עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אובססיביק.....משהו.... משהו..... לא זוכר תכתבו באנגלית בבקשה, תודה.

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by Zilson,

מישהו קנה בה? איך החנות? שירות ואחריות?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by Moon-Mage,

סטודנטים עניים מחפשים מכונה בכ1000 ש"ח. תהיתי אם למישהו יש המלצה ואם לא למכונה ספציפית אז אולי לחברה מסוימת. ראיתי את המכונה הזאת ויש לה כמה ביקורות טובות ותהיתי אם מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ עליהם או לחלופין להזהיר מפניהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by klayton,

http://www.totaljerkface.com/happy_wheels.php

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by solidus,

למישו יש אחד? בלי פרסומות, ספייוור, וירוסים וכ'ו. THNX!!!!!

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  6. היי, יש איזה שיר אחד שפעם שמעתי וכל החיים שלי אני מת לדעת איך קוראים לו.. אם אני לא טועה שמעתי אותו לפני איזה 4 שנים ברדיו באוטו של GTA SA בקיצור זה שיר רוק כבד כזה באנגלית, והפזמון שלו מתחיל ככה: And I'm feeling, I'm feeling..---->אלה המילים And I'm fee(hi)leeheng... ---->ככה זה נשמע אשמח אם תעזרו לי! נ.ב צריך לעשות שתהיה אופציה להקליט צליל לתוך פורום.. במקום להקליד אני יכול ללחוץ "Record", מקליט מה שאני רוצה ואז "Stop", ויהיה סמל כזה של רמקול שניתן ללחוץ עליו ולשמוע את ההקלטה.. לא רעיון גאוני?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by klayton,

8. Started by ConRoe X Fire,

http://members.iinet.net.au/~a.koepke/carpuzzle.swf עדיין לא הצלחתי. אמשיך לנסות אח"כ.

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  9. משעמם לי רצח אז אני מחפש משחקים כמו LF2 כאלה לא תלת מימד להעביר את הזמן בשביל הכיף כיף. גם לא גדולים מידי

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  10. היי חברים, אני מראש מצטער שאני כותב כאן,ועוד משם משתמש אנונימי - אני יודע שזה לא המקום הנכון. אבל בגלל שאני בפורומים כאן מגיל 15 אני יודע שיש כאן אנשים הרבה יותר מבוגרים ממני ועם המון ידע וניסיון. אז ככה, אני חייל בן 21 שמשתחרר עוד 5 חודשים. התחתנתי לפני חודשיים(כן כן - צעירוס שכמוני) וכרגע עומדת בפניי דילמה קשה. בתפקידי בצבא אני מתכנת,ויש לי עוד ניסיון של 2-3 לפני הגיוס. הייתי בטוח שככה אני אמשיך את דרכי גם לאחר הצבא - מתכנת פשוט בחברת הייטק. חמי הוא יהלומן דיי מצליח בבורסה כבר 22 שנה, עצמאי בעל חברה שמתעסקת עם קניית יהלומים לא מלוטשים,מלטשת - ומוכרת. לא מזמן יצא לנו לדבר ועלה הרעיון שאולי אחרי הצבא אני אצטרף אליו לעסק ואעזוב את המחשבים. מאז אין לי יום ואין לילה, מצד אחד…

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  11. שלום חברים, לפני יומיים ראיתי, לראשונה בחיי, אני חושב, את הקליפ של השיר It's My life של Bon Jovi. שם גיליתי שמה שתמיד נשמע לי כמו סאונד של סינטיסייזר או צלילי גיטרה חשמלית עם אפקטים כלשהם הוא בעצם צליל המופק מאיזשהו מיקרופון שמחובר אליו צינור או משהו כזה ומי ש"מנגן" בו בעצם עושה קולות לתוכו. לא הצלחתי לגלות מה הכלי הזה. השיר הזה הוביל אותי לקליפ מתוך הופעה חיה שלהם בלונדון, עם השיר Living on a prayer, שם גם נעשה שימוש בכלי הזה. אשמח לפרטים על זה. יום נעים אנשים. נ.ב הקליפים שהזכרתי - It's my life - רואים את הכלי ב 0:30 ובהמשך. Living on a Prayer - Live in London - החל ב 0:20 והלאה:

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by qwerty1987,

הזמנתי מוצרים שנשלחו דרך מסטופ בשווי של כ-250$. החבילה כבר אצלי ביד, חוייבתי בגין המשלוח, אך לא עבור מכס. האם זה אומר שהחבילה באורח פלא לא חוייבה במכס, או שאל לי להיות נאיבי, והחיוב יבוא בהמשך?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by hattricking,

יש לי אוזניות שעובדות על בלוטוס. אחרי זמן רב שהכל היה בסדר ושמעתי בהן כמו שצריך, לחצתי להסיר את ההתקן של האוזניות מהפלאפון כי רציתי שיעבוד גם על מכשיר פלאפון אחר. זה שמכשיר אחר לא קלט את האוזניות - מילא. אבל עכשיו המכשיר שלי לא קולט אותן. איפה נעוצה הבעיה, באוזניות או בפלאפון ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  14. הינני אוהד מכבי ת"א בכדורגל אשר מעוניין לצפות במשחקה של מכבי נגד הפועל כפר סבא היום ב20:30. לצערי הרב המשחק משודר רק ב"ספורט 1"... האם ישנו מקום באוטוסטרדת המידע הענקית המתקרת אינטרנט שבו אוכל לצפות במשחק על מנת לראות את קבוצתי מושפלת למען סיפוקי האישי(מזוכיסט כבר אמרנו)?

15. Started by or,

?????????? (וכן אני ספאמר גאה........)

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  16. מזה החורים האלו שלפעמים מוצאים על הDVD או על הצורב חורים קטנים נראה לי שקראתי שזה משהו חרום מה בדיוק...........ולמה משמש .........

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  17. אהלן חבר'ה, בזמן האחרון חורף ומשעמם מאוד מאודדד. מישהו יכול להמליץ לי על סרטי אומנויות לחימה שונים? מעדיף סרטים חדשים שיצאו בזמן האחרון. תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by k22,

שלום היכן אוכל למצוא מידע על בניית יאכטות זה לא לי זה לאבי והאם מישהו בנה ויכול לתת עצות?

19. אני שמח לחזור לפורום לאחר הפסקה של כמעט שנתיים.. את הניק ה"מקורי" שלי חלקכם בטח זוכרים, זה היה בזמנו JAMOOS GADOL ואז קיצרתי אותו ל JAMOOS. בכל מקרה עכשיו אני חוזר עם jamoosy (מישהו גנב לי jamoos רר ) איזה כיף לחזור לפורום הנהדר הזה! (איזה כיף גם לראות כמה הוא גדל לעומת איך שאני זוכר אותו.. ) שיהיה לכולכם שבוע נהדר.

• 14 תגובות
    • 980 צפיות
  20. כבר מזמן מסקרנת אותי השאלה איך צוות העטר מחליט מי הוא מומחה ל(נושא מסויים) ושלא תבינו לא נכון מתי שמומחה משיב לשאלתי בפורום אני מרגיש שאני "בידיים טובות" תודה לכל המשיבים

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  21. אני חושב שאנשים שנכנסים לפורום IT מן הסתם עברו או עוברים הסמכות בתחום ולכן יכולים לעזור.

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  22. אני זקוק למעט ציוד לפרוייקט HTPC. המחשב יורכב ממעבד ברטון 2500, על לוח Epox 8RDA+ עם כרטיס מסך Radeon 9600 וכרטיס קול קראייטיב סאונדבלסטר לייב. מדובר ברכיבים ישנים, אבל לאחר קריאה של מעט חומר באינטרנט הבנתי שעם קינפוג, ותוכנות מתאימות גם מחשבים חלשים מהמחשב הזה הריצו סרטי HD באיכות 720P שאליה אני מכוון. התרד הזה נפתח במטרה להשיג כמה רכיבים שאין לי, ואולי להעלות פה את המודעות להמון ציוד ישן שזרוק בבית בלי שימוש. לי למשל יש מעבד פנטיום 1.6 עם ליבט נורט'ווד(מצויין לOC)+לוח מתוצרת אינטל+ ההרדיסק 40GB של מקסטור/סיגייט. אין לי שום בעיה לתת אותם בחינם אין כסף לכול מי שבאמת ישתמש בהם. אני בטוח שיש עוד המון אנשים שמחזיקים שלל כרטיסים/ההרדיסקים ישנים/לוחות ומעבדים ללא שום שימוש. הצ…

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by r1plet,

לכל הצעירים פיזית/נפשית ;D הרגילים לצאת בערבי שישי ולהתנער מהשבוע שעבר, מה אתם עושים כשבעצם מה שנקרא נדפקתם ואין מה לעשות בחוץ ולאן לצאת? איך אתם מתנערים מהשבוע בלי לצאת מהבית? (חוץ מאופציית ה"תביא את חברתך לישון, זה מובן מאליו )

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  24. הפרש המחיר בין האייפד בארץ לארה"ב הוא כ- 700 ש"ח(לגרסא של ה32 ג'יגה) האם לדעתכם זה שווה את הכאב? בנוסף יש לי שאלה בקשר ל3G ואיך זה עובד בדיוק... נגיד ואני קונה בארץ, אני יכול להשתמש במכשיר גם כטלפון? או שרק נותן לי אינטרנט על חוטי? הבנתי צריך מיני-סים בשביל המכשיר במידה ואביא אותו מחו"ל חברות הסוללר יתנו לי סים בשבילו? ובכלל כשאני קונה אותו בארה"ב יש עסקאות עם החברות סוללר המקומיות. אני לא חייב לקחת אותן נכון?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים