עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם מישהו יכול להביא לי את המיקוד לטופס 02 במתמטיקה והאם יש אתרים שבהם ניתן ללמוד את החומר דרכו?

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  2. אני באופן אישי הכי מצטיין בהיסטוריה. אין פעם אחת (בחטיבת הביניים) שבו ירדתי מה-98. מה איתכם?

• 40 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ציינו את הסידרה/מכשיר, ואם אפשר כמה מילים על המשחק.... הא.. וכן סנייק זה משחק ענק...

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ofeky1,

מהו המשקה שאתם הכי אוהבים?? פשוט תגידו זה לא קשה ובלי חוכמות אני לא מדבר על שתיה חריפה או חמה אלא רק משקאות קלים!! ____________________________________________________ אני למשל שותה הרבה NESTEA אפרסק וקצת קולה!

• 140 תגובות
    • 5.9k צפיות
  5. Started by Symbore,

האם כותבים מההתחלה לסוף: 1993 - 1995: בלה, בלה, בלה 1996-1999: בלה בלה בלה 2001-2005: בלה! או מהסוף להתהחלה: 2001-2005: בלה, בלה 1999-1996: בלה, בלה כיצד עדיף לכתוב?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  6. אתמול איזה שכנה שלי התחילה לקרוא איזה סיפור בשם "פנינת האהבה" של הרברט ג'. וולס והבנתי שהוא מבוסס על הסיפור של המבנה שהוא אחד משבעת פלאי תבל שבהודו ונקרא "הטאג' מהאל", עכשיו הבנתי שיש גירסה יותר "נכונה" לסיפור והייתי רוצה למצוא את הסיפור האמתי. תודה מראש, slim_shady

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בטופסי ההרשמה לאוניברסיטה אני מתבקש לספק סמל, או מספר סידורי בן שתי ספרות של בנק לאומי, אך למרות שעברתי על כל הספר שבא עם טפסי ההרשמה, לא מצאתי את הסמל הנדרש. אם אחד מכם יודע על מה אני מדבר אנא עזור לי, אני בלחץ נורא

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
    • 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MilkMan,

[glow=red,2,300]*ליפני שאתם עונים שימו לב:איני מתכוון בשום פנים ואופן ליסוע ללא מלווה, לכן אשמח אם לא תענו עם תגובות כמו "יא דפוק על תיסע בלי מלווה בלה בלה בלה", תודה.*[/glow]

• 49 תגובות
    • 11.3k צפיות
  9. Started by shloosh,

מהו הפלאפון הכי טוב שיש לנוקיה!????

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sir f,

יש לי חבר בכיתה י"א כרגע. הוא יודע C# ברמה די טובה יחסית למישהו שיודע שפה אחת במשך זמן זה שהוא יודע אותה.(מספר) עכשיו כמובן שהוא רוצה לעשות 5 יח'(ואולי גם טכ"ם). הוא עשה שנה שעברה 3 יח'(פסקל בלי פרויקט מאגר מידע) אבל... בתיכון שהוא לומד בו אין בבסיסו מגמת מחשבים, יש הצעה להקים אחת, אבל זה יהיה כרוך בתשלום נוסף. אם הוא ינסה ללכת למגמה, זה יצור על משפחתו עומס כספי נוסף ולא נעים, שאולי הוא מיותר. אז השאלה היא, האם הוא צריך ללכת לשיעורים ב5 יח' כדי להצליח בבגרות(הצלחה=שואף למאה). אני לא מדבר מבחינה חוקית אלא האם הוא ידע מספיק כדי להצליח?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. תבחרו בכייף

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מישהו מכיר?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by Stanly,

ייאלה שכל אחד ירשום את השירים שהוא אוהב!! 1. שכל אחד יכתוב עד 3 שירים שהוא אוהב. 2. שיסווג אותם לפי סוג (רוק, פופ, מטאל, קלאסי ועוד..). 3. אם אתם רוצים תרשמו מספר מילים על כל שיר. 4. עשו טובה ואל תחזרו על אותו שיר פעמיים... 5. מי שת'רד זה לא מוצא חן בעניין מוזמן לא להגיב... תבלו!!

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. מישהו יודע מה השם של השיר? בזמן האחרון פלאפון עושים פרסומות לא רעות עם שירים טובים וישנים...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מה השרת שאפשר להעלות אליו את הקובץ את הכי גדול??

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  16. לא RAPIDSHARE תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. והאם יש צורך להיכנס לתוך התחנה המרכזית בת"א (דבר שלוקח זמן) או שאפשר לרדת ישר לקומת קרקע לכיוון תחנת הרכבת... אני מגיע ב7:56 לתחנה בת"א והרכבת שלי ב8:10...אני אספיק...?

• 17 תגובות
    • 18k צפיות
  18. Started by Guarding angel,

והכוונה היא לא ל"רובה תפוח האדמה" של Skid

• 69 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. Started by someone,

אתם יכולים לספר כמה שילמתם על כל שיעור ?

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  20. מהו מספר ההודעות שצריך לכתוב כדי להיות משתמש בוגר או מתבגר או מה שיהיה!!? והאם מישהו מכם זוכר מה הוא מספר ההודעות שצריך בשביל דרגות אחרות?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  21. Started by The-Devil,

בהמשך ל "מה הקבלה חושבת עליכם?" רק שזה יותר מפורט לדעתי וגם זה קולע בול אצל כול מי שניסיתי אותו... פה

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Jonnyboy,

שלום, אני בכיתה ז' וקיבלתי עבודה במדעים, נושא, מגוון המינים. לעניין, אני רוצה לבצע השוואה בין מספר חיות הבר בישראל בשנים של לפני חקיקת חוק איסור קטיפת פרחי הבר, (שנות ה60) ובימים האלו (שנת 2000-2010) מאיפה אני משיג את המידע על כמות חיות הבר (בקירוב וממוצע כמובן) בישראל בשנים שונות?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. כמו שמצויין כאן הפורומים ליד כלל שם משתמש? (מה שאני כן יודע, שצבע כחול לזכר וורוד לנקבה, זו המצאה של בעלי האתר כאן... )

• 20 תגובות
    • 13.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.