כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם.... תראו... אני עושה את המוד הזה בהרבה מחשבים... המוד של הלדים.... בקיצור עשיתי את זה שוב.. במחשב שלי רק הישן... P3 1000MHZ Sdram 768MB ...Geforce 4 64 ddr(Eranmor's Geforce) em... oh and some moding shit anyway 9 לדים... של 30מילי של 3 וולט... ונגד של 10 אוהם של 0.50 וואט... למרות ש Aliayne אמר לי לקנות 0.75 אבל לא היה שם... אז קניתי את זה... אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אשמח מאוד!!! בקיצור חיברתי.... היה מזה יפה ממש פצצה... התלהבתי... אז היה לי פיפי הלכתי להשתין ושחזרתי... הנגד היה באש... הוא הדליק את המולקס... ואס החוטים של הספק אחריו.. הכל נשרף אל תשאלו.... הכל היה ממש אש.. אבא שלי הביא טת המטף כיבוי... וזהו... עכשיו לי נראה שהבעיה הייתה שהנגד היה על 0.50 ולא ע…
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ראיתי פעם אחר שבתוכו (בלי הוררדת תוכנה או משהוא כזה...) יש מילים עם המנגינה ברקע... אני צריך את האתר שוב... אם למישהוא מכיר את האתר אשמח לכתובת... תודה....
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
למה אם מחשב קרוב לטלויזיה זה יפריע לתדר או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
למה הסמיילי הזה לא עובד? :-/ זה אחד הסמיילים השימושיים ביותר, אבל... הוא לא עובד... יש סיבה?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
אהלן... צריך עזרה דיי דחופה... איפה מתקנים פאלמים או איפה אפשר לקנות להם חלקי חילוף (חנויות בארץ, חנויות באינטרנט) אגב אם מישהו יכול להשיג מנורת מסך ל PalmIIIc בבקשה לפנות אליי ל Icq:23496327 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
שלומות לכולם... חזרתי מארה"ב עם הרמקולים החדשים שלי (X2) ולצערי גיליתי ששום חנות לא מחזיקה שנאי חזק מספיק... אז אולי אתם מכירים חנויות רשת או אפילו חניות רגילות שמוכרות שנאים חזקים מאד, באיזור שבין 650 VA ועד ל 800 VA שזה מאד חזק! לצורך העניין הדבר הכי חזק שמצאתי זה 300 VA... מאד מאד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני שוקל הרבה זמן להתאמן בהתחלה רציתי חדר כושר ואז אמרתי לעצמי זה ישעמם אותי אז אמרתי איגרוף קלאסי ביגלל שאין משהו בחיפה מעניין ובמיוחד יש רק רוסים לא שיש משהו הם דווקא סבבה אבל להיות ישראלי היחיד זה קצת באסה אז סליחה לכל הרוסים פה אין לי כלום נגדכם =] חשבתי אולי קונג פו יש פה למשהו הצעה לגבי משהו מעניןןן?
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
http://www.spiderman3oncomcast.com/ תמצאו שם את הטריילר החדש (וסופי) לסרט ספיידרמן 3 (יש אותו גם ביוטיוב, אבל בחרא איכות). מה אפשר להגיד.. פשוט מדהים, הסרט הזה הולך להתעלות על 2 בלי בעיה.
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בקטלוג הזה מופיעים כל מיני מושגים כמו nominal torque rated current ועוד מישהו יכול לפרט לי מה כל אחד אומר, חשיבות שלו וביכלל... מה שמעיין אותי זה המנוע של ה30KW תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אם למישהו יש או יודע איפו אפשר להוריד תביאו לי אני צריך ממש דחוף את זה למי שלא הבין אני בונה משחק דומינו במחשב - אני צריך את התמונות של כל קוביית דומינו כדי לעשות את המשחק תודה
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
דגמי Zbox קופקטיים עדכניים וגם דגמים ראשונים ממשפחה חדשה לחלוטין שמבטיחה ביצועים גדולים ואפשרות לשדרוג עצמי בנפח מצומצם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
- 2 followers
-
-
או לפחות כך זה נראה חצי שעה לפני הדדליין. קרנבל, קדימה קרנבל ....
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום , איך אפשר לאתר יוצר סטייקר מסויים בואטסאפ אם בכלל ? תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני לוקח את הקורס מתמתיקה בדידה ומשהו לא ברור לי. הייתי שמח להסבר ודוגמאות שיסבירו לי את: 1. אם --> אז 2. ואם ורק אם תודה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
היום קראתי במעריב שמחר (יום שני) נוחתת מעבורת הדיסקברי בשעה 12:46 לפי שעון ישראל (כולנו מחזיקים אצבעות שהיא תנחת ללא תקלות). טוב, אז בדקתי ב-TV GUIDE של HOT באיזה ערוץ אני יוכל לראות את זה שאני אשים על תזכורת, להפתעתי בערוץ 10 יש "אופרה וינפרי", בערוץ 11 יש את התוכנית "בריחה מכוכב צדק" ובערוץ 22 יש "בת הגנן" (WTF?). אז באיזה ערוץ אני יכול לראות את הנחיתה ??? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
רוצים להרוג את המחשב? אבל לא רוצים להתקע אחר כך חודשיים ללא מחשב? לפניכם פתרון וירטואלי. http://www.thestylemachine.com/metele :lol: :lol: 300,000 דפיקות, נראה אם מישהו יכול לעבור אותי 8)
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם הלכתי לספריה והשאלתי את הספר The Art of Deception by Kevin Mitnick ואני מכיר אותו כל מה שהוא עשה אבל אני רוצה ללמוד עוד קצת אז התלחתי לקרוא כמה עמודים ואני רוצה לדעת מה דעתכם אם קראתם אותו או תנו לי חוות דעת וכל מיני בכל מקרה יש לו גם ספר אחר The art of Intrusion האם גם אותו כדאי לקרוא ??
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מחפש אתר שמלמד Php ואפילו יותר טוב מערכת פורטל להורדה והעלאל ftp ! תענו דחוף !
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
ed2k://|file|Bender%20Videos%20-%20cs_assault%20attack.avi|46704640|DFB78AB1B2B59958B0671F4B340634AD|h=K7KTJ3SY4HSUTF346O3E3PIZT7GX73MV|/ הדבר המוגזם בעולם חובה צפיה בערך 45 מגה שם הקובץ Bender Videos - cs_assault attack.avi להוריד ב EMULE
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקצר שהיה בפוסט אחר בנושא השיטה הבעייתית של חברות המוזיקה הגדולות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105471.msg887047#msg887047 (ההתכתבות הקצרה ביני לבין מור), ודרך אגב, אני ממליץ לקרוא את הרעיון עם מיכה שטרית שהתפרסם במוצש: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3041104,00.html בגדול, כולם יודעים היום שחברות המוזיקה עושקות כסף גם מהיוצרים וגם מהקונים, והם לוקחים את הנתח הגדול ממכירות המוסיקה... למי שיש ספקות בנושא, מומלץ לקרוא בחום את הרעיון בידיעות, בו מסופר כיצד חברת ההפצה הגדולה בארץ, רוששה את אחת מהדמויות הבולטות ביותר במוזיקת הרוק בארץ בשנים האחרונות... בכל מקרה, בלינקים שהבאתי מהפוסט הקודם (לגבי בעיתיות השיטה), שאלתי, מה יכול להיות מודל…
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-