כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
יש לי מזגן של אלקו 2.5 כוח סוס.משנת 2004 - לאחרונה הוא התקלקל ורוצים עבור התיקון-משאבה או מדחס (לא ברור) 1000 ש"ח. השאלה האם שווה להשקיע בתיקון או לרכוש מזגן חדש החדר שנה הוא בבית פרטי 20 מ"ר-2 קירות חיצוניים- האלה אם לקנות חדש-איזה מומלץ
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
-
אני נמצא בדירה שכורה עם מזגן חדש מיני מרכזי טורנדו SLIM-SQ-PRO-40 X 3PH (מאיץ מרכזי) גם על המדחס החיצוני המנוע יש אותה מדבקה SLIM-SQ-PRO-40 X 3PH אולי זה מנוע שמגיע כמו באנדל עם המאיץ הפנימי , ראיתי על המדבקה " בבית " הרעש הוא 56DB מדדתי 60 ממוצע היו פיקים גבוהים מזה , והרעש "בחוץ" מנוע חיצוני רשום 69DB מדדתי 70DB ממוצע היו פיקים גבוהים מזה , זה לא מזגן שלי יכול להיות שהמדחס דפוק או משהו סיני זבל ? זה עם מדבקה של טורנדו אבל זה של חברת AUX היא חברה סינית גדולה , הכול חדש ממש מהקופסא , מה שכן שמו את המזגן על FULL FAN 32 מעלות אולי הטכנאי שהתקין את המזגן עשה טסט ושם הכול על המעלות הכי גבוהות וה FAN הכי גבוה בשביל בדיקה או טסט אבל זה מרעיש מעצבן המאיץ המרכזי בבית שזורק אויר ל…
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
- 2 followers
-
-
רוצה לקנות מזגן לחדר, שיוציא אותי מהחום הנוראי הזה, ואת המחשב שלי. אני רציתי ללכת על נייד, בלי יותר מדי התקנות וחורים בקיר, אשמח לשמוע המלצות שלכם ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
תיכננתי לשקול לקנות אחד כזה בגלל הפרסום המציק. לחבר שלי יש מזגן כזה אבל הוא עושה לו בעיות ודולף. מצאתי כתבה בYNET שרוב המגיבים שלה מספרים על בעיות עם מזגני טורנדו. מגיב מספר 15 אמר: מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת? מה זה מעיד על טורנדו?!
-
- 51 תגובות
- 19.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מזגן לחדר קטן (עד 10K BTU יהייה מספיק טוב), אמין, עם אחריות נורמאלית ועם דרוג אנרגטי של D ומעלה? תודה לעוזרים
-
- 45 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
אחרי כמה שעות עבודה שמכבים את המזגן, לאחר כשעה שעתיים בערך מצטבר ממש קרח בתוך המזגן וטיפות שלו מתחילות לטפטף, לפעמים ממש נופל חתיכות קרח... אני לא יודע כבר מה לעשות עם המזגן הזה עצותתתתת
-
- 4 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
למי שמבין כמובן בנושא מה עדיף? בבית של חמישה חדרים מיני מרכזי שעלותו גבוהה מאוד, כולל עבודות גבס וכל מה שצריך או לשים מזגן קטן בכל חדר ואחד גדול בסלון ובמטבח יתרונות וחסרונות בבקשה תודה
-
- 9 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי מזגן מיני מרכזי של חברת תדיראן, כאשר מדליקים אותו על איוורור הכל בסדר, אבל כשמדליקים אותו על קירור הוא מקפיץ את הפאזה שלו, אציין כי הוא לא מקפיץ מיד, אלא מקרר מעט, ואחרי משהוא כמו שתי דקות שהמדחס פועל הוא מקפיץ את הפאזה, אשמח אם יש מישהו בקהל שידע להצביע על התקלה ואיך מתקנים אותה, תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן אנשים, נמאס לי מהחום הזה... מזגן רגיל אני לא יכול להתקין בחדר, והפיתרון שעולה לי לראש הוא רק מזגן נייד. החדר שלי בגודל של בערך 10 מ"ר. (חדר סטנדרטי). יש פה מישהו עם ניסיון בקטע כזה? מזגן נייד יעשה את העבודה בחדר כזה? אם כן, אז אפשר המלצות על כאלה עם העדפה לשקטים? תקציב אין לי ממש, נראה לי משהו בסגנון של 1500 שקל, אבל גמיש. וגם חשוב לי שלא יראה כמו איזו בוקסה שתשב לי באמצע החדר, ואופציה של תלייה על הקיר אם אפשר. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני גר בדירה שכורה עם ההורים. יש לנו מזגן בכל החדרים חוץ מהחדר שלי. מכיוון שהדירה בקומה אחרונה, הגג מתחמם ובקיץ החדר שלי הופך לבלתי נסבל לשהייה ושינה. מאוורר רגיל מועיל אבל לא יותר מידי, מכיוון שהוא רק עושה סירקולציה של אוויר חם. גם המחשב כשהוא פועל, פולט דיי הרבה חום. ובעלת הבית לא מוכנה לשים מזגן. לכן אני רוצה להתייעץ אתכם, מה אני עושה במקרה כזה? ראיתי פתרונות של מזגן נייד אבל הדבר הזה יקר מאוד בארץ וראיתי רק אחד כזה שעולה 2.6K. ראיתי בגוגל כל מיני פרויקטים של אנשים שבנו תחליפים למזגנים מחלקים זולים, למשל אנשים שחיברו קופסא עם קרח למאורר, או שהשתמשו במשאבה לשאוב מים קרים ולחבר למאורר כדי שיפזר את זה בחדר. האם מישהו התנסה בפרויקטים כאלו, ויכול להגיד לי האם העניין הז…
-
- 11 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אני מחפש מזגן נייד, אני לא יודע מה המחירים שלהם היום ומה נחשב לטוב אבל אם מישהו פה קנה פעם או יודע משהו על מזגנים ניידים בבקשה שיעזור..
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
היי יש לנו מפוצל בכל הבית אבל בגלל שהחדר שלי חם יותר משאר הבית החלטתי לקנות גם אחד קטן לחדר. הציעו לי שני מזגנים, אחד של אלקטרה, משהו כמו 1 כ"ס, והשני גם בערך אותו דבר (ובערך באותו מחיר, 300 שקל פחות...) של חברת "עוצמה פרג". הייתי שמח לשמוע מי אלה לאזעזל עצמה פרג ?! ומי יותר אמין איכותי שקט וכל השטויות שחשוב לדעת... ודרך אגב, שני המזגנים משתמשים בגז ירוק, מה זה אומר ? וחוץ מאיכות הסביבה מה זה אומר מבחינתי קירור וכאלה ? לפי מה נמדדת צריכת החשמל ? האם כל מזגן 1 כוח סוס יעלה לי בסופו של חודש אותו דבר ? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני כשבוע התחיל לטפטף המזגן אצלי בחדר (1 כ"ס). פתחתי אותו וניקיתי את האמבטיה (שלא היתה מלוכלכת יותר מדי) וסגרתי. היום הוא התחיל שוב לטפטף. האמבטיה נקיה והצינור לא סתום. ישנה הצטברות של מים באמבטיה בצד הרחוק מהצינור וכנראה כשמצטבר יותר מדי המזגן מתחיל לטפטף. איך לפתור את הבעיה הזו? אם יש פורום יעודי לדברים האלו אשמח להפניה אליו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ... יש לי בבית מזגן של GRAETZ דגם לא כזה ישן ואני לא מצליח להעביר אותו למצב של חום . כלומר בקיץ הוא היה על קור ואחשב אני לא יודע איך להעביר אותו לחום קיצר צריך עזרה ......חחח מה אני יעשה ואת ה ההוראות שלו אני לא מוצא ...HELP
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מזגן שלא עבד הרבה זמן עובד אבל מסריח כאילו מישהו מת בפנים פירקתי הכל ניקיתי שטפתי חלקים הניתנים לפרוק שאבתי עם שואב אבק לא מצאתי כל מת בפנים מסריח מסריח יש רעיון מה לעשות זה מזגן מפוצל
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת מזגן פמילי אינוורטר דגם 12 wifi מי קנה או מכיר את המוצר ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית? תודה אנשים!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מזגן השבוע לחדר 3.5 מטר על 3.5 מטר בערך - חדר קטן. עכשיו השאלות : *טונרדו או אלקטרה? או ראיתי כשיו תידארן זול עם A * האם כדאי להשקיע איזה 1000 שקל לדירוג A ? ( כל השאר זה F - משהו תפוקת חשמל - כמה שהאות יותר נמוכה ככה זה יותר חסכוני בחשמל - משהו כזה ) אני יודע שאני צריך את הכי זול = 1 כוח סוס. המחירים מתחילים מ 1450 שקל בערך. ואני צריך שזה יהיה מזגן קטן ( חדר קטן) הבעיה שאנ לא סומך אפילו לשנייה למוכרים שבחנויות האלקטורניקה האלו. עדכון אחרון : [br]פורסם בתאריך: 23.07.2010 בשעה 15:22:41 טוב אני מצאתי את המזגן שליhttp://www.aircom.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=911 ויש חוות דעת בוואלה ( בהנחה שזה אמין ) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.a…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אז ככה מעניין אותי לדעת איזה מזגנים הכי יעילים מבחינה אנרגטית כלומר דירוג A , איזה מומלצים מביניהם של איזה חברה ואילו הכי זולים מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מזגן מרכזי לדירה 4 חדרים. אני מחפש משהו זול, אבל שיהיה טוב. מישהו מבין בזה ויכול להמליץ על משהו? ד"א מישהו ניסה/מכיר מישהו שניסה את הminimax של אלקטרה? הדבר הזה עוזר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור רוצה להביא את האוטו הזה.. יש אנשים אמרו לי אוטו טוב ויש כאלה אמרו לי יש לו בעיה די שכיחה עם הראש מנוע. עכשיו אני שואל אתכם אולי לכם היה או יש את הרכב הנל. מה אתם אומרים. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
מזה K ומזה OC בבקשה תגידו לי
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-