כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
"סדרה מוגדרת ע"י כלל הנסיגה: A(n+2= 4A(n+1) -3A(n) נתון A7=362 A5=38 מצא איזה מספר יש להוסיף ל A6 כדי ששלושת המספרים: A5,A6+X,A7 יהוו שלושה איברים עוקבים בסדרה חשבונית" אני יודע שA6+X שווה לממוצע של A7 וA5 כי הם מספרים בסדרה חשבונית. לכן האיבר האמצעי שווה 200. אבל פה נתקעתי. אם מישהו יודע ויכול לעזור אני מאוד אודה לו. נ.ב בתשובות כתוב שX=81
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
עברתי לאחרונה לטריפל של הוט. היום נפל הטלפון, כאשר התקשרתי לתמיכה אמרו שהכל בסדר עם המרכזיה וכניראה הבעיה אצלנו והזמינו טכנאי, הקטע שהטלפון חזר לעבוד ואניל א יודע אם כדאי לבטל את הטכנאי. בזמן שהטלפון לא עבד הגלישה הייתה מצוינת וגם הכבלים עבדו. יכול להיות שזה היה משהו נקודתי?
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני חושב שאנשים שנכנסים לפורום IT מן הסתם עברו או עוברים הסמכות בתחום ולכן יכולים לעזור.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הפרש המחיר בין האייפד בארץ לארה"ב הוא כ- 700 ש"ח(לגרסא של ה32 ג'יגה) האם לדעתכם זה שווה את הכאב? בנוסף יש לי שאלה בקשר ל3G ואיך זה עובד בדיוק... נגיד ואני קונה בארץ, אני יכול להשתמש במכשיר גם כטלפון? או שרק נותן לי אינטרנט על חוטי? הבנתי צריך מיני-סים בשביל המכשיר במידה ואביא אותו מחו"ל חברות הסוללר יתנו לי סים בשבילו? ובכלל כשאני קונה אותו בארה"ב יש עסקאות עם החברות סוללר המקומיות. אני לא חייב לקחת אותן נכון?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
היי התחלתי לאחרונה ללמוד גיטרה קלאסית ;D אני לומד עם מורה פרטי (אחלה מורה וגם גר ממש קרוב אליי, מרחק הליכה ממש). והוא מורה רציני שמלמד תווים, שיטות וכו' וכו'. יש לי כמה שאלות רק, קודם כל, זה תמיד כזה קשה בהתחלה?! ??? כלומר, אני מרגיש שהאצבעות שלי (יד שמאל) ממש נקרעות (לא נורא, אבל קצת כואבות אחרי הרבה נגינה). נוסף לכך, מרגיש שלא מצליח לפרוט כמו שצריך, כלומר שצריך ללחוץ E ואז A ואז D נניח, שאצבע אחת עולה על המיתר האחר וכו', לכולם זה ככה בהתחלה? ואיך משתפרים? איך מגיעים למצב שאני מוציא ממש טוב כל צליל מבלי לעלות על המיתרים שליד ועם ללחוץ כמו שצריך עד הסוף? (הרבה פעמים לא לוחץ מספיק ואז גם יוצא צליל לא נקי כזה). גם האחיזה עצמה קצת קשה לי עדיין (כלומר יד שמאל, ולאחוז…
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום. חשבון ה-AIM מסנג'ר שיצרתי קיבל באן זמן קצר לאחר יצירתו, וזאת מבלי לבצע דבר חריג כלשהו. "We have detected unusual activity on this account. To protect your account from unauthorized use, we have temporarily suspended this username." ניסיתי לאפס סיסמה כפי שמופיע ב-HELP שלהם וההודעה הופיעה מיד לאחר מכן, ולא מאפשר לי לאפס סיסמה. מה עושים? עריכה: ההודעה התחלפה ב: "Suspicious activity has been detected on this account. For your protection we are blocking access to this username."
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
איזה סוג הכלב הזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כל אחד פותח כאן תדאר בשם:"אני יודע שזה פורום מחשבים והכל אבל יש אנשים בקטע של:מזרחית, טראנס, מטאל" מה יש?!
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
http://www.totaljerkface.com/happy_wheels.php
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אחרי הסרטון המודלף, אנחנו מקבלים הצצה נוספת וקצת יותר רשמית לסרט הקומיקס העתידי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/תמונות-רשמיות-באיכות-גבוהה-מתוך-הסרט-deadpool/
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
http://www.pottermore.com/ מישהו שמע? ראה? מכיר? בעוד כחמישה ימים הולכת להכריז ג'יי קיי רולינג על ה"Pottermore" שרק אלוהים (ורולינג בעצמה) יודעים מה הוא. יש שמועות שאומרות שזה יהיה מאין אנציקלופדיה של הארי פוטר, מפורטת, אך לא עוד ספר בסדרה. רעיון אחר אומר שזה יהיה משחק (!) רב משתתפים בסגנון world of warcraft שיתרחש בהוגוורטס. הרעיון הזה הדליק אותי דרך אגב. מאוד מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות תמונות קיר לחדר ? אני מחפש תמונת קיר של משחקי מחשב לא פוסטרים!
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מהסדנא של התואר, אני בונה משחק פוקר באינטרנט. אני עוד מעט מגיע לחלק של העיצוב ואני צריך כל מיני תמונות של פוקר. התמונות צריכות להיות מצוירות, של שולחן פוקר, כיסאות, ז'יטונים ושחקנים. ניסיתי לחפש בגוגל תמונות ללא הרבה הצלחה, אם מישהו יוכל לכוון אותי למקום שבו אוכל למצוא דברים בסגנון אני אשמח מאוד. אם יש אפשרות שהרקעים יהיו שקופים... בכדי שתבינו מה סוג הדברים שאני מחפש, זה בסגנון של המראה הכללי של הפוקר בפייסבוק. תודה רבה, דוד.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
רישמו את כל הבסיסים ואת כל ערכי n עבורת מתקיים: שורש n של 16 = 4 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ניסינו כמה חברות/אנשים פרטיים שאכזבו אותנו, הדירוג שלנו ירד ובחלק מהמילות חיפוש בכלל נעלמנו לגמרי מגוגל (לא מכולם), כל אחד מפרסם שמות של חברות ענק שהוא עבד איתם, אבל אי אפשר לדעת לפני כמה זמן, למשך כמה זמן, ובאיזה סדר גודל של פרויקטים, אז לצערי זה לא מייצג יותר מידי. מה הדרך הכי חכמה לדעתכם לבחון/לבחור חברת קידום אתרים באמת אמינה ואיכותית? תודה!
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לחברה הזאת יש אתר בית בכלל ? יש ברשותי שעון של החברה ואין לי מושג איזה דגם הוא, חשבתי לחפש באתר שלהם אבל לא מצאתי... אז חשבתי אולי מישהו מכם מכיר איזה אתר עם כל הדגמים של SECTOR , בכדי שאני אוכל לאתר את הדגם של השעון שיש לי ... תודה חבר'ה . אגב - תמונה של השעון : http://forums.ort.org.il/files/30/2267260/3710569.jpg
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
פעם בדף הראשי ב-more->even more ניתן היה לראות את כל האפליקציות. כעת הרשימה שם נורא מצומצמת. איפה ניתן לראות את כל הרשימה?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכם.... תראו... אני עושה את המוד הזה בהרבה מחשבים... המוד של הלדים.... בקיצור עשיתי את זה שוב.. במחשב שלי רק הישן... P3 1000MHZ Sdram 768MB ...Geforce 4 64 ddr(Eranmor's Geforce) em... oh and some moding shit anyway 9 לדים... של 30מילי של 3 וולט... ונגד של 10 אוהם של 0.50 וואט... למרות ש Aliayne אמר לי לקנות 0.75 אבל לא היה שם... אז קניתי את זה... אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אשמח מאוד!!! בקיצור חיברתי.... היה מזה יפה ממש פצצה... התלהבתי... אז היה לי פיפי הלכתי להשתין ושחזרתי... הנגד היה באש... הוא הדליק את המולקס... ואס החוטים של הספק אחריו.. הכל נשרף אל תשאלו.... הכל היה ממש אש.. אבא שלי הביא טת המטף כיבוי... וזהו... עכשיו לי נראה שהבעיה הייתה שהנגד היה על 0.50 ולא ע…
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בן אדם עם הרבה מאוד זמו פנוי זה יקח קצת זמן לעלות http://pcfil.com/matrix.html
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
פעם שעברה קניתי ב h&o בנשר כדאי לי לחפש במקום אחר ?
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
תחשבו שוב שימו לב לחברת ידע יבואנית אפל בארץ שימו לב באיזה מחיר הם מוכרים את החומרה באתר שלהם זה דוגמה לאחד המחשבים שעולים שם 20 אלף!! http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=60&products_id=658 ואם לא חטפתם עדין שוק קבלו את יתר המוצרים בתפריט משמאל
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
זה אפשרי? בתור התחלה אני אסביר שאני מדבר על הרמקולים הפשוטים של מחשבים. רציתי לשאול אם אפשר לחבר להם במקום את הספק חשמל הרגיל: לחבר להם לכניסה את היציאה המתכתית העגולה הרגילה ובמקום לחבר לחשמל לשים (במקום המתאים לפי התמונה) בטריית מלבן (9V): זה יעבוד? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, אני הייתי באתר באקס ישראלי (אתר באקס זה אתר שאתה לוחץ על פרסומות ועושה משימות ומקבל כסף). האתר פתוח והמנהל לא משלם כבר 4 חודשים והוא חייב לאנשים באתר לפחות 200$ אולי יותר. לי 15$. יש לי את המס' של הבעלים של האתר התקשרתי אליך הוא מבטיח שהוא ישלם ולא עושה כלום (ככה לפחות 5 פעמים). עכשיו נמאס לי. החלטתי שאניע רוצה לעשות משהו בנידון, אני יודע את השם שלו + מס' פלאפון אפשר להגיש על זה תלונה במשטרה בעוון הונאה אינטרנטית?
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-