כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
ולפני שכל יפי הנפש העירוניים ששורצים כאן בפורום יתנפלו עליי מילולית ויאכלו אותי חי אני רוצה להבהיר שאני צריך סכין להגנה עצמית אחרי שלפני כחודש כמעט נטרפתי חי על ידי להקת כלבים משוטטים ואני לא מאחל לאף אחד לעבור את הסיוט שעברתי . זה היה עלול להיגמר בפציעה קשה ואולי אפילו מעבר לכך לולא הזדמן למקום שכן שלי שטייל בשטח ,הבחין באירוע וירה בהם עם ה-m16 שלו מהצבא (חבל רק שהוא ירה בהם כדורי פלסטיק). בתכלס חטפתי נשיכה קצת מעל הקרסול ,למזלי הייתי עם נעליים גבוהות כך שהנשיכה נבלמה ברובה על ידי הנעליים ולא חדרה לעומק. נמנעתי מלבצע את החיסון נגד כלבת מפני שמדובר בסדרת זריקות כואבות וגם החיסון עצמו יעיל לפרק זמן מוגבל למדי. מאז התקרית מיעטתי לצאת מהבית מפני שהאזור שאני חי בו משופע בלהק…
-
- 42 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
הי חברים, השאלה בכותרת. בפירוט: 1)האם מישהו מכיר מדריך מפורט לרכישת רכב? 2)אני צריך רכב בעיקר לסוע למשרד וחזרה, רוב הנסיעות באזור המרכז. אבל אני רוצה רכב שלא אצתרך לחשוב פעמיים בשביל לסוע איתו רחוק. חסכוני בדלק. אני לא מפחד מרכבי מיני (די נדלקתי על פאביה). רכב שלא רואה מוסך. יש לי תקציב של 80K אני מעוניין להוציא מקסימום 60K ומעדיף פחות מ 30K יש המלצות?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב חברה יש לי כבר מפרט לקנייה שרציתי לקנות בארה"ב ורציתי לקנות בnewegg אבל משום ניסיתי כמה וכמה פעמים והאתר פשוט לא נפתח למישהו יש מוסג מאיפה כדאי לקנות בארה"ב או למה ניואג לא עובד?
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ערב טוב חבר'ה, אני לקוח בחברת אורנג', החברה עצמה לא מאפשרת לבצע שיחות לחו"ל אלה פותחת את הטלפון שיהיה אפשר להשתמש בספקית משנה כגון בזק בינלאומי או 012. על איזה חברה האיתם ממליצם? חשוב לי גם שאני יוכל לשלוח גם SMS'ים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אבקש המלצה לספק מייל מאוד מאובטח,שיהיה חינמי,מה שחשוב זאת רמת ההטחה,הממשק לא חשוב. תודה. ולא להמליץ GMAIL בבקשה,כי הוא הכי פחות מאובטח כיום.
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש את זה עדיין בחנויות? כי זה היה לי בבצפר לפני 5 שנים פלסטיק כזה עם כמה גלגלים עליו שמים את המחשב אין לי מקום על השולחן ולא בא לי לקנות מברגה עם ערכה מיוחדת לעץ לעשות חור בעץ הכי פשוט לקנות את זה כמה זה עולה? ואיך קוראים לזה שאדע לשאול בחנות דרך אגב אפשר באנגלית גם? אולי נזמין מאיבי תודה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
איפה ממוקמים אזורי הרגשות , ואיך הרגשות פועלים או מופעלים תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
פרופיל ההמהרה החדש של אינטל, 200S Boost, מביא שיפור ביצועים בלחיצת כפתור - ולראשונה, מבלי לפגוע באחריות על המעבדלכתבה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
- 2 followers
-
-
לאס וגאס – תערוכת CES - 6 בינואר 2026: אנבידיה פתחה היום עידן חדש בתחום הבינה המלאכותית עם ההשקה של פלטפורמת NVIDIA Rubin, הכוללת שישה שבבים חדשים שפותחו על מנת להניע מחשבי-על פורצי דרך לבינה מלאכותית. פלטפורמת NVIDIA Rubin מציבה סטנדרט חדש לבנייה, פריסה ואבטחה של מערכות הבינה המלאכותית הגדולות והמתקדמות ביותר בעולם בעלות הנמוכה ביותר על מנת להאיץ אימוץ בינה מלאכותית.לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
לפני מספר דקות הסתכלתי במחירים של חומרות והופתעתי לגלות שהמחירים עלו!!!! אני זוכר לפני כחודשיים (בפעם האחרונה שבדקתי זאת עקב מחסור באינטרנט) המחירים היו יותר זולים. מחירים של מוצרים רבים עלו כמו: כרטיס קול- פורטיסימו 3 שמחירו עלה בכ100 ש"ח כרטיסי מסך- ראיתי שיש G4 TI 4600 שעולה 2000 ש"ח!!!! והמחירים של הדגמים היותר חלשים עלו בקצת. ובכלל המחירים של הכרטיסי מסך לא אמורים לרדת בהרבה אחרי כל הכרטיסים החדשים שיצאו??!? והמחירים של הדיסקים הקשיחים והזכרונות עלו! מה הולך פה? זה לא אמור לרדת??!? ???
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
http://www.somethingawful.com/inserts/articlepics/photoshop/games2/LambChowder_sims.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנושאי מחשבים וכל מה שקשור לחידושים וכאלה...
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ענק!!! (למרות שזה כתבה חשבתי זה יתאים לכאן יותר מאשר לפורום אקטואליה) קטע ענק..מסתבר שיש הומור לאנשי וואלה...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שמתי לב שרבים מהאנשים ששלחתי להם מתישהו מייל שולחים לי מייל עם בקשות להפסיק להספים אותם. אני יכול להכנס למייל ולשלוח מיילים ולקבל אותם וכו' וכו' אך הספאם עדיין ממשיך להשלח, ודווקא בזמן בו אני לא מחובר למייל. עכשיו אני סורק את המחשב עם אנטיווירוס, כשהסריקה תיפסק אני אעדכן. כמו כן הדפדפן (פיירפוקס) התחיל להאט ולגלג כשאני פותח טאב חדש, מה יכולה ליהיות הסיבה? איך אני מוצא אותה ואיך אני מנטרל אותה? תודה וחג שמח
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קראתי לא מזמן בעיתון ידיעות אחרונות שהילדים בישראל יושנים מעט מאוד לעומת הילדים בארופה בגלל שהם גולשים באינטרנט או משחקים במחשב ובגלל זה הם יורדים בלימודים ונהיים מאוד עצבניים אני למשל ביום שיש לימודים אני הולך לישון בערך ב 11 בלילה ולי אין שום בעיות מה איתכם?
-
- 40 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
והבן (או היותר צעיר) שר את מה שהאבא אומר והאבא של את מה שהילד אומר
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אתמול אני ו2 חברים ביקשנו להיכנס למועדון אחד מהם היה קצת מחופש (כובע פורים ושרשרת ענקית) הסלקטורית בכניסה אמרה שרק מי שהגיע עם תחפושת הוא יכול להיכנס בקשר לחבר שהיה "קצת מחופש" היא אמרה שהוא לא מחופש מספיק ושזה לא תחפושת במשך 20 דקות עמדנו ליד הכניסה והיא הכניסה אנשים שאינם מחופשים בכלל טענו בפניה שהנה אנשים לא מחופשים נכנסים ואנחנו לא נכנסים היא אמרה לנו כי הוא תייר ואנחנו לא כששאלתי אותה מה הקשר אמרה לי שהתייר אינו יודע מה זה פורים ואני שגר פה אמור לדעת מה זה פורים הכל מצולם על סמך מה אפשר לתבוע אם בכלל ?
-
- 69 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה חשבתי סוף סוף לקנות פלאפון, אני רוצה רק באורנג' כי לשאר המשפחה יש גם, חשבתי על הסמסונג 624, מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אתר שאפשר למצוא שם כל מיני מושגים למשל מה זה חומרה מה זה תוכנה וכאלה אבל לא פירוט קצר משהו של כמה שורות טובות אני פשוט לא רוצה לשאול פה בפורום את כלללללל המושגים שאני צריך זה לעבודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז יום עליתו של האתר לאויר היה שיפט אתר מוביל, מעולם לא נכנסו למלחמות בין האתרים השונים, אבל הפעם המצב הוא שונה, היום זה איום יותר גדול על נושא שיתוף הקבצים. בימים האחרונים עשינו הכנות שונות להעלת האתר לשימוש של עשרות אלפי הגולשים שמצאו את האתר כמקום טוב עקב השינויים באתרים המקבילים לנו, נעשו גם מספר גישושים מגורמים שונים לבחון אפשרות של שיתופי פעולה. כרגע האתר באויר, בימים הקרובים שרת חדש (נוסף), יכנס לפעולה. אנחנו לא מצהירים הצהרות גבוהות, אנחנו עושים מעשים. אתם מוזמנים להגיב, להציע, לעזור או כל דבר שעולה לראשכם, אנחנו לא מבקשים מכם כלום אלא רק לדעתם מה אתם, הגולשים שלנו, אלו שבאמת חשובים - רוצים / חושבים / מציעים. צוות האתר. בבקשה אנשים הגיבו בשביל להבטיח את המש…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מחפש קטעי מוזיקה עוצמתיים עד כדי צמרמורת מסרטים או לא מסרטים תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתחיל מהשאלה על פייסבוק - מישהו מכיר Facebook live messenger? נכנסתי לקישור בקבוצה הזאת, קפצה לי הודעה "ספר לחברייך" באנגלית והחלון מייד נסגר, חשוד. דבר שני, יש תרגיל שאני רגיל לקרוא לו אקדחים, אבל כמעט אף אחד לא מכיר אותו, לפחות לא בשם הזה =/ זה הולך ככה: עומדים על רגל אחת, רגל שנייה באוויר מכופפים את הרגל שעליה עומדים עד הסוף, ואז עולים למעלה חזרה הרגל השנייה כל הזמן ישרה באוויר, לא נוגעת ברצפה בלי עזרה - לא שמים רגל שנייה על הרצפה, לא דוחפים את הרצפה עם היד אשמח לשם בעברית/אנגלית/שתי השפות^^ תודה איל.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אז ככה: הורי נוסעים בחופש הגדול לארה"C ויש לי בעירך כ 250 דולר ואני רוצה לבזבז אותם, פתוח להצעות.. חברה!!! כל כיוון!! יאללה רעיונות דימיונות משהו!!!
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-