כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
מקור: Chocolate Rain חידוש: Cherry Chocolate Rain מקור: Numa Numa http://youtube.com/watch?v=60og9gwKh1o חידוש: New Numa What What In the Butt - לא חידוש, אבל המקור למה שעשה באטרס
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לאבא שלי יש מייבש כביסה עתיק מדגם סימנס Siwamat Flauschtrockner 272 שהוא קנה יד שניה לפני מעל לעשר שנים. לאחרונה המייבש כביסה מקפיץ את הממסר פחת (40A) של הדירה שלו לאחר כ-20 עד 30 דקות עבודה (ואחרי כן כל כמה דקות או מיד), כאשר היו מספר מקרים שבהם הממסר גם קפץ גם כאשר המייבש לא עבד כלל. מה הסיבה לבעייה?
-
- 5 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי שלב שלב איך אני עושה את זה? ההורים שלי מסכימים והבנתי שקצין העיר שהכי קרוב אלי (כרמיאל) נמצא בנהריה, מה עכשיו? בנוסף אמא שלי למרות שהיא הסכימה היא רוצה שמישהו יסביר לה מה זה בדיוק... קצין העיר יכול לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי עבודה באנגלית שאני צריך להגיש מחר,העבודה היא על התכונות שלי. אני צריך למצוא מילים משיר שמשקפות את התכונותשלי....צריך עזרה..אני לא מוצא כלום... תיעזרו בכמה תכונות: 1)רציני 2)בעל לב טוב וכ"ו...(זה בעיקר תכנות של ליקוקי תחת עצמאים... 8)) תודה רבה לעוזרים אני צריך את זה כמה שיותר מהר
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קודם כל היי, אני חדש פה קוראים לי רז ואני ממודיעין. תרשו לי להגיד ששוטטתי קצת בפורום (הספציפי הזה) ואני מתרשם מאוד מההשקעה שראיתי בת'רדים הנעוצים אני בונה לאחותי (הסטודנטית לעתיד) מפרט מחשב, לא משהו מטורף, עקרונית לעבודה משרדית. אולי מדי פעם לסרטים..אבל לא יותר מזה רציתי לשאול איפה אני יכול למצוא המלצות לחנויות שאפשר לסמוך עליהן באזור המרכז - עדיף איזור מודיעין או לחילופין אזור באר שבע (היות ואנחנו גרים במודיעין והיא תגור בלימודיה בבאר שבע)... תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
צונזר ע"י אחראי המשמעת. קרא את חוקי הפורום, דיוני קנייה ומכירה אסורים על גבי הפורום!
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה מוצאים מורה טוב לגיטרה? (יש איזה אתר? או משהו כזה?) רועי
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מדוע התאריך הזה נבחר ולא תאריכים אחרים... שמעתי שזה קשור אולי למרד גטו ורשה או לאחת המרידות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע עם זה זול שם? ואולי אני יביא משם איזה דגם שלא זמין עדיין פה במחיר סביר? המלצות ותובנות ייתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אתרים באינטרנט שמוכרים נעלים או שאפשר לראות בהם מחירים ודגמים של נעלים מבית TIMBERLAND. תודה רבה. לא ראיתי שיש אתר רשמי שלהם בארץ, רק COM
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני תלמיד במכללת נס (מעביר את הזמן עד השחרור) ויש לשאלה לכל אלה שלומדים / למדו / מלמדים - אנחנו התחלנו עכשיו את המודול של win 7 כפי שאתם יודעים המעבדה בכיתה זהserver 2008 r2 עם hyper-v, וכל הvhd's למינהם... והשאלה היא, למה מייקרוסופט לא נותנים לתלמידים גם עותק של המעבדה?! איך אנחנו אמורים להתאמן בבית? כל העניין נראה לי מאוד מוזר. הספרים והמצגות המעפנות האלה אמורים ללמד אותנו? בכיתה אנחנו מתרגלים דווקא דיי הרבה אבל זה נראה לי משונה שאין לנו איך לתרגל בבית. אני יכול להתקין הכל בבית על vmware ולבנות לי מעבדה, אבל אז זה כבר לא כל כך חוקי.... אני רוצה לשאול את את האנשים בפורום - גם במקומות שאתם למדתם זה ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שהוא מנסה לעשות רווח ואם יש טקסט קדימה אז הוא נמחק. אני זוכר שנתקלתי בדבר הזה פעם נראה לי שזה היה איזה כפתור לחוץ או משהו ? יש למישהו רעיון? לא הצלחתי למצוא משהו. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
החלטתי לצרף טראק נושן (2002) של ג'יימס הולדן, או יותר נכון, רימייק ל FINE DAY המוכר של Kirsty HawkShaw (כן, גם אני ניסיתי לריימייק אותה בזמנו). קיצר, יופי של דבר... זה בכלל ניהיה מהפנט ושרוט בדקה 8:30 ככה. תשפטו בעצמכם. אז שתיהיה לכולכם שנה FFFFFFINNNNNNNEEEEEEEE, שנה של איכות וטירוף לכולכם! http://s64.yousendit.com/d.aspx?id=29P3KXTEXF1FI2XPPHT4DFZ3MH שגיא.
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ובכן, Live Sale הוא אתר המרכז ומפרסם מאמרים הקשורים לכלכלה, מיסים, מניות, מסחר, הלוואות ועוד, בשפה האנגלית. כל המעוניינים מוזמנים להכנס ולקרוא את המידע, אשר מתעדכן בכל הזדמנות אפשרית. לחצו כאן ע"מ להכנס לאתר. במידה ויש הערות (חיוביות ושליליות גם יחד), אל תהססו להגיב.
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להסביר לי את- 1. -? 6 - ?? (הבנתי שבשבילי זה לי ומאה זה ק' אבל מאיפה בא ה סי??) 10- ??? (חוט - קו, טייל- סייר, איך משי הופך ל-ר??) תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, יש לי דודים בארה"ב ואני רוצה לשלוח להם מתנה משם אל הבית שלהם, סלסלה שוקולדים וכו' כמתנה לחג. חיפשתי בגוגל אבל מצאתי דברים לא קשורים לרוב. יש לכם מושג איך אפשר לעשות זאת? יש אתר בארץ שעושה שליחויות כאלו בצורה מקוונת? או פשוט אתר אמריקאי שיכול לקבל בקשות כאלה? תודה ושבת שלום, חג שמח ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
נשמע אידיוטי הא? כנסו לכאן עכשיו השם של המשחק הוא "איפה אפי" מופיע לכם בהתחלה איש כזה... לחצו על START המטרה היא למצוא אותו! תשאירו את הרמקולים פתוחים כי יתנו לכם רמזים שאתם חייבים לדעת... מי שיודע איפה אפי נמצא בבקשה לא להגיד! תהנו...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני אישית חושב שזה ממש יפה אפילו קצת מרגש,סוף סוף יש קצת הסברה ישראלית לכל המצב ולא רק ת'דברים שנסראללה מסביר.. ח"ח ענקי ליוצר של זה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה מקומות ברומא חייב לבקר? לאן מומלץ ללכת ? איזה דברים מעניינים יש שם ? ומה חייב לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
Greetings. Welcome to the gypsy of fortunes Your coin was very much appreciated And now I shall grant you your future It seems my cards of tarot have dealt you a very odd hand A hand of six jokers card, this is very rare And suggest something neusant is approaching You should be visited by a dark circus A circus that holds pain and anguish This travelling mass of evil will leave you corpse to rot While entrapping your soul to displayed at future stops Oh yes, you should also be aware that it is your own evil doings That have brought about this carnival's visit All of the sins and hatred you have cast during your life Have whipped and spun into form, the form of one One wh…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך כותבים חדרה,והרב קוק באנגלית? באיזה איזור חדרה? יענו Region ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חברה אני נואשתי מלחפש שירים לשמוע באייפוד אולי אתם יכולים להמליץ לי על שירים בשביל האייפוד לא משנה איזה סוג
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מכירים את "יום הולדת" של ברי סחרוף מעורב עם אינפקטד משרום? השיר יפה כי הוא הצליח לשלב את הקול המבאס של ברי עם הפסיכודלי המוזר של אינפקטד. אל תתנו לי שירים של Juno Reactor & Don Davis כי מספיק טחנתי את המוזיקה שלהם. סגנונת טראנס מעורבים עם סגנונות אחרים, יש? עריכה: אל תתנו לי רשימה של שירים, תנו לי שיר נבחר שלכם מתוך הרשימה.
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-