כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
סתם, עניין אותי. אני לא רואה פה מישהו בארץ הולך לזה עם טוקסידו.. =] (או שכן?)
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עקב הנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437455.0 על WINSOCK שלא פעם תומך טכני אמר למישהו לעשות שאלתי את עצמי: מה תומך טכני של ספקית אינטרנט צריך לדעת במחשבים על מנת להיות מתאים לתפקידו מבחינת?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
אני בטוח שזה שאלה שאף פעם לא שאלו אבל החלטתי לישאול מה לדעתכם השמפו והקונדישינר הכי איכותיים בארץ... ומה אתם ממליצים..
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני יודע שזה קשה לפירוט וזו שאלה כללית מדי , אבל , אם אפשר לתת קצת ידע על כל יחידה [ מידע אישי ומבוסס כמובן] ומה דעתכם ,יותר כדאי ?
-
- 17 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה מטופשת, אבל ממש התחשק לי לפתוח נושא כזה אם זה שוב לא מתאים - אפשר לעשות שינוי מהיר לנושא מתכונים, שגם רציתי לפתוח מתי שהוא.
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא ראיתי אותו מלא זמן ואי אפשר משהו מתוק (סכרת)
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. תקופת הגיוסים בפתח (או בעיצומה :) והתור שלי עומד להגיע (שבוע+/-). לפני כמה זמן ראיתי באיזשהו אתר רשימה של דבירם מומלצים לקנות ולהביא ליום גיוס ולטירונות. היה כתוב שם דברים בסגנון סנו-די נגד יתושים ומטען חרום לסוללה של הפלאפון וכמובן גם את הדברים הרגילים. גופיות ובגדים תחתונים. עכשיו אני לא מוצא את האתר ואני צריך את עזרתכם.
-
- 91 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע חבר שלי נסע לארה"ב אז החלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולעשות ממנו הזמנה של דברים ;D השאלה היא מה שווה לי להזמין ממנו?חשבתי על איפון אבל יש לי כבר,האם יש עוד מוצרים שווה לי להזמין? :-X
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דוד שלי חוזר עוד כמה ימים מארה"ב ורוצה להביא משהו, עד 100$ ככה. מה אפשר לבקש? לא חומרה בהכרח(יכול להיות דברים אחרים שקשורים למחשב), כל האופציות פתוחות חוץ מנעליים שזה בעייתי(מה המחיר של נעליים בארה"ב בערך אגב?) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . ההורים שלי נוסעים לארה"ב שבוע הבא .. מה כדאי להביא ? חוץ מקונסולות כי אין אחריות אז אני מוותר .
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחות של אישתי חוזרת לארץ עוד מעט ואני רוצה לנצל את ההיזדמנות ולקנות איזה כרטיס...זה חייב להיות כרטיס כדי שיוכל לעבור במכס בלי בעיות...! האפשרויות הם: כרטיס קול audigy 2 עוד 512 ram אני לא רוצה כרטיס מסך כי יש לי כבר fx5600 ואני מרוצה ממנו חוצמזהאני חוסך את הכסף הגדול למסך חדש LCD אם יש לכם רעיונות אנא אחרים לדברים שאפשר לקנות אנא שתפו אותי בתודה נועם
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כול המשפחה שלי נוסעת לתיאלנד ואני חושב מה כדי לבקש מהם להביא חשבתי על זכרון בזול - אני בקרוב מתכוון להחליף מחשב ואוזניות יש לכם רעיונות לעוד דברים מענינים שכדי להביא משם?
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
זה מעשי? כמו MSCE? דבר נוסף: מה זה הקורס אירגון וניהול קבצים?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אז כמו שכמה שמו לב בפורום גאדג'טים, אני רוכש בקרוב אייפוד קלאסיק שחור. אני רוצה לחרוט עליו איזה משפט יפה משיר מטאל, ופה אני צריך את עזרתכם. שום משפט לא עולה לי בראש, אני מחפש משפט מטאל/רוק טוב, שכדאי שגם יתקשר למוסיקה. חשבתי לרשום רק משפט אחד, ואז בשורה השניה לרשום שם, אבל אם יש לכם 2 משפטים (מחוברים) טובים, אני אתפשר על זה. בינתיים מצאתי את הקטע הבא + שורה משני שירים של Manowar, הם נראים נחמדים. Fighting the world every single day Fighting the world for the right to play Heavy Metal in my brain I'm fighting for Metal 'cause it's here to stay אולי 2 השורות הראשונות, או שורה שניה ושלישית, או רק רביעית...? Blow Your Speakers with Rock And Roll אני מעדיף מ…
-
- 81 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
טוב , אז עוד שבועיים יש לנו מסיבת סיום וישר אחריה After Party במועדון... ויש לי דילמה גדולה לגבי מה לילבוש.. האפשרויות שלי הן: 1. גינס כחול בהיר כזה, חולצה מכופתרת שחורה ונעליי אלגנט שחורים 2. מיכנס אלגנט בצבע לבן-כרם כזה , החולצה השחורה ונעלי אלגנס שחורים יש גם מצב לעניבה.. מה אתם אומרים?
-
- 39 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם מחר יש לי ראיון באחת החברות הסלולריות למשרה של איש מכירות באחד מהמרכזים שלהם... אני מתלבט מה ללבוש לראיון, את הרגיל שלי (ג'ינס וחולצה) או משהו טיפה יותר רשמי, חולצה מכופתרת ? תודה על התשובות .
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן לכולם , אני הנדסאי חשמל ואלק , בן 25 ( במאי 26 ) , פסיכומטרי 650 ( אנגלית 138 , מילולי 122 , כמותי 125 ) , פיזיקה 5 יחל 77 , מתמטיקה 5 יחל 93 . הפסיכומטרי והפיזיקה מעט נמוכים מסיבות שונות , אך אני מאמין שאני יכול לשפר אותם ---> מה שיעלה לי בעוד שנה . אני כרגע מבולבל ( לא יודע אם בצדק ) , אני מודע לעובדה שאני נמשך למדעי ההנדסה ( חשמל , מחשבים וכו ) ומדמח (שממנו אני חושש כי אין את המילה הנדסה לידו ) . אני חשבתי הרבה על איך להוציא את השאלה הזאת : אני פשוט לא יודע מה ללמוד ציוני הסכם שלי נמוכים (אני מעוניין ללמוד באוניברסיטת ב"ש ) ומעבר לזה אני לא יודע לאיזה פקלוטה ללכת . אני יודע שבצבא הייתי ביחידה טכנולוגית שמונה חודשים , שלאחריהם נשבר לי ועברתי לקרבי ( הנדסה) , כשה…
-
- 30 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
שלום, השתחררתי מהצבא לא מזמן ואני מחפש עבודה ולא כל כך מוצא משהו. פיזי אני לא יכול בגלל בעיות רפואיות, לעבוד עם אנשים אני מסוגל, אבל אני משדר שלא, כי אני אדם קצת סגור אז הרבה פעמים אני נופל בראיונות עבודה. חשבתי ללכת ולעבוד בתחום כלשהו במחשבים אבל יש כל כך הרבה דברים ונושאים שאפשר ללמוד ולהתמחות בהם שאני לא יודע במה לבחור. אז אמרתי אולי במקום לחפש עבודה, אני אנסה ללמוד איזה מקצוע כלשהו בתחום המחשבים ואיתו אולי לחפש עבודה קטנה כזאת, ואם אני אראה שאני מתחבר לתחום אז אני אמשיך איתו בהמשך. חשבתי ללמוד בג'ון ברייס john bryce או במקום אחר שאפשר ללמוד בו משהו. על מה הייתם ממליצים לי ללמוד בתור התחלה? ומשהו שאפשר גם למצוא עבודה לא בחברה ענקית אבל אפילו בתור נציג שירות שלפחות יהיה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מוצר באתר בחו"ל אבל הוא רושם לי שחייב לרשום Province, מה זה בכלל? ומה אני צריך למלות?
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
וכן יש לי תוסף נגד פרסומות וגם חוסם חלונות קופצים. נראה לי שבחודש האחרון הם עשו שינוי באתר כי זה לא היה כך בעבר. גם אצלכם זה ככה?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-