כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
לא יודע איפה לשים את זה, אבל אני ממש מחפש שעון כזה. מצאתי שעון דיגיטאלי לקיר ב300 שקל בחנויות לגבר הללו, אבל זה יקרררררררר! (שעון מאור כזה, מ8 digit אדום גדול מאד) מצאתי עוד אחד לא מואר, עולה 100 שקל, אבל התצוגה בו קטנה יחסית והם עוד דחפו שטויות שאני לא צריך כמו טמפרטורה וכו.. ממש ממש ממש מיותר! שעון קיר עם מחוגים בלי הרעש של השניות עוד לא מצאתי מישהו ב-ב-ק-ש-ה יכול לעזור לי? (נשבר לי כל לילה להוציא את הבטריות מהשעון)
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מצאתי מישהו שמוכן למכור לי את הIRIVER שלו ב1500 שקל.. השאלה שלי זה האם שווה לקנות אותו במחיר הזה או לבקש בקצת יותר זול.. זה די דחוף אז תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני חייב עזרה במציאת תמונות של סרברים או של מארזים שנראים יפה ! או של AlienWear.. בבקשה זה ממש חשובבבב D: תודה ! תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
למה שום בטריה לא מתאימה חוץ ממה שיש בתוכו ומאיפה אני מביא עוד בטריה כזאת? :s05:
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני חושב ברצינות לקנות את הסט החדש של גיגהבייט ב-3500 ש"ח GIGABYTE 3D1 שמגיע אם הלוח והכרטיס מסך אם שני ליבות 6600GT שמתי את זה פה כי לא ידעתי איפה לשים הרי בסט יש דבר שקשור ללוחות אם ודבר שקשור לכרטיסי מסך :-\ אז מה דעתכם שווה לי הסט הזה?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך לינק לפורום מקצועי שעוסק במכוניות משופרות, ולמוסך שעוסק בשיפורים חיצוניים. עדיף באיזור המרכז תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ולא מסיבה... איזה מקום טוב לשבת...מהשהו על החוף.... אולי איזה מקום נחמד ושקט...
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
למשהו אולי יש תמונה של הסמל של נשק ביולוגי אני צריך את זה לעבודה ןלא מצאתי כלום ברשת.... זה נראה כמו כל מיני עיגולים די יפה....
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי כולם, רציתי להכיר לכם איזשהו משחק דרך האינטרנט בסגנון HATTRICK רק ששם אתה לא מנהל קבוצה, אתה מנהל צבא... אפשר להירשם דרך פה-www.iraqishootout.com בקיצור, משחק שולט, משחק ענק, מה שתרצו.. הקהילה היהודית שמה ממש לא מפותחת ואני רואה את זה חשוב שבכל משחק ניהול אינטרנטי תהיה לנו קהילה מכובדת ויפה, אז תירשמו, לא תצטערו......... ד"א, כאות תודה לזה שהראתי לכם את המשחק היתיי מודה לכם מאוד אם תלחצו על הלינק הזה פעם אחת בשבילי(זה יפתח לי את הצבא ויעזור לי מאוד) http://iraqishootout.com/recruit.php?uniqid=mi1108994111 (ד"א, זה חשוב מאוד לללחוץ על הלינק הזה פעם אחת בלבד
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
[ltr]http://www.nrg.co.il/online/10/ART/875/955.html ROFL[/ltr]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כ חודש נפתח האתר הזה בסגנון זאפ... לפי מה שהבנתי הוא יהיה הרבה יותר מקצועי מ זאפ ולא יכניס חנויות עם מוצרים פקטביים (החנויות שנכנסות לשם חייבות וותק לפחות של שנתיים , וכל מיני תנאים כאלו ואחרים שלקוחות לא יפלו על איזה חנות מעפנה שיסגר תוך חודש) http://www.pricer.co.il
-
תודה רבה לכל המגיבים, אני מחפש תקנונים/חוקים המפרטים את זכויות התלמידים בבית הספר, בין השאר בעניינים הבאים: מניעת תלמידים מיציאה לשתות, מניעה (פיזית) מיציאת תלמידים מהכיתה, ההגדרה של עונש גופני - מהו? האם כאשר שולחים תלמיד מפריע לקחת פתק מהמזכירות (כאשר הוא בקומה 2 והמזכירות בקומה 7) זה נורמלי בתור רוטינה? לי זה נשמע מסריח מאוד (וזה מה שעושים בבי"ס שלי) איפה יש תקנונים/ חוקים כל הדברים האלה שמפרטים את זכויות התלמיד? ממה שהבנתי מבחינה חוקית (וחוקית בלבד) אין למורה סמכות להוציא תלמיד מכיתה, האם זה נכון? אם כן, איפה זה כתוב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי בעיה והיא ככה... עשיתי כל מה שצריך במדריך... אבל שאני עושה קבל/שלח הוא מבקש ממני סיסמה ושם, אני שם אותם תוך כמה שניות הוא שוב עולה וכן הלאה... הנה החלון שקופץ- [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
למשהו יש מושג איפה אני יכול ללמוד אלקטרוניקה באיזור השרון?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מחפש אתר כמו Avodot רק לאנגלית אני לא משתמש בעבודות בAVODOT כי אני מפחד שמישהו יביא למורה את זה ביחד איתי. אם אתם יכולים להמליץ לי על עבודה ספציפית עם לא יותר מ9 עמודים. או אולי אחד ממשתמשי הפורום יבריח לי עבודה קטנה, במצב כזה מספר העמודים לא ישנה לי, יחד עם זאת אני לא רוצה איזה ספר שורשים.
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
Watch This: http://www.pentagonstrike.co.uk/flash.htm
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ראיתי לא מזמן פרסומת מגניבה לאללה של איזה 2-3 דק' (האמת ראיתי שתיים). אח"כ אמרו לי שזה של mountain dew, משקה כזה. הצלחתי להוריד איזה 2 פרסומות שלהם, אבל זה לא זה. הם גם קצרים יותר. בגדול בפרסומת רואים איזה מרדף מגניב כזה של שני אופנוענים במהירות אדירה בעיר, יש שם גם את האפקט של זמן יריית כדור (מ'המטריקס'). בפרסומת השניה יש גם איזשהו מרדף על אופנועים אבל עם שתי בחורות. יש שם פעלולים ממש יפים. אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להגיד לי מאיפה להשיג את הסרטונים. ד"א, גם באתר שלהם הם לא מופיעים, יש שם סרטונים אחרים (יש שם אחד עם סטיבן סיגל. מומלץ! ) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי אותו דרך YES!! סרט טוב!!!!!! לאורך כל הסרט יש שירים יפים!!! מישהו יודע איך אני יכול להשיג את רשימת השירים שבסרט??
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי מכשיר נוקיה 3330 (עם זה המספר הנכון) די ישן ורציתי להחליף למכשיר (עדיפות לזול אבל טוב) חדש יותר ראיתי שהאלפא די זול, האם שווה לי לקנות אותו? הייתי רוצה לשמוע עליו דעות מאלו שיש להם אותו תודה
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
נעלמו לי כל הפורומים ההתחלתיים יעני אלה שבראש הרשימה אוברקלוקינג מודינג וכו' זה קרה לעוד מישהו?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בכותרת.....בבקשה! זה שהיה בארץ נהדרת...... תודה ענקית מראש! איתן
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לודא שמה שקיבלתי תואם אחד לאחד את מה שהזמנתי. איך אני יכול לעשות את זה? אני מניח שיש מספר תוכנות\אפשרויות פיסיות אז בבקשה תתנו כמה אפשרויות, כדאי שאהיה בטוח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לא מזמן (פחות משבוע) קניתי סמסונג 944, ומייד החלפתי אותו בנוקיה 6230 (אין מה להשוות, הנוקיה שווה יותר מכל בחינה) כמה שאלות על המכשיר : קניתי אותו דרך eline.co.il וקניתי בסלקום כרטיס SIM בשבילו (אני פליט של "פלאפון") קיבלתי גם דונגל בלוטות' למחשב ואוזניות, וכרטיס זכרון 128. שלא תבינו את הת'רד הזה לא נכון - המכשיר מעולה ואני ממש ממש מרוצה ממנו ! המכשיר שקיבלתי, היה בלי עברית, אלא רק אנגלית ועוד כמה שפות כששאלתי את הבחור מ ELINE הוא אמר שזה בגלל שהוא רק קיבל אותו, ועדיין לא הספיק לעדכן לו את ה Firmware אז לקחתי את המכשיר אליו, והוא עדכן לי את הגרסה, להכי עדכני שהיה לו - עברית של סלקום. אחרי עדכון הגרסה, מצאתי באג אחד (מאוד מעצבן !!) במכשיר : אי אפשר לשמור או להשת…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-