עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום יש לי עסק קטן ורציתי לבנות לו אתר אינטרנט פשוט (2-3 דפים עם כמה לינקים ותמונות) אך חשוב שהוא יראה מקצועי , בעבר בניתי אתר גדול מאוד ב HTML אך כבר שחכתי את הרוב ואני בטוח שיש שיטות חדשות וקלות יותר לבנות כיום אתרים יש לכם איזו הצעה לשפה או תוכנה שיהיה ניתן לבנות את האתר דרכה ? ... חשבתי ללמוד PHP בשביל הידע הכללי ואם כבר אז גם בשביל לבנות את האתר הזה... אך האם זה מסובך מידי בשביל ללמוד דרך האינטרנט ? אין לי הרבה זמן גם כרגע בשביל לשקוע בזה כמו כן בעבר שבניתי את האתר היתה לי כתובת מקוצרת בחינם דרך אתר מסוים... האם יש כאלה גם כיום ? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by RGod,

קיצר היום ב שעה הזאת 21:31 הגיעה עובדת של מתב איזה חוצפה לבית שלי ....... אבא שלי אמר לה לילה טוב לא אחשב מחר ......אז היא דפקה שוב על הדלת ואבא שלי אמר לה לילה טוב מחר ..... איזה חוצפה לבוא בשעה כזו לבתים של אנשים .... איך אני יכול להתלונן על זה על העובדת הזו ?????? שמה היה נופר להט..???

3. Started by nirsul,

שלום לכולם מקווה שהשאלה נשאלת בפורום המתאים בכוונתי לרכוש בתקופה הקרובה מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. האם החנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. אני יודע שב PCHARDWARE וב ZIGZAG יש כרטיסי QUADRO ועוד דברים שאני מחפש אולם, האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה ניר חיפה

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

שלום. אני בן 18 ,לצערי ישנה תופעה כאשר אני חולם חלום ארוטי :-\ אז בסוף מגיע החומר הלבן הידוע לכם ולצעריי זה תמיד קורה שאני ישן לא תוך כדי הכרה ואז שאני קם בבוקר אני מגלה שהמכנסיים שלי והכול דביק ומגעיל. התופעה ממש מציקה לי והיא כבר קיימת מעל שנה ואני משתגע מה לעשות וניסיתי שלפני השינה לא לחשוב על דברים ארוטיים שאולי זה יעזור אבל לא כלכך. האם גם לכם ישנה בעיה כזאת? תודה

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by R0ck,

Part I : http://www.albinoblacksheep.com/flash/love.php Part II : http://www.albinoblacksheep.com/flash/antihonda.php

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by the king2006,

שלום ... למישהו יש המלצה על מוכנות תספורת לזקן .. יש את זאת נראה לי שהיא טובה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598098 מה אתם אומרים

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by k22,

שלום עשיתי פסיכומטרי לפני חצי שנה ועכשיו מותר לי לגשת שוב אני רוצה לשפר קיבלתי 435 מה אתם אומרים ללמוד בבית לבד אם הספרים או להירשם לקורס הבעיה היה שכבר שילמתי ים כסף וזה לא עזר כדאי שוב לשלם 7000 שקל ואולי לא לקבל ציון טוב?

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  8. \/ \/ \/ הכי פשוט זה בגד, אבל יש להם שפע צעצוע עדיין מוקדם מידי דובי פרוותי, זאת אופציה למרות שזה לא שימושי כרגע חשבתי אולי על משאבה לחלב, מה דעתכם

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by JohnnyBravo,

לעבוד במונית בשעות הפנאי נראה לי רעיון לא רע בכלל,במיוחד אם יוצאים לנסיעות מחוץ לעיר.מי מכיר את הפרוצדורה?/התנסה בזה?

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  10. האם מישהו יכול להסביר לי כיצד ג'דזיה דאקס מתה?

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  11. תודה נ.ב. חשוב שיהיה אפשר להשתמש עם הנתב הפרטי שלי. כלומר להפוך את הנתב שלהם למודם בלבד

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by 114508534,

יש סיכום של זה או משהו בעיברית או באנגלית ? אנ צריך את זה למבחן .....

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by Kidney_stonE,

אז משהו כמו שנתיים שלא ניקיתי את המקלדת שלי... פשוט לא הסתכלתי עליה.. אתמול ישבתי והסתכלתי עליה במקרה, וראיתי שהיא זקוקה לניקוי "קל" ניגשתי למלאכה, הבאתי מברג ראש שטוח בשביל להוציא את הכפתורים, שטפתי אותם אחד אחד בכיור באמבטיה. ייבשתי והחזרתי. כמות האבק שהייתה מתחת למקשים (חבל שלא צילמתי את זה) הייתה יכולה למלא נפח של קופסת סיגריות.. נקודה למחשבה : למה שאני אנקה מקלדת שיש לי מכיתה ז' בערך (מגיעה מהמחשב השני שהיה לי אי פעם) עכשיו כשקניתי מחשב ב7100 שקל, (צריך להגיע שבוע הבא) במקום להוסיף עוד 100 שקל למקלדת טובה של MS...? שאלה טובה, למה אני חושב על זה רק יום אחרי .... בכל מקרה, הנה הלפני והאחרי, להתרשמותכם..

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  14. ראיתי הרבה פרסומות לקולות חדשות אשר אמורות להיות משווקות בישראל בקרוב. מישהוא יודע מתי ובאיזה טעמים? אני מת לטעום קולה-וניל יאיר.

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by OR007,

נקלח מידיעות אחרונות נראה לי....בכל אופן אמא'לה ! הרכבת הרים שתהיה המהירה והגבוהה בעולם בשלבי בנייה מתקדמים, תפתח השנה היא תהיה בפארק Cedar Point שבאוהיו כמה פרטים על הרכבת: אורך (מ)- 853.4 גובה (מ)- 128 צניחה (מ)- 121.9 נסיעה אחורה- אין מהירות (קמ"ש)- 193.1 זוית הירידה (במעלות)- 90 קיבולת (נסיעות לשעה)- 1500 Vehicles Arrangement: 6 רכבות עם 5 קרונות בכל רכבת Notes: שלושה רכבת של שני נוסעים ושתי רכבות של שני נוסעים. Other Information History: עלות השקעה: 25 מיליון דולר. 0-193 ב4 שניות ספירלה של 270 מעלות בירידה מערכת שיגור הידראולית. עבר עריכה לאחרונה בתאריך 08.03.03 בשעה 15:45 בעקבות הכתבה בידיעות אחרונות שהייתה לא מזמן ראיתי שלא שמו מספיק רכבות אז הנה...אני …

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  16. שלום, אני צריך עזרה, איך להגיע מנתניה לקניון איילון.. שמעתי זה ברמת גן, או באיזור של בני ברק. מישהו יכול למצוא לי מפה או להסביר לי איך להגיע לשם ? אמרו לי להמשיך בגני התערוכה עד הסוף וזה שם באיזור, הגיוני ? תודה.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  17. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2992829306

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  18. נראה לי מאז שהפייסבוק ניהיה פופולארי , הפעילות בפורומים השונים ירדה פלאים . אני היחיד ששם לב לזה ?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by ToMi_10,

אני מחפש כבר די הרבה זמן אחר הנעליים הללו Nike Air Force Mid ועדיין לא מצאתי שום זכר אליהם בשום חנות בארץ מה שכן אני יודע שיש את הנעליים הנמוכות כלומר Nike Air Force Low ואלה הAF היחידות שראיתי כאן אם מישהו יוכל להאיר את עיני אני אשמח מאוד תודה מראש

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by avi2014,

יום שני/שלישי או בקיצור שבוע הבא אני ניגד לתיאוריה..עכשיו אלה שעברו בזמן האחרון על מה כדאי לתת דגש בלימוד...אני פחות או יותר את רוב החומר...השאלה היא על מה כדאי לי לחרוש יותר מהשאר..על מה הם מתמקדים.. תודה!

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  21. Started by kurt80,

מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי, לא מצאתי משהו יותר מתאים. הקיצר,מבקש המלצה לחנות ממנה אקנה מחשב חדש. מה שאני מכיר בב"ש זה KSP, מישהו יודע על חנות מוצלחת יותר? תודה.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by dan eliash,

אני צריך לפרוייקט שלי במוסיקה שיר מרזחי בקצב טראנס

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by omer_ico,

מישהו יודע איפה יש מסלולי נחיתה והמראה שלא בשימוש.... מיקום מדויק אם אפשר... תודה עומר...

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by club_501,

מישהו מזהה את הטראק הבא? :DJsmile:

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  25. Started by YAIR,

http://www.joint.co.il/joint/jointnarco/data27.php

• 2 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים