עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Director,

שלום לכולם , משהוא מכיר את החנות Comp4u? ( או אם יש לה סניפים..?) משהוא קנה משם פעם ? המלצות , דברים לא טובים ? תודה !

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  2. קניתי ממישהו באיביי וזה פעם השניהי שאני קונה ממנה קניתי ממנו בראשון ליואר וב24 לינואר.[נראה לי לא הכי זוכר אבל לא יודע מחודש וחצי] בפעם הראשונה לקח לו איזה 5 6 ימים מאז שקניתי לשלוח אבל קיבלתי והכל היה סבבה עכשיו מופיע לי [קניתי ב24 לראשון היום 5 ל2]בתיאור הזמנה את סוג המשלוח אבל לא תאריך כלומר עוד לא שלח-שלחתי לו אתמול ושלשום הודעה אולי אפילו לפני והוא לא החזיר לי. מה אני יכול לעשות?שאני שולח לו הודעה הוא יודע שזה ממני שקניתי ממנו?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  3. דיברתי עם בזק והם רוצים 80 שקלים לחבילה של 4MB. אין לי יותר מדי מה להתווכח איתם על עניין המחיר, כי אני בהתחייבות לעוד 8 חודשים. לעומת זאת, בבזק בינלאומי אני לא נמצא בהתחייבות, ולפני שאני מתקשר אליהם, אני רוצה לדעת איזה מחיר בכלל לבקש? רוב הסיכויים שהם לא יסכימו להביא לי את המחיר הזה על ההתחלה, אבל כשאגיע לשימור לקוחות כבר יתפשרו איתי. מקסימום אני אתנתק מהם, כי בזמן האחרון האינטרנט בקושי זז. רק לי האינטרנט התחיל לזחול מלפני חצי שעה ??? אז אם מישהו מנוי פה לחבילה של 4MB, תרשמו כמה אתם משלמים רק לספק האינטרנט. *לא עוזר לי כמה אתם משלמים לבזק, הוט או בחבילה שהיא באנדל, לא רלוונטי לשאלה, תודה . עריכה דרך קשרי לקוחות קיבלתי הצעה של 49 ש"ח לחודש, עם התחייבות לשנה לבזק בינל…

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  4. באילו רשתות מומלץ לרכוש טלויזית LCD? BIGBOX שקם אלקטריק טרקלין חשמל אחר..?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  5. היי אני מאד אשמח אם מישהו שבקיא בחשבון דפרנציאלי יעזור לי לפתור את התרגיל, משום שאין לי מושג מה אני צריך לעשות בתרגיל הזה. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by drorhazan,

אני ממש אבל ממש רוצה להדפיס לי את כל המאמרים והביקורות והמדריכים (ואפילו גם ידיעות חדשותיות) שהתפרסמו פה באתר מאז הקמתו, אבל השאלה שלי היא: האם הם מקצועיים עד כדי כך שאפשר להסתך עליהם בעינייים עצומות ולא ללכת לאתרים אחרים? מה אתם אומרים על וואלה מחשבים ונענע מחשבים? איך החומר שלהם? יש הרבה כתבות שמועתקות מ- hwzone ל-ynet. איך החומר שם?

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  7. אהלן אני מתאר לעצמי שפתחו פה הרבה נושאים כאלה רציתי להתייעץ איתכם אני לא מכיר כל כך הרבה אנשים שמתעסקים עם ספקיות ותשתיות וכל זה אני ב-012 ובהוט ואני מרוצה למרות כל מה שאומרים שב-012 חוסמים פורטים וכל זה (אצלי האמת שלא חסום אני מוריד על המקסימום באמצע היום עם יוטורנט..) פעם זה היה לי חסום התקשרתי ואחרי כמה זמן ראיתי שדווקא זה כן מוריד לי בצהריים גם תקלות אין הרבה וגם אם יש פעם בחודשיים זה ממש לא קריטי לי בכל מקרה ב-012 נגמרה לי ההתחייבות ומהוט אני לא יכול לצאת למה זה מין דיל עם הטלפון והכל וממש משתלם (וגם לא נגמרה עדיין ההתחייבות) אני על 3 מגה והתקשרתי ל-012 ולהוט והם אמרו לי דבר כזה 012: הם נותנים לי 4 חודשים ראשונים עם המחיר שאני משלם היום (25 ש"ח) וה-20 חודש…

8. :lol:

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  9. Started by david11,

היי לכולם השאלה היא שאלה יותר בכיוון הכללי כמה שעות עבודה בערך לאנימציה בסיסית על 8 דפים במצגת פלאש - כמה שעות עבודה מצגת כזו צריכה לקחת ? ואם אפשר במשפט או שניים על ההבדלים בעבודה על פלאש לעומת פאורפוייט תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by amir85,

אחמיניגאד בבלאנדר JOE CARTOONS (למי שזוכר אתSUPERFLY בזמנו) http://joecartoon.atom.com/cartoons/972-ahmadinejad_in_a_blender

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

"There was a temporary error, please try again." ככה כבר מהבוקר

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  12. Started by פבלו,

שלום אני שוקל לרכוש שולחן מתכוונן חשמלי מחברת סופטק. האם יש המלצות לגבי שולחן כזה, או אולי חברות אחרות שכדאי לבדוק איתן לגבי שולחן כזה? תודה http://www.softec.co.il/product--7588.aspx

13. CellOffDay 5/5/2005, 6/6/2005, 7/7/2005... http://www.nezeq.co.il ביום חמישי הקרוב 5.5.05 (יום השואה) הוא יום השביתה השלישי של משתמשי הסלולאר בישראל. (חשבנו רבות אם לקיים את השביתה ביום זה לאחר שגילינו שזהו יום השואה וקיבלנו החלטה שהתשובה היא כן !!! הנושא מספיק חשוב ולא סותר את משמעותו של יום השואה ולא מפחית מחשיבותו ובגלל שמאות אלפי אנשים (בעצם מעל למליון) מודעים לתאריך לא נשנה אותו). מה השגנו עד כה ? בשביתה האחרונה שהתקיימה ב 4/4/2005 השתתפו כ 25-30 אחוזים ממשתמשי הסלולאר בישראל (השתתפו = כיבוי/הפחיתו שיחות) וזאת לפי סקרים שערכו 3 מכוני מחקר שונים עבור העיתונים בישראל. לפיכך מסתבר שכמליון עד מליון וחצי בני אדם היה מה לומר בשתיקתם באותו יום. עוד נקודה מעניינת היא שכל הח…

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by redti,

שלומות חברי פורום HW ZONE היה לי נורא משעמם... וחשבתי אולי לפתוח תחרות ה"גופה הכי שרירית"!! כל אחד ישים פה תמונה שלו שתשתתף בתחרות ונחליט מי המנצח ... הזוכה לא זוכה בכלום. אבל סתם רעיון נחמד לא?? אם זה רעיון טיפשי אז תגידו ...

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  15. שלום לכולם... אני מחפש חנות מחשבים פיזית (לא באינטרנט) אני יוכל ללכת אליה ולהחזיק את כל המחשבים הניידים ביד... אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לפני שאני קונה אתל המחשב אני מעוניין והחזיק אותו, להקליד עליו, להרגיש אותו... אני מחפש חנות שמחזיקה כמה שיותר חברות ושיש בה מבחר כמה שיותר גדול... אז אני מקווה שאתם תדעו לאן להפנות אותי... בתודה ניר

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  16. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

ראשית, כן היה לי אינטרנט. אבל 56K שזחל כמו צב גוסס, השתמשתי בו מיום רביעי שעבר. הסיפור לא מתחיל מלפני יומיים, גם לא משבוע שעבר, הסיפור מתחיל ב30 במאי. את ההזמנה לאינטרנט המהיר בכבלים ביצעתי דרך ספקית האינטרנט שלי, אקטקום, ההזמנה עברה ללא שום בעיות משום צד ונקבעה לי התקנה ליום שישי בין 9 ל11 בבוקר, שמח וטוב לב אני מתעורר בבוקר ומצפה לטכנאי הכחול. שעה 11 עוברת, הטכנאי לא מגיע. מתקשר לתבל והם אומרים שהודיעו לנו שהוא יאחר, נו...שויין, חזרתי לשחק סוליטייר. הטכנאי הכחול מגיע אל ביתי הקט ומחליט שצריך להחליף את כל התשתית ועלי לשלם לו 75 ש"ח מזומן. נו שווין, גם זה לא הודיעו. שולם. אץ רץ הטכנאי בכל הבית ומחליף את התשתית, מגיע לחדרי ומחבר את המודם. אבל אבוי, הטכנאי לא יודע להסת…

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by bla7,

תמיד תהיתי איך הסורקים באנטרפרייז מסוגלים לגלות "סימני חיים" מחללית באורביט סביב כוכב לכת... מה ז"א זה לא אמיתי?!?! פאק יו!!! אתכם לפיקארד! בכל אופן, לנושא: איך אפשר לגלות נבגים?!?! מה מייחד אותם???

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by FatherBoard,

היינו צריכים להכין לבי"ס דגל לליגת כדורגל ירדנית-ישראלית. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by Culandur,

סלנג חדש תנסו את היפני!

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך קוראים לסרט הצילצול באנגלית? למה כי אני רוצה להוריד אותו מאתר מסוים וצריך ליכתוב באנגלית. (אם זה ווארז תינעלו) :-X.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by THE FOX,

יש מדריכים לחוקי השפה העברית? בתחום הדיקדוק , ניקוד וכדומה... *לכתיבת מאמרים.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by Spook,

לפני 10 חודשים, קניתי צורב DVD של חברת NEC בחנות מחשבים בשם קונטרול ברמת השרון. כשהגעתי הביתה, גיליתי שהצורב לא מזוהה על ידי תוכנות הצריבה, ואחרי שעה שעתיים של בדיקת המחשב גיליתי להפתעתי שקיבלתי במקום צורב - כונן DVD רגיל! חזרתי כעבור יומיים כועס לחנות (הרי קניתי את הצורב בגלל צורך שהיה לי לצרוב דברים במהלך הסופשבוע ולא למען קישוט המחשב). להגנתם אני אגיד שהם הציעו לי את האפשרות לקבל צורב או לקבל את כספי חזרה. החלטתי לתת להם הזדמנות ולקחתי מהם את הצורב ששילמתי עליו במקור. כעבור 5 חודשים, הצורב הפסיק לקרוא דיסקים של DVD+R. הגעתי לחנות, ולהפתעתי הם התעקשו לקחת את הצורב לבדיקה ולשלוח ליבואן ואמרו שייקח לי כמה ימים לקבל צורב חזרה. לא הבנתי מה יש כאן לבדוק. את הצורב מחברים למחש…

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  23. יש לי שולחן ביליארד חדשדנדש באורך של כ- 170 עד 180 ס"מ (שולחן ביתי קטן לחובבנים). השאלה שלי היא באיזה מרחק מהצלע של השולחן מסמנים את הקו הלבן שעליו מניחים את הכדור הלבן בתחילת המשחק וכשהכדור הלבן נופל לחור.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Circa Men's Lopez 50 וכן, עדיף בארץ

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  25. ההרפתקן ומתעד המסעות Christoph Rehage החליט ללכת ברגל מבייג`ין עד גרמניה. אחרי שנה שלמה, הפנים שלו השתנו בצורה מאד משמעותית מהיום הראשון שיצא למסע – שינויים ששיקפו איפה הוא היה ואיפה הוא אמור להמשיך בעולם, אם זה היה מדבר, מסלול הררי, ליד נהר או בעיר גדולה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.