עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן P: שמעתי על מסלול באוניברסיטת בן גוריון שמציע תואר ראשון משולב בהנדסת חומרים ובפיסיקה, אני מתקבל מבחינת הסכם, אבל לא בטוח אם שווה לי התוספת פיסיקה הזאתי, אם מישהו פה מכיר/שמע/עשה ויודע מה היתרונות במסלול כזה, אני אשמח לשמוע, תודה )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי! בניגוד להודעות הקודמות שלי הפעם אני באמת מתכוון לפרסם תמונות (הם במחשב...). אז מה אתם אומרים, יש לי תמונות של כל הסלבריטאים שהיו בדוכן! רוצים לראות (לא את הכל... מה שאתם תבקשו)? יש דוגמניות, כדורגלנים, כדורסלנים, אנשים מכוכב נולד 1 אנשים מכוכב נולד 2, מנחי תוכניות בטלוויזיה, קומקאים, שחקנים וכו'... רוצים? רק שתדאו שכל התמונות צולמו בCANON EOS 10D, כך שזה יצא לא רע... (הרוב, חלק יצאו ממש גרועות...). תבקשו בקשות מיוחדות, כי זה 700 מגה של תמונות, ואין לי כוח לשים את כולן אז רק את אלו שתבקשו...

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by Dante_9,

אני מעוניין לקנות איגואנה. עם כל הציוד אני לא רוצה להשקיע יותר מ- 800. אפשרי? מה עוד צריך לדעת על החיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by AllOver,

אני לא יכול לכתוב הודעות בפורום של אוברקלוק!

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  5. יש לי כ6500 אלף שקל פקדון מהשירות לאומי, להבדיל מהצבא, במידה ואני לא ישתמש בפיקדון הפקדון יחזור תוך 5~ שנים לעמותה שבא שירתתי שירות לאומי. חשבתי לקחת מספר קורסים בכל מיני נושאים להעשרת הידע שלי אך אאפשר לשלם להם בעזרת הפקדון. הבנתי שאני יכול להשתמש בכסף כאשר אני פותח עסק, וגם עסק פתור ממס. זה בעיה לפתוח עסק פתור ולסגור אותו לאחר מספר חודשים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני יודע שזה לא נהוג לפרסם פה פשוט אני מאשקלון ורכשתי לפניי כשבועיים את ה gatewatch ליום הולדת(מפנדה) ואחד הסנסורים היה דפוק הם אומרים לי שאני צריך לשלוח את המוצר אלייהם (מה שאומר שאני צריך לשלם משלוח של כ45 שח על מוצר דפוק שלהם) או שאני יגיע אלייהם מאשקלון לקיסריה (כשעתיים וחצי נסיעה) בכל אופן אני מתכנן קניה גדולה של רכיבי מודינג ומאווררים אני רוצה למצוא חנות(עם אתר אינטרנט כמובן) אחרת שנמצאת באיזור הדרום/מרכז ת"א, ראשון,חולון שלא יהיה ממש רחוק ממני שאני יוכל ליסוע אם יהיו לי בעיות במוצרים ולא כמו פנדה שזה כמעט בלתי אפשרי בשבילי. תודה לעוזרים. נ.ב אם לא ניתן לפרסם חנויות גם הודעות בפרטי יתקבלו בשמחה..:]

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  7. ועוד שאלה באותו נושא - עם איזה תכונות אתם נעזרים בגוגל/ג'ימייל? פעם הצלחתי לקבל תזכורת ביומן שלהם למייל. לפני כמה ימים ניסיתי שוב ולא קיבלתי תזכורת. יודעים איך בדיוק עושים את זה? איך מקבלים תזכורת להודעות במייל לפי תאריך ונושא?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם שישי בצהריים והשיעמום חוגג... אז התחלתי לשמוע מוזיקה ופתאום חשבתי לעצמי שמלא שירים של שלמה ארצי מדברים על צבא למישהו יש מושג במה הוא שירת? סקרנות... שבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. http://news.walla.co.il/?w=//830173

10. Started by Dark Respect,

כששותים קפה או משקה אנרגיה תוך כמה זמן הקפאין משפיע (נותן מרץ\מבטל עייפות)? לכמה זמן בערך? והאם בתום ההשפעה העייפות מוגברת?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. שלום, חבר שלי התחיל עם העיר "פתח-תקוה". המטרה היא ככל שאנשים נכנסים לקישור העיר תגדל. http://petahtiqwa.myminicity.com/ind משהו נחמד, שווה הצצה.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  12. אם אתה מכליא סוס ופיג'מה אתה מקבל פיג'סוס או סוג'מה ? אני לא יכול לישון ואני ממש קרוב לאבד את השפיות !!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מישהו יודע מה השם של השיר? בזמן האחרון פלאפון עושים פרסומות לא רעות עם שירים טובים וישנים...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Pika007,

ערב טוב כולם מישהו יודע על מקום שאפשר להוריד ממנו חוברות להתחיל ללמוד נגינה על גיטרה? לפני שכולם קופצים שצריך מורה וכו'- אני לא מתכוון להתמקצע בזה, יש לי המון זמן פנוי, אני עושה את זה בשביל הכיף, והכי חשוב- אני גם יודע שזה אפשרי. בן דוד שלי למד תוך שנה וחצי לנגן יפה מאוד בלי אף שיעור, רק עם האינטרנט וכמה חוברות שהוא קיבל מחברים הפעם הבאה שיצא לי לראות אותו זה רק ביוני, והייתי שמח להתחיל לפני זה........ אז, מישהו מכיר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by tnt studios,

http://video.google.com/videoplay?docid=-872124450700446493 It's Amazing! and Pretty! I wish I could have made such thing (it isn't that hard, you just need enough Fireworks What do you say?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by אנונימוסי,

התאחדו יחדיו נגד הרוע האולטימטיבי! זו היא לא בדיחה.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  17. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  18. למי שיש גליון כלכלה של היום תסתכלו במוסף המחשבים במדור העזרה לשואלים: ----- כותרת: משחק גנוב שאלה: הורדתי משחק מ"אמיול" עם סיומת MDF. אני לא מוצא תוכנה שיודעת להפעיל את הקובץ. המערכת: נסה את תוכנת הצריבה ALCOHOL 120% המשתמשת בקצבי MDF. את התוכנה אפשר להוריד מהאתר: WWW.ALCOHOL-SOFT.COM ברור שזה לא שידול ל WAREZ, אך זה בהחלט תרומה (עצם ההתייחסות לנושא, ועוד עזרה כשהם מכירים בזה שזה "גנוב).... מה גם מי עושה גיבויים עם התוכנה הזו לצרכים אישיים (וגם כדי להשתמש בה נראה לי שצריך "לגנוב" אותה גם ).

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by ZeppeliN,

שלום, אני בכיתה י' עכשיו ורציתי לדעת כמה דברים בנוגע ל5 יחידות מתמטיקה.... דבר ראשון, האם זה חשוב שאני אעשה 5 יחידות? יענו האם יש הבדל גדול בין 4 ל-5. לדעתי אני אוכל לעבור את 5 יחידות עם ציון של איזה 75 אם אני אחרוש ברמות מטורפות.. . אבל האם לא כדאי שאני אעבור ל-4 ואקבל שם ציון יותר טוב? מה זה הבונוס הזה שמקבלים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by aviad91,

חשבתי על לקנות מקרן. עברתי דירה ועלתה המחשבה על לצפות בחדר באמצעות מקרן קיצר.המרחק צפייה יהיה 3 מטר..בכל מקרה חשבתי אם הצפייה תהיה איכותית ואם בכלל זה שווה את הכסף.. אשמח לחוות דעת.במיוחד ממי שיש אם בכלל תודה

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  21. נעלמו לי כל הפורומים ההתחלתיים יעני אלה שבראש הרשימה אוברקלוקינג מודינג וכו' זה קרה לעוד מישהו?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  22. מישהו יודע באיזה שעה הבגרות במדעי המחשב מחר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by snaidis,

מיהו בכלל הערנב? מאיפה הוא בא? ואיך בכלל כל הקטע הזה עם הארנב התחיל?

24. Started by cleric,

אתמול הייתי בקולנוע (ראינו את hitman , חרא של סרט) וראיתי לראשונה את הטריילר של הסרט החדש עם וויל סמית' , i am legend . הופתעתי כי לא שמעתי עליו לפני כן והוא נראה ממש טוב, מה אתם אומרים? הנה הטריילר: http://www.apple.com/trailers/wb/iamlegend/trailer2/large.html (דורש quicktime)

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by JUNGLE,

• 5 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.