עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

מחפש לראות סרט עם הרבה מתח ומלחמה. כמו "הזייפנים" (אומנם אין ממש קטע של מלחמה אבל לפחות יש הרבה מתח). תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  2. שלום חברים, קיבלתי משימה בעבודה, הביאו לי כ600 שמות ושמות משפחה, עכשיו אני אמור לכתוב אותם באוטלוק לחכות שזה ימצא את השם ואז ולהעתיק לקובץ EXCEL, הבעיה שזה מעתיק ללא כתובת המייל, חיפשתי בגוגל אבל שום דבר לא עזר לי.

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by Iv0ry,

מה האינטגרל של 8 חלקי X בחזקת 3?

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  4. תחשבו שוב שימו לב לחברת ידע יבואנית אפל בארץ שימו לב באיזה מחיר הם מוכרים את החומרה באתר שלהם זה דוגמה לאחד המחשבים שעולים שם 20 אלף!! http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=60&products_id=658 ואם לא חטפתם עדין שוק קבלו את יתר המוצרים בתפריט משמאל

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by marking,

אין מילים... (תקראו מה כתוב בדף...ויש לי XPpro)

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by Gil28,

פשוט גדול [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  7. Started by aldema,

מי אתם , אנשי הפורום המוזרים?... :silly: פסחא שמח. :s05: סליחה על הטימטום פשוט השעה עכשיו היא 4:44..

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by Alexkmr,

היו חיביים להחזיר לי 10 דולר על ביטול הזמנה. וכבר 4 ימים שלא מחזירים.. איפה מתלוננים שם? (כבר דיברתי עם התמיכה של האתר שממנו קניתי, ונאמר לי שאני יקבל את הכסף עוד יומים ואחרי זה אמרו לי תוך יום ועדין לא קיבלתי)

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  9. זה מה שקיבלתי היום במייל: WTF? למישהו הסבר?

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  10. שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד לDJ עריכה מוסיקלית, הפקה מוסיקלית או דברים דומים. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להתחיל, מה קודם?, לקנות ציוד?, איך ללמוד?, למי לפנות? אשמח לקבל עזרה Aviko

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

.

12. לעוד מישהו פה יש בעיות עם ה-Gmail ? או שאני היחיד ?

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by LIOR42,

האם יש איזושהי דרך או תוכנה להוציא את המילים מהשיר ולהשאיר רק את המנגינה?

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

הי חברה יש לי פלאפון מוטורולה K3 שנפל לכביש ונדרס. כל המערכות עובדות בצורה תקינה לחלוטין אך המסך מבחוץ נסדק בצורה קשה, לכן גם המצלמה החיצונית לא מצלמת היטב. האם מבחינת חברת הביטוח הפלאפון שלי מכוסה?

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  15. זה: http://www.youtube.com/watch?v=uuuApoPa9r0

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by NiTRo37,

שלום חבר'ה :] מחר תתקיים בחינת הפסיכומטרי שלי באונ' בר אילן. ככל הידוע לי , זה ברמת גן, אך איני יודע איזה רחוב,איך להגיע וכו'...וגם המזכירה שהתקשרתי לא עזרה כלל וכלל X: יש למישהו הוראות איך להגיע לשם? רחוב או משהו? תודה :]

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by IG,

המשחק ה"מקורי" שקידני סטון (אאל"ט) הביא לפני כמה שבועות\ חודשים: http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ עכשו, יצא לו עידכון- http://www.candystand.com/play.do?id=17995 הבעייה: אני לא רואה את המשחק\ לא יכול לשחק! איך אני פותר את זה?

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  18. נתקלתי בבעיה בירוקרטית הבאה, עקב העובדה שבית הספר שלי הוא דתי: אני בן 17 (י"ב) לומד כעת את הסמסטר הרביעי של תואר ראשון בהנדסת מחשבים ופיסיקה יישומית באוניברסיטה העברית. אני לומד במסגרת של "מעמד מיוחד" - כלומר אני לומד קורסים כאוות נפשי שלא משתייכים דווקא לתוכנית מסויימת, אך והיה ואם ביום מן הימים אתקבל לתוכנית לימודים מסוימת אז לא אצתרך לחזור על הקורסים שכבר סיימתי. דיברתי עם מזכירות הפקולטה להנדסה, ובגלל שהממוצע שלי גבוה יחסית (97) אז לאחר שצברתי כבר 66 נ"ז (ובסוף הסמסטר הנוכחי אם לא אכשל באף קורס, אצבור 101 נ"ז מתוך 180 שהם כל התואר) אמרו לי שאני לא צריך פסיכומטרי רק מבחן אמיר וזכאות לתעדות בגרות. עכשיו בבית הספר הדתי שבו אני לומד, ע"מ לקבל תעודת בגרות חייבים ללמוד בגרו…

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

נלקח ממטאליסט: דווח כי צוות הביטחון בנמל התעופה הבין לאומי בברמינגהם שבאנגליה דרש מאזרח אנגלי בשם דייב אוסבורן להפוך את חולצתו בטרם יעלה למטוס, כי עליה התנוסס ציור של שני אקדחים מוצלבים. לטענת אנשי הביטחון, החולצה, הנושאת את הלוגו של קבוצת החלקה על גלגיליות בשם "Guns N Rollers" עלולה הייתה להלחיץ את הנוסעים האחרים בטיסה. אוסבורן אמר בתגובה: "אני בעד אבטחה מוגברת, אבל זה היה פשוט טיפשי". מנהלי השדה התנצלו ואמרו כי אנשי הביטחון "הגזימו בתגובתם". תמונה של החולצה המסוכנת :screwy: :lol: :screwy:

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by elad76,

אני רוצה לרכוש יותר ידע כדי לעזור לאנשים פה אז אפשר בבקשה איזה מאגר מידע על חומרה:כרטיסי מסך לוחות אם מעבדים וכו'.

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by MasterDK,

שלום אני צריך המלצה למכון\חדר כושר בתל אביב במחירים שפויים. שמעתי על גו אקטיב בוייצמן ובזמנו התאמנתי בג'ימי (הוא לא רע פשוט אני רוצה לדעת אולי יש משהוא יותר טוב ממנו ואולי גם יותר זול). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  22. האמת שאני לא . חשבתי על זה קצת , בעידן של הסמרטפונים , היום לכל אחד יש בטלפון שלו סיסמאות ל : - דואר אלקטרוני -פייסבוק -חשבון בנק -כרטיסי אשראי/PAYPAL /כל אמצעי תשלום אחר מה קורה אם הטלפון הולך לאיבוד/נגנב? פעם היה מדובר רק באיבוד של כמה מספרי טלפון , עוד כמה הודעות ובמקרה הרע כמה תמונות שמאוד אהבנו.. מה אתם אומרים בעיניין ?

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  23. דחוף להפיץ בין כולם. Subject: revoke arafat's novel prize 1000000 needed for it נדרשות מיליון חתימות לביטול פרס נובל לשלום של עראפת מסע המנוהל על ידי סנטורים אמריקאים חתמו והפיצו www.revoketheprize.org מהר גם תשלחו באיי מייל

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  24. Started by Iv0ry,

מגן=25% אם הצלחת בו, ואם לא הוא שווה 15% ? 50% = ציון שנתי? 50% = בגרות? זה לא נשמע הגיוני. לדוגמא: קבלתי 60 במגן במתמטיקה אך בבגרות אקבל (נגיד) 70 אז המגן נחשב פה 15% והבגרות 50% ? דוגמא נוספת: קבלתי 60 במגן במתמטיקה אך בבגרות אקבל (נגיד) 55 אז המגן נחשב פה 25% והבגרות 50% ?

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  25. אני מחפש קלטת וידאו ישראלית לילדים בשם "הפסנתר",איפה אפשר לקנות אותה? אני לא מצליח למצוא! קלטת מקורית.. תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים