עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה לעזזזל קורה פה!?!? זה הלילה האחרון שיש בו חופש (כן בטח.......) ואתם ישנים?!?!?! צאו לבלות, להנות!!, פשוט בושה!! 5 אנשים מחוברים!! תיבשו לכם!!! :dazzler1: :dazzler1: :ylsuper:

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  2. חיפשתי אך לא מצאתי..

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  3. אני יודע לפתור את סעיף א' שבתמונה בדרך שלי, שהיא די מסורבלת וקרוב לוודאי שתוריד לי ניקוד. הדרך שמפורטת בתמונה נראית לי הרבה יותר כדאית, רק שלא הבנתי ב-100% איך הם עשו את כל ההצבות בטבלה! מישהו יכול בבקשה להסביר? :-) עריכה: אני רק רוצה לחדד שהבנתי כבר שבעמודה השלישית הציבו פשוט את הנקודות שהתקבלו. הבעיה שלי היא עם העמודה של נקודות הציון, שהבנתי רק מאיפה הנקודה הראשונה (שבה הציבו תמיד X=0 כי מדובר בנקודת חיתוך עם ציר Y), אבל מאיפה הפליצו את הנקודה השנייה? סתם המציאו X ומצאו דרכו את Y? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  4. מכיוון שמאד חשוב לשמור על הסביבה שלנו, חשבתי להעלות כאן מספר דרכים לשמור על הירוק: 1. לשים פח לניירות בחדר, חשבתם על זה פעם שרוב האשפה האישית שלנו בחדרים היא של ניירות, מעטים הפעמים שבה אנו זורקים משהו שהוא לא עשוי מנייר בחדר. (להבדיל מהמטבח למשל..) 2. רלוונטי למי שמאיתנו עדיין סטודנט או משתמש בדפדפות: א. למי שכותב עם עט, לקנות דפדפות בעובי של 85 גרם (במקום 60) ויכתוב בשני הצדדים (חיסכון של 30%) ב. למי שכותב עם עיפרון, שיכתוב משני הצדדים גם על דף בעובי 60 גרם (חיסכון של 50%). 3. שוב, רלוונטי בעיקר למי שסטודנט: במקום לבוא עם סנדוויצים מניילונים מאד ממליץ לקנות קופסא מפסלטיק קטנה שניתן להכניס לתוכה סנדביץ, בערב אמא תשטוף את הקופסא ולמחרת לבוא עם אותה הקופסא (חיסכון של 100…

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by OnlyOne,

היי, אני אחיו של OnlyOne אני פשוט משתמש בכינוי. אני בן 15 ואשמח לעזרה בבחירת מגמות, אני מתלבט כבר המון זמן ולא מגיע להחלטה אז אשמח לעזרה. המגמות שחשבתי עליהם הם: ביוטכנולוגיה-ביולוגיה(2 מגמות) מה הבעצם המקצוע שמשתמש בתואר מסוג זה? מול אלקטרוניקה ופיזיקה(2 מגמות)

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by DAVIDD,

1. צ'ורנאי גלזה.. רק תגידו לי איך לרשום את זה ברוסית... עיניים שחורות.. השיר השני.. בקומה ה7 כל פעם הצירוף של המילים הזה בשיר הוא הולך ככה נה סידמום אטג'ה 7 צ'יסוסו שסטטיימה משהו כזה.. תודה !!!

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  7. Started by jonatan,

במסגרת פרוקיט הגמר שלי ברצוני לשאול מספר שאלות הקשורת לשוק ה- GPU , את הפרויקט אני עושה עבור חברת Lucidlogix, אשמח אם תולכו להקדיש דקה מזמנכם כדי לענות על השאלון. את התשובות יש לשלוח לכתובת: yonatanpreiss@gmail.com תודה רבה על שיתוף הפעולה.

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by BeNDeR,

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by Bebush,

10. שלום לכולם איזה קרוב משפחה סיפר לי שהוא שמע שרוצים לקצר את השירות משלוש שנים לשנתיים וחצי או משהו כזה, אז רציתי לדעת אם למישהו יש מושג על מה מדובר, לא ממש מצאתי פרטים בנושא. בתודה מראש, גיא

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by KaPuT,

Mack daddy mario

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  12. הייייייייייייייייי לכולם. ברגע קצר של שעמום החלטתי לפתוח את הת'רד ובו כל חבר יעלה את תמונתו מרגע מאוד מצחיק/מביך/מהנה/משעשע/הזוי שעבר עליו. כמובן שהתכנים חייבים לעמוד בכללי הפורום ואין לפרסם תוכן פוגעני או מיני. יאללה להפגיז

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  13. שלום לכולם. *אני מתנצל מראש אם זהו לא המקום הנכון להודעה זו (לא הייתי בטוח היכן להשים אותו :-\) לפני זמן קצר רכשנו טלוויזיה שנייה אשר מטרותיה יהיו לשבת בסלון בקומה מתחת ולעשות כלום (היא תיהיה מחוברת לכבלים הרגילים - לא HOT) אז חשבתי לעצמי.. יש לי TV OUT בכרטיס מסך שלי , Geforce 3 TI 500, ואולי אוכל לחברו אל הTV וליראות את הדברים שאני עושה על המחשב בTV.. (זה כולל סרטים כמובן) עכשיו, אני כולי נירגש ושמח מהתגלית שלי אך טרם שכחתי שאיני יודע איך לחבר את כל העסק (נו.. מה.. לא קרה לכם פעם?) אני יודע שאני צריך כבל שיצא מהכרטיס מסך אל הTV אך איני יודע מהו שמו של כבל זה או איך הוא נראה אם כבר אז כבר.. יש גם מערכת סטריאו שיושבת ליד הTV, ישנה דרך לחבר גם את המערכת בנוסף למחשב? …

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  14. יצא לי לחפור לפני כמה ימים בבוידעם, ומצאתי גליון WIZ (מס' 119, עם כתבה על Mechwarrior 4!) ונזכרתי בתקופה העליזה של הביצפר היסודי, שכל 10 בחודש הייתי רץ לסטימצקי לקנות את הגליון החדש. היו לי ממש הרבה, יותר מ-50...הכי ישן שהיה לי היה גליון 78 אני חושב והאחרון 140...נדמה לי. חיפשתי קצת מידע באינטרנט על העיתון והבנתי שהוא נכחד כבר לפני שנים רבות. מישהו יודע מה באמת קרה לעיתון והאם יש תקווה שיחזור?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by redead,

האם יש כזה דבר? אנשים כל הזמן עושים חושבים מתי הכי כדאי וטוב לקנות מחשב חדש מבחינת זה שבקרוב יוצא סדרה חדשה של מעבדים או זכרונות חדשים או שמחירים יורדים וכו' וכו'.. אני טוען שאין כזה דבר זמן טוב שכל הזמן מתחדשים ואין לזה סוף ופשוט צריך לקנות מתי שמרגישים צורך וזהו.. מה אתם אומרים בנושא? עכשיו למשל זה זמן טוב לקנות מחשב חדש?

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  16. יש לי רק 3 תמונות כי יש בעיה בשרת אי אפשר להעלות תמונות אני לא יודע למה התמונות ממסיבה אחת שעשיתי ההאב היה מפוצץ היה מזה כיף שיחקנו כל הזמן אנריל (רוקט ארנה)כי כולם התעצלו להעתיק ברשת משחקים. המסיבה היתה מ- 5 אחה"צ עד 6 בבוקר. כולפ משחקים ומרוכזים במשחק כפי שאתם רואים. אותו דבר. אני זה זה עם הגב למצלמה . אני יפתח חשבון חדש בנענה ויפרסם עוד תמונות מעוד מסיבות. מה אתם אומרים??

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by AMD-ALI-G,

מה אתה מעדיף? 1.אינטל או AMD? 2. פרארי או למבורגיני? 3. hp או dell ? 4 ב.מ.וו או מרצדס? 5. וניל או שוקולד? 6. lcd או crt ? 7. yes או hot 8. sony או טושיבה 9. חתול או כלב? 10. גלוק או ברטה? 11. dom3 או half life 2? 12. jbl או bose ? 13. שחור או לבן? 14. new balance או nike? 15. microsoft או לינוקס? 16. אינפקטד או יהל? 17. כבלים או ADSL? 18. 6800 או x800? 19. סלון עור או סלון אלקנטרה? 20. סמסונג או נוקיה? התשובות שלי: 1. AMD 2. למבורגיני 3. HP 4. ב.מ.וו 5.וניל 6. LCD 7. הוט 8. טושיבה 9. חתול 10 גלוק 11. דום3 12. BOSE 13. שחור 14. NEW BALANCE 15. מייקרוסופט 16.אינפקטד 17. כבלים 18. 6800 19. סלון עור 20. סמסונג

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  18. פעם ראשונה בתחילת דצמבר. במייל רשום : "> להסרה נא להשיב עם המילה הסרה בנושא" ויש לי את המייל שהגבתי עם "הסרה". עכשיו אני רואה שקיבלתי היום שוב אותו המייל(בניסוח קצת שונה, אבל מאותה הכתובת שמפרסמת את אותו בית העסק). האם אפשר לתבוע? אם כן, מה סכום הפיצוי הצפוי? אפשרויות אחרות? תודה לעוזרים. עכשיו שאני מסתכל על המייל אני רואה שהגבתי לא בכותרת אלא פשוט רשמתי "הסרה" (ככה שהכותרת הייתה re:whatever was the subject). האם שגיתי? אם כן, האם זה משנה?

19. Started by Milford Cubicle,

Orgasm from around the world

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  20. גוף מוצמד לקיר כלשהוא כך שאינו זז (יש חיכוך) בכוח של 120N. מסת הגוף היא שתי קילו גרם. מה גודל החיכוך? מה הוא מקדם החיכוך המינמלי כדאי שהגוף ישאר במנוחה (אזי הוא לא יפול). אם למישהו זה לא ברור... הכוח פעול אופקית בצורה כזאת הגוף מימין הקיר הוא שולשת הריבועים [] 120N ->[][] [] ועוד שאלה באופטיקה גוף פוגע במנסרה עגולה בזוית של 40 מעלות לרדיוס (אזי האנך). חלק מהאור תמיד חוזר למעט בפגיעה השלישית. מהי זוית ההסתה אלפא (ראה ציור, קווים דקים הם אנכים, קווים עבים הם הקרן) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

היום בצהרים, בסביבות השעה 14:30 אני פונה אל כיוון המטבח בשביל למצוא משהו לנשנש אחרי ארוחת הצהרים. הלכתי לארון, הוצאתי 3 וופלות וחזרתי לחדרי. לא הלכתי ישירות למחשב כי לא היה לי כח לכתוב עם יד אחת (וופלה בשניה) אז כפי שאני עושה מדי פעם הסתכלתי מהחלון בצפייה לראות את הפועלים שבונים את הבניין ממול צועקים אחד אל השני כתמיד ואולי מכונית חולפת. אבל... משהו משך את עיני כשהבטתי מהחלון; זה לא היה הבניין שבונים, גם לא העננים בשמים אלא להבה! בשדה מול הבית שלי (השכונה בקצה עיר) אני רואה להבה אדומה ורצינית! ישר אמרתי:"אבא, יש אש בחוץ" והוא באדישות אפילו לא הגיב. הלכתי לחדר של אח שלי כדי להראות לו ולתפוס זווית שונה ואז הוא התלהב מזה גם. לבסוף גם אבא שלי בא להסתכל והופתע למראה עיניו. אחר…

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by Mesatla,

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  23. היי, האם מישהו יודע\זוכר האם מחירי הציוד למחשב, ומחירי הקונסולות(אני מעוניין בWII) בתאילנד זולים יחסית לארץ? תודה רבה

24. Started by ha_miki,

מישהו מכיר חנויות שמוכרות ומתקינות בארץ MOD CHIP ל PS2 באזור המרכז ???

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  25. Started by icebreak,

פונג: http://guimp.com/pong_flash.html פאקמן: http://guimp.com/pacman_flash.html

• 11 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים