כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
שלום.. קיבלתי זימון ליום סיירות למחר, והשאלה שלי זה האם שווה לי לסוע לשם אם אני לא מעוניין באף אחד מהתפקידים שמוצעים שם שהם חובלים שייטת 13 ו "היחידה"?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כמה קונספירציות כבר שמענו על הלהקה המהוללת PINK FLOYD באמת להקה ענקית אמרו שאת דארק סייד עשו לפי עליזה בארץ הפלאות וכו ומצאו עוד כמה דבריםפ מופרכים !או לא על הלהקה המעולה הזו אבל אף אחד לא יוכל להכחיש את עניין המפלצות של האלף לייף שתיים! נתקלתי בתמונה הזאת אחת מיצירות הפינק פלויד במקרה והנה היא לפניכים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
איך לעזאזל אני מגדיר את התא קולי שלי למשהו שאני אקליט??? יש לי נוקיה 3510i תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אפשר?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם דיסקוגרפיה (רשימת הדיסקים שהלהקה הוציאה + השירים שבדיסק) של להקות (אין סגנון מסויים) [תעזרו לי לנסח את זה :-X ]
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רב הזמנתי חלק (זיכרון) מחו"ל מחיר: 1600 ש"ח המכס לא העבירו את החלק אלי עד ששלמתי מס מס: 235 ש"ח בערך: 15 % למה ??? האם מישהו מכיר דרך שבה לא צריך לשלם את זה ?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מחפש המלצה לטלויזיה טובה 21 אינץ עד 1000 ש"ח תודה.
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום כולם היום ישבתי וראיתי את הסרט הרוקלס עם אחי ואחותי הקטנים פתאום אני שם לב כי הכלב תפס בפיו את השלט של המימר קיצר תפסתי את השלט בחוזקה מפיו של הכלב והבטריות נפלו על הריצפה ללא מחשבה שנייה הרמתי את הבטריות מהרצפה והם היו רותחות אבל רותחות איך שהם תפסתי אותם וזרקתי אותם מהחלון מייד עם הכאב עכשיו שמתי לב שעל הידיים שלי יש מעין נזול כזה אפור שחור שטפתי אותו בעזרת מים וסבון עכשיו רציתי לדעת מה גרם לבטריות להחממם ככך ומה היה החומר שהתגלה על ידי והאם כמו שאני חושב עוד כמה זמן היה בוום והיו הולכות לי הידיים ?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אפשר למצוא איפהשהו קטעי מוזיקה מהסרטים, שלא נמצאים בsoundtracks הרשמיים ?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני בחרתי נושא 4, מכתב תגובה לעמוס עוז. די התאכזבתי מהדעה שלו, אבל זה נתן לי מקום לשטוח את דעותי בהרחבה ונראה לי שהלך לי די טוב, מקווה לציון של 90-95 (מגן 86) וסופי 90 בערך. הבנתי שכמעט כולם (לפי המדגם אצלי בשכבה) בחרו את נושא 5 ורק חלק קטן בחרו את 4 (את 1,2,3,6 כמעט אף אחד לא בחר), נכון?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בסוף הכתבה ציינו שהמידע הראשוני הגיע באימייל האדום, מישהו יודע מה הכוונה? זה איזשהו מושג מוכר שאנשים אמורים להבין? תודה (: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3036117,00.html
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן,אני מברר את זה בשביל בן דוד שלי,רק רציתי לדעת מאיזה גיל אפשר לעבוד,מה צריך לעשות בשביל להוציא רשיון עבודה,ומה הם התנאים והשכר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד בחברת אבטחה באזור מסויים ועכשיו האחראים של אותו אזור לא רוצים אותי (לא החברה שעל ידה אני מועסק) והחברה שלי רוצה להעביר אותי למקום אחר (באזור). אני רוצה לעבוד רק איפה שהייתי עד עכשיו (שנתיים),השאלה שלי היא מבחינת חוקי העבודה או איך שקוראים לזה האם זה הרעה בתנאים (למרות שרוצים להעביר אותי למקום קרוב מאוד ממש באותו האזור) ואם אני לא מעוניין אז אני זכאי למכתב פיטורים (ופיצויים שמגיעים לי) או שאני חייב לעבור ואם אני לא מעוניין זה כאילו עזבתי בעצמי??
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
למי שיש סריאל שיכתוב פה או שיביא לי באייסיקיו בבקשה, אני חיפשתי וחיפשתי וללא הצלחה אייסי 118431391
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
איפה איפה איפה?? אם יש פורום יותר טוב לשאול בו אז תגידו לי... תודות מראש ובהמשך
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ברצוני לראות ממה מורכב פחות או יותר המבחן הזה שעליי לעבור בצו הראשון(שיהיה בקרוב..) בבקשה זה חשוב לי אני מודאג אם אתם מכ ירים אתרים המציגים מבחנים הדומים בתוכנם למבחן הפסיכוטכני זה יהיה סבבה אז תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני אפרסם פה מחירים של חלקי מחשב (אם מישהו ירצה).
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אם יש לי דיאמטר (קוטר) 180 מיל כמה זה בעצם בס"מ? וכמה זה 202 מיל? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול במועדון שמעתי איזה האוס שבפיזמון אישה צועקת משו כמו: finaly is fantasy......free free free
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6739462231
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי פעם, ממש מזמן, ראיתי סרטוני אנימציה, לדעתי עם פלסטלינה (משהו בסיגנון Monkey Island..), על היאבקות של סלבריטים בזירה, WWF-Style... אני זוכר למשל אחד על האחים הנסון נגד *מישהו*, שבסוף הסרט פתאום מגיע מרלין מנסון מהתקרה של הזירה והורג את כולם עם מסור חשמלי.. anyway, מישהו זוכר את זה? יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא את זה ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/1/ART/868/480.html
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=172327&sid=10 http://lokitorrent.com/ EEK
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מאז יום עליתו של האתר לאויר היה שיפט אתר מוביל, מעולם לא נכנסו למלחמות בין האתרים השונים, אבל הפעם המצב הוא שונה, היום זה איום יותר גדול על נושא שיתוף הקבצים. בימים האחרונים עשינו הכנות שונות להעלת האתר לשימוש של עשרות אלפי הגולשים שמצאו את האתר כמקום טוב עקב השינויים באתרים המקבילים לנו, נעשו גם מספר גישושים מגורמים שונים לבחון אפשרות של שיתופי פעולה. כרגע האתר באויר, בימים הקרובים שרת חדש (נוסף), יכנס לפעולה. אנחנו לא מצהירים הצהרות גבוהות, אנחנו עושים מעשים. אתם מוזמנים להגיב, להציע, לעזור או כל דבר שעולה לראשכם, אנחנו לא מבקשים מכם כלום אלא רק לדעתם מה אתם, הגולשים שלנו, אלו שבאמת חשובים - רוצים / חושבים / מציעים. צוות האתר. בבקשה אנשים הגיבו בשביל להבטיח את המש…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-