עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by creative,

כל אחד אומר לי משהו אחר..

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום טכנאים. נא הביטו על התמונה: יש את מנקה מסכים LCD, אופטיקה, משקפיים ויש את מנקה חלונות "חלונית". האם יש הבדל באמת כשזה נוגע לניקוי של מסכי LCD, אופטיקה, משקפיים וכו' וניקוי חלונות בבית? או שזה תכסיסי שיווקי כדי לשכנע קונים שיש הבדל?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  3. Started by benor,

http://www.קנאביס.com/2013/05/%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%93-%D7%9C%D7%97%D7%95/

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by Chymes,

אני מעוניין להגיע ללימודים על אופניים כי זה מקצר משמעותית את הזמן שאני מבזבז על נסיעות. אין לי חשק להשאיר אופניים ב-3,000 ש"ח בתחנה. יש אפשרות לקחת את האופניים לרכבת?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Burned,

עוד שבוע בערך יש לי מבחן בגרות באנגלית, ותקעו לי מבחן יום לפני בפיזיקה. יש חוק שאוסר את זה? ניסיתי לחפש אבל האתר של משרד החינוך לא מובן בכלל.

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by avivlyaviv,

תראו מקום שלישי ג'ימס עשה צעד וחצי אבל לא כדרר. מותר?

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  7. תודה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  8. רציתי לשאול שאלה קטנה על ההגדרות של אי מיול ואיך לשפר את הביצועים שלו זה חוקי לשאול את זה כאן בפורום של HW? קראתי כמעט את כל ההזהרות ולא נתקלתי בזה שאסור לשאול על אי מיול או קאזה או ביטורנט מה שמצחיק/עצוב היה שביום הראשון שנכנסתי לאתר הזה קרה שהיתי כל כך מתוסכל כי הווינדוס נפל לי וכל המחשב היה מת ואיבדתי 40 גיגה מוזיקה בערך בכל מקרה שאלתי בפורום את השאלה הכי מטופשת: איך צורבים XP על דיסק? לא משנה כעסו עלי ושלחו לי מייל הזהרה אז אני לא רוצה לעשות שוב טעות בקשר לווינדוס אז קניתי חוקי (במיליון תשלומים) בכל מקרה מותר לשאול שאלות על ההגדרות של אי מיול? תודה

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by redti,

אהלן , תמיד תהיתי האם מותר לשים ג'ל או וקס או משהו כזה לצבא..בדיוק הסתפרתי ואני אוהב לסדר קצת עם ווקס אבל לא יודע אם מותר לשים

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by redti,

מישהו יודע מה גודל הנציגות של מז"י בקריה ? יש לי קצינת מיון מחר שממנה אני אוכל לבקש או להישאר במז"י אשקלון או מז"י בקריה , הבנתי שבקריה מז"י טוחנים רצח ואין שם תפקידים משהו..מישהו יודע משהו על זה? מבחינת מרחק זה יוצא אותו דבר (תפקיד יומיות בטוח)

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by 888,

משהו מכיר אתר שאפשר לבדוק איתי מזג האוויר שיש בעולם?

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

כפי שאתם רואים יש אובך וגם ייתושים לא חסר, יש לכם פיתרון לבעיית הייתושים? קשה לי לשבת מול המחשב כי כל פעם איזה ייתוש בן זונה בא ועוקץ אותי...

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yitzik,

שלום יש לי מזגן מיני מרכזי בלוח שלו מופיעים כמה חוטים אם אפשר עזרה בבקשה חום-פזה כחול-0 ירוק- הארקה.עד כאן ידוע עכשיו זה - לבן-RE כתום-HI שחור-HE אדום-ME סגול-LO ????? מה זה כל אחד :s05: תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by בינבה,

יש לי מזגן של אלקו 2.5 כוח סוס.משנת 2004 - לאחרונה הוא התקלקל ורוצים עבור התיקון-משאבה או מדחס (לא ברור) 1000 ש"ח. השאלה האם שווה להשקיע בתיקון או לרכוש מזגן חדש החדר שנה הוא בבית פרטי 20 מ"ר-2 קירות חיצוניים- האלה אם לקנות חדש-איזה מומלץ

15. Started by iveco,

אני נמצא בדירה שכורה עם מזגן חדש מיני מרכזי טורנדו SLIM-SQ-PRO-40 X 3PH (מאיץ מרכזי) גם על המדחס החיצוני המנוע יש אותה מדבקה SLIM-SQ-PRO-40 X 3PH אולי זה מנוע שמגיע כמו באנדל עם המאיץ הפנימי , ראיתי על המדבקה " בבית " הרעש הוא 56DB מדדתי 60 ממוצע היו פיקים גבוהים מזה , והרעש "בחוץ" מנוע חיצוני רשום 69DB מדדתי 70DB ממוצע היו פיקים גבוהים מזה , זה לא מזגן שלי יכול להיות שהמדחס דפוק או משהו סיני זבל ? זה עם מדבקה של טורנדו אבל זה של חברת AUX היא חברה סינית גדולה , הכול חדש ממש מהקופסא , מה שכן שמו את המזגן על FULL FAN 32 מעלות אולי הטכנאי שהתקין את המזגן עשה טסט ושם הכול על המעלות הכי גבוהות וה FAN הכי גבוה בשביל בדיקה או טסט אבל זה מרעיש מעצבן המאיץ המרכזי בבית שזורק אויר ל…

16. Started by mihFir,

רוצה לקנות מזגן לחדר, שיוציא אותי מהחום הנוראי הזה, ואת המחשב שלי. אני רציתי ללכת על נייד, בלי יותר מדי התקנות וחורים בקיר, אשמח לשמוע המלצות שלכם ? תודה מראש.

17. Started by JohnnyBravo,

לחדר שינה,משו קטן עד 1 כ"ס.הבנתי שלא צריך לעלות יותר מ2000(בהגזמה ) תדיראן,טורנדו...

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by 00000,

תיכננתי לשקול לקנות אחד כזה בגלל הפרסום המציק. לחבר שלי יש מזגן כזה אבל הוא עושה לו בעיות ודולף. מצאתי כתבה בYNET שרוב המגיבים שלה מספרים על בעיות עם מזגני טורנדו. מגיב מספר 15 אמר: מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת? מה זה מעיד על טורנדו?!

• 51 תגובות
    • 19.3k צפיות
  19. Started by IG,

מישהו מכיר מזגן לחדר קטן (עד 10K BTU יהייה מספיק טוב), אמין, עם אחריות נורמאלית ועם דרוג אנרגטי של D ומעלה? תודה לעוזרים

• 45 תגובות
    • 13k צפיות
  20. Started by thedag,

אחרי כמה שעות עבודה שמכבים את המזגן, לאחר כשעה שעתיים בערך מצטבר ממש קרח בתוך המזגן וטיפות שלו מתחילות לטפטף, לפעמים ממש נופל חתיכות קרח... אני לא יודע כבר מה לעשות עם המזגן הזה עצותתתתת

• 4 תגובות
    • 7.6k צפיות
  21. Started by ronitav,

למי שמבין כמובן בנושא מה עדיף? בבית של חמישה חדרים מיני מרכזי שעלותו גבוהה מאוד, כולל עבודות גבס וכל מה שצריך או לשים מזגן קטן בכל חדר ואחד גדול בסלון ובמטבח יתרונות וחסרונות בבקשה תודה

• 9 תגובות
    • 10.1k צפיות
  22. Started by איש חי,

שלום וברכה יש לי מזגן מיני מרכזי של חברת תדיראן, כאשר מדליקים אותו על איוורור הכל בסדר, אבל כשמדליקים אותו על קירור הוא מקפיץ את הפאזה שלו, אציין כי הוא לא מקפיץ מיד, אלא מקרר מעט, ואחרי משהוא כמו שתי דקות שהמדחס פועל הוא מקפיץ את הפאזה, אשמח אם יש מישהו בקהל שידע להצביע על התקלה ואיך מתקנים אותה, תודה מראש

23. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני צריך המלצה למזגן נייד, בזאפ יש רק אחד, מישהו נתקל בכאלו בזמן האחרון?

24. Started by YarYar,

אהלן אנשים, נמאס לי מהחום הזה... מזגן רגיל אני לא יכול להתקין בחדר, והפיתרון שעולה לי לראש הוא רק מזגן נייד. החדר שלי בגודל של בערך 10 מ"ר. (חדר סטנדרטי). יש פה מישהו עם ניסיון בקטע כזה? מזגן נייד יעשה את העבודה בחדר כזה? אם כן, אז אפשר המלצות על כאלה עם העדפה לשקטים? תקציב אין לי ממש, נראה לי משהו בסגנון של 1500 שקל, אבל גמיש. וגם חשוב לי שלא יראה כמו איזו בוקסה שתשב לי באמצע החדר, ואופציה של תלייה על הקיר אם אפשר. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by House M.D.,

היי. אני גר בדירה שכורה עם ההורים. יש לנו מזגן בכל החדרים חוץ מהחדר שלי. מכיוון שהדירה בקומה אחרונה, הגג מתחמם ובקיץ החדר שלי הופך לבלתי נסבל לשהייה ושינה. מאוורר רגיל מועיל אבל לא יותר מידי, מכיוון שהוא רק עושה סירקולציה של אוויר חם. גם המחשב כשהוא פועל, פולט דיי הרבה חום. ובעלת הבית לא מוכנה לשים מזגן. לכן אני רוצה להתייעץ אתכם, מה אני עושה במקרה כזה? ראיתי פתרונות של מזגן נייד אבל הדבר הזה יקר מאוד בארץ וראיתי רק אחד כזה שעולה 2.6K. ראיתי בגוגל כל מיני פרויקטים של אנשים שבנו תחליפים למזגנים מחלקים זולים, למשל אנשים שחיברו קופסא עם קרח למאורר, או שהשתמשו במשאבה לשאוב מים קרים ולחבר למאורר כדי שיפזר את זה בחדר. האם מישהו התנסה בפרויקטים כאלו, ויכול להגיד לי האם העניין הז…

• 11 תגובות
    • 7.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.