כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מקווה שהפוסט הזה במקום הנכון. בכמה +/- כדאי לי למכור משתמש סטים צנוע עם המשחקים הבאים: Call of Duty Modern Warfare 2 (שבא עם הדיסקים המקוריים, הקופסא והספרון הכול כמו חדש) Portal Alien Swarm (אם אפשר להחשיבו בכלל כי כרגע זה משחק ללא תשלום) ?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום. חשבון ה-AIM מסנג'ר שיצרתי קיבל באן זמן קצר לאחר יצירתו, וזאת מבלי לבצע דבר חריג כלשהו. "We have detected unusual activity on this account. To protect your account from unauthorized use, we have temporarily suspended this username." ניסיתי לאפס סיסמה כפי שמופיע ב-HELP שלהם וההודעה הופיעה מיד לאחר מכן, ולא מאפשר לי לאפס סיסמה. מה עושים? עריכה: ההודעה התחלפה ב: "Suspicious activity has been detected on this account. For your protection we are blocking access to this username."
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מוצר מסויים מחו"ל, כשהבעיה היא שהחנות לא מוכנה לשלוח את המוצר לארץ בגלל הגודל שלו (הם משתמשים רק בשיטת משלוח אחת, והיא מוגבלת במידות). חשבתי לבקש ממישהו בחו"ל שיקבל את המוצר וישלח לי אותו בעצמו, אבל לא מכיר אנשים באזור. רעיון אחר שעלה, יש חברות מסויימות שמוכנות לקבל למחסנים שלהם את המוצרים, ולשלוח אותם אליי בעצמם? מין תיווך כזה ביני לבין החנות. החנות ממוקמת בארה"ב, פנסילבניה.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
יש לי אקסית שאני לא רוצה שחברים או מי שמחפס אותי ידע שהיא עדיין איתי ... יש משהו שניתן לעשות .. אני יכול לבטל שלא יראו את החבירם שלי בחיפוש אבל לא כאשר יש MUTAL FREINDS יש דרך לעקוף את זה?
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
http://www.unleadedjokes.com/html/White-Trash-Britney.html
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
האתר הזה אמור להיות אובייקטיבי ולא לקדם יצרנית כזאת או אחרת. רק ככה אפשר להאמין לביקורות שנכתבות בו. אבל פתאום אנחנו רואים ש"אינטל ו HWZONE מחלקות לכם פרסים"... אם יש כזה קשר בין שני הגורמים אז איך אני יכול להיות בטוח שהאתר לא מקדם את מוצרי אינטל ? שהוא מדווח דיווחי וביקורות אמת ? שהוא לא מקבל תמורה מאינטל עבור כל זה ? כל מה שאני אומר פה הוא תהיות אישיות שלי, אין לי שום מושג מה באמת קורה מאחורי הקלעים.
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
תודה רבה...אני מנסה לעשות אוסף לידידה שלי...
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי 2 מוצרים מארה"ב, היום קיבלתי מכתב מהדואר ובו כתוב שהחבילה הגיעה ושאני צריך לשחרר אותה. במכתב לא כתוב המחיר שצריך לשלם למכס, אבל כן כתוב להביא חשבונית שבה מצויין ערך הטובין מתי שאני מגיע לשחרר את החבילה. האם אני כן צריך לשלם מכס? (שווי החבילה 97$)
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מה קורה...תקשיבו,שווה לקנות את הכורסא הזאת? אין לי מקום מקום לכרוסא גדולה כרגע....היא נוחה? למישהו יש ניסיון איתה ? והכי חשוב..אפשר לחבר אותה למחשב? כי אני הולך לחבר את המחשב לטלויזיה ויש לי שלט של האקסבוקס אז זה תחליף לקונסולה...תודה מראש http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5882&perur=4 אגב,רמוקלים איכותיים כבר יש לי,פשוט מעניין אותי עינין הנוחות..ודבר אחרון: איני מפחד שהטלוויזיה גבוהה מדי..היא נמצאת בהטייה ומתחילה מ-160 ס"מ מהריצפה וניגמרת ב 225 ס"מ,הגודל שלה זה 42 אינץ' והמרחק בינה לבין הכורסא זה 3 מטר..אתם חושבים שזה יהיה גבוהה מד לכיסא? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי משקפי תלת מימד כמו שיש ב-IMAX, יכול להיות שקוראים להם POLORIZED, ואני יודע שכל עין מראה תמונה שמוצגת באופקיות ובאנכיות... בקיצור, אני לא מצליח לראות איתם ב-3D. השאלה היא האם יש אפשרות לראות בתלת מימד במסך LCD שלי (שמעתי שחייבים כמה מסכים/מקרנים או משהו כזה, אני מקווה שזה לא נכון...)? תודה על התשובות! נ.ב: יש לי גם משקפי ANAGLYPH עם הכחול ואדום ואיתם אני מצליח לראות, אבל הצבעים מגעילים...
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה מעיין/נחל נחמד שאפשר לנסוע אליו לחצי יום או יום? אני יוצא מאזור המרכז ככה שעדיף שלא יהיה רחוק מדי.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, אם לחייל בסדיר יש היתר עבודה והוא עובד האם המעסיק יכול להוריד לו דמי בריאות וביטוח לאומי מהמשכורת?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
היי כולם, אני כתב באתר iandroidil.net ורציתי להקשיב לעצות/טיפים כיצד לגרום לאתר להיות פופלרי יותר?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן בקרוב אעבור דירה ואני מעוניין להתחבר לכבלים ולאינטרנט. מבחינת הכבלים - חשובים לי בעיקר ערוצי הספורט ו-VOD. מבחינת אינטרנט - מהיר ויציב, בעיקר לגלישה ולהזרמה חלקה ככל שניתן (לסטרימר). בדירה הנוכחית אני ללא כבלים ועם אינטרנט 100MB של הוט - בגדול, אין תלונות, מדי כמה ימים כשמרגיש איטי אני מאפס את הראוטר והאינטרנט חוזר לעצמו. אני לא עוקב אחר המחירים והחבילות השונות, אז אשמח לקבל הצעות ממי מכם שמרוצה מהחבילות שלו. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני רוצה לדוגמה שישלחו לי משם הארדיסק, עד שבוע זמן שליחה. או לדוגמה אייריבר H320, כמה כסף עולה לשלוח ? ודרך מי שולחים ? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
"סדרה מוגדרת ע"י כלל הנסיגה: A(n+2= 4A(n+1) -3A(n) נתון A7=362 A5=38 מצא איזה מספר יש להוסיף ל A6 כדי ששלושת המספרים: A5,A6+X,A7 יהוו שלושה איברים עוקבים בסדרה חשבונית" אני יודע שA6+X שווה לממוצע של A7 וA5 כי הם מספרים בסדרה חשבונית. לכן האיבר האמצעי שווה 200. אבל פה נתקעתי. אם מישהו יודע ויכול לעזור אני מאוד אודה לו. נ.ב בתשובות כתוב שX=81
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ed2k://|file|Bender%20Videos%20-%20cs_assault%20attack.avi|46704640|DFB78AB1B2B59958B0671F4B340634AD|h=K7KTJ3SY4HSUTF346O3E3PIZT7GX73MV|/ הדבר המוגזם בעולם חובה צפיה בערך 45 מגה שם הקובץ Bender Videos - cs_assault attack.avi להוריד ב EMULE
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות אוזניות מהחנות www.bs-shop.co.il. למשהו יש ניסיון עם החנות? אמינה? תודה לעונים עריכה: על אותו משקל, איך www.buyx.co.il?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני כל שנה לקראת החורף מתלבט אם כדאי להתחסן, אז מה דעתכם, זה מומלץ או מיותר? ואני לא בקבוצת סיכון כלשהי.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
I need help in making a sweet wallpaper for my girlfriend... how can i do it ? or else... if someone can help please contact me 173121919 THNX !!! its VERY important
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מחפש מפה של מחלף אשדוד דרום (החדש) איפו אני יכול למצוא את זה?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
עברתי לאחרונה לטריפל של הוט. היום נפל הטלפון, כאשר התקשרתי לתמיכה אמרו שהכל בסדר עם המרכזיה וכניראה הבעיה אצלנו והזמינו טכנאי, הקטע שהטלפון חזר לעבוד ואניל א יודע אם כדאי לבטל את הטכנאי. בזמן שהטלפון לא עבד הגלישה הייתה מצוינת וגם הכבלים עבדו. יכול להיות שזה היה משהו נקודתי?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן, אני וחברים אוהבים כל שישי לשבת אחהצ במקום נחמד ולעשות איזה פק"ל....... אנחנו מכירים כל מיני מקומות נחמדים באזור נחל ציפורי, פסל אלכסנדר זייד ועוד אבל מחפשים לגוון קצת. אז מי שמכיר מקומות נחמדים לשבת, אולי ליד איזה מעיין, או סתם נוף יפה באזור הצפון בעיקר אזור העמק - טבעון,יקנעם וכו'. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-