כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שהיה בYNET אתמול או ביום חמישי הודעה שיהיה ביום ראשון שביתה אבל יכול להיות שעד עכשיו הגיעו לפשרה או משהו.. יש למישהו מושג מה קורה עם זה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנסו לאתר שלהם למי שמכיר, נא לא לפרסם לינק... הנה מה שרשום " בעקבות בקשת הפדרציה ו"אליס", מעתה לא יופיעו עוד באתר ליונטוורק - לינקים ("הפניות") למוסיקות או סרטים. " ביי ביי LH
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי לאחרונה מEBAY איזה 7 חבילות, חלקם הגיעו באיחור רב (אחרי 10-16 יום, כשבדר"כ היה מגיע לי גג תוך 10 ימים) ועוד 2 חבילות אפילו עדיין לא קיבלתי! אחת כבר עומדת על 22 יום והשניה על 36!!! מה שמוזר בכל הסיפור זה ש-2 חבילות שהוזמנו אחרונות הגיעו לי אחרי 7 ימים בול, אבל חבילות שהוזמנו עוד הרבה לפני זה לא מגיעות! חוץ מזה שמתי לב שדואר ישראל כבר לא מעדכן כשהחבילה מגיעה לבתי המיון, העידכון הראשון זה רק כשהחבילה מגיעה לסניף הדואר המרכזי אצלי. ראיתי שהעיכובים הם לא רק אצלי ושאצל הרבה אנשים ברשת יש בעיות של עיכובים. מישהו יודע מה הולך פה??!?!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שכבר יותר מכמה חודשים כל פעם שאני מנסה להיכנס לחשבון בנק שלי דרך האתר שלהם ולחסןך נסיעה לבנק אני תמיד נתקל בהודעה המרגיזה הזאת ש"זמנית לא ניתן לספק שירות זה" והעיקר הם מתפארים בשירות הזה באתר שלהם רק שהוא לא עובד... רק אצלי זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש, אין, אולי, יכול להיות או שבכלל זה לא הוא? ובכן, העם דורש לדעת! עם זאת, עקב סתימת פיות מצד מנהלי הפורום הנאלח הנ"ל, אני דורש להוציא את תוצאות הדיון חסר התועלת בעל 40 העמודים הנ"ל לאור למען יראו ויראו ואולי גם יירו. תודה. בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אולי לא התעדכנתי אבל לא היו אמורות להיות כמה הגרלות גדולות בחודש ספטמבר לרגל 5 שנים לאתר ? הייתה יותר מהגרלה אחת ? פורסמו הזוכים ? אנחנו כבר בתחילת דצמבר.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
חבר'ה תבדקו אותו בבקשה לפני שאתם מפרסמים , כי אתם משנים את הכללים אחרי שאנשים כבר שלחו תשובות. הפעם למילה המתקבלת אין כל משמעות הגיונות ( והחידון פתור ב 100% נכון) תבדקו את עצמכם שוב , כי אתם רושמים שאסור לשלוח תשובות פעמיים , אז לפחות תדעגו שהחידון יהיה מוכן כמו שצריך. תודה. נ.ב מת על החידונים שלכם , מחכה כל שבת לחידון חדש , ולא רק בגלל הפרס .
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפרסם מודעת מכירה בטרייד זון. כשאני לוחץ צור מודעה, ממלא את כל השדות הרלוונטיים ולוחץ "שלח" מחכה מספר דקות ולאחריהן התהליך חוזר להתחלה ושום מודעה לא פורסמה. חזרתי על התהליך 3 פעמים, מאוד מרגיז. כמובן שהייתי מחובר בזמן שפרסמתי את המודעה. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כל יום הפורום נתקע לאיזה שעה... או שהוא לא מגיב בכלל ואם הוא מראה סימני חיים אי אפשר לכתוב הודעות... כל פעם נותן את ה: The following error or errors occurred while posting this message: Your session timed out while posting. Please try to re-submit your message
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
איך שמים חתימה זה לא נותן בשתי השפות... אני מניח שהיה עדיף שהייתי שולח את הפוסט הזה להנהלה, אבל אני לא מיוחד וגם אני מאמין שיש פה עוד אנשים שלא יודעים איך לשים חתימה, גם אין פורום מיועד לזה. גם לא אהבתי תאיקונים ששמתם ליד כול פורום נותן תחושה של פורום חובבני של מתחילים- תנו למעצב לעצב לכם פיקטוגרמות...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביום ראשון הזמנתי מפרט טוב ובסיסי מפנדה והסדרתי את התשלום באמצעות כרטיס אשראי. אחרי ששילמתי התחילו הצרות. בהתחלה הם התקשרו להגיד שאין להם כרטיסי מסך של אלבלטרון והמשלוח הבא לא נראה באופק. הם אמרו שיתנו לי כרטיס מסך של ELSA. הסכמתי. שמעתי ש-ELSA חברה מעולה. אחרי שעתיים הם מתקשרים אלי שוב ואומרים שנגמרו להם כרטיסים של ELSA והם יתנו לי כרטיס של LEADTEK. הסכמתי. עדיין מדובר בחברה טובה, אחרי הכל. היום הם מתקשרים אלי בפעם השלישית ואומרים לי שהם קיבלו Athlon Xp 2500 בלי מאוורר והם יתנו לי מאוורר אחר, לא של AMD. אם היו לי נימוסים קצת פחות טובים הייתי מתפרץ ומתחיל לצרוח כמו משוגע. כמה אפשר?! כמעט ביטלתי את ההזמנה מרוב כעס. עכשיו אני חושש שאקבל סחורה פגומה וחלקים חסרים. מישהו עוד…
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא מבין את השטויות האלה, חצי מהמקומות סגורים חצי פתוחים. אם עושים אז שיעשו כמו שצריך ולא את הבלאגן הזה. בכל מקרה הדואר פתוח מחר, מישהוא יודע? תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כאילו המדינה עשתה רילוקיישן לארה"ב לפני מאה שנה או משהו, החלו להופיע בכל מיני מקומות פרסומות על הימורים במירוצי סוסים. מה הקטע פתאום? למה לאשר הימורים כאלה? למה דווקא סוסים? מתי זה אושר בחוק? מי מרוויח מכל הסיפור הזה? וכמה אנשים כבר איבדו את התחתונים במירוצים? באמת שזה נראה לי מפתיע ומוזר, מישהו יודע על זה משהו?
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שמעתי משהוא בחדשות על שביתה במחוז הצפון, השאלה היא - האם זה מחר ולמי (אירגון המורים...?) בתודה.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני לא מאמין שצליחו לעשות את זה לmotobike.co.il כנסו לשם ותראו בעצמכם שימו לב בתמונה.. צולם היום ה2.11 ב18:00 http://img71.imageshack.us/img71/7851/8898xj0.jpg
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
הלך לי לאיבוד הארנק... דווחתי כבר לחברת האשראי, וגם למחלקת אבדות של המשטרה... מה סכום הקנס שצריך לשלם על הוצאת ת.ז חדש? וגם צריך לדווח משהו לבנק?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות: אני אחרי צבא, מעוניין ללמוד מתמטיקה או היסטוריה. האופציות שלי: 1- לימוד מתמטיקה = שנה התנדבות בלימוד ילדים מתמטיקה ובמקביל להתחיל לקחת קורסים. 2- השלמת בגרויות בבית ורישום לאחר מכן לאוניברסיטה (ההשלמה תיקח כשנה) מבחינת עיניין אני חושב שמתמטיקה והיסטוריה מעניין אותי אותו הדבר. עריכה: אם חשוב ההמשך במתמטיקה זה תואר שני או עבודה, בכל מקרה לא בארץ. כנראה בארה"ב. אם היסטוריה אז בארץ אבל עד פרופסורה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עדיף - INTEL או AMD? אני לא ממש מבין במעבדים אבל מצד אחד AMD יותר זולים ומצד שני שמעתי שהם מתחממים.... על איזו חברה אתם ממליצים לקניית מעבד?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך לבחור עכשיו בין כל מכוניות שנמצאות להשכרה ברמה 3(מאזדה 3 ,פוקוס החדשה...) ואני מתלבט מה לבחור ובעיקר מה מביין השניים- מאזדה 3 4 דלתות\פורד פוקוס aldema_@walla.co.il
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנראה שאהיה זכאי לקבל העלאת שכר של 2500 ש"ח לבסיס, האם כדאי להמיר זאת (או חלק מהסכום) במעבר לרכב ליסינג? נתונים יבשים: נוסע לעבודה 70 ק"מ ביום (18500 שנתי רק לעבודה), רכב מודל 95, כרגע על אחזקת רכב של 1800 ש"ח ברוטו בערך (כולל טסט וביטוחים). מה דעתכם?? :s05:
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכנן להתקבל למכללת אורט בראודה בכרמיאל ללימודים עכשיו הייתי מעניין לדעת מה יותר כדאי ללמוד ?מה יותר מעניין ? קצת רקע על עצמי :אוהב מאוד להתעסק עם חומרה של מחשב (לא נגעתי אף פעם בתכנות האמת ,כי פשוט לא יצא לי )אוהב להתעסק בברזלים כלומר מכניקה של מכוניות נגיד מטוסים. מה אתם חושבים שכדאי לי ללמוד ?
-
- 7 תגובות
- 8k צפיות
-