כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
האם הקטע הזה אמיתי? ואם לא האם זה בכלל יכול לקרות דבר כזה http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=971888&SourceId=970556
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מחפש מסמכים בעברית (WORD/PPT/PDF) על הכרת המחשב והעבודה עימו. ממש דברים בסיסיים כמו חומרה (לא לעומק), לימוד בסיסי של עבודה עם מערכת הפעלה, הפעלת תוכנות בסיסיות (WORD/PPT/EXCEL). אם מישהו מכיר משהו אני אודה לו.
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהחנות www.lsdiodes.com לדים ומגדים, דיברתי איתם ואמרו לי שאני יכול לשלוח להם מזומן, ואז הם ישלחו לי את המוצרים שעליהם שילמתי. אז אני עכשיו ממלא פרטים עליי כדי שהם יוכלו לשלוח לי את הפריטים שהזמנתי אחרי שהם יקבלו את הכסף אבל אני לא ממש יודע מה לכתוב (לא מאמין עד כמה שאני דפוק באנגלית :-[). הנה הפרטים שאני צריך למלא: מדינה: ישראל עיר: לוד שכונה: רמת אשכול רחוב: אקסודוס בניין: 87 דירה: 114 ת.ד: 64 מיקוד: אין לי מושג, המיקוד הוא בכלל אמור להיות של העיר לוד? אם כן אז מישהו יודע מה המיקוד? בבקשה תגידו לי איפה למקם את כל הפרטים האלה כשהם כתובים באנגלית (ואל תתחילו לצחוק בבקשה).
-
- 13 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
סליחה על הבורות , פשוט יש לי פלאפון ישן תמונה שצולמה ע"י פלאפון ונשלחה ל MMS מה זה? לאיפה זה מגיע?
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם. יחד עם הפליאה , ההערכה וכו' וכו' שמעורר הסרטון למטה, קשה שלא לחשוב על ההשלכות האפשריות שבכותרת. https://www.youtube.com/watch?v=fNWjKtVWToc וגם כאן מ - 1:40 https://www.youtube.com/watch?v=yzFW4-dvFDA
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
-
היי, בשעות אלו ממש המקפיא שלי משחרר גזים (אחרי שעשינו לו מילוי לפני איזה חודש..) מה שאומר שהגיע הזמן למקפיא חדש כי החשמלאי אמר שאם תוך חצי שנה הגז יוצא - לא משתלם לתקן. מדובר על מקפיא של בקו עם 6 מגירות וזה הגודל שאני מחפש גם עכשיו (עם דלת מקדימה ומינוס 20 מעלות יספק אותי) אתם מכירים במקרה חברה טובה שמייצרת מקפיאים והם לא מתים תוך 3-4 שנים? דגם טוב? תודה מראש, Zinger777.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מה קורה ? רציתי לברר לגבי הרשמה לגרין קארד , איך אני יכול להירשם ?? ראיתי כמה אתרים שעוזרים עם ההרשמה אבל איך אפשר לדעת אם זה זיוף או לא ... תודה
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
נדמה לי זה קורה בכל מאווררי עמוד ונמאס לזרוק ולקנות אחד אחרי שני. עם הזמן הם נעשים יותר איטיים עד שבקושי מסתובבים. האם שימון יעזור ואם כן איפה משמנים? אמרו לי שמן של מכונת תפירה הכי טוב. אם שימון יאזור אקנה את SINGER כי זה מותג שכיח.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום , חבר מארה"ב מעוניין לשלוח את המחשב הנייד היישן שלו לארץ. המחשב לא יגיע באריזה מקורית, הוא פשוט יארוז אותו טוב וישלח אותו לארץ. בנוסף המחשב תקול יש לו בעיה עם המסך. האם צפויות בעיות כלשהם ? יש איזושהי סיבה שישלם משהו מעבר למשלוח ? מכס, מע"מ
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לא ידעתי איזה כותרת מתאימה לתת אז תסלחו לי... אז הנה הסיפור... לפני כ-4 חודשים בערך "התנתקתי" מבזק בינלאומי ועברתי לנטויז'ן לאחר שבבזק בינלאומי לא הציעו לי חבילה מיודע מה. כמובן שהיה לי חוב של כמה מאות שקלים וסגרתי אותו ע"י הכנסת כסף לחשבון ושלחתי להם פקס כדי להראות להם ששילמתי. אמרתי להם כמובן שעברתי לנטויז'ן ואבקש לנתק אותי. עד כאן חשבתי שהסיפור עם בזק בינלאומי הסתיים, מסתבר שממש לא, קיבלתי לאחרונה מכתבי התראה על תשלום על חודשים שבכלל אני לא כבר מנוי איתם. התקשרתי למוקד הפיננסי שלהם ושם אמרו לי שהמנוי שלי עדיין פעיל והחוב שלי עומד על 485 ש"ח!!! (כולי WTF?!) הם אמרו לי שאצלם במחשב רשום שאבא שלי אמר להם לדבר איתי בנוגע לחוב, רק שאכן דיברתי איתם וסגרתי איתם על תשלום…
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3191602,00.html מדינת הטרור והשחיתות רוסיה הקימה ועדת חקירה כדי לחקור את השפנות של הצבא הרוסי.
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
טוב נתחיל בזה שדחיתי את הגיוס שלי מ 23 ליולי של השנה ל מרץ 2007. (סיבות אישיות) אפשר להגיד שיש לי "קשרים" בצבא ואני יוכל לעשיג קורסים של מחשבים אפילו שהפרופיל שלי 97. אבל הבעיה היא שאני לא מכיר מסלולים בצבא ...ואני בכלל רחוק מכל הקטע של הצבא. אני בוודעות לא רוצה שירות קרבי. אני עשיתי 5 יחידות מדעי המחשב השנה ובכלל יש לי עיניין בכל תחום המחשבים. רציתי שתמליצו לי מסלולים או קורסים שהצבא מעניק\שלוח. ומה דרישות הקבלה (אם אפשר) תודה מראש. 8)
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משרת בשריון, משתחרר באוגוסט והתחלתי לחשוב קצת על האזרחות וחשבתי למה לא לחתום קבע בתור נהג קו, התנאים הם טובים סך הכול, אם זה הכסף או היציאות ומכמה שאלות ששאלתי במוצב (כרגע במכבים רעות) כמה נהגים וגם אחראי נהגים וכולם אמרו לי שזה משתלם כי אני לא חייב לחתום להרבה, מינימום חצי שנה שזה מתאים לי בול! וגם קל''ב שזה טוב. עכשיו השאלה שלי היא האם זה הקבע הכי טוב שאני יכול לקבל מבחינת כסף ותנאים. נ.ב. כמו שאתם מבינים אני עושה את זה כי אני ממש זקוק לכסף הזה כשאני משתחרר לכן לא לראות אותי בתור "תאוב בצע'' שרק מחפש איפה לדפוק את הצבא.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יאללה חבר'ה בוא נראה מה הנתח של המעבדים בפורום הזה... לי יש AMD 2 X4 640
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היה לי עכשיו ויכוח עם כמה חבר'ה על הימורים מסוג ווינר, לוטו, טוטו והימורי ספורט. אני הייתי נגד כל העסק הזה והנה הטענות שלי: א', בספורט הכל יכול לקרות. במשחקי ספורט כמו כדורגל יש המון המון משחקים מכורים, ראינו מה קרה בליגה הישראלית, ראינו מה קרב בליגה האיטלקית. וזה רק שאלה של זמן עד שיגלו עוד תרמיות כאלו. משחקים מכורים יש בכל ספורט, היו, יש וימשיכו להיות. אחוז המהמרים שבאמת זוכים בפרס רציני לא גדול (האמת שאין לי מושג כמה אבל אני בטוח שזה פחות מ20%). ולא שווה פשוט לקחת תא הסכום כסף שאתם מזקיעים כל חודש\שנה על הימורים כאלו, לא עדיף לשים את הכסף בבנק או להשאיר בצד, אני כמעט בטוח שהסכום שיצתבר יהיה יותר מאשר כל הסכום שהשקעתם בהימורים האלו?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה לפני כמה דקות שיחקתי במשחק של נסטלה דיבס הזה http://www.e-dologic.co.il (מי שרוצה לראות) ויש שם בין המשחקים שלהם משחק שקוראים לו נשנש בגרוב אז שיחקתי כבר איזה שעתיים ניהתי ממש טוב ותמיד היתי מגיע ל150 ופחות ויותר עד שלפני כמה דקות היגעתי ל322 לא יודע איך הצלחתי מלא פוקסים עכשיו זה היה צריך להישמר לי המשחק ואני היתי צריך להיות האלוף ויכלתי לזכות בפרס,אבל הדובון הזה במשחק ישב לי והתחיל לבכות והמשחק נתקע עשיתי אנטר מלא פעמים עד שכזה החלונות ניתקעו ונסגר לי החלון והלך לי המשחק... מה אני עושה? תודה לעזורים.
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מישה לא שמע עדיין הינה לכם לינק ל מן עבודה כזאת שאתה עושה משימות והיא משלמת לך על זה אני צברתי לי כבר 23 דולר אז אם בא לכם הינה : http://www.nitroclicks.com
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כן,כן... אחרי הרבה התלבטויות,קניתי עכבר לוג'יטק טראקבול חדש זה עכבר ממש מדהים,אחד העכברים הנוחים ביותר. יש עליו ביקורת כאן באתר.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
-