כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קוראים לי טל ואני הפרש החדש היום צעיר פעור שרק הגיע היום! אשמח לקבל הזמנה ל TORRENTLEACH גם לפרטי זה יהיה טוב תעשו מצווה אני כבר בן 32 עם ילד! בתודה מראש טל! zatal9@gmail.com
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לפני מספר דקות הסתכלתי במחירים של חומרות והופתעתי לגלות שהמחירים עלו!!!! אני זוכר לפני כחודשיים (בפעם האחרונה שבדקתי זאת עקב מחסור באינטרנט) המחירים היו יותר זולים. מחירים של מוצרים רבים עלו כמו: כרטיס קול- פורטיסימו 3 שמחירו עלה בכ100 ש"ח כרטיסי מסך- ראיתי שיש G4 TI 4600 שעולה 2000 ש"ח!!!! והמחירים של הדגמים היותר חלשים עלו בקצת. ובכלל המחירים של הכרטיסי מסך לא אמורים לרדת בהרבה אחרי כל הכרטיסים החדשים שיצאו??!? והמחירים של הדיסקים הקשיחים והזכרונות עלו! מה הולך פה? זה לא אמור לרדת??!? ???
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני עובד משמרות, ורציתי לדעת אם מגיע לי כסף על כל החגים שלא עבדתי בהם בחול המועד., שהמקום היה פתוח, אבל נסגר לפני המשמרת הקבועה שלי. אני לא מבין למה צריך לתקוע 40 חגים בספטמבר ולהרוס לחילונים את הפרנסה שלהם. DOSI COMMENT REMOVED BY ME תודה
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם. יצא למישהו להזמין מחו"ל כרטיס WIFI או מודם סלולרי? הם עברו במכס בקלות, או שצריך אישור מיוחד בשבילם?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
אהלן. ניסיתי להכנס לפורומים של hosts.co.il אבל נראה שהאתר נעלם. מישהו מכיר את האתר ואולי יודע מה הסיבה? ואם האתר נסגר - האם יש איזשהו תחליף? העניין הוא שאני רוצה לחפש חברת אכסון ונהגתי להיכנס לפורומים שלהם על מנת לקבל ביקורות על חברות בארץ.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי עוד מעט מבחן ויש משהו שאני לא מבין בתרגילים מסוימים בספר (אלגברה ב' עמ' 473 של בני גורן) תיסכלו למטה, יש שם את התרגיל. הבנתי שהמכנה המשותף הוא (A+3)(A-3) אבל משהו בשבר הראשון לא מיסתדר, אין איך להגיע איתו לאותו מכנה... וכל התרגילים בעמוד הם בעלי אותו מבנה - שבר אחד שאני לא יודע מה לעשות איתו שבר שצריך להכפיל ושבר שרק צריך להפשיט קצת את המכנה שלו (סוטה שכמותי). אז מה ? יש עזרה ? תודה ! לא להיתייחס לציור הוא לא נכון !! אני שנייה יעלה אחד טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כותרת ;D הכוונה היא ל- logicpc.co.il
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי כולם, אני כתב באתר iandroidil.net ורציתי להקשיב לעצות/טיפים כיצד לגרום לאתר להיות פופלרי יותר?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
סתם סקרן לדעת. אחלה אתר אגב חבריה. אני רשמית התאהבתי. לא ראיתי אתר דומה כאן בארץ שמגיע לגודל המידע והאיכות שיש כאן(עם כל הכבוד לתפוז מחשבים כן? חח).
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לדעת אם כדאי עכשיו אבל אני ממש מת לחידושים שיבואו בעתיד ואם אני אקנה מחשב עכשיו אז הוא יהיה לשנתיים בערך .
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561047,00.html הכותרת להורדה: דמו של Wall-E - רובוט הניקיון התגובה הראשונה והשנייה 1. לרובוטים יש דם? ואם יש להם דם, איך אפשר להוריד אותו באינטרנט? "דמו של הרובוט זמין להורדה"?? 2. ל-1 הדביל! זה DEMO (לת) חחח טיפשים
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל הבילאומי (GOOGLE.COM ) קצת מידע על המשטרה וזכויותה. להפתעתי ראיתי משהו קצת שונה: אין צורך לציין שאחרי שיצאתי מגוגל ונכנסתי שוב המראה השתנה למראה הרגיל. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מכתב על הגשת מועמדות לפרוייקט גאמ"א. ראוי לציין כי: לא למדתי מחשבים בבית הספר. אני לא מבין הרבה ברשתות, שפות תכנות, פרוטוקולים וכו'. הקב"א שלי היא 52. האם כדאי להשקיע ובכל זאת להגיש את המועמדות ולענות על המבחנים או פשוט לוותר על זה כי במילא אין לי שום סיכוי? תודה ויום טוב.
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים צופה בשטויות האלה ואני לא מפסיק לשאול את עצמי ''זה באמת החיים שלהם? זה לא מבוים?'' כי פשוט זה לא יאמן איזה חיים מושלמים יש לאנשים האלה, אם היה אפשר הייתי מוותר על גן עדן ומבקש לקבל את החיים שלהם במקום.
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בירוקרטית הבאה, עקב העובדה שבית הספר שלי הוא דתי: אני בן 17 (י"ב) לומד כעת את הסמסטר הרביעי של תואר ראשון בהנדסת מחשבים ופיסיקה יישומית באוניברסיטה העברית. אני לומד במסגרת של "מעמד מיוחד" - כלומר אני לומד קורסים כאוות נפשי שלא משתייכים דווקא לתוכנית מסויימת, אך והיה ואם ביום מן הימים אתקבל לתוכנית לימודים מסוימת אז לא אצתרך לחזור על הקורסים שכבר סיימתי. דיברתי עם מזכירות הפקולטה להנדסה, ובגלל שהממוצע שלי גבוה יחסית (97) אז לאחר שצברתי כבר 66 נ"ז (ובסוף הסמסטר הנוכחי אם לא אכשל באף קורס, אצבור 101 נ"ז מתוך 180 שהם כל התואר) אמרו לי שאני לא צריך פסיכומטרי רק מבחן אמיר וזכאות לתעדות בגרות. עכשיו בבית הספר הדתי שבו אני לומד, ע"מ לקבל תעודת בגרות חייבים ללמוד בגרו…
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
-
שלום, כפי שציינתי בכותרת, האם קיים כלי כזה? נאמר לי שישנה פריסת מקלדת שניתן להוריד, אך טרם נתקלתי בה ברשת. אני מדבר, למשל, על פריסה שמאפשרת להקליד ״ במקום " או ׳ במקום ' תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
http://img20.imageshack.us/img20/6941/unledcla.png
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כמה דברים מחו"ל כמו קירור מים ועוד כל מיני דברים 1)איך משיגים או/ו קונים? פותחים חשבון. (מה עושים)?? 2)איך מכניסים כסף ל"חשבון "הזה? בתודה לעוזרים מראש :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מצאתי בבית חצוצרה של אבא שלי ואני רוצה למכור אותה. הדגם הוא yamaha t100s אבא שלי אמר שהיא שווה די הרבה ויצאו רק כמה כאלה. מישהו יכול להביא לי קצת יותר מידע? כמה היא שווה באמת ואיפה כדאי לפרסם אותה..? תודה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הידעתם שאייבורי התחילו לאיים על אתרים שמוציאים הם תביעות דיבה נתקלתי באתר של פרש בפורום חומרה ששם יש אשכול שמבקש לא לכתוב יותר על אייבורי http://www.fresh.co.il/vBulletin/announcem...ouncementid=118 האם ידוע על עוד אתרים שקיבלו איומים שיתבעו אותם?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש פח כזה? עדיף כמה שיותר קרוב ליציאה לביל"ו. תודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-