עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.polyvibeentertainmentgroup.com/2009/06/how-many-songs-are-the-same-4-chords/ הגעתי לזה דרך ה Stumpleupon יש פה כמה שירים דומים ממש, כמה שקצת לא. אבל העיקרון של זה יפה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by galCool,

מישום מה אני לא מצליח לפתור.. זה הולך ככה: במקום מסויים מדדו את הטמפ' המירבית במשך חודש ימים וקיבלו את התוצאות הבאות: הטמפ 28 29 30 31 32 33 מספר הימים 5 7 8 0 7 3 צריך למצוא את הטמפ הממוצעת ליום. תודה..

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  3. חבר'ה, אני צריך להוכיח כי לפונ' f(x) = (x² + x³)/sin³x אין גבול. מספיק לי להראות שהגבול הזה שווה לכפל הגבולות של 1 חלקי sin³x וX²+X³ כאשר X שואף לאינסוף, ואז קל להראות שלsin³x אין גבול (ה+ ו- נשמרים בגלל החזקה האי זוגית) ואז אם לאיבר אחד אין כפל אזי המכפלה לא מוגדרת ולכל הביטוי אין גבול? תודה מראה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by iakovl,

לצי שזוכר או לא היום (28.3.10) ישודר הפרק הישראלי [The Greatest Story Ever D'ohed] ממליץ לצפות

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

כבר שבוע בערך שהחשבונות שלי בGMAIL איטיים בטירוף (בשעות מסיימות 5 קיי לשניה, לפעמים 20, ובשעות מסויימות חוזר חזרה לסביבות ה100..) ביומיים האחרונים זה בלתי נסבל, הגעתי למהירויות של 2-3 קיי לשניה, וניתוק באמצע מה שגורם להמון בעיות בעיקר בשרת ה POP3, אבל גם גורם לגישה איטית דרך אתר האינטרנט, והורדת הקבצים באיטיות מחרידה.. האם זה גם אצלכם ככה או רק אצלי? תודה (:

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  6. טוב אני צריך למצוא אלגוריתם למשחק הזה (אין צורך שהוא יהיה יעיל\חכם במיוחד) כחלק מש"ב אני צריך לבנות את המשחק בC. עם זה אין בעיה יש בונוס אם עושים גם אופציה לאסטרטגיה של המחשב, ולצערי אין לי זמן\שכל לעלות על העיניין. שימו לב לחוקי המשחק! (יש כמה גרסאות, אז צריך ללכת לפי החוקי הנל בלבד): רקע. המשחק הינו משחק לשני שחקנים. המשחק מורכב מלוח בעל שתי שורות של 6 תאים כל אחת, תאים אלו נקראים בתים. בנוסף קיים תא נוסף בכל אחד מצידי הלוח, שנקרא מאגר (סה"כ 14 תאים.) לכל שחקן משוייכת שורת בתים אחת, ומאגר אחת. בתחילת המשחק המאגר הינו .(S) ריק, ובכל אחד מהבתים יש מספר זהה של אבנים מספר האבנים נקבע בין 3 ל6 ע"י המשתמש לויזואליזציה יש את ויקיפיה, ויש שם לינקים לגרסאות פלאש של המשחק http:/…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם בעוד כחודש בערך אנחנו מחליפים מכונית. יש לנו עכשיו MAZDA 3, ואנחנו חייבים להחליף בעוד חודש. האופציות (שאנחנו יכולים לבחור בהם) זה או קורולה או I30. בעיקרון אנחנו משפחה שפעם בשנה (מקסימום פעמיי) נוסעים לחופשה, חשוב שהמכונית תיהיה מרווחת, בעלת תא מטען ממוצע (שאפשר להכניס בו 4 מזוודות קטנות+תיק), שתיהיה גם אחת שאפשר להתגאות בה (יפה), בטיחותית ולא מסובכת מדיי לנהיגה. אז מה לקחת? מה עדיף? את הקורולה (הגירסא הבסיסית) הלבנה או את הI30 (הגירסא הבסיסית) הלבנה

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by dj_horse,

שלום! אני מחפש כבר הרבה זמן גירסה לשיר שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני לא טועה יש לו גירסה עברית שניקראת "מאוהבת". אני מבקש שתעזרו לי למצוא את הגירסה הלועזית של הלחן משם השיר שכתבתי ולהגיד לי איך קוראים לגירסה הלועזית שלו. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  9. כפי שאתם יכולים לראות האדם הזה- JORDAN RUDESS , מחזיק איזה משהו מוזר כזה משום מה זה נראה לי מוכר , לא מצליח להיזכר אשמח אם תעזרו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

נגמר לי הדונדוראנט ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, הקודם היה לי של speed stick אם אני לא טועה... תקציב עד 40 ש"ח עדיף שהוא יהיה מאוד אפקטיבי, כלומר יישאר האפקט לכמה שיותר זמן.

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by RoNeR,

שלום..!! אני סוף סוף אזרח סיימתי צבא והגיע הזמן להתחיל את החיים.. והחלטתי לפתוח עסק זעיר לתיקון ומכירת מחשבים.. לעבוד בנתיים מהבית וללמוד במקביל.. ורציתי לשאול.. מה הקריטריונים לפתיחת חשבון דילר אצל ספקים כמו CDLOG או מור לוי...?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by onn_the_vy,

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  13. היי כולם! תרשמו פה את שם הלהקה האהובה עליכם (ותבחרו אותה למעלה...) + השיר האהוב שלהם עליכם... שלי זאת להקת Evanescence, והשיר המועדף (להיום) הוא Away From Me.

• 118 תגובות
    • 13k צפיות
  14. Started by Odedb52,

שלום.. אשמח לדעת איזה סוג של כלב זה מה שיש בתמונה פה..: תודה וחג שמח, :alcoholic: עודד ב.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, בקרוב אני מתגייס אז בתור חייל (הנדסאי) חשבתי שיהיה רגעי שיעמום בצבא, אז אני מתלבא האם לשדרג לאייפון בתור צעצוע להעברת הזמן (ה-5800 ייחסית לעלות הוא נותן את התמורה אך אין לו את השעשועים שלאייפון יש). מה אתם אומרים?

• 65 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. לאחרונה חישדתי את המנוי שלי אצלם ומה הופתעתי לגלות שיש הגבלה של 65GIGA תעבורה לחודש!!!! מצורף תמונה מה אתם אומרים התחילו עכשיו לאנוס אותנו לגמריי [attachment deleted by admin]

• 51 תגובות
    • 6.7k צפיות
  17. רציתי להזמין מ-tms ,אולם כרגע הסניף שלהם בתל-אביב ניסגר ואין כוח להגיע להרצלייה עם כל הפקקים המאוסים בדרך לשם. יש אלטרנטיבות?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  18. אבדה לי התעודת זהות ואני צריך להוציא תעודת זהות חדשה לצו הראשון שיהיה לי ום שני 75 שקל . צריך להביא משהו מיוחד או לעשות משהו מיוחד כדי להוציא תעודת זהות פעם נוספת ? ונגיד בצו הראשון לא הבאתי תעודת זהות אני אוכל להיכנס עם התעודת זהות של אבא שלי שיש שם גם תעודת זהות שלי

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by AsD[eyal],

מזה הדבר הזה לא הצלחתי להבין מזה נותן לי? היסתכלתי באתר שלי יס ולא הבנתי כלום מיזה אפשר הסבר? איך נירשמים ? מזה נותן? זה עולה כסף?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. שועל בעור כבשה, עריכה בפוטושופ CS הכבשה הכבשה בWALLA השועל (נערך, שוב) מנהלים בבקשה להעביר לגרפיקה, טעות שלי.

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

זאת עבודת החקר שהכנתי, צריך רק להוסיף את תוצאות השאלון אבל בעיקרון זה מוכן. הנושא הוא הפקת חשמל. מה דעתכם? http://planet.nana.co.il/spirit11/heker%2Edoc

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  22. היי נשאר לי עוד בדיוק יום אחד להיות חייל בשירות סדיר, וחשבתי לנצל את הצבא עד תום... לפי מה שאני יודע\זוכר, ברשת ריקושט מוכרים את נעלי Salomon, ויש הנחה כלשהיא לחיילים, אני צודק ? בכל מקרה, יש לי בעיה עקרונית עם קניה ממקומות כאלה... מישהו מכיר מקום אחר שניתן לקנות בו את הנעליים הנ"ל ? או אולי המלצות לנעליים אחרות? ברמת העיקרון אני מחפש נעלי "הרים" (אני לא מחפש "נעליי ספורט", אבל אין לי התנגדות לנעליים שנחשבות לספורט אבל מסיביות יותר ולא עדינות כל-כך) שיהיו נוחות גם להליכה ממושכת..

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו ברור. אם מישהו יכול לתת הסבר קצר בצירוף שירטוט זה יהיה מצויין. זה דיי דחוף (עבודה שמשכתי בערך חודש וחצי). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  24. Started by morangal555,

כך כבר מספר שנים שאני פה באתר והיו כמה דברים שהציקו לי לדוגמא מדוע צריך ללחוץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" על מנת לראות אם הגיעו תגובות ולא שיופיע מספר או סימון שיש תגובות חדשות דבר נוסף יש תרדים שהגבתי בהם מלפני חודשים שאינני מעוניין להיות מיודע בנוגע אליהם לדוג' "ת'רד Super PI, ו-3DMark הגדול" כל פעם שמישהו מגיב אני צריך לראות את זה בהודעות חדשות למרות שכבר נמאס לי מזה וישנם עוד כמה רעיונות לשיפור שאני אוסיף בהמשך אשמח לשמוע את דעתכם והאם יש לכם גם רעיונות נוספים?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  25. Started by avi2014,

יש לי מגן בעוד שבוע ובגרות בעוד שבועיים-שלוש... עכשיו יש לי במחברת טונות של חומר..ואני לא יודע מאיפה אני מתחיל יש אתרים טובים ללמוד בהם לשון?? את המיקוד יש לי אבל הוא לא מתומצת מי יודע מה וכללי מידי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים