כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
לפני כחצי שנה קיבלתי זימון לצו ראשון לתאריך 18.2.09. הייתה לי בעייה להגיע (לחץ בלימודים ועוד כמה בעיות אישיות) אז מילאתי את הטופס של הדחייה ושלחתי בפקס, התקשרתי כדי לאשר ואמרו בסדר. טוב... עכשיו הגיעה סוף שנת הלימודים אז שוב המון לחץ (אני בי"א עכשיו). תיכנתתי לדבר איתם היום לגבי קביעת מועד לצו לאחר שלא שמעתי מהם כלום עד היום. ואז פתאום היום בצהריים מתקשרים אליי מחסום, 5 שניות בערך של איזו מוזיקה מוזרה (בחיי שכמעט ניתקתי כי חשבתי שמדובר באיזה טרול טלפוני שאין לו מה לעשות) ואז עונה מישהו: "למה לא הגעת ל3 הזימונים ששלחנו לך בדואר? אם אתה לא מגיע או מחר או מחרתיים לצו ראשון אנחנו פותחים עליך {הכנס כאן את השם הזה שאתה עריק, לא זוכר איך קוראים לזה}" ומפה כמובן מתחילה כל הביזארי…
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איקס עיגול אונליין! http://tom.zickel.org/ttt/
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 216 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו ניסה להשיג מהדורות ישנות של עיתונים ישראלים, נניח לפני 30 שנה ? האם ניתן להזמין מארכיון מעריב או ידיעות מהדורה ספציפית לפני שנים ? כל מידע רלוונטי יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמה דפים ניתן להדק עם המהדקי סיכות הפשוטים האלה? לא אלה עם הסיכות הגדולות. מישהו אי פעם בדק?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
http://electronrun.com/wp_er/wp-content/uploads/2008/06/vw_apple_icar.jpg
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שמעתי גם שהכרוםבוק אמור להיות משודרג לכלול את חנות פליי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה הרבה חברות שמכורות מחשבים מפרסמים את זה, מזה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
-
-
מישהו מכיר change עם מעט עמלה ועם התנאים הכי טובים להמרה של קרונה דנית לשקל?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
-
הסיבה שאני שואל את זה היא סקרנות, תמיד ידעתי שאופנוע הוא כלי מאד מהיר. אבל ראיתי avatar של מישהו פה עם BMWK1200S שעושה 2.8 0-100 וזה גרם לי לתהוות מה הוא האופנוע הכי זריז? אני דיי בטוח שיש יותר מהירים ממנו, כי אחרי הכל, 1200 ס"מק זה מאד כבד.. או אם אפשר להפנות אותי לאתר עם מידע על האופנועים השונים, כמו האתרים שיש על מכוניות אקזוטיות supercars וכדומה תודה!
-
- 51 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ולפני שכל יפי הנפש העירוניים ששורצים כאן בפורום יתנפלו עליי מילולית ויאכלו אותי חי אני רוצה להבהיר שאני צריך סכין להגנה עצמית אחרי שלפני כחודש כמעט נטרפתי חי על ידי להקת כלבים משוטטים ואני לא מאחל לאף אחד לעבור את הסיוט שעברתי . זה היה עלול להיגמר בפציעה קשה ואולי אפילו מעבר לכך לולא הזדמן למקום שכן שלי שטייל בשטח ,הבחין באירוע וירה בהם עם ה-m16 שלו מהצבא (חבל רק שהוא ירה בהם כדורי פלסטיק). בתכלס חטפתי נשיכה קצת מעל הקרסול ,למזלי הייתי עם נעליים גבוהות כך שהנשיכה נבלמה ברובה על ידי הנעליים ולא חדרה לעומק. נמנעתי מלבצע את החיסון נגד כלבת מפני שמדובר בסדרת זריקות כואבות וגם החיסון עצמו יעיל לפרק זמן מוגבל למדי. מאז התקרית מיעטתי לצאת מהבית מפני שהאזור שאני חי בו משופע בלהק…
-
- 42 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
לדעתי האישית, Dream Theater - Scenes From A Memory. פשוט שלמות מוזיקלית. לפי גיליון בלייזר דצמבר 2003 שקראתי אתמול (חח- אין תקציב), גולשי ynet בחרו ב-Dark Side Of The Moon של פינק פלויד. בכל אופן, יהיה מעניין לדעת מהי דעתכם (ללא סגנון מסוים), וכל אלבום יהיה גם בגדר המלצה למשתמשים האחרים, אז יאללה, תנו בראש..
-
- 41 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שאלה פשוטה - תבחרו אלבום יחיד שהאזנתם לו הכי הרבה פעמים בחייכם. אשמח גם לשמוע פירוט על האלבום ולמה אתם אוהבים אותו. שלי זה כנראה Abbey Road של ה-Beatles. אלבום מעולה שגרם לי להבין שהביטלס זה לא רק להקה עם שירי פופ לבנות (כמו I wanna hold your hand) אלא יש הרבה מעבר. האלבום הזה הוא יותר לכיוון הרוק.
-
- 93 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אני צריך את האתר שלהם , מישהו אולי מכיר כי חיפשתי בגוגל ואין.
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
היי חברה, תקשיבו יש לי פרופיל 97 ויש לי הרגשה שהמנילה שהולכת להישלח אלי בקרוב תהיה מאוד מאוד קרבית. אני רוצה להיות במודיעין, ובינתיים המיונים אצלם ממשיכים והסיכויים שלי להתקבל לאיזשהו תפקיד שם פוחתים. שלחו לי זימון לפרוייקט גאמא - ולא התקבלתי. אני מעוניין לשלוח להם דוא"ל ולדבר איתם (וגם להתקשר אליהם) - אולי בכל זאת אני אצליח לקבל שם תפקיד. אני לא מעוניין להיות קרבי, ואני מאוד מאוד לא רוצה להגיע למצב ששולחים לי מנילה קרבית במרץ-אפריל, ואני רוצה להתקבל למודיעין אך מאוחר מדי. מישהו יודע מה הדוא"ל שלהם??
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
ת'אמת מה אתם חושבים בנושא..
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז, חשבתי לבנותו מפרספקס אבל פרספקס הוא -> פלסטיק - > ופלסטיק -> חשמל סטטי וחשמל סטטי = אין מחשב P: אז הסתכלתי שוב, וראיתי שכל המארזים השקופים הללו עשויים מחומר אקרילי. מהו החומר הזה ומדוע עושים איתו את המארזים במקום פרספקס שאני מנחש זול יותר. והאם זה באמת מסוכן לעשות מארז מפרספקס ??
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, קיוויתי שאולי מישהו פה ידע במקרה, באיזה מוסד כדאי ללמוד כיום עיצוב פנים? יש מסלול של עיצוב פנים באוניברסיטה הפתוחה, האם היא עדיפה על המכללות השונות? או שהשם "אוניברסיטה" פה לא ממש משנה הרבה..? תודה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
מהו המטוס והמסוק הצבאי הכי טובים והכי חדשים ומה בעצם עושים בצבא ?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-