כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת מה חשוב לכם משתמשי HWzone שלפני שקונים את המחשב... 1.שירות וייחס טוב 2.מחיר טוב (הנחה קטנה) מה מבין השניים יותר "קונה" אותכם?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://www.informa-tv.co.il/Hebrew/ViewMovie.aspx?Movie=71 WTF?!?! עוד משהו הזוי..
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איזה שחיטה .. תאמת ציפיתי שיהיה קשה יותר. יאללההההההה דאבל (או טריפל ?)!!
-
- 14 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר עוד דרך למכור מחשב משומש חוץ מ-yad2 והלוח של האתר? יש חנויות שקונות משומשים? מסכי crt?
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אתמול בשעה טובה הגיע הטיסן שהזמנתי מ "ספיד קונטרול"- ססנה 182 חשמלי, 4 ערוצים, עשוי מ EP (קלקר מוקצף יצוק) למרות שהמילה "קלקר" בטח מרתיעה, מדובר בחומר חזק יותר מעץ בלזה. הוא די עבה. בכל מקרה, הטיסן הגיע באריזה ענקית באורך 1.30 מ' ורוחב של חצי מטר, החבילה כוללת- ססנה 182 בתצורת ARTF (כמעט מוכן לטיסה) שמורכבים כבר בתוכו: סרוואים+פושרודים, מנוע, מקלטנ (הגביש כבר הורכב במקומו), ESC (בקר מהירות). כנף עם מאזנות, סרוו מקובע בתוך הכנף כמובן הגה גובה (Elevator) הגה כיוון (Rudder) גלגלים שפופרת נדיבה של דבק אפוקסי סוללת ניקל מטאל 1000 מיליאמפר+מטען (במקרה שלי, הזמנתי סוללה נוספת. סה"כ 100 ש"ח) שלט 4 ערוצים (שוב, הגביש כבר הורכב) ועוד כמה פלסטיקים (ברגים לקיבוע הכנף לפני…
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הבאתי מחו"ל צלחת לווין וממיר. אני רוצה לסדר את זה בבית אבל ממש אין לי מושג איך. יש מישהו שיש לו ניסיון בזה או או כל דרך שהיא לדע על זה טיפה יותר?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני צריכה אתר אכסון לעצומה שתועלה לאינטרנט. ומה שניסיתי לא היה טוב בינתיים, הייתה בעיה עם העברית אבל זה לא משנה. אני צריכה אתר אכסון שיתמול בASP.. אם אתם מכירים משהו טוב[אם בלי פרסומות גם אז מעולה] אז בבקשה תכתבו פה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
כמה זמן לקח לכם עד שכמעט ולא כאב לכם כשאתם מנגנים? [צריך ללחוץ חזק על המיתרים] ויש לימשהו שירים קלים ומוקרים שאפשר לנגנן...לא מסובכים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... אני רוצה לקנות דרך eBay את ה-AD-41 של Nokia ואני לא ממש רוצה להידפק. זאת הרשימה שיצאה לי בחיפוש, אבל אני לא ממש מבין שם כולם! חח http://search.ebay.com/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=AD-41&category0=&submitSearch=Search ממי כדאי לקנות, מכס או משו כזה וכמה זה יוצא בסופו של דבר? איפה כל הדברים האלה כתובים? תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הדברים שאנחנו עושים\או עושים לנו כשאחנו שיכורים http://www.dr.dk/p3/monkey_old/stablinger.asp
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
במקרה שאני לא נכשל בכמה מקצועות / לא עושה כמה מהמקצועות בגרות , לא תהיה לי בגרות מלאה , האם אני יוכל להשלים דרך הצבא / או אפילו לבד? אם דרך הצבא , כמה זה יעלה לי ? (שמעתי זה חצי מהסכום או משו כזה) ואם פרטי , כמה זה יעלה לי גם ? והאם אפשר להצליח היום בלי תעודת בגרות? (ז"א יש עתיד?)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הם מבטיחים את המחיר הנמוך ביותר לכל מוצר ורכיב. היום ביקשתי הצעת מחיר וקיבלתי הצעה גבוהה ממה שיש בזאפ ולא הסכימו להוריד. כשאמרתי להם שהם מתחייבים למחיר נמוך צחקו עלי, אמרתי שאפרסם את תוכן השיחה בפורומים ואז הסכימו לתת לפי המחיר הנמוך שיש בזאפ ולא שקל פחות. יראה החכם וישפוט מי אלה ומה שווה הבטחתם למחיר הנמוך ביותר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את הפרסומת של הכרטיס השראי שיש להם ברוואזה שמטילת ביצי זהב.... איזה שיר יש/ ברקע [נראה לי משהו ישם מאד]?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב דחוף את השיר של יהודה פוליקר מיליון פחדים אם מישהו יכול להעלות את השיר לפה או לישלוח לי בפרטי אם אסורר אז תודה אני פשוט חייב את זה להיום עד 11
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בשעה טובה החלטתי לשדרג את המערכת אודיו ברכב, מכוון שאני לא הרבה בנסיעות (האוטו תמיד אצלי, אבל זה נסיעות קצרות של 3-4 דקות, רק פעמיים בשבוע יוצא לי לנסוע איתו למרחקים). ומכוון שאני חייל שחי מהמשכורת הצבאית המזעזעת. אז אני לא מתכוון להשקיע במערכת יותר מידי, אין צורך וחבל לזרוק כסף (אני עוד צריך כסף לדברים אחרים ) קיצר אחרי החפירה הקלה, מה אתם ממליצים? משהו שיגיע לסביבות ה1000 שקל, פלוס מינוס שכזה לא חריגה רצינית. הלכתי לאיזה "אביזרי רכב" באיזור שלי, והוא המליץ לי להשאר עם רמקולים מותגי מדבקה (כמו שיש לי עכשיו, או להחליף למותגי מדבקה אחרים), מכוון שפיונירים זולים נותנים איכות צליל בינונית כמוהם, ורק כשמשקיעים ברמקולים עם מותג טוב ובמחיר גבוה יותר (400+ שקל לזוג) א…
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
התקציב 5000 שקל 1)העסק יהיה מהבית 2)איזה דרכי פירסום יש? 3)מאיפה אני משיג רשימת ספקים לחלקים? 4)איך אני פותח עסק במע"מ? 5)נניח הגיע לי מחשב שצריך פירמוט ואין לאותו בן אדם ווינדוס חוקי איך אני עושה לו פורמט? בקיצור אני צריך פה עזרה מ-א עד ת תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך משדר שישדר סרטים\מוזיקה מהמחשב לטלווזיה. חשוב שהמשדר יהיה אקטיבי במרחק של כ- 15 מטר ושישדר באיכות טובה... צריך כרטיס מסך AiW בשביל זה ? אם אין לי AiW אני אוכל להקליט דרך זה ? זה נכנס דרך USB ? והכי חשוב , איפה משיגים אחד כזה וכמה זה עולה... אני תריך שרק יענה על הדרישות , לא מעבר ורצוי שיהיה כמה שיותר זול ! תודה רבה רבה ...
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
יפנים חוגגים את יציאת וויסטה. המוכרים בחנויות בתחפושת: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קיצר ככה הוא לא מצליח להתחבר ל ICQ שלו הוא גם לא זוכר את המייל שהוא רשם כאשר נרשם .. הוא רצה להחליף סיסמא הוא נכנס וזה רשם הכל מחדש ואז פתאום זה התנתק לו כאילו יצא כנראה שזה לא החליף סיסמא ...כי לפי הסיסמא הישנה הוא לא רושם INCORECT PASSWARD ובסיסמא החדשה כן . תגידו מה קורה כאשר מישהו אחר מחובר ל ICQ של אותו בנאדם שבדיוק אחשב רוצה להחבר ?זה מתנתק או מה ? קיצר צריך עזרה כדי שהוא יוכל לחזור להשתמש ב ICQ שלו תודה
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
-