כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
דרושה דירה להשכרה באזור הגבול בין ר"ג לגבעתיים. דירה בת 2-2.5 חדרים בעלות של עד 450$. אני מחפש בכל מיני אתרים, ללא הצלחה רבה, אנא מכם עזרו לי למצוא משהו כזה. תודה רבה לכל עוזר.
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הזמנתי משו מארה"ב ב14 לחודש...השולח אמר לי שבדואר אמרו לו שתוך 10-12 ימים זה אמור להגיע...בנתיים לא הגיע אז היום יצרתי איתו שוב קשר והוא דיבר עם הדואר ואמרו לו שהם יכולים לעקוב אחרי החבילה רק עד שהיא יוצאת מארה"ב עכשיו נגיד וזה כבר יצא מארה"ב לאן בארץ אני יכול להתקשר ואיזה מידע אני צריך לתת להם כדי שיבדקו אם זה הגיע לארץ? למי לפנות? מה צריך להגיד להם? מספר חבילה סניף שממנו שלחו מה? תודה
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
האם יש מע"מ/מכס/תוספת תשלום כלשהי בהבאת רמקולים (במקרה שלי Z10) לארץ? מישהו טס לחו"ל (בולגריה) ואני מתכוון להגיד לו לקנות את הרמקולים שם במחיר סביר - גג 140$. ואני צריך לדעת אם יש תוספת תשלום על הרמקולים.. כי אם כן צריך לדעת "להסתדר"...ואם כן מישהו יודע כמה? לגבי כבל החשמל, הוא יתאים גם לארץ, כן? אירופי...
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=b4TKpOED4_Y&NR זאת איזשהי סימפוניה או שיש לזה שם אחר... מישהו מכיר? ד"א זה מה שהיה בפרסומת של סובארו למי שזוכר...
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם בשביל להכנס לתפקיד במג"ב , צריך איזה שהוא פרופיל מיוחד , נתונים מסויימים או כל דבר אחר... ואם כן , מהם ?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הוא חוגג יום הולדת עוד מעט ואני רוצה להרשים אותו בזה שפתחתי פורום לכבודו. כמובן שרק הודעות מזל טוב (וגם אפשר לשבח אותו על יופיו) יתקבלו בפורום. תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מזגן חלון שהמדחס שלו מאוד רועש, חשבתי לעטוף את המדחס בספוג אקוסטי (ביצים) או להקציף אותו בפוליאוריתן מוקצף. האם הפוליאוריתן יכול לגרום נזק (הרי הוא "יחנוק" את המדחס) ? האם למישהו יש רעיון אחר איך להשתיק את המדחס (ניסיתי להזיז אותו בכל מיני זוויות כדי לראות אם יש השפעה על הרעש, לצערי אין השפעה) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אינני יודע כמה מכם עושים קניות בקניון אילון שבר'ג , אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה כמובן מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב הנוסע הקדמי ומתחילה לבצע בך מין אוראל…
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www.redvsblue.com תורידו את הפרקים, זה טוב פי כמה וכמה מרוב הקומדיות שמשודרות בTV.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש איזה מסעדה שאני עובד בה בעיר שלי וכולכם מכירים אותה אבל אני לא אנקוב בשמות. האם יש חוק מסויים שמתיר על מעביד להרחיק עובד מהעבודה + לבטל לו משמרות עד שתהיה שיחה עם המנהל האיזור ? כלומר אם הייתה אמורה להיות שיחה עם המנהל ביום שישי האחרון ולא היה וגם בראשון לא היה (כי המנהל האיזורי לא יכל) אז ביטלו לי את המשמרת שאמורה להיות היום בשלישי כי עדיין לא הייתתה לי שיחה .. האם זה חוקי ? בטענה שבמשמרת האחרונה שלי ביקשו ממנו לי לעשות XYZ ולא עשיתי (דבר שלא קרה). חשוב לציין שאני עובד בצורה חוקית לחלוטין יש לי פנקס עובד והחברה הזו היא בינלאומית.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
טוב אז השאלה בכותרת.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
משהו יודע מה זה פרוייקט גאמא של מודיעין?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כ-5000 FORINT הונגרי בשטרות ירוקים של 1000 וסגולים של 500. היה מאוד פשוט לבדוק את השער עם הדולר רק שכבר לא משתמשים בשטרות האלו(הם מלפני כ-15 שנה). יש עצות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התרגיל הולך ככה: x+y=3 2^x+2^y=6 מקווה שהבנתם(אם לא זה 2 בחזקת איקס ועוד 2 בחזקת וואי..) ,תודה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני ממש אוהב את דאפי דאק מה אתם אומרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מישהו פתח פה תראד על משאים עם מנוע סילון שנוסעת במהירות של מטוס עשיתי חיפוס ולא מוצא לי או שהמנוע חיפוש בפורום מעפאן.....תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
זקוק לעצת ההמונים... אתמול רכשתי מחברת פלאפון את מכשיר הדגל של סמסונג נוט 10 פלוס דרך השירות לקוחות... היום הגיע השליח וחתמתי ולקחתי את השקית לתדהמתי לאחר שפתחתי את האריזה גיליתי את המכשיר בקופסה בתוך שקית ניילון עם ריצרץ אמריקאי ללא המדבקות של החדש... שיצרתי עם שרות הלקוחות קשר אמרו לי שמחר אקבל תשובה... מה אני עושה כדי לחסוך את מסע העינויים שנראה לי שאני הולך לעבור... כי המוקדנית רמזה לי שככה זה מגיעה... חיה בסרט...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8132264772
-
כמה מילים טובים על NRG: סוף סוף כתבה ל"איך לרכוש מחשב" שמודעת למצב כיום בשוק. למעט כמה דברים פה ושם (אולי קצת תפסו יורת מידי מהכרטיס מסך) אני סוף סוף יכול "לאשר" מדריך כזה לקניית מחשב מאתר אינטרנט גדול. קישור
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
בתיכון לא למדתי טוב, ואני אחרי צבא משפר בגרויות. (תלמדו אל תהיו כמוני טיפש ) לא היה לי מקצוע מורחב, עכשיו אמרו לי שהכי קל זה לעשות גיאוגראפיה וזהו לגמור עם זה. חשבתי דווקא בגלל שאני רוצה ללכת ללמוד תואר ראשון במחשבים (מדעי המחשב) יהיה לי כדאי ללמוד פיזיקה ברמה של 5 יח'. האם שווה להתאמץ ולקחת קורס ביואב גבע(נגיד) של פיזיקה 5 יח'?, או שזה לא משנה לקבלה לאוניברסיטה וצריך רק פסיכו גבוה וממוצע גבוה בבגרויות...?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=yJ1Ft4fNfTU&feature=channel_page ו http://www.youtube.com/watch?v=PqIxLNUyztE&feature=channel_page ?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות את המקלדת עם כיתוב רוסי הכי זול באזור רמת גן תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה הוכח(בלי שימוש בנוסחאת השגיאה) כי נוסחאת סימפסון שליש הנה מדוייקת לכול פולינום מסדר 3 ומטה. http://en.wikipedia.org/wiki/Simpson%27s_rule [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אומנם אני לא אוהד גדול של כדורגל אבל שיש משחק כמו מה שהיה אתמול אני בהחלט מתעניין ריאל- חלוץ בעיני רבים הכי טוב בעולם, או מינימום מקום שני (רונאלדו) שוער - הכי טוב בעולם (קסיאס) מאמן - אחד הטובים בעולם, רמוס אחד הטובים בתחומו איך ייתכן 5-0????!? נכון שברצלונה טובה, אבל עד כדי כך? אהבתי שצירפו את דויד ויאה או איך שקוראים לו (חידוש מאז הפעם האחרונה שראיתי אותם משחקים) אבל הם פשוט טובים מדי בשביל להיות אמיתיים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-