עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הינני אוהד מכבי ת"א בכדורגל אשר מעוניין לצפות במשחקה של מכבי נגד הפועל כפר סבא היום ב20:30. לצערי הרב המשחק משודר רק ב"ספורט 1"... האם ישנו מקום באוטוסטרדת המידע הענקית המתקרת אינטרנט שבו אוכל לצפות במשחק על מנת לראות את קבוצתי מושפלת למען סיפוקי האישי(מזוכיסט כבר אמרנו)?

2. Started by LQDForce,

לא מצליח, אני רוצה שיעשה לי ממוצע של שלוש עמודות יעני: F5+G5+A5 מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

נלקח ממטאליסט: דווח כי צוות הביטחון בנמל התעופה הבין לאומי בברמינגהם שבאנגליה דרש מאזרח אנגלי בשם דייב אוסבורן להפוך את חולצתו בטרם יעלה למטוס, כי עליה התנוסס ציור של שני אקדחים מוצלבים. לטענת אנשי הביטחון, החולצה, הנושאת את הלוגו של קבוצת החלקה על גלגיליות בשם "Guns N Rollers" עלולה הייתה להלחיץ את הנוסעים האחרים בטיסה. אוסבורן אמר בתגובה: "אני בעד אבטחה מוגברת, אבל זה היה פשוט טיפשי". מנהלי השדה התנצלו ואמרו כי אנשי הביטחון "הגזימו בתגובתם". תמונה של החולצה המסוכנת :screwy: :lol: :screwy:

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  4. לאיזה תוכנה יש הכי הרבה קבצים להורדה ?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  5. פעם שעברה קניתי ב h&o בנשר כדאי לי לחפש במקום אחר ?

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  6. מי פה נמשך לכפות רגלים של בנות? ולא לענות בציניות

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by McMerc,

בימים אלה אני בודק את האשרות לעבור מחברת בזק אל השרותי הטלפון של הוט, בעיקר בזכות המחיר הנמוך. כאשר דיברתי עם נציג בזק, הוא אמר לי שבעוד חודש תצא הוראה ממשרד התקשורת והוט תחויב להפסיק את השירות של "דבר חופשי" (שכולל שיחות חינם לבזק). האם הדבר נכון?

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות חלקים כמו זכרון וכרטיס מסך מארה"ב ולכן אני מבקש מכם שתמליצו לי על אתרים זולים ואמינים שבהם מוכרים חלקים. נ.ב: לא חייב שהם יעשו משלוחים לארץ (אני מקבל את החלקים מ-Mustop שמייבאים את זה לארץ). תודה לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by zatal,

שלום לכולם קוראים לי טל ואני הפרש החדש היום צעיר פעור שרק הגיע היום! אשמח לקבל הזמנה ל TORRENTLEACH גם לפרטי זה יהיה טוב תעשו מצווה אני כבר בן 32 עם ילד! בתודה מראש טל! zatal9@gmail.com

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  10. אהבתי את הראשון ואת Tom Yum Goong, התאילנדי הזה פשוט שחקן גדול..

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by approx,

עכשיו אני די סגור על שרשרת אבל אין לי מה לרשום עליה (חריטה ) אשמח לעוד רעיונות חוץ משרשרת

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  12. היי התחלתי לאחרונה ללמוד גיטרה קלאסית ;D אני לומד עם מורה פרטי (אחלה מורה וגם גר ממש קרוב אליי, מרחק הליכה ממש). והוא מורה רציני שמלמד תווים, שיטות וכו' וכו'. יש לי כמה שאלות רק, קודם כל, זה תמיד כזה קשה בהתחלה?! ??? כלומר, אני מרגיש שהאצבעות שלי (יד שמאל) ממש נקרעות (לא נורא, אבל קצת כואבות אחרי הרבה נגינה). נוסף לכך, מרגיש שלא מצליח לפרוט כמו שצריך, כלומר שצריך ללחוץ E ואז A ואז D נניח, שאצבע אחת עולה על המיתר האחר וכו', לכולם זה ככה בהתחלה? ואיך משתפרים? איך מגיעים למצב שאני מוציא ממש טוב כל צליל מבלי לעלות על המיתרים שליד ועם ללחוץ כמו שצריך עד הסוף? (הרבה פעמים לא לוחץ מספיק ואז גם יוצא צליל לא נקי כזה). גם האחיזה עצמה קצת קשה לי עדיין (כלומר יד שמאל, ולאחוז…

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  13. פתחתי את הת'רד לכל אלה שהם מוכרים / טכנאים או סתם יצא להם לשמוע סיפורים מוזרים ומשונים על מקרים מעניינים/מצחיקים/שבא לבכות בעולם האלקטרוניקה. אתחיל בסיפור משלי : בתור טכנאי פרטי (כרגע לא עובד בתור טכנאי) , יום שישי אחר הצהריים , טלפון מלקוח פרטי באיזור כפר שמריהו. האיש מפוצץ בכסף - אני מדבר על מסך פלזמה 50 ומשהו אינץ' , רמקולים שטוחים מוטבעים בקיר ומחשב הכי חדיש שהיה בזמנו..... ומדפסת לייזר צבעונית (כן - לייזר צבעונית). "י. - אתה חייב לבוא , אני צריך לקבל עידכונים מהאינטרנט והמדפסת לא מדפיסה" ללקוח כזה לא אומרים לא - ואז עבדכם הנאמן יוצא לדרך בתקווה לחזור בזמן לסרט עם חבריו (מטריקס הראשון - סרט נהדר , מישהו הבין את השני ??? GO ZION). אני מגיע וישר ניגשים לחדר העבודה (שכ…

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  14. אני רוצה להשתתף בתחרות המודינג של HWZONE וGAMER אבל יש לי מארז ממש לא רגיל,משהו באיזור 2 מטר על 2 מטר תגידו לי למי לפנות כדי לבדוק מה לעשות pleaaaaaaaaaaase

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  15. אני רוצה לבנות מארז, חשבתי לבנותו מפרספקס אבל פרספקס הוא -> פלסטיק - > ופלסטיק -> חשמל סטטי וחשמל סטטי = אין מחשב P: אז הסתכלתי שוב, וראיתי שכל המארזים השקופים הללו עשויים מחומר אקרילי. מהו החומר הזה ומדוע עושים איתו את המארזים במקום פרספקס שאני מנחש זול יותר. והאם זה באמת מסוכן לעשות מארז מפרספקס ??

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by R-E-L,

אין לי מילים לתאר את זה... פשוט כנסו ותראו: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2&id=208990

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by Symbore,

עברתי לאחרונה לטריפל של הוט. היום נפל הטלפון, כאשר התקשרתי לתמיכה אמרו שהכל בסדר עם המרכזיה וכניראה הבעיה אצלנו והזמינו טכנאי, הקטע שהטלפון חזר לעבוד ואניל א יודע אם כדאי לבטל את הטכנאי. בזמן שהטלפון לא עבד הגלישה הייתה מצוינת וגם הכבלים עבדו. יכול להיות שזה היה משהו נקודתי?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by raiman1,

האם מכך שליד ההגדרות ישנו מספר אחד בלבד אני אמור להסיק שהתשובה היא מילה אחת או שזה לא מחייב? תודה מראש ובהצלחה !

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  19. אני בעל ידע ונסיון לא רב בתיכנות.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by Pr0Xy,

כל פעם כשאני מתחבר למערכת הפורומים ההודעה הזאת מופיעה לי ואין לי שום הודעה חדשה. אני מנסה לראות אם יש לי הודעות חדשות ואין לי שום הודעה חדשה. לא מסומן "חדש" ליד אף הודעה ואני תקוע עם ההודעה הזאת כבר זמן מה. גם אחרי שקיבלתי עוד הודעות אחרי כל מה שקראתי עדיין נשארה הודעה אחת שלא זזה. ??? במידע אישי שרשום בתחילת כל דף רשום: "177 הודעות, 1 חדשה.". והמספר שהתקבל עד כה עולה ועולה ועדיין נשארת הודעה אחת. HELP?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  21. Started by davidreznic,

מישהו מכיר איזה מעיין/נחל נחמד שאפשר לנסוע אליו לחצי יום או יום? אני יוצא מאזור המרכז ככה שעדיף שלא יהיה רחוק מדי.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  22. קניתי מגבר לגיטרת בס מארצות הברית והחיבור שלו טיפה משונה,יש לו 2 פסים שטוחים ולמטה עוד פס עגול ככה שמתאם רגיל של US לא מתאים לו. על החיבור רשום 120VAC 50WATTS היכן אני יכול להשיג מתאם של 3 פינים שאחד מהם הוא עבה ועגול?(זה נשמע ממש רע ומרמז על משהו שאני לא מחפש).

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  23. הזמרת ההולגרמית היפנית, ששירה מיוצר ע"י סינטיסיזר מדגימת קול שנלקחה משחקנית קול. הנגנים והקהל אמיתיים! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: CV01 Hatsune Miku - World is Mine Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Melt (Mirrored) Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Innocence Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Alice Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - From Y to Y Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Ai Kotoba Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Strobe Nights Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Moon Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV0…

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by Blue Cheese,

אני מעוניין לרכוש ויזה נטענת,אבל יש לי רק שאלה אחת- האם אני יכול ישר להזמין איתה דברים מאתרים בחו"ל? או שאני צריך להרשם ל PAYPAL,ולהעביר את הכסף לאתר שלהם..? זה די סיבוך בשבילי...

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by ccc,

אני עובד משמרות, ורציתי לדעת אם מגיע לי כסף על כל החגים שלא עבדתי בהם בחול המועד., שהמקום היה פתוח, אבל נסגר לפני המשמרת הקבועה שלי. אני לא מבין למה צריך לתקוע 40 חגים בספטמבר ולהרוס לחילונים את הפרנסה שלהם. DOSI COMMENT REMOVED BY ME תודה

• 4 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.