עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tominalex,

באיזה צבע אתם ממליצים לי לצבוע את החדר שלי? הרהיטים בחדר כולם בצבע חום חוץ מהמיטה שהיא בצבע בורדו. ???

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  2. מי שאין לו תעודת בגרות (פרש בכיתה י' מביצפר) יכול ללמוד משהו שקשור למחשבים באיזשהו מקום?

• 94 תגובות
    • 13.5k צפיות
  3. Started by THE FOX,

שני קורסים: 1.חשמאלי מוסמך - שמונה חודש - מקבל תעודה של חשמלאי מוסמך. 2.עובד יצור אלקטרוניקה כולל SMT - ארבעה חודש - אין תעודה כללית אלא רק אל תחום היצור. השאלה היא אל מה אתם חושבים שכדאי ללמוד? אותי מעניין יותר עבודה מעשית, ותחום האלקטרוניקה מאשר תחום החשמל. ויצא לי ללמוד את שני התחומים בתיכון. אשמח לשמוע הצעות.

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  4. מדי פעם אני עושה שיחות קצרות לארה"ב, אבל בבית הקו נותק לשיחות יוצאות! אז חשבתי לרכוש קרדיט מ-skype לשיחות יוצאות בתשלום, אבל אף פעם לא השתמשתי בתוכנה. מישהו התנסה בשירות, ויודע מה התעריף לדקה מישראל לארה"ב? או בכלל כל מידע אחר שיש. באתר שלהם לא הצלחתי למצוא את ישראל כמוצא יעד.

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by Mantis,

http://www.kuro5hin.org/story/2005/3/8/165648/4795 משעשע.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by galh_5,

תנו לי בבקשה טראנסים טובים שמעתי הרבה ואני לא מוצא חדשים וטובים תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  7. בשבוע הבא ביום חמישי אני הולך לעשות מבחן(SOP), ואם אני מצליח אני עובר לשלב שאחרי ואז אני טס לUSA ... אפשר לקבל כמה טיפים ממישהו שאולי נסה פעם?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Roshy,

שלום לכל המעצבים למינהם. אני חולה על משחקי מחשב וכבר הרבה זמן רוצה לבנות אתר שמוקדש לנושא. עכשיו יש לי את הזמן והכסף לעשות זאת. אז ככה: אני הולך כמובן לרשום לעצמי דומיין מסחרי co.il כהפגנת רצינות האתר יציג מספר דברים; תאריכי שחרור של משחקי מחשב מידע קצר + גלריה קטנה על משחקים חדשים. עדכונים על טלאים (patches) חדשים שיוצאים. חדשות על חברות משחקי מחשב גדולות. וכמובן חדשות על משחקים שעודנם בפיתוח. עם הזמן והחשיפה, כשהאתר יתבסס, אני מתכנן ליצור פורום איכותי שיוקדש למשחקי מחשב. אני רוצה דיונים רציניים ובוגרים, בלי כל מיני ילדונים למינהם. אני מודע שישנם שני אתרים גדולים ודומיננטיים בישראל שמוקדשים לנושא (ויגיימס וכמובן גיימר) אבל אני בטוח שהאתר החדש יהווה אלטרנטיבה קלילה ושונה.…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by MilkMan,

חיפשתי באינטרנט ויש רק תוצאה אחת ואני לא צריך משהו כזה קטלני עם חודים בסוף. איפה יש חנויות באזור השפלה?

• 70 תגובות
    • 12.4k צפיות
  10. Started by TOMY-BOY,

יש שני ריבועים, אחד בגודל 12X12 משבצות והשני 9X16. יש לחלק את ריבוע הראשון לשני חלקים שכאשרו יאוחדו ביחד יצרו בדיוק את המלבן השני(9X16). בהצלחה!

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by BetZeFer,

כמו alphaville ו Europe

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  12. של הליגה שלנו כמובן... יש איזה אתר שבו ניתן לראות תקצירים של המשחקים?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  13. תודו, כולם עושים את זה..אם איזה צלצולים/ מנגינות מצחיקות אפשר להפסיק/להפריע למהלך השיעור?

• 52 תגובות
    • 4k צפיות
  14. ^ ^ ^ ^ היה לפני איזה 5 דקות..

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מחשב בערך ב- 6500-7000, אבל בגלל שאין לי מספיק כסף כדי לקנות אותו לבד, אני צריך את עזרת ההורים... עכשיו, אני לא יודע אם אתם מכירים את זה אבל אני תמיד שומע את המשפט המוכר "מה מחשב בסכום כזה שונה ממחשב ב- 3000?" או "בשביל מה אתה צריך מחשב בסכום כזה?" הם אמרו שהעניין שהוא יחזיק יותר זמן זה שטויות כי אין דבר כזה \: נגמרו לי הרעיונות

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Holography,

לפני מספר חודשים הייתי מעורב בחקירה בנושא מחשבים ואינטרנט, לכאורה החוקר היה אמור לחקור כל אחד שהיה מעורב בפרשייה בנפרד (ללא ידיעת שאר הנחקרים), ולגרום לנו להפליל אחד את השני. הדברים לא עלו בקנה אחד עם כוונותיו והבנו שהבחור הראשון נחקר בדרך כלשהי ושהמשטרה הולכת לחקור גם אותנו. מפה לשם בסוף החקירה החוקר החתים אותי (כתנאי לשחרור) על מן צו כזה שלא ממש הבנתי מה הוא אומר, אבל לפי מיטב הבנתי הוא אסר עלי להגיד שנחקרתי (או משהו כזה) = לתאם גרסאות וכזה ואם הפר זאת אז אני ישלם קנס\ערבות\יפתח לי איזשהוא תיק (לא ממש הבנתי) עכשיו כל זה היה בגיל 16~, רציתי לדעת עד כמה זה חוקי ואיפה\איך אני יכול לבדוק מה בדיוק הדבר הזה אומר לגבי?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני נמצא כרגע עם חבר שרוצה לפתוח מעבדה ברחובות והוא מבקש שתעזרו לו איך לתמחר ? ( שרות / חלקים ) או שבכלל לא לעבוד באחוזים לאלתר 100 קניה = 150 מכירה .. וכו' . אני חייב לציין שהוא הולך לפתוח מעבדה קטנה ככה שלא נראה לי ש 10 אחוז רווח זה בשבילו . אני אישית המלצתי לו לעבוד בשיטת זיג זג לתת מדוייק ! סתם דוגמא 46.77 בגלל שהוא קטן ואנשים מצפים ממנו הכי לאמינות. גם אם הוא יקר יותר מאייבורי למשל ואין לו סיכוי להתחרות בהם . קצת טיפים ועזרה תתקבל בברכה .. תודה בשמו .

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by bla7,

הוא עושה הכל... http://www.youtube.com/watch?v=1xXNoB3t8vM

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by AC/DC,

מה עושים בצב ראשון ? פירוט מלא ווקשה למה לא טכני ? (טכשוו'יץ)

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by r.g.comuters,

דייי נמאס אני לא יכול יותר .... אין לי עבושה אני תקוע בחוב של 2000 שח לביטוח לאומי שעוד מאת יהיה עליו ריבית + הצמדה :'( כשאני אפילו מנסה למצוא עבודה .. נכנס לכוח אדם או שהם זורקים לי איזה עבטדה כמו לכלב שאפילו ערבי לא היה הולך לעבוד שם או שאומרים לי אחי צבא אתה צעיר "בן 20" אין לך תבא אנחנו צרחים אחרי צבע אנחנו צרכים אנשים עם מקצוע ויש לי מקצוע "תחזוקה מכנית עם תעושה של משרד העבודה " מה אני יעשה שלא יצא לי לצבור נסיון תעסוקתי ? למות בגלל זה :s05: וכל זה למה כי בזמנו עברתי תאונת דרכים עם אופנים שברתי יד ורגל שכבתי שבועיים בבית חולים עם מסמרים ביד וברגל וכאבים שלא הייתי מאחל לאף אחד ! לצבא לא יצא לי ללכת אולי בגלל שהייתי מטומטם אי מודע הייתי טמבל ככשאלו אותי עם …

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. 18 , 18 וחצי או 19 ? בלי דחיות ובלי כלום

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by yuraxp,

שלום אם למישהו יש הזמנה כזאת הנה ה אי סי קיו שלי: 223066414 או שיכול לשלוח לי הודעה בפרטי תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 811 צפיות
  23. מחר אני אמור לעבור מבחן אישיות (שיקבע לא מעט את גורלי בצבא) אשמח לדעת באילו שאלות יכולים להתקיל אותי, מה מומלץ להשיב ועל מה יש לשים דגש.. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by avivlyaviv,

ראיתי ממש מתחת לבית STI! אח איזה מכונית איכותית משהו מדהים! חיפשתי אבל לא מצאתי כמה התענוג הזה עולה בארץ?

• 119 תגובות
    • 6.3k צפיות
  25. Started by kfirlion,

שלום, יש לי עוד כמה זמן להגיש עבודת הגשה למורה שלי בפסיכו', ניסיתי לחפש מקורות למה שאני מנסה למצוא ולא מצאתי, אולי אתם מכירים אתר טוב? אני צריך לפרש ולפרט את המושגים הבאים: 1. מהו רפלקס? 2.מהו סכמה? איזה סוגי סכמה יש? (סכמה תקראו כמו סחמה) תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים