whole city and everyone in it. Fuck the panhandlers, grubbing for money, and smiling at me behind my back. Fuck the squeegee men dirtying up the clean windshield of my car. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and the Pakistanis bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming out their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. SLOW THE FUCK DOWN! Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped …

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by ConRoe X Fire,

1 The speed of light is generally rounded down to 186,000 miles per second. In exact terms it is 299,792,458 m/s (equal to 186,287.49 miles per second). 2 It takes 8 minutes 17 seconds for light to travel from the Suns surface to the Earth. 3 10 percent of all human beings ever born are alive at this very moment. 4 The Earth spins at 1,000 mph but it travels through space at an incredible 67,000 mph. 5 Every year, over one million earthquakes shake the Earth. 6 When Krakatoa erupted in 1883, its force was so great it could be heard 4,800 kilometers away in Australia. 7 Every second around 100 lightning bolts strike the Earth. 8 Every year lightning kills 1000 peop…

• 5 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.