עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IceCold,

;D [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

כמו שכמה יודעים אני גר בארה"ב ועוד בערך 3-4 שבועות אני מסיים 12 שנות לימוד ומקווה לא לחזור לסיוט הזה (אני מעדיף ללכת לצבא מאשר ללמוד).. בכל מקרה בבית ספר שלי צריך להזמין את הכובע המרובע הזה והחליפה הזאת שאתה לובש מתי שאתה מקבל את הHigh School Diploma והנה התמונות :xyxthumbs: הכובע החליפה + הכובע אני + הכובע + החליפה אני כבר לא יכול לחכות שיגמר הגהינום הזה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by tal_levi1000,

אני מחפש איזה קטע וידאו שראיתי באיזה אתר בסגנון BREAK.COM זה היה וידאו על קבוצת פעלולנית שעושים כל מיני תרגילי אקרובטיה ממש מגניבים ברקע היה השיר OPEN YOUR EYES של GUANO APES הסגמנט ממש ממש מגניב אבל אני לא מוצא אותו מישהו מכיר? יודע איפה אני יכול למצוא? אולי שם של הסגמנט הזה? תודה מראש על העזרה טל

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by -R-E-L-,

לאחר שנשברה חתיכת התריס (שלה) שמחזיקה את התריס עצמו קניתי שלות חדשות אבל לא מצליח להכניס. תעזרו לי כבר חודש אני מנסה לעשות את זה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ??? אני חדש כאן ואני רוצה לשאול אותכם : 1) איך אני עושה תמונה של המשתמש שלי 2) איך אני עושה שירו מה מצב באיסקיו שלי או המסנג'ר (אני ראיתי שיש את זה לאנשים פה ) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  6. לפעמים שמים אותו בפרסומות(עכשיו נגיד בפרסומת של "פלאפון" בערוץ 2),אם אני אתן את הקצב של השיר זה לא יעזור בכלום,אך אמרו לי שזה "מלחמת העולמות",עכשיו אני לא מוצא שום דבר על זה. זאת מנגינה מאוד מפורסמת.. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  8. הממ שלום לכולם היום במקרה נתקלתי במושג "קוד דה וינצי" כשעשיתי עבודה על לאנרדו דה וינצ'י. אחרי כמה שעות נקלתי במשוג הזה גם בטחת הפרסומות של HOT. רציתי לקבל יותר פרטים על זה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by LazyBoy,

http://computers.walla.co.il/?w=/4000/903563 :lol: בשעה טובה! מזל"ט

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  10. ירדתי לשלוש יחידות במתמטיקה ואני צריך קצת עזרה למשהו האתר של משרד החינוך לא עובד לי ורציתי לדעת מה המיקוד לטופס 001 וטופס 002 לשלוש יחידות ואם אפשר דוגמאות למבחנים כי אני פשוט לא מוצא תודה לעוזרים אני שונא מתמטיקה

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  11. איזה פסכולוגיה בגרוש, הכפתור הוא החיים שלנו אנחנו חייבים ללחוץ עליו אפילו שהוא לא עושה כלום ואנחנו כבר יודעים שזה לא עושה כלום, עכשיו זה אפילו יותר חשוב ............................... דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לא הייתי מתרגז מזה כלכך אם לא הייתי שומע השטחצנות של המפיקים באיזה ראיון, זה היה בערך ככה "המספרים הם החיים,אי אפשר לדעת מה הם עושים, אפילו אנחנו לא יודעים על המספרים..." ועוד בילבולי מוח, כאילו בגלל שיש להם רייטינג הם עכשיו מהיו הפסיכולוגים של הדור אני אפילו לא יודע למה אני ממשיך לראות את הסדרה הזאת, אהה היה לפחות דבר אחת טוב הפרק, הרגו את ליבי, לא צריך לראות את הפרצוף המו…

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו יש רעש מוזר, כמו חריקה מתכתית שנימשך כחצי שניה אבל עדיין מאצבן. כל זה ברגע ההדלקה ליפני שיש משהו על המסך בכלל. חוץ מזה המחשב פצצה ואין תקלות. המפרת: AMD 64 3200+ BOX CPU AND BOX COOLER GIGABYTE K8NF9 ULTRA 2X512 VALIU CORSAR XFX 7900GT UDL 256MB NEC 3550A DVD-RW WESTREN DIGITAL 250GB 16MB SATA2 מקלדת + אכבר אלחוטי של LOGITECH ספק A-TOP 400W TW (מארז CHIFTECH DRAGON) מישהוא יחול לעזור לי פה לפענח את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  13. מהו המטוס והמסוק הצבאי הכי טובים והכי חדשים ומה בעצם עושים בצבא ?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  14. השאלה פשוטה: האם ריצה פעמיים בכל יום(או לחילופין, פעם בכל יום), כל יום במשך השבוע לאדם אשר כרגע לא נמצא בכושר עלולה לגרום נזק לגוף? האם ישנו סף שלאחריו כל המוסיף גורע?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  15. כבר נמאס שמגיע כל חודשיים תשלום של מינימום 800 שקל בבזק,לוקחים 120 שקל בערך על "אחזקת" קו ותעריפים גבוהים. לכן אנו מעוניינים להצטרף ל HOT שירותי טלפון ושמעתי על המבצע שלהם.רציתי לדעת איך התשתית,שירות וכו. אני גם מחובר לאינטרנט והטלוויזיה דרכם ככה שעדיף כבר לרכז הכל בחברה אחת לדעתי.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  16. סופה של תקופה :'( http://news.walla.co.il/?w=/8/906354

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  17. www.plazma.cjb.co.il

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  18. http://news.walla.co.il/?w=//830173

19. Started by noambar,

רציתי לדעת עם יש טלוויזיות רגילות שהם לא lcd או פלזמה שתומכות ב-hdtv שלא עוברות ה-3000-3500. עם יש תוכלו לתת לי שם בבקשה.

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  20. כשהכנסתי את הכתובת בישראל הוא אמר שיש בעייה עם המשלוח... מישהו פעם הזמין משם משהו ויודע מה צריך לרשום? תודה.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by [NOS],

?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by liork,

שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך של ASUS לפני קצת יותר משנה. מ KSP.. הוא נהרס. לא רוצה לעלות משחקים.. פניתי ל KSP והם אמרו אין אחריות... אבל על כל הכרטיסים של ASUS יש 3 שנים אחריות.. רציתי לדעת איך אני יכול ליצור קשר עם ASUS ישראל תמיכה שאני ישלח להם את הכרטיס.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 7.1k צפיות
  23. http://www.aliyahrevolution.com/

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by kinggil,

מי ששמע על הסרט על המשפחה שנחטפה באמריקה על ידי עבמים, יחשוב שהוא לא אמיתי, אני לא יודע מה לחשוב הסרט נראה ממש ממש אמיתי כתבו בבקשה אגב הסרט נמצא על ידי בן דוד שהייה בדיוק בבית של המשפחה והשאיר איתו מצלמה פועלת שצלימה את כל מה שקרה. זה הייה בדיוק בחג כל שהוא לא זוכר איזה

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  25. http://media.putfile.com/mustangspin פעמיים ביאס אותם :lol:

• 5 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.