כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי פרסום מהאתר גיימר על כל התחרויות והדברים שיהיו באותו היום בסוף הפרסום היה כזה כתוב "בחסות: נטויז'ן הד-ארצי גיימר בלה בלה בלה בלה אבל היה חסר שם משהו.. מה עם הפורום שלנו הוא לא משתתף?! שיפרסמו גם אותו חוצפה לדעתי :mad:
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כנסו לאתר הזה: http://radioparty.pl/ ותלחצו על זה וגם מתחת לזה יש האוס, אני מחפש עם אפשר או כזה סגנון או מה שהם מנגנים, לא מצליח להשיג רשימת שמע שם.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מתכוון להזמין משם אוזניות.. מה דעתכם? מקום אמין?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שיודע הייתה תאונה קשה מאוד לאחד ממנחי טופ גיר, אני לא ממש זוכר איך קוראים לו אבל אני חושב שהמונד. הוא היה במצב קשה ואז יציב. מישהו יודע מה קורה איתו עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש משם, דבר שאין במשרדיה כבר זמן רב. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8703&cID=1128 אולי אני לבסוף ארכוש את הגירסא הסולארית למרות שאין הבדל ביניהם. בכל מקרה, מישהו מכיר את החנות? יש לו ניסיון איתה? שירות המשלוחים שלה והאחריות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לצאת לטייל בפסח לכל החג ברגל. אני מחפש מסלולים שאתם עשיתם וממליצים עליהם או אפילו מסלול מוכן של שבוע. תנו בראש!
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
למשהו יש מושג איפה אני יכול ללמוד אלקטרוניקה באיזור השרון?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם. היום הקלטתי קטע נוסף ואני רוצה לקבל חוות דעת (זה חשוב חח) הקטע הוא רוק בלוז ,ללא מילים וקצרצר יחסית. תגידו איך הסאונד והרעיון.. מקווה שתהנו http://www.sendspace.com/file/w0x9zk
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איזו כותרת ענקית, אבל זה הכי ברור והכי קצר שיכולתי לכתוב. ועכשיו לענייננו: אם אתם זוכרים, לפני איזה חודש פתח Kidney_stonE/אריק דיון שמציג את Stage6, אתר וידיאו שפועל על נגן ה-Divx. לי ולעוד כמה אנשים פה היה איזה באג בנגן, שבגללו לא היה אפשר לצפות בסרטונים ב-Streaming באתר, אלא רק להוריד אותם או לצפות בהם ב-Firefox. המשפט שהיה מופיע כשהיית לוחץ על play היה: "Could not download video file". אז עכשיו נכנסתי לאתר/פורומים של DivX.com/Stage6 כדי לראות אם פתרו את הבעיה, וגיליתי את ה-Labs שלהם (מין בלוג שבו מפרסמים תוכנות בטא ודברים ניסיוניים). שם ראיתי את הגרסה החדשה של DivX Web Player שמתקנת את הבאג (ועוד רבים אחרים). להורדה וקריאה נוספת על הגרסה החדשה. ובשביל לשטוף את הע…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן אני בן 21 עם רקע של כמה שנים טובות כטכנאי PC בחנות מחשבים אני נורא אוהב את התחום אבל יודע שבפועל זה כלום וטכנאי PC לא יקדם אותי לכלום בחיים... אני נורא מתעניין בMCITP להבין מה זה רשת ולשלוט בזה בצורה משולמת הבעיה שאני עכשיו צריך להתחיל ללמוד ואני נורא מתלבט וחושש ללכת לכיוון שאחר כך אצטער שבחרתי בו בתאכלס- אין לי ידע ברשתות ואני לא מבין גדול בתחום הזה , אף פעם לא נגעתי בזה בצורה רצינית למרות שיצא לי לראות SERVER ולשמוע הסברים על זה מידי פעם אבל כמובן זה לא רציני וחדר אליי יש לי ידע בPC , יש לי רצון עז להתקדם ואני מוכן להשקיע מעצמי הכל אבל אין לי שום ידע בתחום הרשתות. המליצו לי על קורס MCITP במכללה למנהל בפ''ת בשביל לקבל הסמכה אבל אני לא רוצה לבוא לקורס בלי ידע ולגלו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאפו אני יכול להוריד כתוביות ברוסית לסרטים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כנראה שרק אני ועוד כמה אנשים הם היחידים שהצליחו להכנס לאתר הזה יש לנו סגולות אל טבעיות !!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
תודה מראש :] (לא למדנו עוד משפטי דמיון במעגל, אם יש [ויש לי הרגשה שיש], רק הארבעה (?) הרגילים) עריכה: לא משנה, נפתר D: תודה אם הספקתם לנסות בכל מקרה ^^
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1169073307/62788/
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בשעון אנלוגי של דיזל לכבוד יום ההולדת. http://farm4.static.flickr.com/3095/3129675415_b673ffff12.jpg השעון מגיע עם תאריכון של יום בלבד. רציתי לשאול בשעונים מסוג זה איך השעון יודע אם החודש כולל 31,30 או אף 28 יום? יש צורך לכוון משהו או שישנו מנגנון בפנים השעון? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לחלב? נתקשר כולנו, אחד בטוח יזכה במשהו! מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר וראיתי שאתרי מכירות התחילו לתבוע לקוחות ממורמרים (זה כנראה זול יותר מלשפר את השירות) , אני אספר את הסיפור המפוקפק שהיה לי עם GET-IT באופן עובדתי ואתם תחליטו מה טוב לכם. * התמודדתי על מחשב נייד של דל - עשיתי refresh ונפתח לי מכרז חדש. * כל ההצעות שלי סומנו למיטב זיכרוני בצבע אדום (מתחת למינימום). * הזמנתי את המחשב מאתר אחר. * כעבור שעה התקשרו אלי משירות לקוחות והציעו לי להוסיף כסף ולזכות - סירבתי. * להפתעתי ראיתי במקרה בדוא"ל הודעה על "זכייה" במכרז השני. * שהתקשרתי לבטל - הם גבו ממני 100 ש"ח דמי ביטול, טענו בתוקף שההצעה שלי סומנה כזוכה (סומנה בירוק, אני ד"א לא עיוור צבעים). הם טענו ששירות לקוחות גם התקשר אלי לגבי המכרז הראשון ולא השני (הם לא יכלו לדעת שכבד זכיתי לטענת…
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש איזה קטע וידאו שראיתי באיזה אתר בסגנון BREAK.COM זה היה וידאו על קבוצת פעלולנית שעושים כל מיני תרגילי אקרובטיה ממש מגניבים ברקע היה השיר OPEN YOUR EYES של GUANO APES הסגמנט ממש ממש מגניב אבל אני לא מוצא אותו מישהו מכיר? יודע איפה אני יכול למצוא? אולי שם של הסגמנט הזה? תודה מראש על העזרה טל
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://img9.imageshack.us/img9/3845/image3tm.jpg האם זו התשובה הנכונה? לפי ספח התשובות, התשובה היא 1/6- תודה.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ,הבעיה היא כדלקמן !!: אני מחפש ג'ל שיחזיק מעמד רוב היום וישאיר את השיער עומר יציב ומלא ברק גם אחרייייי נסיעה של רבע שעה בקטנוע מה שהורס לי את כלללללל התסרוקת בגלל הקסדה הצעות ? ;D
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, כיוון שלא מצאתי שאלה מדוייקת, רציתי לדעת, אני מתכנן לקנות נעליים מאתר כלשהו ו2 זוגות מגיעות ל 130 דולר כולל משלוח. האם הדבר מחוייב במכס?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה, מצאתי איזה תרגיל ברשת ואני אשמח לדעת איך פותרים אותו. א) חברה מתכוונת למכור מוצר במחיר של 150 ש"ח. להערכתה השקעה של X אלפי ש"ח בפיתוח ו־Y אלפי ש"ח בפרסום תניב מכירות 320Y + 160X יחידות. ..............................................Y+2 .... X+4 עלות הייצור של יחידה בודדת הינה 50 ש"ח. אם לסמנכ"ל החברה הוקצו 8000 ש"ח לחלוקה בין פיתוח לפרסום; כיצד עליו לחלק את הכסף על מנת להבטיח רווח מכסימלי (הנך רשאי להניח שיש בדעתו להוציא את כל הסכום)? ב) אם לסמנכ"ל הוקצו 8100 ש"ח במקום 8000 , חשב באופן מדוייק מה יהיו רווחי החברה תחת חלוקת משאבים אופטימלית והשווה את תוצאתך לקירוב באמצעות כופלי לגרנז'. ג) אם לח…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי לישורת האחרונה, כל נציג מנסה לשכנע אותי שהמכון שאותו הוא מייצג הוא הכי טוב וכו' אתם בטח מכירים. יואל גבע נפסל כבר בהתחלה ולא בגלל המחיר. ההתלבטות היא בין קידום (הכי יקר) ולבין היי קיו, סמארט ואנקורי שממנו קיבלתי הצעה ממש נמוכה רק בגלל מקום העבודה שלי (2500 ש"ח במקום 4280 שזהו הסכום שאותו משלם חייל משוחרר ללא ואוצ'ר). צריך תגובות,הצעות,חוות דעת לגבי כל מכון שרשמתי מבעלי ניסיון או כאלו ששמעו,מכירים,יודעים וכו'. בבקשה זה די דחוף אני צריך להחליט עד מחר.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מורה שכבר תפס כמה תלמידים שהביאו לו בוקריפוט מהאינטרנט והוא מכיר את כל האתרים שאפשר להוריד דרכם בוקריפורטים.. הבעיה היא שעד סוף סוכות אני חייב להגיש 5 בוקריפורט או שירדו לי 3 נקודות על כל אחד במגן של G מישהו פה שסיים יב' ב5 יח'ל או אפילו מישהו בי'\יא' ברמה של 5 ויכול להעלות לפה את מה שהוא הכין אני ממש ממש אודה לו... תודה לכם!
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-