כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יודע מה הקיצור של ST באתרי טורנט?? כמו ש TL זה torrentleech מישהו יודע מה זה ST??? זה דחוף בבקשה תעזרו...
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לערוך באוויד קבצי HD עם סיומת MTS. האוויד לא קורא את הקבצים האלה בכלל, ואני מנסה לעשות להם המרה לקבצי MOV. בכל פעם שפתחתי את הקנופוס התוכנה נתקעה, ולכן אני משתמש בSUPER כדי להמיר את הקבצים. אני מצליח לעשות את זה כמעט כמו שצריך באיכות טובה, פרט לעובדה שהוידאו מנוגן במהירות גבוהה ולא משנה מה אני עושה בהגדרות זה לא מצליח לנגן את זה במהירות נורמלית. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
במשחק מזל אפשר לזכות ב 50 שקלים. ב 100 שקלים או לא לזכות כלל. ההסתברות לזכות ב 50 שקלים היא חצי, ההסתברות לזכות ב 100 שקלים היא 1 חלקי 12 וההסתברות לא לזכות כלל היא 5 חלקי 12. אדם משחק פעמיים. השאלה היא מהי ההסתברות שיזכה בסכום כולל גדול מ 50 שקלים?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני לא זוכר איך קוראים לסרט אבל הסרט מדבר על זה שאיזה זוג נוסע לאנשהו ואז הם עוצרים בתחנת דלק נידחת בארה"ב והבחורה נכנסת לשרותים ואז שהיא יוצאת חבר שלה נעלם ביחד עם האוטו וחוטפים אותו חבורה של פריקים מוזרים עם אוטובוס, ובשרותים שהבחורה נכנסה רצחו שם איזה מישיהי ובתוח התא שרותים השם שלו חרוט והכל מזוהם .זה הדבר הראשון . דבר שני שאני מחפש אם מישהו יכול להכוין אותי זה תמונות של חנויות בתחנות דלק, בדגש על פוסטאפוקליפטיקה, בסגנון של אחרי הפצצה גרעינית, אני חיפשתי בגוגל ופשוט לא מצאתי, תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר בן 16 ורוצה למצוא מקום עבודה לתקופת החופש הגדול כדי שיהיה לי קצת כסף בצד.... אני גר בראשון לציון, ואין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש. למישהו יש רעיון מאיפה להתחיל או אפילו מקום מסויים בראשל"צ שאפשר לחפש בו ? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב כף יד, בעיקר לעבודה משרדית, כלומר עבודה על תוכנות אופיס. מה שכן רציתי לדעת מזה בדיוק מחשב כף יד. נשמע טיפשי אבל אני באמת רוצה לדעת מה בדיוק הולך שם.. מערכת הפעלה רגילה של וינדוס? מי מתקין ואיך? מה קורה אם יש בעיות? יכול להכנס וירוס? מה עם פירמוטים? יש בכלל פירמוטים לדבר כזה? איזה תוכנות רצות על מחשב כף יד? GPS וכדומה? וורד? אקסל? יש אימייל? אנטרנט? כל הדברים הנלווים שקשורים למזה מחשב כף יד , אני רוצה לדעת הכל מהכל. אני אשמח יש יש קישורים למאמרים על מחשבי כף יד כדי לקבל אנדיקציה מה כדאי לי לקנות מכל השוק הענק תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, התערבתי עם חברים על זה שקראתי כתבה על בחור שהחזיק בידיו שלט שידע להחליף את צבע הרמזור לפי נוחיותו ובכך שיבש לגמריי את התנועה . אף אחד כמובן לא האמין לי . אבל הסיפור הזה זכור לי בברור .. יש מי מישהו שיכול לעזור לי להוכיח את אמינות הסיפור ? תודה מראש!!
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש יוזר שאני רוצה להמשיך להיות FRIENDS שלו רק שאני לא רוצה לראות שום דבר שהוא עושה לו לייק בדף הראשי שלי. הבעיה זה שהוא(היא בעצם) עושה לייק לפוסט של אחד החברים שלה שאומר משהוא פוליטי ואז אני סתם מתעצבן. הכי גרוע זה שאני אגיב וילחם עם השמאלנים מול מאות החברים שלה. חחח. אז אני פשוט לא רוצה לראות את הלייקס שלה, אלא אם כן אני ספציפית נכנס לWALL שלה. אבל אני לא רוצה לראות את זה על הTIMELINE\WALL שלי. אגב אני לא סגור מה ההבדל בין WALL לTIMELINE? יש כאילו שני מבטים. מה שרק אני רואה ומה שאחרים רואים על הWALL שלי? לא סגור על זה. בקיצור מקווה שהבנתם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פשיטה על חוות השרתים של TPB, http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=247259&blogcode=4117770 לפי מה שראיתי באתר, הם ממשיכים לפעול.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
-
איבדתי את מה שהביאו לי... באינטרנט מצאתי אחד לא ממש מעודכן... ועד שאני אתפוס מישהו בבצפר שיוכל להביא לי לוח בגרויות, עדיף שמישהו ישלח לי אחד.. (http://www.zofim.org.il/pics/magazin/LuachSummer2007.pdf זה מה שמצאתי, הבנתי שדחו כמה בגרויות)
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אוקיי אז ממש בשניות שאני כותב את ההודעה (אחת מהמרגשות שכתבתי בחיי), אני אוחז ב 400$ (4 * 100) חדשים ירקרקים ורחיינים להפליא, שבעוד כ- 6 שעות (נכון לזמן כתיבת ההודעה) יטוסו ביחד עם חבר שלי (orrm מהפורום..) לארה"ב! עכשיו אתם שואלים מה הם יעשו שם? אוקיי אז בעזרת 400 הדולרים הנחשקים האלה, אור הולך לקנות לי את האיי פוד 15 ג'יגה מהדגמים החדשים!!! אתם לא יודעים כמה אני מאושר, פשוט לא יודעים! כי בתור אחד שלא היה לואף פעם דיסקמן (חחח באמת!) והולך לקבל בעוד כשבוע וחצי את האיי פוד, ובנוסף חסכתי לבד את ה 1795 שקלים האלה!!! (זה 400$ לשער היציג של היום + עמלה לבנק 40 ש"ח). אז לכל אלה שמקנאים, זה בסדר גם אני קיניתי פעם, אבל פשוט חסכתי כסף במשך זמן של חצי שנה- שנה + תמיכה קטנה מההורים …
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אחרי סופת שלגים נופלים בלוקים עצומים מגובה 500 מטר http://www.woot.co.il/2007/12/18/%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%92%d7%93%d7%9c-%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%99-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
במסגרת השאלות ההזויות - מישהו יודע איך לשרוק בלי ידיים ( משהו בסגנון "ריבי" מהישראלים, רק חזק) - איך זה הולך? מה הבסיס? את השלב של שריקה עם 2 אצבעות עברנו, מקווה שמישהו יוכל לעזור. גם טיפים לשריקה עם הזרת (נשמע לי מוזר משהו), יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 17 תגובות
- 25.6k צפיות
-
-
כן, ביום רביעי זה בא - הבגרות בפיזיקה. הבגרות שאלפי תלמידים ברחבי הארץ עובדים קשה כדי לעובר אותה (ואחרי שמנסים מבינים שהאימתנות של מתמטיקה היא אפסית לעומתה). אז בעזרת ניוטון, איינשטיין, אמפר, בוהר, גאוס, הרץ, פאראדיי, רנטגן, רתרפורד, קירכהוף, תומסון, יאנג, ברנולי וארכימדס - בהצלחה לכולם ותמיד זכרו: הם צופים בכם...
-
- 92 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
1. למישהו יש מושג מה אמורה להביעה השאלה "מלידה" ? 2. זה בסדר שאני מוחק דברים בטיפקס/מקשקש עם עט על משהו שכתבתי בטעות?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היום קניתי לי את ה DVD הראשון שלי ולהפתעתי התמונה היתה לאורך כל הסרט היה לרוחב המסך ולא גם לאורך, כלומר התמונה לא מילאה את כל המקום על המסך. אז השאלה שלי היא, האם כל הסרטים ב DVD נראים כך ? ולמה זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ידידה שלי מחפשת מקום במרכז שעושה קורסים ל- MS Office, היא לא מסוגלת ללמוד לבד, לכן אני מחפש בשבילה מקום מומלץ שעושה קורסים כאלו. האם יש למישהו המלצה על מקום כזה (קורס בסיסי, עם עלות לא גבוהה למטרת פקידה+) ? תודה
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
קיבךתי היום הודעה על חבילה שהתקבלה בשבילי בדואר רשום..לא ציפיתי לשום חבילה ולכן בדקתי את המספר ב "מעקב אחר דואר רשום" באתר שלהם.. צ'מעו.... הם מהירים!
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא חושב שיש פורום מתאים לזה אז זה ילך לפה, מקסימום יעבירו... יש לי תרגיל שבו אני צריך לפשט ביטוי בוליאני ואני פשוט לא מצליח אני צריך להגיע מזה : ___ _____ A+B * C(B+A) לזה ___ A+B ויש פה עוד מישהו שיש לו מתכונת ביום שני ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר דיי הרבה זמן ב dropbox, ולאחרונה שמעתי על google drive והייתי שמח אם תוכלו להבהיר לי מספר נקודות (רובן בהשוואה למספר נושאים מעצבנים ב dropbox) 1. האם כשאני משתף מישהו בקובץ יורד מקום לשנינו מקיבולת הכונן? 2. אם שיתפתי מישהו בקובץ, (ראיתי שקיימות כמה הרשאות) ונתתי לו הרשאת עריכה, האם הוא יכול למחוק את הקובץ? ואם כן, האם הקובץ נמחק לכל מי שמשותף בקובץ.? האם יש עוד יתרונות על פני DROPBOX? (פרט לנפח)..המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
חובה לראות עד הסוף. http://www.collegehumor.com/video:1939798
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-