כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קיבלתי מייל מחברה ישראלית למחשבים, לפני שנכנס חוק הספאם לתוקף קיבלתי הודעה שיש את חוק הספאם ושמי שרוצה להמשיך לקבל הודעות צריך לאשר. אז כמובן לא אישרתי ושמחתי שיש את חוק הספאם החדש, אז קיבלתי את ההודעה הזאת ובהודעה יש בעצם עידוד לרכישה של דבר כל שהוא, וכתוב שמי שלא רוצה לקבל מייל צריך ללחוץ על הקישור. אז לא לחצתי עליו ואני יודע שאסור לשלוח הודעות פרסומיות ובטח שלא לכתוב שצריך להסיר את עצמך מרשימת התפוצה. אז אני יודע שאפשר להתקשר להגיד להם או שהם ייתנו פיצוי או שניקח את זה למשפט ואין צורך להוכיח נזק, ופשוט לקבל 1000 ש"ח. אז מה לעשות? להתקשר ומה להגיד? ואם מוכנים לשלם לי פיצוי אז מן הסתם יירצו חוזה שאני לא ילך עם זה למשפט. ואם לא יהיו מוכנים, מה אנ…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אני מחפש כמה שירים ששמעתי במסיבה שהייתה שבוע שעבר!! אז משהו יכול לרשום לי שמות של שירים שמשמיעים הרבה במסיבות אני ישמח!! תודה!
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש אפשרות להירשם לapps store של האייפון דרך paypal ולא דרך כרטיס אשראי רגיל כלשהו... כתבתי את זה כאן בגלל שזה עניין כספי ולא טכנולוגי כלשהו אם יש בעיה עם זה שכתבתי כאן אני מתנצל... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אתר קניות של חומרה בחו"ל , אני זוכר שהוא מתחיל ב www.new חיפשתי בפורום ולא מצאתי אותו. מישהו זוכר מה היתה הכתובת המדויקת?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
אומן סיני מצייר בחול בצורה מדהימה ביותר. http://www.prabhums.org/sand/sand.wmv
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
רציתי לדעת באופן כללי כל כמה זמן מחליפים מחשב. אני לדוגמא רק עכשיו מחליף אחרי 5 שנים. ואתם ?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני אישית מעדיף את 2 הסדרות באותה מידה. שתיהן מותחות!!!
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני שוקל לייבא רמקולים מחו"ל בייבוא אישי (מחנות באנגלייה). המשלוח מתבצע דרך חברה גדולה (שעובדת בעיקר באירופה) בשם TNT INTERNATIONAL. רציתי לדעת האם צריך לשלם מס כלשהו גם על מחיר המשלוח, ז"א מע"מ או מס קנייה או שניהם. אני יודע שעל מחיר הרמקולים יש מס כולל של 32.8 אחוז. לגבי המשלוח (שעולה 110 פאונד בערך) אין לי מושג. תודה.
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך מידע לגבי החוקים שיש בארץ לגבי זה (מכס,מס הכנסה ,מה מותר מה אסור )וכו . תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום, השנה החלטנו לנפוש בארץ, ואילת כבר יצאה מהאף. אשמח לשמוע מכם על עוד מקומות לא משמעמים בארץ, שיש בהם אטרקציות.
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שידוע לכם (לרובכם..) יש מחר בגרות בהבעה ב2:30~ אז קודם כל בהצלחה לכולם. שנית כל, בבית הספר שלי התחילו ללמד הבעה באמצע המחצית השנייה של השנה (כלומר מאד מאוחר) ומאחר ולי באופן אישי היה ביולוגיה וכימיה על הראש ניכנסתי לחצי מהשיעורים שהתנהלו.. (כדי שתיהיו בעיניינים היו לנו כ-10 שיעורים~) בנוסף עוד לא עשו לנו מתכונת בצורה מסודרת.. יש לנו ציון מגן רק משני חיבורים שעשינו.. וכנראה שאנחנו נעשה מחר מתכונת לפני הבגרות או משהו.. בכל מקרה.. הידע שלי בהבעה הוא דל בצורה מיוחדת, לכן רציתי לשאול אתכם אם תוכלו לתת לי כמה מכוונים, "טריקים", ושיטות לכתיבת חיבור טוב. הבנתי שהנושא לא קשה, אבל אנני רוצה לברר זאת על בשרי מחר. אם ישנו חומר באיזה אתר או משהו דומה ללימוד הבעה…
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך אתר של סרטים עם תרגום מובנה ברוסית שאוכל להוריד דרך אמיול תודה
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
מצגת ממש יפה על האינטרנט וכמויות המידע, שווה לראות! http://www.d-say.com/projects/bezeqint/mancal/presentation_information_04.html
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
כל פעם אני מפספס את התופעה הזאת, ונשאר לישון בבית. הבנתי שזה אמור לקרות שוב בשבוע הבא, בין ראשון לשני בלילה, והפעם לא מתכוון לפספס. יש אירוע מיוחד שבונים בשביל זה? מקום מאורגן בטבע, שבו כולם יושבים עם שקי שינה וסתם בוהים בשמיים? לא רוצה סתם כך לצאת לגינה שבבניין, כי יהיה משעמם לבד.
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כולם לקרוא את הכתבה על החווה הסינית בידיעות אחרונות!! יורם בן יהודה.. זה אבא שלי ;D ובלי קשר בכלל.. כתבה מעניינת ביותר!
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אנחנו ממש צריכים לקנות רכב חדש ולא מוותרים על יד ראשונה. כבר לפני חודש אמרו לנו שכדאי לחכות לסוכות ליריד המכוניות בגני התערוכה ושיהיו שם את כל היבואנים. עכשיו מסתבר שיהיו כמה שלא יהיו שם. השאלה היא אם אופל, קאיה טויטה מאזדה והונדה יהיו שם והאם יהיו שם גם דגמי משפחתיות של 2012?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שיחה שלי עם אחד הילדודס מ FXP מי נתן לילדים האלה מחשב לעאזעל? חח.. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=11769365
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
חבר'ה תראו סרטו השוואה פרודי בין 2 הקונוסולות הנ"ל ;D הסרטון מבוסס על קמפיין Get A Mac http://video.google.com/videoplay?docid=2964751562925463883 דעתכם? :
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום. לפני מספר ימים הורדתי את מערכת ההפעלה החינמית של UBUNTU ואז צצה לי השאלה. ממה הם מרוויחים? המערכת חינמית אין אפילו פרסומות באתר. הדפדפן ברירת המחדל הוא FIREFOX מה שיכול להכניס להם רווחים קטנים. אך מאיפה הם עושים את הכסף הגדול?
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי כל מיני זימונים למבחנים וראיונות אישיים ואני פחות או יותר ממש משתדל להשאיר רושם כי אני רוצה להיות במודיעין כי קרבי אני לא יכול קיצר.בין כל הזימונים קיבלתי זימון לגאמא שאני כבר כמה זמן דוחה. ושמתי לב שהזימון למבחנים הוא מחר אני יודע שגאמא ממש לא נחשב וממש לא בא לי לשרת במסלול הזה..השאלה שלי אם אני לא הולך מבלי להודיע זה יכול לפגוע לי בסיכוי להתקבל למסלולים אחרים? כי דחיתי לדוגמא מסלול אחר בטלפון ושם אמרו לי שאם אני לא מופיע זה לא יפגע במסלולים אחרים תודה
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה באיזור נתניה יש חנויות אלקטרוניקה או בסגנון ששם יש לקנות ולהאזין לרמקולים ומערכות קולנוע ביתית עם מבחר רחב ומחירים טובים?
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-