עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by הדוד משה,

כאילו המדינה עשתה רילוקיישן לארה"ב לפני מאה שנה או משהו, החלו להופיע בכל מיני מקומות פרסומות על הימורים במירוצי סוסים. מה הקטע פתאום? למה לאשר הימורים כאלה? למה דווקא סוסים? מתי זה אושר בחוק? מי מרוויח מכל הסיפור הזה? וכמה אנשים כבר איבדו את התחתונים במירוצים? באמת שזה נראה לי מפתיע ומוזר, מישהו יודע על זה משהו?

2. שלום לכולם, שמעתי משהוא בחדשות על שביתה במחוז הצפון, השאלה היא - האם זה מחר ולמי (אירגון המורים...?) בתודה.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by tomerco,

אני לא מאמין שצליחו לעשות את זה לmotobike.co.il כנסו לשם ותראו בעצמכם שימו לב בתמונה.. צולם היום ה2.11 ב18:00 http://img71.imageshack.us/img71/7851/8898xj0.jpg

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  4. אם יש סיגנון נוסף רציני? ובבקשה צינו את הלהקה/זמר/DJ או כל דבבר אחר בסיגנון המועדף

• 62 תגובות
    • 2k צפיות
  5. הלך לי לאיבוד הארנק... דווחתי כבר לחברת האשראי, וגם למחלקת אבדות של המשטרה... מה סכום הקנס שצריך לשלם על הוצאת ת.ז חדש? וגם צריך לדווח משהו לבנק?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. השאלה בכותרת תודה

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by nadavshalom12,

שלום לכולם, יש לי התלבטות: אני אחרי צבא, מעוניין ללמוד מתמטיקה או היסטוריה. האופציות שלי: 1- לימוד מתמטיקה = שנה התנדבות בלימוד ילדים מתמטיקה ובמקביל להתחיל לקחת קורסים. 2- השלמת בגרויות בבית ורישום לאחר מכן לאוניברסיטה (ההשלמה תיקח כשנה) מבחינת עיניין אני חושב שמתמטיקה והיסטוריה מעניין אותי אותו הדבר. עריכה: אם חשוב ההמשך במתמטיקה זה תואר שני או עבודה, בכל מקרה לא בארץ. כנראה בארה"ב. אם היסטוריה אז בארץ אבל עד פרופסורה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by almog1620,

מה עדיף - INTEL או AMD? אני לא ממש מבין במעבדים אבל מצד אחד AMD יותר זולים ומצד שני שמעתי שהם מתחממים.... על איזו חברה אתם ממליצים לקניית מעבד?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Sol@rWind,

אני רוצה להתחבר, לא יודע למי למישהו יש ניסיון ? איך ערוצי המדע ה YES ? זו הסיבה העיקרית שלי ל YES. תודה.

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by aldema,

אני צריך לבחור עכשיו בין כל מכוניות שנמצאות להשכרה ברמה 3(מאזדה 3 ,פוקוס החדשה...) ואני מתלבט מה לבחור ובעיקר מה מביין השניים- מאזדה 3 4 דלתות\פורד פוקוס aldema_@walla.co.il

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. כנראה שאהיה זכאי לקבל העלאת שכר של 2500 ש"ח לבסיס, האם כדאי להמיר זאת (או חלק מהסכום) במעבר לרכב ליסינג? נתונים יבשים: נוסע לעבודה 70 ק"מ ביום (18500 שנתי רק לעבודה), רכב מודל 95, כרגע על אחזקת רכב של 1800 ש"ח ברוטו בערך (כולל טסט וביטוחים). מה דעתכם?? :s05:

12. אז ככה אני מתכנן להתקבל למכללת אורט בראודה בכרמיאל ללימודים עכשיו הייתי מעניין לדעת מה יותר כדאי ללמוד ?מה יותר מעניין ? קצת רקע על עצמי :אוהב מאוד להתעסק עם חומרה של מחשב (לא נגעתי אף פעם בתכנות האמת ,כי פשוט לא יצא לי )אוהב להתעסק בברזלים כלומר מכניקה של מכוניות נגיד מטוסים. מה אתם חושבים שכדאי לי ללמוד ?

• 7 תגובות
    • 8k צפיות
  13. היי אני בן 27 יש לי תואר בכלכלה ומנהל עסקים אבל מאוד מעניין אותי תחום המחשבים ( אני יודע שזה תחום מאוד מאוד נרחב). בהתחלה חשבתי לעשות הסבה לתחום של מנהל או מהנדס רשת אבל הבנתי שמאוד קשה למצוא עבודה בתחום הזה לחסרי נסיון/רקע. לאחר התיעצות המליצו לי ללמוד את תחום ה- erp . בדגש על sap. שווה ללכת ללמוד את התחום הזה ? איזה קורס טוב לקחת ? שיהיה בו יחסית יותר ביקוש ומשכורת סבירה. אשמח לכל תגובה תודה.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  14. מתלבט בנוגע ללימודים בשנה הבאה. אם אני רוצה ללמוד הנדסה אני צריך לעשות פסיכומטרי, אם לא אז אני לא חייב. (לא באלי לעשות פסיכומטרי לחינם) לימודי הנדסה הם במשך 4 שנים לעומת מערכות מידע שהם כ-3 שנים. בהנדסת תעשייה וניהול יש התמחות במערכות מידע בשנה ה-3. מה אתם ממליצים? איזה תואר נחשב יותר פרקטי? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 21 תגובות
    • 14.3k צפיות
  15. יש לי מחשב ישןןןן אבל ממש ישן, תראו את המפרט בצד. עכשיו כדאי לי להוציא את ה 256MB ולהוסיף עוד ג'גה ל 512MB או שעדיף להוציא את הארד דיסק הישן 40GB ולהשים משהו כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590765 והאם הוא בכלל יתאים? הבנתי שזה יעשה את המחשב מהיר יותר וגם יהיה יותר מקום (למרות שאני מסתפק ב 40 )

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by JUVE,

אני מתלבט מה לקנות טלוויזיה סוני 29 אינטצ' 100HZ או טושיבה 100HZ מבקש עזרה ממי שמבין בבקשה זה חשוב מאוד צריך תשובה בהקדם תודה מראש למי שיעזור לי לא יודע דגמים רק באופן כללי ום תוסיפו דגמים אני מאוד יודה לכם

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Zeev86,

לאח שלי בקרוב יש יום הולדת ואני רוצה לקנות לו אחד מאלה. בן תשע. האם מוקדם מדי לקנות כזה מכשיר לילד בגילו, אם לא, מה לדעתכם עדיף עדיף יותר לקנות (מבחינת משחקים) - ipod או psp?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום. אני פותח את הת'רד הזה כיוון שזה יום חם מאוד. נגיד ויש לי הארדיסק עם דברים חשובים מאוד (!!!) עליו, אז מה יהיה עדיף לו? 1) דלוק אבל מתחתיו פועל מאוורר 120מ''מ (הוא פועל ומייצר חום אבל גם מקורר). 2) כבוי, בתוך קופסת קרטון (כבוי, לא מייצר חום אבל גם לא מקורר). אלו שני המצבים שבהם אני משתמש בהארדיסק (בקרוב הוא ייכנס לקופסא חיצונית עם מאוורר אבל אני מניח שזה לא משנה כי זה כמו מצב 2, אבל אם רוצים להדליק המאורר שבקופסא חייבים גם את ההארדיסק). שני המצבים הם בטמפ' החדר+- (לפעמים חם) בקיץ, בחדר מוצל. פתחתי את זה בכללי כי מבחינתי זה מתייחס לכל רכיב חומרה כלשהו, לא רק הארדיסק. תודה מראש ומקווה שהבנתם

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  19. מה עדיף לשריפת קלוריות שעה וחצי שחיה,4 קילומטר ריצה או 4 קילומטר הליכה מהירה?

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. שלום לא מזמן קנינו פלאזמה לסלון עם מערכת קולנוע ביתית עכשיו מאותו זמן אני לא יודע מה עדיף להביא סרטים שלא כלכך עטורי אפקטים או משהו ששווה לראות בפלאמזה באיכות XVID ולהביא סרטים שכדאי לראות בפלאזמה בסלון בDVD אבל לעשות את התהליך של הוספת תרגום עברי לכל סרט תודה , סתם דילמה שיש לי

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  21. Started by wooper,

הי אני רוצה לעשות מנוי לאחד מהם כנראה לשנה מה מומלץ? יתרונות וחסרונות

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by The Ghost,

קיבלתי זימון לתלפיות וחובלים. האמת לפני זה רציתי עתודה. אז מה עדיף לי? ונגיד ואני לא אתקבל לתלפיות,עדיף חובלים או עתודה?

23. Started by DXT,

שלום לכולכם, בשביל לקצר, פשוט אגיד שהצבא נתן לי שתי ברירות: חיל הנדסה או חיל תותחנים. אם יש פה אנשים ששירתו/משרתים/אח שלהם משרת ויכולים לספר קצת על שתי היחידות הנ"ל ומה עדיף לי? אני מתכוון בעיקר מבחינת תנאי שירות, איכות האנשים וכיו"ב. ואם זה בכלל רלוונטי, איפה יש יותר הזדמנויות להפעיל קצת את המוח? תודה לכם

• 40 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by uzi_sch,

http://www.highdefwallpapers.com/images/bikini/Blonde_Larissa_Blue_Bikini_Motorcycle.jpg מה עדיף, היא או האופנוע?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by nice-1,

תגיבו גם, שאני אהיה מבסוט

• 32 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.