כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יכול לפרט עליו טיפה[חומרה בעיקר ואיזה לינוקס אם לינוקס]
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום קיבלתי כמה שאלות בש"ב ואחת מהן היא להוכיח את פסוק הגרירה הבא: אני מתקשה להוכיח את הביטוי השמאלי אחרי קשר הגרירה התחלתי בסגנון של : אם A מוכל בB אז סיימתי לכן אני מניח ש A לא מוכל בB, ז"א קיים x ששיך לA ולא שייך לB. (x,x) שייך לAxA => שייך ל CxC... אני לא מצליח להתקדם למשהו שיעזור לי בהמשך התרגיל
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
http://forums.kustompcs.co.uk/showthread.php?p=497288
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שיהיה ברור שאני לא מנסה לרמוז בדיון הזה על ווארז או דברים אחרים לא חוקיים!!! אני גולש לי בסאבסנטר ורואה בסרטים את הסרט "קיוב 2: היפרקיוב" בקולנוע בעוד שכבר ראיתי את הסרט הזה לפני חצי שנה! (חצי שנה!!) כנ"ל לגבי "The Hulk" אני רוצה להבין איך זה ייתכן שסרטים מסויימים יוצאים בDVD לארצות בחו"ל בעוד שפה נזכרו להקרין אותו בקולנוע אחרי חצי שנה??? מה עם הסרט "יעד סופי 2"?? גם אותו שכחו או שהוא פשוט לא אושר לשידור? (???)
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מהן ההשלכות של זה אם בכלל? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4374440,00.html עריכה: לא רלוונטי יש דיון פעיל בפורום רשתות ואינטרנט מהיר.
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני רואה שהרבה שואלים בזמן האחרון על שירים אז כאן יהיה פתרון לכולם. אני אתחיל.. 1. shakira - la tortura (3:29) 2. 4 Non Blondes - Whats Up (4:54) 3. Mario - How Could You (3:55) 4. Shakira - Objection (Tango) (3:44) 5. שלמה ארצי - ירח - בהופעה חיה (7:47) 6. 50 Cent - Just A Lil Bit (Produced By Scott Storch) (3:57) 7. Aerosmith - Amazing (5:56) 8. Aerosmith - Dream On (4:27) 9. Areosmith - I Dont Want To Miss A Thing (4:39) 10. Ah Ha - Take On Me (4:47) 11. Akon - Lonely (3:57) 12. Alanis Morissette - Ironic (3:49) 13. Alice Cooper - Poison (4:29) 14. Amerie ft. Jay - 1 Thing (3:33) 15. Backstreet Boys - Incomplete (3:54) 16. Beach Boys - Good Vibrations (3:38) 17. …
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד מדעי המחשב במכללה טובה (אני יודע שעדיף אוניברסיטה, אבל זה לא כזה קריטי). האפשרויות שלי הן: המכללה למנהל, מכללת אשקלון, סמי שמעון (הנדסת תוכנה). הייתי הולך על המכללה למנהל, אבל זה שכר לימוד של 30K בשנה אז אם אני לא אקבל מלגה, אני איאלץ לחפש מקום אחר. מכללת אשקלון מעניקה B.Sc במדעי המחשב אבל אני לא יודע אם המכללה מוכרת ע''י מעסיקים בשוק ואם אפשר להמשיך לתואר שני אחרי תואר ראשון מהמכללה הזו. אז איך בכלל מזהים מכללה טובה?
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני זוכר שזאת הייתה ממש תוכנית מרתקת ואהבתי לצפות בה אבל מה קורה איתה? כבר איזה שנה שלא שמעתי עלייה כלום ולפי דעתי ממש חבל שלא ימשיכו עוד עונה... מישהו יודע איזה פרטים על העונה השניה?
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש בפורומים ברוך הבא לי בקיצור. משבת שאחרי פורים (כן.. כן) אני מרגיש רע.. הבטן מציקה וכל מה שאני אוכל אני מרגיש רע מימנה זה מציק לי וגורם לי ליהיות זרוק. הלכתי לשתי רופאים. אחד אמר: זה וירוס מתמשך. השני אמר: זה מתזונה והרגשת הזריקה היא מעייפות (אני אכן לא יושן מיודע מה בלילה) אבל אני שואל: ה-יתכן? האם גם לכם היה משהו כזה? מחכה לתשובות
-
- 18 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הודעה פרטית בזו הלשון: שלום, אני אלי ואני כתב באתר PCArena.org. שמתי לב שרמת הכתיבה וההתנסחות שלך גבוהה, ורציתי לדעת האם אתה מעוניין לנסות ולהיות כתב באתר. הכתיבה כוללת מספר ידיעות בשבוע (3-6) וייתכן שבעתיד גם כתבות מקור. מחכה לתשובה. עוד מישהו קיבל? מעניין אם הם פונים גם לכתבים קיימים באתר כדי לנסות "לגנוב" אנשים. אני במקרה מגיע מתחום המגזינים האינטרנטיים ובעבר ערכתי וכתבתי במגזין מקוון, והייתי עד להמון נסיונות מצד מגזינים מתחרים לגנוב כתבים ורעיונות. ובכלל, שווה לבדוק אם זה לא "ספיידר" שרץ על האתר ושולח הודעות... עריכה: לא ממש הבנתי למה הפתיל ננעל, מטרתו היתה ליידע את מנהלי הפורומים והאתר לגבי התופעה, אבל שיהיה. סה"כ רציתי לפעול לטובת האתר שאני נהנה להשתתף בו.
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אז כמה אייפונים יש בארץ? כנסו להצביע! http://isrtv.blogspot.com
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
אני מחש קטע אדיו עם מוסיקת בלוז בסיסית, אפשר לשמוע ב00:40איפה אפשר למצוא?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה לא נוגד את החוקים גם אני הולכת להיות סטודנטית בתל אביב ואני ממש נואשת למציאת דירה במחיר טוב, משימה בלתי אפשרית. אם למישהו יש טיפים מידע סוכנות תיווך מומלצת.. אני אודה לכל פיסת מידע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום! מדובר על סרט שבו נער מגיע לתיכון חדש וביחד עם חברו החדש נכנס לעולם של קרבות לא חוקיים (מחתרתיים), הוא מתחיל ללמוד אומנות לחימה, ומנצח בקרבות רבים. לאחר מכן חברו שהיה המלך של התיכון בקרבות רוצה נגדו קרב... זה סרט די חדש (אני אפילו לא סגור אם הוא יצא עדיין), חרשתי את טורק ולא מצאתי את השם שלו. אם מישהו יודע מה שמו של הסרט זה יהיה מאוד נחמד.
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שאלום נדלקתי על הפלאפון SAMSUNG 990 שיש עכשיו ברשת אורנג'.. מבקש מכם חוות דעת ואם אפשר סקירה... תודה
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום אני בן 19 ואני מחפש עבודה. אני צריך משהוא במשמרות כי אני גם לומד. הבעיה היא שכל האתרים ניתן לרוב רק לשלוח קורות חיים ולא לקבל טלפון של מי שמחפש עובדים, וכיוון שאין לי קורות חיים אין לי מושג מה לעשות. יש איזה דרכים שניתן למצוא עבודה? תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המפרט (פרסמתי קודם ב2900 שח) בקיי אס פי- איך הם? יש הצעות אחרות?
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מיואש יש לי מדפסת של brother 255CW , הגדרתי אותה כIP STATIC וקבעתי אייפי ואפילו עשיתי DHCP שהוא נותן אייפי אוטומטי . לא משנה אחרי כמה זמן זה יוצא מסינכרון של המדפסת רק כיבוי והדלקה של המדפסת ההדפסה של האלחוטית חוזרת לעבוד . השתגעתי... קניתי מדפסת חדשה של BROTHER וזה עדיין קורה יש לציין שזה עבד תקופה של שנה בלי הבעיה הזאת ! מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מהם מחשב...סניף רמת גן www.ivory.co.il אמממ אני מצטער אם זה לא המקום המתאים לשאול אבל לא מצאתי מקום אחר. אני צריך דעה מאנשים שקנו שם...על התמיכה המחירים וכו'... תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שמעתי על תפיסתו של מנהיג RAZOR והיום שמעתי שתבעו את EDONKEY ולפני כמה חודשים תבעו את KAZAA שאלו בעצם ראש הפיראטיות לפי הידוע לי. האם דבר זה מסמל שהRIAA ילחמו עד הסוף וקץ הפיראטיות מגיע? :-\ אני בטוח שדבר זה לא ישמח הרבה אנשים כאן ובכלל בעולם. מקווה שלא עברתי על כללי הפורום!
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בעוד AMD פורחת, אצל אינטל הדברים לא הכי מלבבים, בלשון המעטה. זה מקרין גם על הפעילות אצלנו - https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5515998,00.html
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום חברים, מצאתי בבוידעם הפתעה נחמדה. מקרן ישן מסוג . Technicolor instant filmloop player super 8 תמונות : מלפנים: מאחור: כמה פריטים נלווים: הצעת הגשה שלי (אין לי מושג אם הרכבתי נכון): חיברתי אותו לחשמל והוא עושה רעש כדי להוכיח שהוא עובד. בנוסף יש לי גם מין פילם כזה עם סרט עליו, תראו בתמונות איך הלבשתי אותו בתמונה הלפני אחרונה. הבעיה היא שהגוף הזה אמור להתלבש באחורי המכשיר ואין לי מושג איך אמורים להרכיב אותו, הוא לא נכנס לי בשום זווית. האם חסרים לי חלקים? האם לא הרכבתי טוב? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-