כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
תענו בכנות
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1008570 מצטער בדרך כלל אני לא מפיץ כאלה אבל זאתי יפה
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי , יש לי כאן די וי די של Prosound 9000PS (בלי תגובות!) הממ , קיצר , מידי פעם שאני מכניס סרטים , זה כותב לי "The parental level of the player has been set. press "yes" to continu" ויש לי אפשרויות בין Yes/No שאני בוחר ב Yes הוא מבקש ממני סיסמא , ולא הגדרתי שום סיסמא מעולם! אין לי מושג מה הסיסמא... ניסיתי לאשר בלי סיסמא , והוא אומר שיש טעות , ניסיתי 1234 ואת כל השטויות האלה , כלום לא עבד. כשאני לוחץ NO הוא כותב לי : "This movie will not play due to the current parental lever setting of the players Please eject the disc" מה קורה כאן? למישהו יש מושג? יש לי אחריות עליו , אבל אין לי מושג מה המספר ... הזמנתי אותו כחלק ממערכת שלמה , של חברת פירלס. ואיבדתי את המספר שלהם , למ…
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא בטוח שפה המקום לפרסם את הנושא אז סליחה מראש אם טעיתי. יש לי כרגע מנוי לאפל מיוזיק. אני כן מרוצה מהמגוון שאפל מציאה אבל התכנה מלאה בבאגים מעצבנים (אני משתמש בעיקר באפליקציה על מכשיר אנדרואיד אולי זה קשור) ושקלתי לעבור לספוטיפיי אחרי שעכשיו הם סוף סוף פועלים גם בארץ. השאלה שלי היא האם שווה לעבור? לא כזה אכפת לי לשלם על מנוי אם זה שווה את זה (ולמען האמת אם אעבור לספוטיפיי כנראה שאקנה משתמש פרימיום). ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי המבחר המוזיקלי ששתיהן מציאות, הבנתי שלאפל יש מבחר יותר מגוון והטעם שלי טיפה שונה וקשה לי למצוא לפעמים את האמנים שאני אוהב. בנוסף יש את העניין של עצלנות של למצוא ולהוריד שוב את כל השירים שאספתי במשך השנה האחרונה עם המנ…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
פרודיה מדליקה על משחק המחשב "סטריט פייטר". מצחיק ומושקע לאללה! לינק לארבעת החלקים והטריילר: http://www.collegehumor.com/tag:streetfighterthelateryears
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כדי שמישהו ישחרר במקומי משהו מהמכס הם דורשים יפוי כח. צריך איזה מסמך מיוחד או שאפשר סתם על דף? ואם לא, מישהו יודע איזה מסמך?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שזה long shot, אבל אם ידעו לענות לי איפשהו, זה כאן. יש לי Galaxy Nexus, ואני רוצה לחבר אותו למערכת באוטו שלי (קצת מוגזם לקרוא לזה מערכת ). אין לי AUX במערכת. אפשר לחבר בדרך אחרת, או שצריך לקנות רדיו-דיסק חדש?
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
מי שמכיר כמובן, אני מנסה להזמין מלון דרך שם ואני לא מבין למה האפשרויות היחידות בכתובת תשלום זה או ארה"ב או קנדה.. ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ואו פשוט עד שאתרים עולים....... לא זז
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איזשהי אפליקציה אולי שאני מתקין ויודע מי הסתכל לי בכרטיס ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי היום בפעם הראשונה, היה טוב מאוד.. סתם רציתי לשמוע חוויות של אנשים שהולים לזה יותר זמן ממקומות אחרים בארץ? (אני הייתי באימון בנהריה)
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? כל המיילים שמגיעים הם נרשמים שעה אחת קדימה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כותרת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הסוללת AA הנטענת שהגיעה עם העכבר שלי (logitech G700s) כבר הגיעה למצב שהיא מתרוקנת נורא מהר והגיע הזמן להחליף אותה. החלטתי שאקנה כבר חפיסה של סוללות נטענות עם מטען חיצוני, והייתי כבר ב4-5 חנויות שונות ובכולן אמרו לי את אותו הדבר - "אין חביבי, כבר לא מוכרים את הסוללות הללו עם מטענים". בסוף קניתי באיזו חנות ב15 ש"ח חפיסת סוללות שנמצאת אצלו כבר כמה שנים, ובאופן נורא מפתיע (לא באמת) - הסוללות במצב יותר גרוע מהסוללה הנוכחית. הזמנתי מאיביי חפיסת סוללות והן היו באיכות ירודה, כל כך שהמטען של העכבר לא מוכן להטעין את הסוללות, ואין לי מטען חיצוני כי לא מצאתי. אז....הגענו לתקופה שכבר לא רואים טעם לייצר סוללות AA נטענות? מצלמות מגיעות עכשיו עם סוללו…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מפרט מוכן שאני כבר סגור עליו, ב SKYPC יש את כל החלקים שאני צריך. אני רק צריך חוות דעת לגבי החנות ממי שכבר קנה מהמקום, לגבי השירות, האחריות שלהם, ומאיזה סניף קנה את המחשב/המוצר וכדומה.... זה האתר שלהם:http://www.skypc.co.il כמו שאמרתי חוות דעת ממי שכבר קנה מהמקום ויצא לו להתנסות במוצרים שלהם/בשירות שלהם. אני מצטער אם זה לא המקום הנכון לפתוח את הנושא הזה, זה הפורום שנראה לי הכי מתאים לנושא. תודה רבה 3>
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רב, איני יודע איזה פורום מיועד לפתיחת אשכול מסוג זה (בדיקת מייל שהגיע אלי - האם הוא מהימן או הונאה) לכן פתחתי אותו כאן (ואודה למנהל/ת הפורום אם יפנו אותו לפורום המתאים במידה ואינו מתאים לכאן)... לאחרונה קיבלתי מיילים חשודים לתיבת המייל של הספקית שלי (טריפל סי), כביכול מגוגל או מיקרוסופט. תוכן המיילים היה זהה פחות או יותר לזה המצורף כאן אלא שהם נשלחו מדומיינים שאינם משוייכים לגוגל / מיקרוסופט. היה לי חשד מאוד חזק כי מדובר במלכודת דבש, או במילים אחרות נסיון להונאה. אז פעלתי בשיקול דעת - חיפשתי מידע בגוגל על הסטרינג שבכותרת (REF NO). התוצאה הראשונה שעלתה (דיון בפורומים של גוגל) אימתו את החשד שלי. כולם היו SCAM המייל המצורף היום לעומת זאת, מעלה ספקות חדשים - משלוש סיבו…
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
טוב אני לא נוהב לפתוח דיונים אבל חשבתי על זה ופה אני מניח יענו לי הכי טוב\מהר אנטי חייב לדעת מתי אני משתמש בכלל לופיטל הבנתי שזה כאשר אני חוקר פונקציה לוגריטמית ומנסה למצוא גבול לאסימפטוטה ויוצא לי אינסוף חלקי אין סוף או משהו אבל מה עושים אז??? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני ניגש לבחינה באזרחות. אפשר המלצה לאתרים או מיקודית שכדאי ללמוד ממנה? תודה! הא ויש לי את הספר "להיות אזרחים בישראל", אפשר ללמוד ממנו?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי יש לי עסק קטן ליבוא ומכירה לכל מיני מוצרים שקשורים בגיטרה, העסק מתנהל ברשת. בניתי על שם מסוים אבל לצערי שם הדומיין תפוס. אני מחפש שם חדש לעסק ושהדומיין של השם יהיה פנוי ב co.il מעדיף שמות בעברית או שנשמעים ונראים טוב גם בעברית הצעות יתקבלו בברכה (אין לי בעיה גם לצ'פר אם השתמשתי בשם של מישהו) תודה מראש נתי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם מסקרן אותי לדעת על מה שניהם דיברו לפני שאחד הרס לשני את הפרצוף http://nothingtoxic.com/media/1203047871/Russian_Dude_Gets_a_Quick_Beatdown_from_a_Chechen מישהו יכול לתרגם?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הראשונה מסוגה? מוצרים כאלו קיימים בשוק מעל שנה - למה לא לבדוק לפני שאתם טועים ומטעים (לא שלהטעות את YNET זו כזו חוכמה): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3265648,00.html
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! לפי מה שהבנתי מע"מ אני משלם אם מחיר החבילה + המשלוח עובר 50$. מה לגבי מכס? יש מכס על ספרים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-