כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום. אנו מחפשים אומן שיכול לצייר על מארזי מחשב (ציור על מתכת עם כל המשתמע מכך) ציורים לפי הזמנה אישית - בתשלום כמובן. נא לצור קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני שמח לחזור לפורום לאחר הפסקה של כמעט שנתיים.. את הניק ה"מקורי" שלי חלקכם בטח זוכרים, זה היה בזמנו JAMOOS GADOL ואז קיצרתי אותו ל JAMOOS. בכל מקרה עכשיו אני חוזר עם jamoosy (מישהו גנב לי jamoos רר ) איזה כיף לחזור לפורום הנהדר הזה! (איזה כיף גם לראות כמה הוא גדל לעומת איך שאני זוכר אותו.. ) שיהיה לכולכם שבוע נהדר.
-
- 14 תגובות
- 968 צפיות
-
-
איזה בחור מסכן עם הונדה החליק לתוך התעלה, ושיתף את החוויה שלו עם הפורום. רק תראו מה עשו לו שם : http://www.houston-imports.com/forums/showthread.php?t=379539 אני מת פה, הרבה זמן לא צחקתי כך
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לעלות 8 קומות בריצה עושה כושר טוב? או ממש בקטנה?
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מיואש יש לי מדפסת של brother 255CW , הגדרתי אותה כIP STATIC וקבעתי אייפי ואפילו עשיתי DHCP שהוא נותן אייפי אוטומטי . לא משנה אחרי כמה זמן זה יוצא מסינכרון של המדפסת רק כיבוי והדלקה של המדפסת ההדפסה של האלחוטית חוזרת לעבוד . השתגעתי... קניתי מדפסת חדשה של BROTHER וזה עדיין קורה יש לציין שזה עבד תקופה של שנה בלי הבעיה הזאת ! מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
http://www.netdisaster.com/go.php?url=http://www.hwzone.co.il/&mode=ufo ולמי שסתם בא לו להרוס אתרים... http://www.netdisaster.com/
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://www.spikedhumor.com/articles/76858/Rabbit_Vs_Snake.html אמרתי לכם את זה הרבה פעמים, אין להתגרות בערנב, הוא כל יכול, הוא העין הגדולה שבשמים
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש תפרסומת הזאת אני לא זוכר של איזה חברה שאיש ואישה ושני ילדים הולכים הם רואים גלידה ואז הם כאילו כזה כשהם אוכלים את הגלידה הם רק אם חזייה ותחתונים ויש תשיר הזה ברקע.(האיש אם תחתונים והאישה אם חזייה ותחתונים.) ;D
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי, אני מכין מצגת לדודה שלי שמתחתנת בקרוב והייתי שמח לשמוע מכם המלצות לשירים למצגת... אני צריך 2-3 שירים. עדיף שירים בעברית. לא מזרחית. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
דווקא שיש לי עכשיו מבחן לקלן בריטי TOP בMOH:AA כשאני בא לשים את הסיסמה והיוזר זה פשוט לא נכנס אלא רק עושה REFRESH לדף! איזה מעצבן.
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
השמח לקבל הצעות על דברים שכדי לעשות באילת כדי לא להשתעמם שם.. אני בן 26 דרך אגב.. אני גם ישמח לדעת כמה בערך צריכה לעלות מונית מהשדה תעופה למלון? הרי ידוע שהנהגי מוניות שם לא בדיוק הולכים לפי הספר..
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
שלום. אני תלמידה בכיתה יב במגמת תקשורת בנתניה ואני מחפשת דמות/בן אדם לסרט דוקומנטרי בן 15 עד 20 דקות. אני מחפשת בן אדם עם רקע וסיפור שמוכן לשתף את סיפורו ומוכן לחשוף את עצמו למצלמה. אם יש מישהו שמוכן לכך והוא מוכן להעביר את סיפורו ולשתף בבקשה לשלוח לי איימיל ל: eden170997@gmail.com או להשאיר תגובה כאן ודרך שבה אוכל ליצור קשר.
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט עליו טיפה[חומרה בעיקר ואיזה לינוקס אם לינוקס]
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני צריך לפרוייקט שלי במוסיקה שיר מרזחי בקצב טראנס
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אולי זה לא בדיוק המקום אבל לא מצאתי פורום מתאים יותר.... אז כך - היורו הבא עלינו לטובה מעלה את השאלה הבאה - האם ניתן לצפות בשידורים באיכות טובה (HD זה אידיאלי כמובן). אני מוכן לצפות במשחק באיחור של כמה דקות ואפילו לשלם כמה שקלים בתמורה לאמינות ושידור שוטף באנגלית. חיפשתי קצת דברים שכאלה באינטרנט ואפילו ראיתי כמה משחקים בעבר דרך SopCast אבל זה פשוט לא אמין. השידור יכול להתקע, האיכות של השידור הזמין היא בדרך כלל נמוכה מאוד, השדר דובר שפות שהידע שלי בהן בסיסי בלבד (ואם זה ספרדית אז עוד יצאתי בזול), בקיצור - אי אפשר להזמין חברה לראות משחק עם נתונים שכאלה ואני לא מוכן בשום פנים ואופן לעשות כבלים - זה יותר מדי כסף לטעמי.... אהיה אסיר תודה לעד אם תצליחו לסייע בעדי, אריק
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בסגנון הפירצה, the good shepherd,אפילו נפלאות התבונה מתאים.. יש המלצות?? אני מחפש ולא מוצא שום דבר אוף ראיתי כל דבר שיש. spy game , השתול,השתולים.... תודה
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אל תפספסו את ההצעות הגאדג'טים, החומרה והטכנולוגיה הגדולות של השנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! השאלה בכותרת האם זה באמת רק 19.90 בלי כלמני זיוני שכל? האם הוא נוח? חחח זהו בערך לבנתיים, תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מחש קטע אדיו עם מוסיקת בלוז בסיסית, אפשר לשמוע ב00:40איפה אפשר למצוא?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה לא נוגד את החוקים גם אני הולכת להיות סטודנטית בתל אביב ואני ממש נואשת למציאת דירה במחיר טוב, משימה בלתי אפשרית. אם למישהו יש טיפים מידע סוכנות תיווך מומלצת.. אני אודה לכל פיסת מידע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני רוצה לדוגמה שישלחו לי משם הארדיסק, עד שבוע זמן שליחה. או לדוגמה אייריבר H320, כמה כסף עולה לשלוח ? ודרך מי שולחים ? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן, סתם דבר שרציתי לדעת, אם לבן אדם יש פטור לינת בית מקפ"ס, קבן, ויש הקפצה בלילה פתאום לחזור לבסיס, האם הוא חייב לחזור? (אני מדבר על ג'ובניק מת) תודה
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לא עלינו ועליכם לאמא של חבר גילו לפני שבועיים את המחלה הנוראה. המחלה הארורה לא מאבדת רגע, ועתה היא שוכבת מחוסרת הכרה, הקדישו דקה וקראו את פרק התהילים לרפואתה השלמה, וכן לרפואת כל חולי עמך ישראל: תהילים פרק מא א לַמְנַצֵּחַ, מִזְמוֹר לְדָוִד. ב אַשְׁרֵי, מַשְׂכִּיל אֶל-דָּל; בְּיוֹם רָעָה, יְמַלְּטֵהוּ יְהוָה. ג יְהוָה, יִשְׁמְרֵהוּ וִיחַיֵּהוּ--יאשר (וְאֻשַּׁר) בָּאָרֶץ; וְאַל-תִּתְּנֵהוּ, בְּנֶפֶשׁ אֹיְבָיו. ד יְהוָה--יִסְעָדֶנּוּ, עַל-עֶרֶשׂ דְּוָי; כָּל-מִשְׁכָּבוֹ, הָפַכְתָּ בְחָלְיוֹ. ה אֲנִי-אָמַרְתִּי, יְהוָה חָנֵּנִי; רְפָאָה נַפְשִׁי, כִּי-חָטָאתִי לָךְ. ו אוֹיְבַי--יֹאמְרוּ רַע לִי; מָתַי יָמוּת, וְאָבַד שְׁמוֹ. ז וְאִם-בָּא לִרְאוֹת, שָׁוְא יְדַבֵּר--לִבּו…
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-