כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
יש תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לתגובות.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קודם כל חג שמח וכשר... עכשיו, אני לא יודע מה הסיסמה שלי של המשתמש בפורום המשתמש נשמר אוטומטית וככה אני לא צריך לכתוב כל פעם את הסיסמה אבל אם פעם זה התנתק לי או משהו כזה אז אני לא יכל להתחבר שוב למשתמש שלי... יש אפשרות כלשהי לדעת מה הסיסמה שלי? איזה משהו בפרופיל או משהו? (לא היה לי שאלה שרומזת לי מה הסיסמה) כשאני ידע את הסיסמה אני יחליף אותה לסיסמה אחרת שבטוח אני תמיד אזכור...
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
הם כותבים ואני מצטט: "In he near future, we will update the program according to the progress of new world record" תראו את התאריך למטה.. בראל. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להשוואות בין דרגות בישראל ובין דרגות באמריקה, לפי הסדר כמובן.טוראי , רבט , סמל , סמר , סגמ , סגן , סרן , רב סרן , סגן אלוף , אלוף משנה , תת אלוף , אלוף ורב אלוף.ומה זה אדמירל. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ידידה שלי מיי חן, משתתפת בתחרות "מיס בייביליס" בFLIX, בתחרות היה צריך להכין מאין סרטון תודה, נאום תודה על כך שהיא כביכול נבחרה להיות מיס בייביליס. היא באמת השקיעה וערכת סרטון לתחרות, ביימה וערכה יחד עם חברה טובה שלה בעוד שרוב המתמודדים סתם צילמו את עצמם מדברים. היא ביקשה ממני לפרסם את זה בפורום אחרי שסיפרתי לה על הפורום ועל מספר האנשים שקוראים כאן בפורום, אני מפרסם הודעה זאת סתם כדי שתראו את הסרטון שהיא הכינה ואם בא לכם לעזור לה אתם יכולים גם להצביע :-) http://www.flix.co.il/tapuz/babyliss/showVideo.asp?m=1425903 אם ההודעה הזאת לא במקום בפורום HWZONE אני אמחק אותה מיד.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על איזה מגזין מחשבים טוב שכולל בתוכו גם גאדג'טים וכל הדברים בנושא?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום כולם, אני כבר חופר שבוע באינטרנט, קורא בקומונות של עתודאים, בפרש, באתר של עולים על מדים, ובכלל קראתי כמעט כול דבר אפשרי, עכשיו אני לא סגור על כמה דברים 1) קיבלתי צו ראשון ל18 באפריל שם אני עובר בדיקות, וראיון, ומבחנים שיקבאו תקב''א ותפרופיל שלי, (אני תלמיד י''א), עכשיו רק לאחר הצו ראשון אני יקבל מיונים? משהו שדרכו אני יוכל להגיע לעתודה? או שאני צריך להציק לצה''ל במדור שנוגע בדבר בשביל לקבל זימונים? 2) הבנתי שצריך לעשות פסיכוטכני לפני הגיוס אם רוצים להתקבל לעתודה, אז מתי כדי להתחיל ללמוד? מתי בערך נגשים? האם חובה לעשות את זה לפני הגיוס? מתי כדי לגשת? האם ללמוד בקיץ שבין י''א לי''ב ? ולגשת? או עדיף לחכות לחופש שבין הצבא ליי'ב? 3) יש לי נכשל בלשון (הטופס שעושים בכיתה …
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בכיתה י"א ועשיתי עבודה על המשחק Counter strike, עכשיו אני צריך לעשות את הקטע היצירתי, יש לכם הצעות מה כדיי, אולי דגם או משהו אחר שעולה לכם על הראש...?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
מה קורה שם? האם הוא יכול לתפקד כמודם? האם זה יכול לפגוע במשהו? מה המחשב מזהה. יש לי ממיר ADB חדש כם דוקסיס. זה משנה משהו?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כיצד ניתן להוריד ספרים מהרשת (בחינם). העניין הוא שאני מחפש כבר כמה זמן את ספרי הסידרה animorphs (כן, כן, לילדים... אני יודע) בכל מקרה, מדובר בכ50 ספרים. לקנות את כולם זה לא עניין של מה בכך (ב50 שקל לספר) מה גם, רובם לא תורגמו לעברית, מה שאומר שיהיה עליי להזמין מחו"ל שזה כמובן יגרור תוספת. אז, אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג את הספרים הללו, אנא אמרו לי. בעיקרון, הייתי מעדיף שהדבר יהיה חוקי. לאחר שאמרתי זאת, כל אפשרות תתקבל בברכה לפרטי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://board.radio-morituri.de/print.php?threadid=4654&boardid=18&styleid=1&sid=37171ac3f6e28e3b13ca09e6d61c143e&page=1 שיר יפה.. יש שם את השיר להורדה.. לא מצליח למצוא מי האמן... נראה לי שכתוב שם בגרמנית (השיר עצמו באנגלית..) מישהו מבין את זה?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לאסבוססססססססס , הואאא הואאא ,חחחחחחחח :kopfpatsch: דפוקים בשכל זורקסיס :lol: כוסטימיזס האמר ספויילר ולמרות הכל WTF הוא נהפך ללסבית מה עכשיו ירצה לחבר לו בחזרה את הזין חחחחח נ.ב תשחקו בCommand & Conquer 3 Tiberium Wars תוך כדי שמיעת הסאונד טרק של 300 זה עצבני [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
האם יש לפני מבחן מתכונת יום חופש כמו לבגרויות? ואם המתכונת ביום ראשון אז אני מקבל חופש על יום שישי?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני וחברים שלי יורדים עוד שבועיים לאילת עכשיו ההתלבטות היא אם להיות במלון משהו זול לא רציני או אכסנייה ? האמת אנחנו לא צריכים שום דבר חוץ מ שאפשר לישון להתלח מקרר ומזגן אבל עדיין מה עדיףמלון לא יקר או אכסנייה ? שאני מדבר לא יקר אז זה 100 שקל בערך ללילה ואנחנו נישארים 4 לילות תודה למי שעוזר מי שמכיר מבצעים וכאלה לבני נוער או משהו שיגיד לי פה או ישלח לפרטי או שלמישהו יש מלון או אכסנייה להמליץ גם אשמח
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
איפה יש דונוטס בארץ? הייתי בניו גרזי ליפני כמה שנים ונדלתי ועכשיו נזכרתי
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני לא כול כך זוכר את הסרט. איזה סיני אילם הופרד מחברה שלו שהם היו קטנים כי אימצו אותו מבית יתומים הם שיחקו בגן והוא שבר את השן שלו והוא שם אותה בחוט והפך את זה לשרשרת לצוואר ונתן לה את השרשרת, אחרי זה הוא בחיפוש אחרייה ועם השנים הוא שכח אותה, והוא הכיר מישהו שכיר חרב, הוא לימד אותו את אומנויות הלחימה ואיך להחזיק סקין והוא נחשב בסרט Pro, אחרי זה הוא ניפגש עם מישהי והיא מתחילה איתו וכוליי, והוא מלמד אותה לבשל וביגלל שהוא טוב בסכינים הוא למד בישול והוא שף, קיצר בערך בסוף הסרט הוא רואה את אותה השן תלוייה על הצוואר שלה מיתחת לחולצה, והוא ניזכר שזואתי החברה שלו. קיצר את החבר שלו הרגו והוא והוא נישבע נקמה, אז האילם הזה נקם בזה שרצח את החבר שלו ובסוף עם אני לא טועה הוא מת. יש למ…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אאאממ... לא יודע, עלה לי בראש לרענן קצת את המראה של הפורום, אני לא מתכוון לשינוי סקינים לגמרי, או משו גדול במיוחד, סתם משו לרענן... כמו שבבית מזיזים את הכורסא לפינה אחרת.. =) : נגיד חשבתי על זה שכוכב ראשון ושני יהיה בצבע זהב כמו עכשיו, ושלישי ורביעי יהיה בצבעים אחרים, וחמישי צבע אחר, ואולי מי שיש לו 5 כוכבים יכול להוסיף עוד כתובית בין הכוכבים לכינוי... יש לכם רעיונות? אתם בעד? נגד? :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ואם אני רוצה לעשות באינטרנט, איך ואיפה עושים את זה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ראיתי שיש מקומות שמוכרים את הדבר הזה כמו סלוטייפ שמדביקים על השיניים ואז הן יוצאות נקיות,שווה לקנות כזה? וכמה זמן זה מחזיק? תודה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להביא לי שם של תוכנה שבעזרתה אני יכול לצלם את מה שאני עושה במסך (סרטון וידאו)?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מי פה נמשך לכפות רגלים של בנות? ולא לענות בציניות
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-