עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pringles,

יש לי תרגיל באינטגרלים לא אמיתיים ואני לא מצליח לפתור צריך להוכיח עם הוא מתכנס או מתדר ולהראות את הדרך איך מגיעים לזה. אינטגרל מ 0 עד ln2 של dx -------- e^x -1 ה מינוס אחד לא קשור לחזקה של e תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by Bar_B_q,

זה מזה יפה http://www.fuck.org/~max/xp_rules.jpg ;D עריכה: לבעלי XP זה עושה LOGOFF, תוך כדי שימוש בקבצים פרטיים הנצמאים על הכונן הקשיח שלכם. השתמשו בקובץ זה על אחריותכם בלבד, למרות שאין הדבר ממולץ.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  3. שמעתי שמשחת שניים עוזרת. יש עוד עיצות?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by LQDForce,

לא מצליח, אני רוצה שיעשה לי ממוצע של שלוש עמודות יעני: F5+G5+A5 מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  5. עדכנתי לגירסה 20.0.132... ומאז התפריטים של הכרום עובדים מאוד לאט , האתרים נטעים מהר והכל בסדר בגלישה , אבל בדפדפן בעצמו מאוד איטי. עשיתי ריסטור לכמה ימים אחרה של מערכת ההפעלה , זה החזיר את הכרום לגירסה 19. משהו , ואז הוא חוזר לעבוד חלק. הבעיה שהוא מתעדכן אוטומטי לגירסה החדשה ביותר. ניסיתי כבר הכל מחקתי נתוני גלישה , הכל ...זה משגע אותי!! לא בא לי לחזור לפיירפוקס\אקספלורר.. למישהו עוד קרה?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

נלקח ממטאליסט: דווח כי צוות הביטחון בנמל התעופה הבין לאומי בברמינגהם שבאנגליה דרש מאזרח אנגלי בשם דייב אוסבורן להפוך את חולצתו בטרם יעלה למטוס, כי עליה התנוסס ציור של שני אקדחים מוצלבים. לטענת אנשי הביטחון, החולצה, הנושאת את הלוגו של קבוצת החלקה על גלגיליות בשם "Guns N Rollers" עלולה הייתה להלחיץ את הנוסעים האחרים בטיסה. אוסבורן אמר בתגובה: "אני בעד אבטחה מוגברת, אבל זה היה פשוט טיפשי". מנהלי השדה התנצלו ואמרו כי אנשי הביטחון "הגזימו בתגובתם". תמונה של החולצה המסוכנת :screwy: :lol: :screwy:

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by MiniMizer,

http://www.anycities.com/user/volkomen/iconwars.html ללא ספק אחד מסרטוני הפלאש החביבים ביותר שראיתי

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  8. אני צריך להזמין משהו כמו 10 כבלים ועוד כמה חלקי אלקטרוניקה, ובארץ המחיר בשמיים. אני מחפש איזה אתר כדוגמת http://www.monoprice.com שעושה משלוחים בחינם לארץ. אז אם אתם מכירים משהו מומלץ - אשמח אם תשתפו אותי.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by radioactive,

http://forums.kustompcs.co.uk/showthread.php?p=497288

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  10. מי פה נמשך לכפות רגלים של בנות? ולא לענות בציניות

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by mc_elad,

יש פירסומת בערוץ הספורט שיש שם שיר על שודד-ים\פירט (כאילו השודד שר על עצמו ויש לו קול כזה של פירט אם בקבוק רום ביד.....) הפירסומת עצמה היא על מה שיהיה בקרוב (כל המפעלים והמשחקים המעניינים.....) בבקשה תגיבו

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  12. היצרנית הקוריאנית מכריזה על דור חדש של שבבי DRAM שנוצרו בליטוגרפיה המתקדמת ביותר שיש לה להציע לכתבה

13. Started by Lost Spirit,

הזמנתי לפני כמה ימים מקלדת ועדיין לא חזרו אלי : יש להם באתר שני טלפונים - אחד מהם כלל לא עובד והשני משאיר אותי עם מנגינה של אוטו גלידה מישהו יודע מה נסגר[ :-X] איתם? פרשת משרדיה 2?

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  14. רוצים להרוג את המחשב? אבל לא רוצים להתקע אחר כך חודשיים ללא מחשב? לפניכם פתרון וירטואלי. http://www.thestylemachine.com/metele :lol: :lol: 300,000 דפיקות, נראה אם מישהו יכול לעבור אותי 8)

15. Started by J0HNiE,

שלום לכולם הלכתי לספריה והשאלתי את הספר The Art of Deception by Kevin Mitnick ואני מכיר אותו כל מה שהוא עשה אבל אני רוצה ללמוד עוד קצת אז התלחתי לקרוא כמה עמודים ואני רוצה לדעת מה דעתכם אם קראתם אותו או תנו לי חוות דעת וכל מיני בכל מקרה יש לו גם ספר אחר The art of Intrusion האם גם אותו כדאי לקרוא ??

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by shibby15,

שלומות לכולם... חזרתי מארה"ב עם הרמקולים החדשים שלי (X2) ולצערי גיליתי ששום חנות לא מחזיקה שנאי חזק מספיק... אז אולי אתם מכירים חנויות רשת או אפילו חניות רגילות שמוכרות שנאים חזקים מאד, באיזור שבין 650 VA ועד ל 800 VA שזה מאד חזק! לצורך העניין הדבר הכי חזק שמצאתי זה 300 VA... מאד מאד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  17. הזמרת ההולגרמית היפנית, ששירה מיוצר ע"י סינטיסיזר מדגימת קול שנלקחה משחקנית קול. הנגנים והקהל אמיתיים! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: CV01 Hatsune Miku - World is Mine Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Melt (Mirrored) Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Innocence Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Alice Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - From Y to Y Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Ai Kotoba Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Strobe Nights Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Moon Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV0…

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by Joli,

נכנסתי היום ל YNET וראיתי כתבה שהזכירה לי איזה מדריך פה, וראו איזה פלא.. המדריך שלכם: http://hwzone.co.il/guides/pcportal הכתבה בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4167546,00.html

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  19. שלום חברים, קיבלתי משימה בעבודה, הביאו לי כ600 שמות ושמות משפחה, עכשיו אני אמור לכתוב אותם באוטלוק לחכות שזה ימצא את השם ואז ולהעתיק לקובץ EXCEL, הבעיה שזה מעתיק ללא כתובת המייל, חיפשתי בגוגל אבל שום דבר לא עזר לי.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  20. הינני אוהד מכבי ת"א בכדורגל אשר מעוניין לצפות במשחקה של מכבי נגד הפועל כפר סבא היום ב20:30. לצערי הרב המשחק משודר רק ב"ספורט 1"... האם ישנו מקום באוטוסטרדת המידע הענקית המתקרת אינטרנט שבו אוכל לצפות במשחק על מנת לראות את קבוצתי מושפלת למען סיפוקי האישי(מזוכיסט כבר אמרנו)?

21. Started by maverick,

קבלו את הסקר החשוב הבא:

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  22. הכתובת למטה היא קישור לפורום בארה"ב, בו מוצגים 2 "מיקרים": 1. תינוק בלי ידיים... נורמאלי עצוב אבל עדיין צוחקים עליו. 2. ילדים שנולדים עם הארליקווין, מחלה שנולדים איתה, ונפטרים ממש כעבור ימים ספורים אחרי הלידה, היא גנטית וקוראת כאשר אב ואם הנושאים את אותו הגן עושים ילד... הילד ה"גדול" שנושא את המחלה בן 6 ומאיראן והוא מיקרה נדיר, כי בדרך כלל נפטרים בימים הראשונים של המחלה. המיקרה מזעזע, אבל התמונות והאנימציות ממש ממש מצחיקות... אישית צחקתי כמו משוגע, אבל אני דפוק בראש אז... הנה הלינק: forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=602934 נ.ב תיקראו את כל התרד כי יש דברים מצחיקים בהמשך... ותתעלמו מהפירסומת למעלה.

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by Yehudaa,

הוכח כי לכל n שלם וחיובי (לא כולל 0 ) הביטוי הזה מתחלק ב 6 ללא שארית 3*5^n - 4*4^n + 7

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by McMerc,

בימים אלה אני בודק את האשרות לעבור מחברת בזק אל השרותי הטלפון של הוט, בעיקר בזכות המחיר הנמוך. כאשר דיברתי עם נציג בזק, הוא אמר לי שבעוד חודש תצא הוראה ממשרד התקשורת והוט תחויב להפסיק את השירות של "דבר חופשי" (שכולל שיחות חינם לבזק). האם הדבר נכון?

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by J.allmighty,

שלומות... יודיעם אם יש בארץ מקומות\תצוגות\חנויות ? לינק לאיזה אתר בארץ ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.