עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Boris_yo,

באתר רכבת ישראל תראו מדד דיוק רכבות נוכחי: למראות זאת ביום שנסעתי מחדרה לחיפה חכיתי שעה ברציף בעוד שרכבות עמדו ולא זזו עקב בעיות איתות. למרות זאת המדד היה עדיין בסביבות 98%. איך הציבור אמור להתייחס למדד זה? הוא מתעדכן או סתם ממוקם שם כדי להמחיש שהכל בשליטה?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by wooper,

היי אני צריך עזרה במילוי המסמך לרישום מה למלא ב POSTAL CODE ו Primary telephone number אני זוכר שיש סיומת לטלפון בישראל

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  3. האיפון הוא SIMFREE ולא פרוץ , פתאום התחיל לעשות לי בעיות קשות בקבלת שיחות. אני מכפר-סבא , מחפש מעבדה טובה ומומלצת באזור. תודה.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  4. אחרי חיפושים ארוכים אחרי תיק יעודי ראיתי שכל התיקים ממש גדולים והרוב די מכוערים אם אתה לא ממלא אותם (אני מדבר על תיקי גב). בקיצור החלטתי לקחת תיק גב רגיל נגיד ג'נספורט ולשים בו את המחשב עם כיסוי. אבל הבעיה היא שנראה לי כאילו הכיסויים (הנרתיקים) דקים מדי להגנה על המחשב . חוץ מזה שהם עולים סתם בלי שום הצדקה יותר מהתיק עצמו (גם תיק יעודי). בקיצור אני יתפור רק רציתי המלצות לבדים נגיד קורדורה מבחוץ . אני מחפש משהו רך בפנים ? אשמח להצעות ורעיונות.

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  5. שלום, אני צריך עזרה, איך להגיע מנתניה לקניון איילון.. שמעתי זה ברמת גן, או באיזור של בני ברק. מישהו יכול למצוא לי מפה או להסביר לי איך להגיע לשם ? אמרו לי להמשיך בגני התערוכה עד הסוף וזה שם באיזור, הגיוני ? תודה.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  6. סתם כל מיני תמונות וציורים מגניבות מכל הסוגים

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  7. לנו כנראה שיש מה ללמוד פשוט מדהים אה, כן שכחתי, כדי לקבל מושג ופרופורציה הנה חלק מהתוכנית ביחס למגדל אייפל אני רואה שחלק מהתמונות הגדולות נחתכו בצד השמאלי שלהן, כנראה גדולים מדי?

• 16 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

שלום לכולכם, אני רוצה לפתוח כאן דיון ליצירות שלכם הגולשים. סיפורים ושירים שכתבתם או ששכתבתם ורוצים לשתף את העולם. אז אני אעשה את הסיפתח עם שיר ששכתבתי לפני שנתיים לערך והוא מאוד מתאים לתקופתנו אנו. שם השיר: "סוס ועוד סוס" מבוסס על מילות השיר והלחן של: "יום ועוד יומיים" של שי גבסו. *מומלץ לקרוא את השיר כאשר מנגינת השיר המקורי ברקע ------ התחלה ------ "הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה מוקדש לך כדי שתספרי את אותם הסוסים מהרושעים שיבואו אולי הם יבואו הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה הוא בשבילך כדי שתדעי שבנופי הכפור עוד יבוא סוס יאור אולי עוד יבואו... אם תספרי סוס ועוד סוס יום ועוד יומיים ותזכרי שאני שם, מפרמט את הרחובות עם סוסים צבעוניים שיישארו פתוחים …

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  9. http://www.southparkstudios.com/episodes/267106

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  10. לפני כמה ימים שמעתי על תפיסתו של מנהיג RAZOR והיום שמעתי שתבעו את EDONKEY ולפני כמה חודשים תבעו את KAZAA שאלו בעצם ראש הפיראטיות לפי הידוע לי. האם דבר זה מסמל שהRIAA ילחמו עד הסוף וקץ הפיראטיות מגיע? :-\ אני בטוח שדבר זה לא ישמח הרבה אנשים כאן ובכלל בעולם. מקווה שלא עברתי על כללי הפורום!

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  11. שיהיה ברור שאני לא מנסה לרמוז בדיון הזה על ווארז או דברים אחרים לא חוקיים!!! אני גולש לי בסאבסנטר ורואה בסרטים את הסרט "קיוב 2: היפרקיוב" בקולנוע בעוד שכבר ראיתי את הסרט הזה לפני חצי שנה! (חצי שנה!!) כנ"ל לגבי "The Hulk" אני רוצה להבין איך זה ייתכן שסרטים מסויימים יוצאים בDVD לארצות בחו"ל בעוד שפה נזכרו להקרין אותו בקולנוע אחרי חצי שנה??? מה עם הסרט "יעד סופי 2"?? גם אותו שכחו או שהוא פשוט לא אושר לשידור? (???)

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

מממ.. יש לי את המדפסת HP 4500 Wireless. אני רוצה שההדפסה תהייה ב-2 צידי הדף ושיהיה בעברית, קצת הסתבכתי עם העניין ואני מעדיף שלשאול כאן במקום לבזבז סתם דיו. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו הוא רוצה למכור לי את המשב הישן שלו ב1200 שקל אני רוצה לדעת אם זה שווה המפרט מעבד : פנטיום 4 2600 גיגה הרץ כרטיס מסך : ATI Radeon X1950PRO 512MB זיכרון:512mb הארד דיסק :160 gb

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by tzolerguy,

שלום, לאחרונה עברתי מבנק לאומי לפועלים ושמתי לב שעל כרטיס הלאומי כראד (ויזה) שלי היו 16 ספרות ועל הישראכרט שלקיבלתי עכשיו יש רק 8 רציתי לדעת מה ההבדל והאם ניתן לעשות עסקעות באינטרנט עם כרטיס שיש בו רק 8 ספרות??? תודה

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by evman007,

http://www.unleadedjokes.com/html/White-Trash-Britney.html

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  16. שלום יש לי עסק קטן ורציתי לבנות לו אתר אינטרנט פשוט (2-3 דפים עם כמה לינקים ותמונות) אך חשוב שהוא יראה מקצועי , בעבר בניתי אתר גדול מאוד ב HTML אך כבר שחכתי את הרוב ואני בטוח שיש שיטות חדשות וקלות יותר לבנות כיום אתרים יש לכם איזו הצעה לשפה או תוכנה שיהיה ניתן לבנות את האתר דרכה ? ... חשבתי ללמוד PHP בשביל הידע הכללי ואם כבר אז גם בשביל לבנות את האתר הזה... אך האם זה מסובך מידי בשביל ללמוד דרך האינטרנט ? אין לי הרבה זמן גם כרגע בשביל לשקוע בזה כמו כן בעבר שבניתי את האתר היתה לי כתובת מקוצרת בחינם דרך אתר מסוים... האם יש כאלה גם כיום ? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  17. האתר הזה אמור להיות אובייקטיבי ולא לקדם יצרנית כזאת או אחרת. רק ככה אפשר להאמין לביקורות שנכתבות בו. אבל פתאום אנחנו רואים ש"אינטל ו HWZONE מחלקות לכם פרסים"... אם יש כזה קשר בין שני הגורמים אז איך אני יכול להיות בטוח שהאתר לא מקדם את מוצרי אינטל ? שהוא מדווח דיווחי וביקורות אמת ? שהוא לא מקבל תמורה מאינטל עבור כל זה ? כל מה שאני אומר פה הוא תהיות אישיות שלי, אין לי שום מושג מה באמת קורה מאחורי הקלעים.

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  18. ניסינו כמה חברות/אנשים פרטיים שאכזבו אותנו, הדירוג שלנו ירד ובחלק מהמילות חיפוש בכלל נעלמנו לגמרי מגוגל (לא מכולם), כל אחד מפרסם שמות של חברות ענק שהוא עבד איתם, אבל אי אפשר לדעת לפני כמה זמן, למשך כמה זמן, ובאיזה סדר גודל של פרויקטים, אז לצערי זה לא מייצג יותר מידי. מה הדרך הכי חכמה לדעתכם לבחון/לבחור חברת קידום אתרים באמת אמינה ואיכותית? תודה!

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by R-E-L,

אין לי מילים לתאר את זה... פשוט כנסו ותראו: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2&id=208990

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  20. אין כל כך מה להרחיב, שלחתי להם מייל מהסיבה הפשוטה שהם היו ממש בסדר בהתחלה. המוצר רשום להם במלאי מיום ראשון או שני. בשני התקשרתי לוודא זמינות ואמרו לי שאין... זה המיילים שלי איתם מאז... (מייל ראשון) שלום, ברצוני לקנות את ה- GECUBE HD4870 , לאחר בירור עם החנות היום, הבנתי כי המוצר בדיוק יצא מהמלאי, אשמח אם ישלח לי מייל או ייצרו איתי קשר לכשיגיע ע"מ שאבוא ואקנה אותו כמו כן, האם תיתנן הנחת מזומן לתשלום במקום? שאלה טכנית נוספת: לפי הבנתי, מומלץ להחליף את המשחה הטרמית המגיעה עם המוצר, האם אוכל לעשות זאת ללא פגיעה באחריות או שנגיעה בקירור פוסלת אחריות אצלכם? (תשובה אחרי שעה בערך) ---------------------------------------------------- היי, אמת,הכרטיס רק נקלט במחסן המרכזי בצפון,בסנ…

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by Lethal_Acid,

היי... תנו לי בבקשה לינק לאתר שנותן מקום אחסון בחינם עדיף שיהייה כמה שיותר גדול. תודה.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  22. הכותרת אומרת הכל

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  23. אז לפני שאני אתחיל, אני יודע שזה ממש לא קשור בשיט לפורום HWZONE, אבל היי, בואו נודה בזה, פורום כללי היה הפורום הכי שימושי להרבה אנשים בהרבה נושאים, אז החלטתי שכן שווה לכתוב פה את השאלות לגבי העניין. בכל אופן, בקרוב [באזור אמצע דצמבר] אני מתכנן לטוס לניוזילנד ואוסטרליה. אחרי שאספתי הרבה כסף [והרבה זה 40,000 פלוס]. אני מתכנן לטוס לניוזילנד ואוסטרליה. הכיוון שלי זה טיול של חודש בניוזילנד ו-2-3 באוסטרליה. בדרך חזרה לעשות איזה שבועיים-חודש בתאילנד ויאללה הביתה. את הטיול אני מתכנן לעשות לבד. ומכאן גם באה השאלה הראשונה של. האם מוכרות לכם דרכים להצטוות לאנשים טרם תחילת הטיול? האם יש פורומים או מקומות בהם אני יכול לחפש אנשים שעושים טיול בתאריכים מקבילים ע"מ לטוס איתם? אני לא מ…

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

קבלו:http://www.b2c.co.il/lapam/com/cellular.html

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  25. ed2k://|file|Bender%20Videos%20-%20cs_assault%20attack.avi|46704640|DFB78AB1B2B59958B0671F4B340634AD|h=K7KTJ3SY4HSUTF346O3E3PIZT7GX73MV|/ הדבר המוגזם בעולם חובה צפיה בערך 45 מגה שם הקובץ Bender Videos - cs_assault attack.avi להוריד ב EMULE

• 10 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים