עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by McMerc,

משהו יכול לספר לי פה על מודיעין אלקטרוני? כלומר, מה עושים שמה, מה התנאים, והאם זה שווה?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by artyom,

אתם יושבים ברכבת ליד החלון... נרגעים ועובדים עם הLAPTOP שלכם... אתם שמים לב שהבנאדם שיושב לידכם תמיד מציץ לכם במסך וזה מעצבן אותכם... אתם אומרים לו: סליחה, אתה יכול לזוז בבקשה אני צריך ללכת לשירותים בזמן שהוא זז אני לוחצים על הלינק הזה http://www.thecleverest.com/countdown.swf והולכים לשירותים ברוגע.... (חשוב להשאיר את המחשב פתוח )

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Gilo2005,

רציתי לדעת באיזו שעה מתחילה הבגרות בטופס 002

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by tnt studios,

http://www.youtube.com/watch?v=k2PEgJQozVc אלוהים ישמור.... :screwy: :lol: כן כן, זה הכל מLIVE AT POMPEII..... סטלנים שכמותם.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  5. תנו המלצות בבקשה =]

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by דניאל52,

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by Delapro,

אבל לענות רק למי שבאמת יודע אתמול הבאתי את המחשב שלי למעבדה בגלל הוא לא עבד. המעבדה היא של חנות שבה קניתי. אמרו לי שנשרף לי לוח אם של GIGABYTE ויש אחריות רק לשנה והיא כבר עברה. קניתי את המחשב לפני 1.5 שנה. היום בדקתי ב-5 אתרים ושם בכווולם יש אחריות 3 שנים על לוח אם של GIGABYTE. וגם בדף של הקניה לא צויין מה אורך האחריות על כל רכיב כך שיוצא שהוא מחליט כמה אחריות יש על כל רכיב. האם אני יכול להגיד לו שהוא לא יכול להוכיח שזה לשנה ולהראות לו באתרים אחרים שזה 3 שנים ?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by emilio,

תן לינק בבקשה!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  9. Started by JHONLEV,

אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by D.r Bit,

הציעו לי עבודה בYES מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by mrsph666,

משהו בסגנון של Bullet for my Valentine. תודה

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  12. Started by SweeT_EviL,

המורים שלנו דיברו על זה היום שיש סיכויים גדולים שיהיה מחר שביתה..

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by DAN,

אופניים לאישה !!

• 40 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. חחח הישראלים האלה טיפשים! assaf Disabled Israel This account has been disabled Join Date 2007-01-24 14:32:47 (2 days ago) Last Seen 2007-01-26 22:26:32 (47 minutes ago) Uploaded 378,183.55 TB Downloaded 1.26 GB Share Ratio 307,217,938.001 Rank User Uploaded UL Speed Downloaded DL Speed Ratio Joined 1 assaf 378,183.55 TB 1.87 TB/s 1.26 GB 6.55 kB/s 307,217,938.00 2007-01-24 (2 days ago) הייתי חייב זה פשוט הצחיק אותי... רק שזה לא יגרום להם להוציא איזה אנטיצ'יט או באן לכל הארץ

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. זה טרנס כזה זה הולך ככה HEROES.... HEROES.... LOSE CONTROL... זה מה שאני זוכר עכשיו אמרו לי שזה של פינק משהו וזה מתוך הסרט שיער (סרט ישן ולא ישראלי...) תודה

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by iib,

דילמה אמיתית בשבילי... אולי גם בשביל אחרים. אני לא רוצה שה PS3 יגזול לי את החיים ... אבל... כמו שאומר הסלוגן "זה חזק ממך". life ? life : PS3 יכול להיות רק שכתבתי את זה כבר הוכחתי ש life=NULL

17. Started by JHONLEV,

אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  18. מישהו יודע? ואני מבקש בלי תגובות מפגרות כמו: "את מי זה מעניין?" "מה אתה שומע אותו בכלל?" תודה. ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by The Dom,

http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13170 לא הגזימו בכלל.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  20. אני חייב לדעת!! ועוד שאלה במקרה שאני לא יכול להגיע לגיבוש במועד מסוים.. אני יכול לדחות (למרות שזה נשמע טיפשי )

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  21. הלכנו כמה חברים היום לסטאנד אפ של שחר חסון היה דווקא שיא המצחיק..הרבה יותר ממה שאני זוכר אותו...בהתחלה הוא סתם נראה לי כמו אחד על סמי מרץ שמתלהב מעצמו חח אבל היום הוא דווקא הוכיח שהוא דיי מצחיק בכל אופן אני חושב שהכי מצחיק זה שלום אסייג והאמת,שאולי אפילו שחר חסון מועמד לתואר...חח צחקתי היום דיי טוב....מי הכי מצחיק אותכם?

• 49 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Dr__MIKO,

שלום בדיוק סיימתי לראות את נמר דרקון קודם כל- סרט ענק! מישהו מכיר סרטים בסיגנון הזה ובסיגנון גיבור? תום

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בהתייחס למשקל. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by דודי הסטלן,

היי, מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאייסיקיו 6 החדש? תודה...

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

הייי בהמשך לת'ארד הישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190953.10 תתחילו להפציץ בתמונות

• 61 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים