כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את הטראק שלו בפתיחה של הREVOLUTION והוא מוצג בדי וי די שלו Skazi.Hit.and.Run.World.Tour.2005 בפתיחה... כאשר מתחילה הספירה לאחור...מישהוא יודע את השם המדוייק בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי פתחתי את הת'רד הזה על מנת לקבל המלצות לתחנות ה-Streaming Radio האהובות עליכם, מכיוון שהמגוון עצום והניסיון שלי בנושא אפסי.. אני מעוניין בתחנות מכל ז'אנר שהוא, אבל כמובן רק במומלצים שאתם אוהבים. התחנות צריכות להיות קבועות. כלומר, לא חובה שזאת תהיה תחנה עם וותק של שנתיים, אבל הכוונה היא שהכתובת תשאר קבועה. אני מחפש תחנות שפעילות באופן קבוע, לא משהו של "תפתח מהר את תחנה 38.264.26.8, יש שם קטע שולט!!" כאשר שעה אחרי זה האייפי הזה כבר ימות לנצח.. מטרת הת'רד הזה, אגב, היא לא ממש המלצות אישיות בשבילי, אלא יותר משהו בשבילכם, שתדעו עליו בהמשך.. אז קדימה, speak up!
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://music.yahoo.com/promos/howardstern
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
אלוהה, מצאתי בבוידם מחשב פנטיום 3, מיני לוח אם עם כ.מסך מובנה [אין לי מושג של מי], וסטיק זכרון Sdram 128. יש משהו לעשות עם זה?( אין לי דרך לבדוק אם הוא עובד, כי יש לי רק את החלקים האלה.. ) רעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תפרוסת אוכלוסין במלסיה משהוא מעודכן. חיפשתי בגוגל, מצאתי הרבה דברים אחרים על המדינה אבל לא תפרוסת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בגלל שנתפתח תרד "למה אני שונא את החורף" פתחתי את הסקר הזה לדעת מה אתם מעדיפים? נ.ב רק קיץ וחורף אסור להגיד סתיו או אביב
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מצאתי את החנות הזאת וראיתי כשפותחים משתמש חדש יש ISRAEL, אז זה אומר שניתן להזמין. http://www.tigerdirect.com יש עוד אתרים שאפשר להזמין מהם? כי המחיר פשוט מטורף, לכרטיס GEFORCE 7800GT עם HDTV עולה 359.99$ שזה 1500 שקל במקום 2400 בארץ , גרררר. יאללה תעזרו בזה ושכולם יוכלו להזמין משם זה יחסוך לכם יותר מ 4000 שקל ועוד תקנו מחשב פי 7 ממה שתקנו ב 10000 פה. בעיקרון כן צריך MASTERCARD או VISA, לא איכפת לי אני יוציא, העיקר שיהיה אפשר להזמין, וזה גם UPS יגיע תוך 3-6 ימים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשר דקות הזויות, בן אדם בהיסטריה, נדיר לראות דבר כזה... מה לא עושים בשביל המחקר? http://www.lookatentertainment.com/v/v-1212.htm
-
השנאי של הקליפס (רמקולים ) (הופך 220V של הארץ ל110V) לא עובד. הנורית חיווי לא עובדת, ולא נותן מתח. יש רעיון כיצד אפשר לתקן אותו? או לחילופין, כמה עולה חדש כזה? ועוד שאלה, אם משהו יודע - יש לי סוני אריקסון T290 וכתוב IL ORENGE וזה מעצבן לאלא ואי אפשר לראות את התמונות ברקע כמו שצריך. אפשר להוריד את זה? אגב, המכשיר לא נראה לי תומך באיקונים (שמורידים את האיקון השקוף עבור הנוקיה. תודה!)
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איפה נמצאים איי פארו ,האם הם קרובים לגרמנייה? אני צריך קצת מידע על המקום הזה ,תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע הגשתי מועמדות למשרה בבנק בחברת כח אדם (ORS אם אתם שואלים), והמראיינת שולחת אותי למבחנים ביום ראשון הקרוב. המבחנים יערכו במכון פילאת (ככה רושמים את זה?) בנשר אם מישהו מכיר. המראיינת סיפרה לי שהמבחן הוא משהו כמו שעתיים מול המחשב בלבד, כאשר המבחנים הם מתמטיקה, צורות והשלמות משפטים. אם יש מישהו שהתנסה בעבר בסוג הזה של המבחנים, אשמח מאוד אם יספר לי מה הולך לקרות, סוג השאלות, דוגמאות לכך, טיפים ובעצם כל דבר שיכול להועיל לי. בתודה מאיר
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי לפתוח את הפלאפון שלי לסים-פרי אך לאחר 5 ניסיונות הוא ננעל... כעת עומדות בפני כמה אפשרויות.. 1.ללכת לחבה ולבקש שיפתחו לי אותו - ת'אמת אין לי כל כך מה להגיד להם... 2. ללכת לאיזשהו מקום שבו יפתחו לי את הפלאפון לסי-פרי - אני לא מכיר מקומות כאלה.. 3. לקנות כבל ולפתוח אותו לבד - אין לי בעיה לעשות זאת אני רק לא יודע איזה כבל לקנות ובאיזו תוכנה להשתמש 4. לבקש עזרה ממכם משתמשי הפורום ולשאול אם למישהו שגר באזור השרון יש כבל כזה ואם הוא יודע לפתוח פלאפונים לסים-פרי וכך הוא יעזור לי מאוד מכיוון שהמכשיר הוא מכשיר של העבודה.. מקווה לעזרה כל שהיא, לילה טוב ניר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדקתי פה ודי הופתעתי שלא נפתח פה כבר טופיק על זה. אז ככה - מופע של מיטב האמנים (רובי ויליאמס, סטיבי וונדר, מדונה, פינק פלויד (!) ועוד הרבה) והמטרה היא שראשי מדינות ה G8 (אני חושב שזה ארה"ב קנדה רוסיה יפן אנגליה גרמניה צרפת ואיטליה, ששם גם נערכות ההופעות) יתנו יותר כסף למדינות אפריקה העניות ששם מתים 30000 ילדים ביום (!!!!). מי שרוצה להצטרף לעצומה אפשר באתר www.live8live.com או ב SMS אבל אני מנחש מה אתם מעדיפים... ההופעות עכשיו בערוץ 10 (התחיל בארבע בצהריים ומסתיים בשלוש לפנות בוקר).
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן שמעתי ברדיו שיר שנשמע בו כזה דבר " איי לה דר לה דדה .. " עכשיו , זה לא הישן יותר זה המחודש ויש פזמון של מערבון כזה ברקע תודה לעוזרים!!!
-
מה אני צריך לדעת לפני שאני מזמין מהאתר? ומה אני צריך בשביל להזמין משם דברים ,וויזה בין לאומי, להרשם לPAYPAL ? ואם מישהו הזמין משם ויכול לספר "חוויות" ,בכיף
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
מה אני מחפש? פוסטרים של סרטים, נשים יפות (לא ערומות לגמרי ), אולי משחקי מחשב (אם זה משחק ממש ממש נוסטלגי ששווה אזכור על הקיר בחדר שלי), ודברים מגניבים כמו תמונה של שימפנזה שמעשן בתוך כלוב בגן חיות שיש לי... (בשחור לבן ד"א). בקיצור תודה רבה לכל מי שייתן פה מקור לאתרים שנותנים להוריד פוסטרים בתור תמונות ברזולוציה גבוהה כדי שאוכל להדפיס בבית דפוס אחר כך.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא נוהג לפתוח ת'רדים בפורום הזה (אני חושב שזאת פעם ראשונה) אבל היום יש לי סיבה מיוחדת. הסיפור מתחיל ככה: לפני כחודשיים החברה שלי "הזעיקה" אותי שיש גור חתולים בבניין שלה שאמו נטשה אותו אחרי שילדים שיחקו איתו והיא ביקשה שאקח אותו אלי לכמה שעות עד שתחזור מהעבודה. אף פעם לא הייתי חובב גדול של חיות (וחתולים בפרט) אבל בשביל החברה עושים הכול ולקחתי אותו אלי. הוא היה גור קטן בן כמה ימים, עדיין לא ראה אפילו, שמתי אותו אצלי על הגג (יש לנו שטח גדול על הגג). מפה לשם, עברו חודשיים (אולי אפילו קצת יותר) והוא עדיין פה, וממש נקשרתי אליו. אבל יש לי בעיה גדולה, אני עדיין גר עם ההורים (לא לכל הסטודנטים יש כסף לשכור דירה) והם לא מוכנים שהוא יהיה בבית (וגם לא על הגג). היום ניסיתי לשים אות…
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
אהלן מתנה לחבר... איפה אפשר לקנות וכמה זה עולה בערך?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש חנות בת"א (אני יודע שיש איזה חנות טובה בדיזינגוף לא יודע איפה) או משהו קרוב. אני מחפש פוסטר ספציפי של פינק שאני יוכל למסגר.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שיש פורומים של רכבים אבל אין לי כוח לפתוח יוזר (אז אל תפנו אותי לשם) אם למישהו יש תשובה משכילה אשמח, כל שאר התגובות לא פה בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 37.3k צפיות
-
-
היה לי צו ראשון לפני שבועיים ואני רוצה לדעת אם הקבא שלי מספיק לעתודה...(גם שאר הנתונים) יש דרך לבדוק את זה? אני יודע שהרבה אנשים פה בפורום יודעים את הקבא שלהם, אין לי קשרים ואין לי דרך להשיג את זה.. זה ממש לחוץ לי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...תודה אגב כבר כתבתי בפורום עתודה בתפוז ואמרו לי לחכות לזימונים ולפי זה לראות..רק שזה דיי לחוץ לי תודה שוב..
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-