כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
-
אז בהמשך לנושא שפתחתי על פיסת אדמה, הנושא התפתח והבנתי משהוא. אני בעצם לא עושה כלום. וזה מה שגורם לי לסבול. אי לכך ובהתאם לזאת אני שואל: חברי פורום היקרים, מה התחביבים שלכם? מה אתם עושים ביום יום? הולכים להרצאות מעניינות - אם כן איפה? מטיילים? מתקנים מחשבים? מה, מה עושים אנשים רגילים בזמן החופשי שלהם? אשמח להצעות. תודה רבה, והמשך יום נפלא!
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מה התנאי התקבלות ל 669? צריך להיות גאון או משהו כזה? זה נחשב בכלל קרבי או שזה תומכי קרבי? אם למישהו יש מידע על היחידה אני ישמח לקבל.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות לאחותי מחשב יד שנייה - מצאתי מוכר, סגרנו מחיר ביקשתי ממנו שישאיר את המחשב מחובר לחשמל כי אני רוצה לבדוק אותו קצת... עכשיו ככה - אין לי בעייה עם אמינות החלקים כלומר שהחלקים שהוא אומר לא נמצאים כי אני אבדוק פיזית השאלה אם יש משהו שמומלץ להריץ לו בדיקה? למשל לקחת איתי על דיסק תוכנה שסורקת HD ומגלה אם הוא סביר/מת/תקין ולעשות בדיקה לזיכרונות עם MEM86 הזאת... עוד משהו? יש תוכנות ספציפיות שאתם ממליצים לי לקחת ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? עדיין לא הבנתי בידיוק את הפרוש של "פוליטיקלי קורקט" פעם מישהו ניסה להסביר לי אבל לא ממש הבנתי אז אולי מישהו יכול להסביר לי מה זאת אומרת ? ומתי משתמשים בזה ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 30k צפיות
-
-
מישהו שם לב בלילות האחרונים נהייתה סביב הירח סוג של "הילה" כזאת ? מישהו יודע להסביר את המצב ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי חנות שמוכרת בעצם כל פריט צבאי אפשרי.. מכובעים, חולצות ועד למדים, נעליים, לבוש קרבי, סיכות של כ-ל היחידות, דרגות וגם שכפצ"ים. רק לי זה נראה דיי מוזר? http://www.zahal.org/gear/p1.htm ב"אודות עלינו" בעל החנות מראה תמונות שלו עם כל מני ראשי ממשלה של ישראל... זה חוקי בכלל? אגב, גם אתם חושבים שהג'קט השחור מגניב ושווה לקנות אחד כזה? 8) http://www.zahal.org/shabak/index.htm
-
- 13 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני ראיתי באתר את זה שהמקלדת המיוחדת הזאת לגיימרים תתחיל להימכר בארץ בפעם הראשונה בתערוכת ה הx cite במחיר מיוחד. אז אני רוצה לדעת מה עוד יש בתערוכה הזאת, בתערוכת ה x cite? ואיפה היא תתקיים? תודה
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שיפורים זה טוב, אבל צריך גם להיות קריא ולא רק במסך של 47 אינטש! [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ליפני שאתם שואלים מה הקשר, זה טבק לנרגילה, אבל מה זה אומר molasses? וכן ניסיתי לחפש במילון
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... שמתי לב שהמגזר המזרחי משתמש הרבה במילים "בויה" "סלמטק" ומילים בסגנון... "אבאל'ה" וכל מיני כאלה... רציתי לדעת מה מקור המילים ומה משמעותן, והאם קיימות עוד מילים כאלו. במיוחד לגבי 2 המילים הראשונות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
האם יש כזה דבר? אנשים כל הזמן עושים חושבים מתי הכי כדאי וטוב לקנות מחשב חדש מבחינת זה שבקרוב יוצא סדרה חדשה של מעבדים או זכרונות חדשים או שמחירים יורדים וכו' וכו'.. אני טוען שאין כזה דבר זמן טוב שכל הזמן מתחדשים ואין לזה סוף ופשוט צריך לקנות מתי שמרגישים צורך וזהו.. מה אתם אומרים בנושא? עכשיו למשל זה זמן טוב לקנות מחשב חדש?
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בכל אתר בארץ ובחול שבו נכתב על הניסוי של נאסא אתמול (הX51 Waverider), נכתב שהוא טס כל כך מהר שהוא נאלץ לטוס על הגלים של עצמו. עשיתי חיפוש בגוגל למה לעזאזל זה אומר אבל ההסברים היו בסיסיים למדי. למישהו יש מושג בצורה קצת יותר מפורטת ופיסיקאלית מה הולך שם?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה "מצב שינה"? איך בנאדם נכנס למצב "שינה" האם יש הגבלה של "מצב שינה"?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
עשיתי היום בדיקת ראיה, והבודק אמר שיש לי -4.5 וצילינדר, עכשיו הוא ניסה להסביר לי, אבל לא ממש הבנתי, מה זה?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני תמיד שומע את זה, מה הכוונה? איזה סוגי ראיות יש?
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מישהוא יודע מה זה?? ואיך התחברנו לכאלה דברים?? ואם יש כאלה היום? מכל הכתבות בואיי נט על זה לא הבנתי כלום...
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
-
אל תצחקו, אבל המילון אומר שזה בושם בעוד שאנשים מבוגרים אמרו לי שזה משהו לגילוח. קשה לי להאמין ורציתי לדעת מאיפה מגיע הבלבול הזה. ומה זה: VAPORISATEUR NATURAL SPARY? בעיקר מה זה VAPORISATEUR תודה
-
- 45 תגובות
- 27.4k צפיות
-
-
EChecks: Payments made with an echeck (electronic bank transfer) can take up to 3-4 days to process. this something diffreent to the one below Be sure to include the following on a seperate piece of paper: -) Your username: -) Your World: 2 -) Your email -) Gold Coins: Then, mail the 2 slips in a stamped envelope to the address below: ZeldereX Online P.O. Box 29721 San Antonio, TX 78229 If you live outside the USA: You may send us an international money order but the money order you send us must be in US dollars. We cannot accept a money order that is not in US dollars. Contact your local bank for more information. Please allow for 1-3 weeks for processing. Important:…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מפרק כרגע מחשב פנטיום 3 של Dell optiplex GX150 בפאנל הקדמי שלו יש לחצן power ולדים power ו hdd activity מאחוריי הפאנל יש מעגל מודפס שבו נמצאים הלדים והלחצן עצמם (וחיבור של כבל שהולך אליו וזהו). בפאנל הזה יש לד ולחצן נוסף שלא ניתן לראות / ללחוץ אותם כשהפאנל הקדמי מחובר למארז הלדים והלחצנים מסומנים כך אלה שניתן לראות או ללחוץ כשהמארז סגור HDD_LED PWR_LED PWR (לחצן) אלה הנוספים ESUP_LED ESUP (לחצן) הלחצן הוא לחצן normally open רגיל אם 4 רגליים (כל 2 מחוברות במקביל) מה זה ה ESUP הזה ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חחח מישהו יודע מה זה? ג'ל קצף? מה עושים איתו? רשום לגוף ולשיער
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש אנשים שמדברים על FPS בקשר למשחקי מחשב לא יודע בכרטיס מסך ואני לא מבין מה זה ? מה הכוונה מספר הפריימים לשניה תפרטו יותר
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-