עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by omri_ro,

מחפש אתרים ישראליים למכירת ציוד יד שנייה (משהו כמו EBAY) תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  2. מה זה בדיוק "מתלים" או Suspentions? באופן פרטני יותר - זה כולל גם את הקפיצים + הבלמים? או רק חיבור מסוים....? האם ניתן לאמר שיש מתלים גם בגלגל אחורי וגם בקדמי? והאם ניתן לאמר שכל אופנוע, בלי יוצא מן הכלל, מורכב גם מ- Fork וגם מ- Swingarm, הייתי קורא לשני "מזלג אחורי" אבל אני כבר לא בטוח בכלום . ואחרון חביב - האם המינוח של הקפיצים הקדמיים הוא Fork Springs באופן גורף לכל האופנועים? אני בדיוק חוזר מויקיפדיה שעשתה לי הרבה בלגן, ולמי שמתעניין זה לעבודת גמר במחשבים, לצורך קטלוג נכון של מאגרי הנתונים שלי.....

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by IME3,

זאת ההודעה שאני מקבל בעמוד הראשי של האתר ואז בכל עמוד חדש בתוך האתר שאני מקליק עליו פעם ראשונה שאני רואה את זה פה אבל כבר ראיתי את זה באתרים אחרים לא ציפיתי לראות את זה בפורומים פה אבל האם אני היחיד שמקבל את זה ? Uploaded with ImageShack.us

4. Started by idofr,

היייייייייייייי אז ככה מהחלטות שלי אני הולך לקנות מכשיר שני ברשת פלאפון אני אבל יש לי בעיה נוראיתתתתתתתתתת עם המכשירים שלהם!! אין להם מכשיר אחד שקרוב למושלמות (סליחה אבל הפרסומת אבל יאללה נוקיה!!! ) והמכשיר שהכי קרוב למה שאני מחפש שיש להם הוא הmoto a 840 אבל גם לו חסר בלו טות' ואומרים שהקרינה שלו גבוהה ברמות אז רציתי לשאול אם מישהו פה יודע על משו הולך לצאת ברשת שיש לו מצלמה MP3 כרטיס הרחבה לזיכרון, בלו-טות' ו....אני חושב שזהו (אגב היום אני עם הנוקיה 6230 שאני מאוד מאוד מאוד אוהב ומרוצה ממנו אבל הוא הולך להיות המכשיר השני שלי ורוב הזמן להשאר בבית אז....)

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  5. באילו רשתות מומלץ לרכוש טלויזית LCD? BIGBOX שקם אלקטריק טרקלין חשמל אחר..?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by Guy King,

http://www.nrg.co.il/online/15/ART/828/124.html

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  7. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

כמה שעות הנאה http://www.ratemyboobies.com/ratemy/boobies

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  8. כמו האתר הזה, שאפשר להזמין ממנו חולצות שניקרא להן "לא שגרתיות" http://www.bootee.co.il/default.asp עם הדפסים מצחיקים

9. אני רוצה להזמין מהחנות www.lsdiodes.com לדים ומגדים, דיברתי איתם ואמרו לי שאני יכול לשלוח להם מזומן, ואז הם ישלחו לי את המוצרים שעליהם שילמתי. אז אני עכשיו ממלא פרטים עליי כדי שהם יוכלו לשלוח לי את הפריטים שהזמנתי אחרי שהם יקבלו את הכסף אבל אני לא ממש יודע מה לכתוב (לא מאמין עד כמה שאני דפוק באנגלית :-[). הנה הפרטים שאני צריך למלא: מדינה: ישראל עיר: לוד שכונה: רמת אשכול רחוב: אקסודוס בניין: 87 דירה: 114 ת.ד: 64 מיקוד: אין לי מושג, המיקוד הוא בכלל אמור להיות של העיר לוד? אם כן אז מישהו יודע מה המיקוד? בבקשה תגידו לי איפה למקם את כל הפרטים האלה כשהם כתובים באנגלית (ואל תתחילו לצחוק בבקשה).

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

אחרי שחרשתי על ההוקס שלי שנה שלמה, הגיע הזמן לחזור לריף (מועאעאעאאעהאה)!! היה לי לפני שנה את ה reef text שנוחות ברמה מדהימה, אבל צריך לגוון... קיצר, איזה דגמים ראיתם שיש בוודאות שיש בארץ? (שאני לא אפנטז סתם על דברים מהאתר שלהם שבסוף לא יהיה פה...) עריכה: וואי, הקטלוג באתר שלהם ממש ממש ממש מזעזע, מה זה הכיעור הזה??...

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by david11,

היי לכולם השאלה היא שאלה יותר בכיוון הכללי כמה שעות עבודה בערך לאנימציה בסיסית על 8 דפים במצגת פלאש - כמה שעות עבודה מצגת כזו צריכה לקחת ? ואם אפשר במשפט או שניים על ההבדלים בעבודה על פלאש לעומת פאורפוייט תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  14. ישראל קליין נעדר מ 28 לחודש הוא פרסם באותו יום סדרת מכתבי "אני מאשים" על עמוד הפייסבוק שלו. נגד רשמת הוצאה לפועל, גרושתו, ועוד. לפני כ 10 שעות, יש פרסום בקיר שלו של איזה משחק. משחקים יכולים לפרסם לבד או שחייב להיות שהוא פרסם ? גם ברוטר

15. מחירון מעבדה מערכת הפעלה + ALL 199 - 249 ש"ח מערכת הפעלה + דרייברים ( בלבד ) 99 ש"ח פירמוט ( בלבד ) - 49 ש"ח בדיקה מחשב 99 - 149 ש"ח ------------------------------------------------------- התקנה אופיס ( חוקי ) 59 ש"ח התקנה אנטי וירוס - 49 ש"ח התקנה נרו תוכנת צריבה - 39 ש"ח ---------------------------------------------------------- הרכבה מחשב חדש + בדיקות מאמץ - 149 ש"ח התקנה לוח אם + דרייברים ( דיסק ) - 99 ש"ח התקנה כונן קשיח , צורב וכו' - 49 ש"ח ביקור בית : ביקור 10 - 15 דק' חינם !!! שעה ראשונה / חלקה 99 ש"ח שעה שניה UP / חלקה 69 ש"ח * בניתי מחירון שיהיה אטרקטיבי חוות דעת שלכם שיפורים וכו' ..

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  16. יש לי שולחן ביליארד חדשדנדש באורך של כ- 170 עד 180 ס"מ (שולחן ביתי קטן לחובבנים). השאלה שלי היא באיזה מרחק מהצלע של השולחן מסמנים את הקו הלבן שעליו מניחים את הכדור הלבן בתחילת המשחק וכשהכדור הלבן נופל לחור.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by Alina,

שלום איך קוראים לשיר הזה מהסרט של שרק2 שיש בו משהו LOVE LOVE. תודה

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  18. בית החולים תל השומר, ערב גשום. רק סניטר אחד, שמיל, נדפק ברשימת התורנויות ונשאר להעביר את הלילה בחדרו של ראש הממשלה הישן אריאל שרון. כולם יודעים שהוא כבר לא ראש ממשלה, רק הוא עוד לא יודע. שמיל יושב ומקלף תפוח, ג', מאבטח השב"כ, ישן. כשלפתע מכשירים בחדר מתחילים לצפצף, נורות מתחילות להבהב, קווים ישרים מתחילים להתעקל: ראש הממשלה מתעורר. "מזמן לא ישנתי ככה", הוא אומר. "בחור, תשיג לי את אדלר, יש לי רעיון לכיוון חדש". "בוקר טוב אדוני" אומר לו שמיל. "איך אתה מרגיש?" ראש הממשלה בדיעבד עונה "מת מרעב. איפה אני?" מאבטח השב"כ ממשיך לנמנם בעוד שמיל מספר לראש הממשלה את שארע לו. "אז נדפקת עם ראש הממשלה הערב, מה?" "אני מצטער אדוני, אבל אתה כבר לא ראש הממשלה". לאחר מספר רגעי מבוכה שואל…

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by Raped,

טוב אז ככה היום הלכתי לחנות גיבור מחשבים שנמצאת ברמת גן כדי לקנות את הכרטיס מסך Gigabyte GeForce 8800GTS 512MB במחיר 1500 ש"ח אני נכנס לחנות מדבר איתו קודם כל אני בודק תקופסא והכל הכל נראה משומש כאילו מישהו החזיר לו את זה עכשיו אני אמרתי לו שאני רוצה לשלם בצ'קים צ'ק אחד מזומן וצ'ק אחד דחוי הוא רצה לקחת לי תשימו לב רצה לקחת לי 10% ריבית הוא מזיין תשכל שהוא עובד עם ERN ובכלל ERN חברה שבודקת תצ'קים או משהו כזה ולפי ERN אסור לו לקחת יותר מ2-3% ריבית בקיצור הגעתי למסכנה שגיבור מחשבים = חבורה של רוסים נוכלים הוא חשב הוא נפל על תייר אני עוד שניה רבתי איתו מכות בחנות אני לא ממליץ לכם לקנות ממנו היה שם אחד קנה מסך LG דק 19 אינץ' פתח אותו הכל שריטות הכל דפוק בקיצ…

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by asshole,

מישה לא שמע עדיין הינה לכם לינק ל מן עבודה כזאת שאתה עושה משימות והיא משלמת לך על זה אני צברתי לי כבר 23 דולר אז אם בא לכם הינה : http://www.nitroclicks.com

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  21. שימו לב: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=222554&sid=10 נענע פירסמו שגירסאת בטא של אקספלורר 7 ניתנת להורדה לכל בעלי WINDOWS במסגרת הכתבה נענע כתבו את ההזהרה הבאה: "לבעלי עותקים לא חוקיים של חלונות מומלץ להמנע מלהתקין את הדפדפן, מכיוון שהוא דורש אימות מול שרתי מיקרוסופט. הדפדפן החדש לא מומלץ לשימוש גם עבור משתמשים מתחילים, בשל העובדה שמדובר בגרסא ניסיונית שאין לדעת את השפעתה על תפקוד המחשב." ומה שהרשים אותי זה היה תגובה מס' 4: "אם אני עם גרסת חלונות חוקית שהורדתי באמיול, זה תופס גם לגב??י, ההתראה הזאת: "לבעלי עותקים לא חוקיים של חלונות מומלץ להמנע מלהתקין את הדפדפן, מכיוון שהוא דורש אימות מול שרתי מיקרוסופט"??? "

22. Started by gshhar,

יש לי תרגיל בטריגו, פתרתי אותו והגעתי לתשובה קוסינוס בריבוע אלפא שווה 1 איך אני פותר את זה ?

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  23. אמת או שקר?

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by noambaum,

קודם כל ,אם אני מפר איזשהו חוק של הפורם אני מצטער ונא לנעול. אם לא...אני מכיר רק את WNET , אתם מכירים אתר אחר שאפשר להוריד ממנו תרגומים?

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by Yaniv The Great,

.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.