כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
שלום שלום.. אוקי, לאחר שחרשתי על שוטי הנבואה, האזנתי למספר שירי מוש והתעניינתי מעט בבוב מארלי הגיע הזמן לגוון קצת. לא שהמוזיקה נמאסה עלי, פשוט אני "מפחד" שלא אוכל לשמוע אותם יותר. אני מקווה שהבנתם את הסיגנון שאני מדבר עליו.. אז איזה עוד להקות\הרכבים כאלה יש? אני בעיקר מחפש שירים ישראליים, אבל לועזיים יהיו סבבה. תודה לכל העוזרים Install
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
חכה מנהל יקר, אל תנעל עדיין :-\ הדיון נפתח על טהרת ההומור והחוקים הם פשוטים כל משתמש ייתן את החיקוי הכי טוב שלו למשתמש אחר בין אם זה בסגנון הכתיבה או בתוכן ההודעות והמנצח יהיה זה שיגרוף את מספר הLOLים הגדול ביותר בהצלחה לכולם!
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
http://www.ebaumsworld.com/games/raidenx.html
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
\/ \/ \/ הכי פשוט זה בגד, אבל יש להם שפע צעצוע עדיין מוקדם מידי דובי פרוותי, זאת אופציה למרות שזה לא שימושי כרגע חשבתי אולי על משאבה לחלב, מה דעתכם
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אם מישהו מוכן להסביר לי,זה כיצד קיבלתי זימון לבוא למבדקי חובלים (זה בלמ"ס,מותר לפרסם) כשהיום סיירות שלי רק ביולי,האם זה הליך נפרד? האם זה קשור אחד לשני? למה דווקא שלחו לי את זה עכשיו? והאם מישהו היה במיונים שכאלה...ויכול להסביר לי מה יש שם? (בכל זאת נסיעה עד לתל אביב...קשה קשה)
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מבחן לילדים בגן חובה - נראה אתכם לאיזה כיוון נוסע האוטובוס ? הסתכלו היטב על הציור! נוסע שמאלה או ימינה ? חשבו היטב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לעבוד במונית בשעות הפנאי נראה לי רעיון לא רע בכלל,במיוחד אם יוצאים לנסיעות מחוץ לעיר.מי מכיר את הפרוצדורה?/התנסה בזה?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מישהו יודע עם זה זול שם? ואולי אני יביא משם איזה דגם שלא זמין עדיין פה במחיר סביר? המלצות ותובנות ייתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום. אני מלואימניק ורוצה לטוס לחו"ל, בעקרון לא הזמינו אותי שנתיים, וספק אם יזמינו עכשיו... אבל רציתי לשאול האם צריך ליידע את הצבא שברצוני לנסוע לחו"ל ולקבל אישור לזה ? או שאם אין לי צו אז אני יכול לצאת חופשי ? (ברור שאני יגיד למפקד שלא יזמין אותי בטעות)
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום עשיתי חיפוש (ואתם בטח שואלים למה :s05:) ולא מצאתי הרבה רק את זה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%97%D7%A4%D7%95%D7%A8_%D7%93%D7%99-9 וזה http://www.cat.com/cda/layout?m=37840&x=7 אולי מישהו יצליח לברר כמה זה עולה ??? (מין תחרות דבילית מאוד) נ.ב אפילו ב EBAY אין כזה למכירה אני באמת חייב חדעת כמה זה עולה (ולא, אני לא קונה אחד בשביל לדחוף צוקים על המפעלים של אינטל שמייצרים פרסקוט)
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מה הדעות שלכם ? מבין שני הסרטים שלו שראיתי, מאוד מאוד אהבתי את מלהולנד דרייב ואת קטיפה כחולה ממש לא. אני עכשיו בהתלבטות בקשר לסרט הבא - סיפור פשוט נראה די משעמם לפי התקציר, הבנתי שדרך אבודה די אבסטרקטי (מי שמכיר את לינץ יודע עד כמה אבסטרקטי זה יכול להיות) ועל איש הפיל לא שמעתי יותר מידי, אבל הבנתי שהוא לא רע בכלל
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כל אלה שטסו באל על תענו בכנות לקחתם את האוזניות או לא?? אני הרמתי להם את האוזניות רק בשביל המזכרת (כל טיסה ני עושה את זה חח) למרות שהאוזניות ממש חראאאאא אבל לא נורא מה איתכם אתם משאירים את האוזניות או לוקחים איתכם?
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אחד מותאם לBF2 והשני מותאם לסימס2.
-
אני צריך לפתור את התרגילים האלה כבר שעתיים אני לא מצליח לפתור הצלחתי את השניים של ההנדסה תעזרו לי מי שיודע
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
טוב אז אני בן 23.. אני משחק משחקים מאז שאני זוכר את עצמי... מהמחשבים שהיו בהם את הלחצן של הטורבו.. ואז היה אפשר לשחק את קין יותר טוב אבל כל השנים האלה.. כל אלפי המשחקים שיצאו עד עכשיו.. לא ראיתי לנכון לקנות אותם... להוציא עליהם סכום מסויים של כסף.. לא בישביל קוד באינטרנט ולא כלום. אפילו את הקוד של ה Counter Strike שלי שבתקופתי היפה בCS1.0 עד CS1.5 הישגתי את הסיסמא שלי במירמה.. הייתי אז בשם FresH-MeaT והיום אחרי כל כך המון שנים החלטתי שהגיע הזמן... ולקנות משחק כי לדעתי זה משחק שבאמת מגיע לו ההשקעה.. ההתרגשות שבשלבים מסויימים והמולטיפלייר שמחייב קוד מקורי לכן החלטתי לקנות את Modern Warfare 2..
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חברה, יש לי עבודה באנגלית למחר. בקיצור אני צריך תירגום קטן למשפט אחד מתוך שיר. זה חלק קטן מהשיר, The Calypsonians were all gathered together Singin' such a mournful tune I don't know if it was in the summer time It could be the month of May or June Believe me baby, now I love you the best When I'm by myself I poke out me chest Over lovin', over, over, over, over lovin' you תירגמתי את כולו חוץ ממשפט אחד שלא הבנתי אותו בכלל! אפשר תירגום הגיוני ונכון למשפט When I'm by myself I poke out me chest. תודה רבה זה מאוד חשוב. ובינתיים התירגום שלי לכל הישר הוא טוב?הקליפסוניאנס, במקום שבו כולם מתכנסים, שרים מנגינה עצובה כל כך. אני לא יודע אם זה היה בזמן הקיץ, זה יכול להיות בחודש…
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה הדגימה לראשונה בצורה חיה את אחד מהרעיונות המהפכניים ביותר שלה, שעשוי לשנות לגמרי את הדרך בה אנחנו מתקשרים עם המכשירים האלקטרוניים סביבנו קבוצת ה-ATAP של גוגל מתיימרת לספק לנו מגוון רחב של חידושים אשר גם יגיעו אל השוק ויהפכו למוצרים מסחריים ממשיים בתוך פרק זמן קצר יחסית, אך עם כל הכבוד לפרוייקטים כמו Tango או אפילו Ara – יתכן שהדבר הגדול ביותר שנמצא במעבדות המתקדמות האלה של חברת הענק הוא Project Soli, שעשוי להוות את המהפכה הגדולה הבא אחרי עידן מסכי המגע. Project Soli, שנחשף לראשונה לפני כשנה, מעוניין להתבסס על טכנולוגיית מכ"ם מצב מוצק זערורית בכדי לחוש מחוות של יד ואצבעות בודדות באופן אלחוטי – ולתרגם אותן לפעולות. ניתן לחשוב על כך בתור שידרוג כלש…
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום.... יש לי בעיית פצעים חמורה ביותר.... (בגרות) עד היום לא היו לי כמעט פצעים... 0 גורניש! אני בן 18 וחצי ולפני כמה חודשים באו לי כמה פצעים פה ושם... קטנים כאלה לא קריטים והם עברו אבל בחודש האחרון זה התחיל להתפרץ... במיוחד על הגב וכתפיים!! ואני מתחיל להתשגע... אני כול יום הייתי הולך לים... יוצא עם ידידות שלי... אני אפילו אמרתי לחברה שלי שאני לוקח ממנה פסק זמן... אני נגעל מעצמי !!! :'( מישהו יודע על טיפול מהיר ויעיל?!? לייזר או משהו?!?! אני מוכן לשלם כול סכום כסף!! אפילו עשרת אלפים שקל.... רק להיפטר מזה !!!!! :2gunsfiring: כדורים אני לא בולע אז אין לכם טעם להציע לי תרקוטן או איך שלא קוראים לזה?!?! :'( :'( :'( ??? :'( בבקשה HELPPPPPP ME GU…
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כל אחד פותח כאן תדאר בשם:"אני יודע שזה פורום מחשבים והכל אבל יש אנשים בקטע של:מזרחית, טראנס, מטאל" מה יש?!
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לכל מי שמחפש להקות חדשות וכאלה! http://www.last.fm באתר הזה אפשר להכניס שם של להקה שאוהבים והוא ימצא להקות עם אותו סגנון מוזיקה של הלהקה שרשמת בנוסף הוא יתן לך דגימות של שירים מהלהקות שהוא נותן!!!!!! תנו ביקורת....
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
http://www.pottermore.com/ מישהו שמע? ראה? מכיר? בעוד כחמישה ימים הולכת להכריז ג'יי קיי רולינג על ה"Pottermore" שרק אלוהים (ורולינג בעצמה) יודעים מה הוא. יש שמועות שאומרות שזה יהיה מאין אנציקלופדיה של הארי פוטר, מפורטת, אך לא עוד ספר בסדרה. רעיון אחר אומר שזה יהיה משחק (!) רב משתתפים בסגנון world of warcraft שיתרחש בהוגוורטס. הרעיון הזה הדליק אותי דרך אגב. מאוד מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מפרסמים ציוני בחינות טכנאים והנדסאים שהיו במרץ ? והאם ניתן לצפות בהם דרך אתר מ. החינוך כמו בבגרויות ?
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-