כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
היי אני בן 27 יש לי תואר בכלכלה ומנהל עסקים אבל מאוד מעניין אותי תחום המחשבים ( אני יודע שזה תחום מאוד מאוד נרחב). בהתחלה חשבתי לעשות הסבה לתחום של מנהל או מהנדס רשת אבל הבנתי שמאוד קשה למצוא עבודה בתחום הזה לחסרי נסיון/רקע. לאחר התיעצות המליצו לי ללמוד את תחום ה- erp . בדגש על sap. שווה ללכת ללמוד את התחום הזה ? איזה קורס טוב לקחת ? שיהיה בו יחסית יותר ביקוש ומשכורת סבירה. אשמח לכל תגובה תודה.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מתלבט בנוגע ללימודים בשנה הבאה. אם אני רוצה ללמוד הנדסה אני צריך לעשות פסיכומטרי, אם לא אז אני לא חייב. (לא באלי לעשות פסיכומטרי לחינם) לימודי הנדסה הם במשך 4 שנים לעומת מערכות מידע שהם כ-3 שנים. בהנדסת תעשייה וניהול יש התמחות במערכות מידע בשנה ה-3. מה אתם ממליצים? איזה תואר נחשב יותר פרקטי? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 21 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישןןןן אבל ממש ישן, תראו את המפרט בצד. עכשיו כדאי לי להוציא את ה 256MB ולהוסיף עוד ג'גה ל 512MB או שעדיף להוציא את הארד דיסק הישן 40GB ולהשים משהו כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590765 והאם הוא בכלל יתאים? הבנתי שזה יעשה את המחשב מהיר יותר וגם יהיה יותר מקום (למרות שאני מסתפק ב 40 )
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות טלוויזיה סוני 29 אינטצ' 100HZ או טושיבה 100HZ מבקש עזרה ממי שמבין בבקשה זה חשוב מאוד צריך תשובה בהקדם תודה מראש למי שיעזור לי לא יודע דגמים רק באופן כללי ום תוסיפו דגמים אני מאוד יודה לכם
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאח שלי בקרוב יש יום הולדת ואני רוצה לקנות לו אחד מאלה. בן תשע. האם מוקדם מדי לקנות כזה מכשיר לילד בגילו, אם לא, מה לדעתכם עדיף עדיף יותר לקנות (מבחינת משחקים) - ipod או psp?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני פותח את הת'רד הזה כיוון שזה יום חם מאוד. נגיד ויש לי הארדיסק עם דברים חשובים מאוד (!!!) עליו, אז מה יהיה עדיף לו? 1) דלוק אבל מתחתיו פועל מאוורר 120מ''מ (הוא פועל ומייצר חום אבל גם מקורר). 2) כבוי, בתוך קופסת קרטון (כבוי, לא מייצר חום אבל גם לא מקורר). אלו שני המצבים שבהם אני משתמש בהארדיסק (בקרוב הוא ייכנס לקופסא חיצונית עם מאוורר אבל אני מניח שזה לא משנה כי זה כמו מצב 2, אבל אם רוצים להדליק המאורר שבקופסא חייבים גם את ההארדיסק). שני המצבים הם בטמפ' החדר+- (לפעמים חם) בקיץ, בחדר מוצל. פתחתי את זה בכללי כי מבחינתי זה מתייחס לכל רכיב חומרה כלשהו, לא רק הארדיסק. תודה מראש ומקווה שהבנתם
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מה עדיף לשריפת קלוריות שעה וחצי שחיה,4 קילומטר ריצה או 4 קילומטר הליכה מהירה?
-
- 16 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קנינו פלאזמה לסלון עם מערכת קולנוע ביתית עכשיו מאותו זמן אני לא יודע מה עדיף להביא סרטים שלא כלכך עטורי אפקטים או משהו ששווה לראות בפלאמזה באיכות XVID ולהביא סרטים שכדאי לראות בפלאזמה בסלון בDVD אבל לעשות את התהליך של הוספת תרגום עברי לכל סרט תודה , סתם דילמה שיש לי
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
הי אני רוצה לעשות מנוי לאחד מהם כנראה לשנה מה מומלץ? יתרונות וחסרונות
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי זימון לתלפיות וחובלים. האמת לפני זה רציתי עתודה. אז מה עדיף לי? ונגיד ואני לא אתקבל לתלפיות,עדיף חובלים או עתודה?
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולכם, בשביל לקצר, פשוט אגיד שהצבא נתן לי שתי ברירות: חיל הנדסה או חיל תותחנים. אם יש פה אנשים ששירתו/משרתים/אח שלהם משרת ויכולים לספר קצת על שתי היחידות הנ"ל ומה עדיף לי? אני מתכוון בעיקר מבחינת תנאי שירות, איכות האנשים וכיו"ב. ואם זה בכלל רלוונטי, איפה יש יותר הזדמנויות להפעיל קצת את המוח? תודה לכם
-
- 40 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
-
בוקר אור לכל אלה במתחילים ב9 היום ניתה לי האפשרות לבחור בין אם לקנות סוני פלייסטיישן2 או שדרוג מחשב הכולל שדרוג מעבד וזכרונות. המערכת שלי כרגע כוללת מעבד AXP 1600+ וזכרונות קרושיאל 256מגה 266מג"ה. המחיר בהם אני אשקיע בכל אחד מהבחירות הוא כמעט זהה... אני מתלבט כי אם אני לא אשדרג עכשיו יעבור דיי הרבה זמן עד שההורים יסכימו לשדרג שוב. מה אתם חושבים? כדי לי בכלל לקנות סוני? כי יש כאלה משחקים טובים שמה וכבר הכנתי לי אותם כבר והכל... לעומת זאת, אם אני אשדרג, ככל הנראה זה יהיה זכרונות 512מגה במהירות 2700\3000 יחד עם מעבד AXP 2400+ מה אתם אומרים? שווה לי\לא שווה לי? נמקו בדרך תודה אגב אם אתם רוצים לדעת על שאר המערכת זה epox 8k3a+ , ti4600
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לנסוע עם חברים לחול,אחרי שירד לנו הרעיון של הכינרת ושל אילת חשבנו על ברצלונה או על איה נאפה.איפה עדיף?איפה יותר כייף לבני נוער? בברצלונה יש לבני נוער מה לעשות?או שזה יותר מוזיאונים וכו'?יש שם לונפארקים? באיה נאפה אין לי ספק שיש לבני נוער מה לעשות,יש שם בריכה,מסיבות וכו' שמעתי שיש פארק מים באיה נאפה,מישהו יכול להוסיף מידע על הפארק הזה? תודה
-
- 53 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים האתר החדש והמשותף שלהם נפתח לפני כמה חודשים בהתחלה היה המון בלאגן בתפריטים ובערכות מחשב אבל הבטיחו לנו שכל ההתחלות קשות ושצריך לתת להם קצת זמן מאז עברו המון מים בירדן (נו טוב לא עברו מים בכלל בשום מקום אבל זאת לא הנקודה) והאתר נשאר אותו דבר התפריטים מבולבלים, אין פירוט בכלל על מפרטים.. לא מעבד לא דיסק קשיח.. שום כלום בריבוע יכול להיות שאני סתם טמבל שלא מבין אם לא מסבירים לו לאט אבל איך הם מצפים שאנשים ירכשו מהם סחורה אם אין שום פירוט על כלום? אני אמור לנחש? ואגב הבטיחו לנו סניף בירושלים- מישהו יודע אם התקדם משהו בנידון? בתודה נתנאל הבכיין
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=275 אני חושב שהשתחרר להם בורג
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מצליח להוריד כלום כבר כמה ימים יש לי במשבת של הFREE USER ENTRY IN והמשבת השחורה רייקה. מה קורה שם ?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לקנות סרטי DVD עם תרגום לעברית דרך האינטרנט (או כל דרך אחרת) כך שאני לא צריך להגיע פיזית לחנות. אני גר רחוק מכל חנות וידיאו אבל רוצה לקנות בכסף או להשכיר, איך אני עושה את זה? נ.ב. חייב שיהיה מבחר גדול של הסרטים הכי חדשים.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הבנתי שזה מחליף ,עבור מטריצת התמרת פורייה, את הרביע הראשון בשלישי ואת השני ברביעי אבל לאיזו מטרה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מפתח תוכנה כמובן. אבל, האם זה אומר לשבת שעות על גבי שעות ולכתוב שורות קוד ארוכות? נשמע ממש משעמם. דיברתי עם מהנדס תוכנה אחד שאמר שזו עבודה משעממת בטירוף, וקראתי על עוד כמה שברחו מהתחום הזה ועברו למקצוע מתחום אחר לגמרי בשכר נמוך יותר.
-
- 102 תגובות
- 22.8k צפיות
-
-
היי אנשים , היום הייתי אצל הקצין מיון לשיבוץ מחדש. אז הוא שיבץ אותי כמש''ק מטה. מישהו יודע מה עושים בתפקיד, איך היציאות ובאיזה בסיסים זה בדרך כלל?
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מהי עבודתם? במה הם עוסקים? ייתכן שאני אעבוד כאיש כוח עזר ואין לי כל כך מידע לגבי מה הם עושים לכן אני שואל את השאלות האלה
-
- 4 תגובות
- 10.4k צפיות
-