כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
אהלן תגידו יש דבר כזה לבטח שרת? יעני אם פורצים ומוחקים הכל הביטוח ישלם לי על כל מה שצריך (יעני לשלם לתכנת או משהו) כדי להחזיר את מה הפורצים עשו?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שמעתי שמשחת שניים עוזרת. יש עוד עיצות?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל בעצם... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא אני לא מדבר על הנעימה המוכרת של הסרט , אלה על שאר הנעימות שמתנגנות בסרט . (או שאולי מדובר באותה אחת?) שמעתי את זה אתמול באיזה פאב ונדלקתי . מה גם שראיתי את הסרט מעל 15 פעם. גם אם מישהו יודע את השם של המנגינה זה יהיה מספיק ..
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי הייתי הערב במדרחוב בירושלים והיה שם להקה צעירה ששמעתי והיה להם ביצועים מאוד יפים הסולנית שלהם הזכירה את השם שלהם- זה משהו כמו ססבי/ססביפ אם אני לא טועה יש להם מתופף אחד ו2 גיטריסטים והסולנית שהזכרתי הם בערך בגילאים 16-17 אם אני לא טועה אני יעלה תצלום של חלק משיר שלהם דרך megaupload שצילמתי בהמשך..
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כן עוד דיון בנושא צבא, אז ככה, ביצעתי חיפוש כבר וקראתי אבל עדיין החלטתי לפתוח דיון. קיבלתי הזמנה לבוא למעין יום פתוח שמסבירים בו על העניין. אין לי יותר מדי מושג מה זה אומר, אבל כתוב ככה: לימודים מ1.9.08 עד 30.4.10 80% ממומן ע"י צהל לאחר מכן אני משרת במערך טכנולוגיה של חיל האויר. בקיצור כמו שאפשר לראות אין לי מושג מזה ואני כנראה ילך ליום הפתוח אבל אני רוצה לשמוע עצות אובייקטיביות יותר, לא סומך על מה שהצבא אומר. סך הכל הנושא די מעניין אותי ויש לי את הדרישות, אני בוגר פיסיקה ואין לי בעיות בשאר המקצועות, וכרגע אין לי אפשרויות טובות יותר בצבא (תותחנים/תצפיתן).
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב על להזמין מhttp://www.xoxide.com/ אבל אני לא יודע אם הם אמינים ואיך השירות שלהם.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו בבקשה יכול להגיד לי אם יש לו מושג איפה עושים תאוריה ליד לב המפרץ? כמו כן ממתי עד מתי ניתן לבצע אותה? אני צריך לעשות תאוריה לטרקטור מחר! בתודה DXM
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו ראה כבר חלק מהתוכנית? אני ראיתי ולא הפסקתי לצחוק, איך הם השקיעו עם הקטע של השוטרים הקטנים האלה, ממש חוליגנים! :lol: :lol: לעזאזל הוא גם אמר ליד הנכדה של מוסוליני שהיא גזענית בעברית, פאקינג בשידור! אויי ושלא נשכח את הקטע עם הפרסי הזה, "מה תעשה עם דולר?!". :lol:
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912 הסרט מציג בהתחלה הסבר על כיצד יוצרים כסף מתוך אויר ריק וכיצד המערכת הזו עובדת. אחרי זה ממשיכים להראות את ההשפעות של המערכת הזו וכיצד ניתן להוריד ארצות שלמות לברכיים בעזרת המערכת הזו. מעבר להכל - זה מראה שאנחנו, האנשים העובדים, לא יותר מעבדים מודרניים - עבדים של המערכת. אני לא רוצה להרחיב מעבר לזה כי באמת שאי אפשר לסכם את הסרט אלא פשוט צריך לצפות בו - ואני חושב שכל אדם שיש לו טיפת שכל יוכל להעריך את הסרט.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשרי לשלוח הודעות פרטיות ב TWITTER ? ואם כן איך שולחים הודעה פרטית למישהו ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לכם המלצות על תרגילים שאפשר לעשות בבית? בעקרון אני מישהוא שלא מתאמן בכלל כבר מספר שנים ואני רוצה לשפר את הלב ריאה, את השרירים(בקטנה) וגם לשרוף איזה מאה קלוריות ביום. לא משהוא בשמיים. העניין הוא שאני רוצה תרגילים יחסית מגוונים וגם לעשות אותם בבית. כי לעשות את אותו התרגיל כל הזמן זה גם לא טוב. אז אני הולך לקנות הליכון ו"דילגית" החבל הזה שמדלגים איתו. איזה עוד תרגילים אני יכול לגוון ולעשות בבית? לא צריך דברים קשים מאוד, רק בגדול חצי שעה ביום של תרגיל או שניים ולגוון את הלרגילים במשך השבוע איך שמתחשק לי. זה נראה אימון סביר?
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני זוכר נכון מישו קנה את ג'יגבייט, לא?! יכול להיות WD? או שאני בכלל המצאתי את הכל?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום לפני שבוע הלכתי לבדיקה במרפאת כללית סמייל, שם שלחו אותי לעשות צילום פנורמה. לאחר שהם בדקו את הצילום נאמר לי שאני צריך 2 סתימות (בשיניים 25 ו-45) ו-2 טיפולי שורש (אחד מהם הוא חידוש של טיפול שורש קיים בשן 16 והשני הוא בשן 46), כולל כתרים לשיניים האלו. אם זה רלוונטי, אז המחיר, לאחר הנחת כללית פלטינום, יצא בערך 3400 ש"ח (בלי אף הנחה המחיר יוצא כמעט 10,000 ש"ח). כמובן שלפני שעזרתי את המרפאה דאגתי לקחת את צילום הפנורמה איתי (לא רציתי להשאיר להם אותו). היום הלכתי למרפאה פרטית ושם אמרו לי דברים קצת שונים - לפני הכל הם אמרו לי שאני חייב כירורג דחוף כי יש לי סינוס פתוח וזו בעיה בריאותית. הם לא הבינו במרפאה מדוע לא אמרו לי דבר על כך בבדיקה הקודמת שעשיתי או בטיפול הש…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה יש דונוטס בארץ? הייתי בניו גרזי ליפני כמה שנים ונדלתי ועכשיו נזכרתי
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי אני עובד עכשיו עם C# ואני משתמש בפקודה CONSOLE.BEEP, עכשיו רציתי לעת אם זה עלול לגרום נזק למחשב או משהו... (מי שלא הבין אני נותן למחשב את הפקודה לעשות BEEP, לא כי יש תקלה בלוח אם או משהו) ועוד שאלה: למרות שזה קצת קשור יות לתכנות, האם יש דרך לגרום לביפ להשמע דרך רמקולים ולא דרך הלוח אם? אם זה לא קשור לפה תעבירו, כי זה המקום הכי מתאים לדעתי...
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
למה הם נשמעים דומה? למה the outsider כל הנגינה וגם הקול של הזמר ממש דומה לTOOL, מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה? או שזה סתם צירוף מקרים?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
@ ואני אומר - אכן מצויין, אני מציע שתנסו : http://www.seeqpod.com/
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
זה נקרא חסכון באנרגייה???? :bash::bash: אם מבצע הסבסוד הזה, תקף רק לגבי מזגנים במצב תקין, שנשלחים לגריטה (נוהג פסול בישראל), אז איפה פה השמירה על איכות הסביבה? חוץ מזה, זה שהמזגן החדש, חדש ובעל גז ידידותי לסביבה, זה לא אומר שהוא יותר חסכוני מאשר המזגן הישן. עכשיו אני רואה את אחת הסיבות לכך שהממשלה שלנו באוברדראפט: בגלל כל הפרוייקטים ה"ירוקים" למיניהם שעושים בדיוק את ההיפך (חיבור מזגנים לקוצבי זמן שדופקים את הכרטיסים שלהם. החלפת תאורת פריקה עם צ'וקים מגנטים לתאורת LED אלקטרונית קצרת חיים, החלפת נורות פריקה בנורות "חסכוניות" בזבזניות באנרגיה (ביחס להספקן) וקצרות חיים. החלפת דשא אמיתי בדשא סינטטי שייצורו מזהם את האוויר, איננו מייצר חמצן כמו דשא אמיתי ומהווה זיהום סביבתי…
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אולי אתם מכירים מקום בו אפשר לעבוד? אני בגיל 17 אני צריך עבודה בפתח תקווה.... אם אתם מכירים אז תגידו לי....
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
"מפריע לי עם גולות פושטות" "את ערבי עם שפם" יש עוד סרטים.. רשום שזה מ2006 אז אל תתעצבנו עלי אם ראיתם את זה
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ערב טוב ושלום לחברי הפורום. רכשתי שעון של CASIO , מדגם: 7900 G-SHOCK ואני מחפש ספר הסבר/ הדרכה לדגם שלי . אשמח אם למישהו יש אתר כלשהו , שיכול להפנות אותי אליו (כמובן עיברי) או קישור למסמך WORD או PDF .. העיקר שיהיה ספר הדרכה בעיברית! אשמח מאוד לסיוע שלכם חברים .. תודה שיהיה לכולם סוף שבוע מהנה ומוצלח..
-
- 4 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אני משתגע אבל יש את השיר של מדונה la isla bonita ששמים אותו כל הזמן במסיבות ברמיקס של היפ הופ..מישהו יודע למה אני מתכוון?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כדי להשקיע בזה? לפי מה שראיתי זה דבר שווה אבל אני רוצה להיות בטוח העם כדי לקנות? (לא קופץ למים ללא חוות דעת מקצועית )
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-